Rogelli Recco wielershirt zwart fluor wit

Dit zwart/fluor/wit wielershirt met lange mouwen van het type Recco is zeer geschikt voor de toerfietser. Dit wielrenshirt heeft een ademende stof en een isolerende fleece binnenvoering. Tevens heeft dit shirt een praktisch ontwerp dankzij de silicone antislipstrip in de taille. Wielershirt type Recco Rogelli is een een internationaal opererend merk met zijn wortels in onze wielersport. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit en het design van de wielerkleding van Rogelli. Maar ook in de gunstige verhouding tussen prijs en kwaliteit. Dit zwart fluor witte Recco Rogelli shirt is geschikt voor de koelere voorjaars- en najaarsdagen. In combinatie met thermokleding en een wielerjas is dit wielershirt ook te gebruiken bij winterse omstandigheden.

€ 45.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielershirts
Product
 

Giant ELEVATE SS wielershirt

Race Fit TransTexturaâ„¢ materiaal Volledige rits Siliconen grippers aan de achterkant UPF zonnebescherming 3 Achterzakken Reflecterende details

€ 119.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielershirts
Product
 

Bedrukken fietsshirt Rogelli Team Jersey SS

Prijs is inclusief bedrukking voor- en achterzijde. Bedrukking alleen mogelijk op witte gedeelte. (voorzijde alleen aan de linkerkant) Hoe werkt het bestelproces: -U kiest een van de geselecteerde shirts voor het snel bedrukken. -U besteld de gewenste maat, en rekent deze af. -U kunt vervolgens per e-mail u logo's en of tekst mailen naar info@wielerkleding.nl (vermeld hierbij uw bestelnummer) Onze ontwerper gaat vervolgens aan de slag, u krijgt binnen 1 werkdag een ontwerp per e-mail. (prijs is inclusief 1 correctie ronde, bij meerdere wijzigingen worden er ontwerp kosten berekend) Indien het ontwerp akkoord is gaan we het versturen, indien het akkoord voor 15:00 is ontvangt u het shirt de volgende dag! 5-10 stuks 10% korting. 10+ stuks 15% korting.

€ 89.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Bedrukken (snel service)
Product
 

Rogelli Andrano Wielershirt Blauw Zwart Wit

Dit is een zeer populair blauw/zwart/witte wielershirt met korte mouwen van het type Andrano! Dit wielrenshirt heeft een zeer goede pasvorm en daarmee ben je voorzien van een goed draagcomfort. Dankzij de ademende stof en de isolerende fleece binnenvoering kom je onbezorgd de winter door. Het design is compleet en praktisch dankzij de silicone antislipstrip in de taille, en de laser cut mouwen! Wielershirt type Andrano Rogelli is een een internationaal opererend merk met zijn wortels in onze wielersport. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit en het design van de wielerkleding van Rogelli. Maar ook in de gunstige prijs en kwaliteit verhouding. Het type Andrano is een veel verkocht type shirt en kenmerkt zicht door de uitstekende pasvorm "Pro fit".

€ 69.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielershirts
Product
 

Rogelli Andrano2.0 wielershirt blauw wit

Dit is een zeer populair blauw witte wielershirt met lange mouwen van het type Andrano! Dit wielrenshirt heeft een zeer goede pasvorm en daarmee ben je voorzien van een goed draagcomfort. Dankzij de ademende stof en de isolerende fleece binnenvoering kom je onbezorgd de winter door. Het design is compleet en praktisch dankzij de silicone antislipstrip in de taille, en de elastische machetes bij de pols! Wielershirt type Andrano Rogelli is een een internationaal opererend merk met zijn wortels in onze wielersport. Dat komt tot uitdrukking in de kwaliteit en het design van de wielerkleding van Rogelli. Maar ook in de gunstige prijs en kwaliteit verhouding. Het type Andrano is een veel verkocht type shirt en kenmerkt zicht door de uitstekende pasvorm "Pro fit".

€ 79.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielershirts
Product
 

GripGrab Supergel wielerhandschoen zwart rood

GripGrab Supergel wielerhandschoen zwart / rood

€ 33.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielerhandschoenen
Product
 

Fietshelm Abus Aduro Zoom Grijs Rood

Het verkeer wordt steeds drukker, met name in de stad. Auto's schieten van alle kanten tevoorschijn, andere fietsers maken onverwachte bewegingen. Kortom, u moet overal op voorbereid zijn. En dan is de toename van het aantal elektrische fietsen nog niet eens meegenomen. Sommige modellen halen een snelheid van maar liefst 40 tot 50 km/u. Met dit soort snelheden worden onverhoopte valpartijen een stuk heftiger. Het dragen van een fietshelm is dan ook al lang geen gekke gedachte meer. De Abus Aduro helm bijvoorbeeld beschermt dankzij een in-mold constructie het hoofd op sublieme wijze. In-mold wil zeggen dat de oersterke ABS-buitenschaal is versmolten met de comfortabele voering. Hierdoor is de helm sterker en lichter dan helmen die volgens een lijmconstructie zijn gemaakt. Met behulp van een Zoomlite-knop valt de Abus helm nauwkeurig af te stellen op uw hoofdomtrek. Een 14-tal ventilatiegaten verzorgen de toevoer van frisse lucht en de afvoer van warme lucht. Om vervelende insecten buiten de deur te houden beschikt de Abus fietshelm over een geïntegreerd insectennet. Misschien wel zijn sterkste eigenschap is dat de Aduro extreem licht is: een gewicht van slechts 275 gram (voor maat M).

€ 64.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielerhelmen
Product
 

Winterjack Andrano Zwart Grijs Rood

Winterjack Andrano Zwart/Grijs/Rood

€ 139.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielerjassen
Product
 

Rogelli KM Mantua wielershirt zwart grijs rood

Rogelli KM Mantua wielershirt zwart/grijs/rood

€ 33.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielershirts
Product
 

Wielerbroek Rogelli Carou 2.0 zwart grijs roze

Wielerbroek Rogelli Carou 2.0 zwart / grijs / roze

€ 39.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielerbroeken
Product
 

Ds Winterjack Carlyn Zwart Grijs Pink

Ds Winterjack Carlyn Zwart/Grijs/Pink

€ 54.95

Meer informatie >>

Wielerkleding Wielerjassen
Product