Grohe Rapid sl wastafel element voor wandkraan, blauw

Dit installatiesysteem uit de GROHE Rapid SL serie beschikt over een sterk stalen frame dat tot 150 kg kan dragen zodat de wastafel op zijn plek blijft. Men kan dus gewoon op de wastafel leunen tijdens het tandenpoetsen. Dankzij GROHE QuickFix kan men het systeem eenvoudig aan of in een wand of systeemwand installeren. Dit systeem is speciaal ontworpen voor een mengkraan met 1 kraangat zodat men een eengreeps mengkraan kunt plaatsen met een hoge, middelhoge of standaard uitloop. Zo wordt  het comfort in de badkamer naar een hoger niveau gebracht.

De installatiesystemen van de Rapid SL serie zijn speciaal ontwikkeld om een flexibele en eenvoudige installatie mogelijk te maken. Dit systeem kan veel sneller geplaatst worden dan andere systemen. Rapid SL scoorde hoge cijfers bij de praktijktests die gehouden werden door de Duitse REFA en er werd bij een installatie tot 155% tijdwinst geboekt ten opzichte van andere systemen. 

De installatie-elementen zijn compleet voorgemonteerd en geschikt om afzonderlijk of in combinatie met meerdere elementen te plaatsen aan of in wanden en systeemwanden.

€ 76.94

meer informatie

Product