Pindanet op schaal 5x80g

De pinda's van erdtmann zijn zachte en olierijke pinda’s zijn van hoge kwaliteit. De pinda's hebben een erg hoog vet- en eiwitgehalte. Uitermate geschikt voor alle soorten vogels. Waar moet u rekening mee houden als u pinda's wilt voeren? Voer de pinda's ten alle tijden vanuit een pinda silo of net. Voert u grote pinda's op een schaal dan kan het gebeuren dat volwassen vogels hele pinda's aan de jonge gaan voeren waardoor deze kunnen stikken.

€ 2.99

meer informatie

Product
 

Winterschotel 9 delig

Een 9-delige winter pakket, handig voor het voeren van de vogels in de tuin in de winterperiode. Deze set heeft eigenlijk alles om de vogels te helpen. set bestaat uit: 6 mezenbollen 1 pinda netjes 2 zonnebloem pitten netjes

€ 4.95

meer informatie

Product
 

Zak strooivoer 1 kg

Voedertafel voer is rijk gevarieerd. Met de hoge percentage olierijke zaden zoals zonnepitten maakt het dit voer tot een premium voeding. Hierdoor valt het in de smaak bij zowel zaden eters als 'vetliefhebbers'.

€ 2.60

meer informatie

Product
 

Mezenbolhouder groen

Met de mezenbolhouder voert u op een veilige manier vetbollen aan vogels. Door de fijne maasbreedte breken er geen grote stukken af en kunnen kleine vogels er beter bij..

€ 5.95

meer informatie

Product
 

KB Rattenval kunststof

KB kunststof rattenval

€ 7.99

meer informatie

Product
 

KB Muizenval kunststof

2 kunststof muizenvallen

€ 6.99

meer informatie

Product
 

KB muizenval classic

2 Muizenvallen

€ 2.29

meer informatie

Product
 

KB muizen pasta generation pat

KB Muizen pasta Zwart is een aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge en vochtige ruimtes. De pasta zit gebruiksklaar in de lokdoos zodat je niet met de pasta en werkzame stof in aanraking komt. Kenmerken: Werkzame stof Difethialon 25mg/kilo In gesloten portieverpakkingen Toepassingsadvies Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen. Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.  Voorzorgsmaatregelen Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen. N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

€ 11.95

meer informatie

Product
 

KB Muizen pasta magik paste

KB Muizen pasta Zwart is een aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge en vochtige ruimtes. De pasta zit gebruiksklaar in de lokdoos zodat je niet met de pasta en werkzame stof in aanraking komt. De pasta werkt zeer snel. 1 lokdoos is voldoende voor 70 muizen. Kenmerken: Werkzame stof 4% Alfachloralose In gesloten portieverpakkingen Doodt binnen 24 uur Toepassingsadvies Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen. Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.  Voorzorgsmaatregelen Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen. N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

€ 11.95

meer informatie

Product
 

KB Muizen granen generation grain 'tech'

KB Muizen graan is een aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge ruimtes. De Granen zitten gebruiksklaar in de lokdoos zodat je niet met de granen en werkzame stof in aanraking komt. Deze granen werken zeer grondig, na enkel dagen zal de muis dood gaan. Kenmerken: Werkzamestof Difethialon 25mg/kilo In gesloten portieverpakkingen Toepassingsadvies Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen. Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.  Voorzorgsmaatregelen Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen. N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

€ 11.95

meer informatie

Product
 

KB Muizen granen zwart magik grain

KB Muizen graan is een aantrekkelijk lokaas voor het bestrijden van huismuizen in droge ruimtes. De Granen zitten gebruiksklaar in de lokdoos zodat je niet met de granen en werkzame stof in aanraking komt. De granen werken zeer snel. 1 lokdoos is voldoende voor 70 muizen. Kenmerken: Werkzamestof 4% Alfachloralose Werkt binnen 24 uur In gesloten portieverpakkingen Toepassingsadvies Probeer het zakje niet te openen - de knaagdieren eten hier doorheen. Plaats het lokaas in de hiervoor geschikte lokaasdoosjes. De lokaasdoosjes vervolgens uitzetten op plaatsen waar de muizen geregeld komen: in de nabijheid van hol ingangen, op looppaden (sporen!) en op plaatsen waar de dieren voedsel halen of knagen. Het middel dient gedurende een aantal dagen in voldoende mate te worden gegeten door de huismuizen. Tip: Uitgezette voerdoosjes regelmatig controleren en aanvullen. Blijven voeren totdat er niet meer van gegeten wordt.  Voorzorgsmaatregelen Als 28 dagen na start van de behandeling de bestrijding van de muizen niet afdoende is dient een professionele plaagdierbestrijder ingeschakeld te worden. Neem voorzorgsmaatregelen om herbesmetting met huismuizen te voorkomen. N.B. Indien in aangebouwde ruimten ook huismuizen aanwezig zijn, zullen de resultaten slechts blijvend zijn, wanneer ook daar een bestrijdingsactie wordt uitgevoerd.

€ 13.95

meer informatie

Product
 

champagne glas plastic

Sfeervolle kunststof kersthanger in de kleur parel. Deze hanger is een geweldige aanvulling voor je kerstboom. Vanwege de speelse vorm geeft hij een bijzondere uitstraling en kan je ze prima combineren met andere artikelen zoals, kerstfiguren, kralenslinger, en kerstslingers, kerstballen. Doordat deze van plastic zijn gemaakt, en dus onbreekbaar zijn zullen ze langer mee gaan, en zijn ze ideaal als je kinderen of huisdieren in huis hebt.  Decoratieve kersthanger champagne glas parel: Kleur parel Diameter 3 hoogte 10 cm Materiaal plastic Decoratieve tip: plaats deze hanger bijvoorbeeld op een schaal met gekleurd zand, en kerstverlichting voor een sfeervol kerst gevoel op tafel

€ 0.99

meer informatie

Product
 

Nestkast tampa met spiegel

De tampa nestkast is het echte huisjes idee voor kleine vogels. In de tampa nestkast zullen vogels zicht echt thuis voelen. De tampa is gemakkelijk op te hangen door middel van een ophangoog. 9 tips om een nestkast op te hangen: Hang de nestkast op een rustige plek op. Niet in de volle zon, dus liever niet op het zuiden. Beschut tegen de wind. De invliegopening kan het beste op het noordoosten zijn gericht, want de wind komt in Nederland vaak uit het zuidwesten. Een vrije en veilige aanvliegroute is belangrijk. Geen takken direct voor de opening. Uit de buurt van katten. Gaas om de boom kan katten uit de buurt houden. Vogels van dezelfde soort wonen het liefst tenminste tien meter van elkaar. Voor vogels van verschillende soorten, zoals koolmees en pimpelmees, kunnen de kasten een meter of drie uit elkaar hangen. Koloniebroeders wonen wel weer graag in groepen: de nesten voor mussen, spreeuwen en zwaluwen kunnen daarom wel naast elkaar hangen. Hang de nestkast stevig op, zodat hij niet kan gaan slingeren of vallen. Ophangen in het najaar. Vogels kunnen er al aan wennen en de kast gebruiken als slaapplek.

€ 14.95

meer informatie

Product
 

Nestkast washington

De washington nestkast is het echte huisjes idee voor kleine vogels. In de washington nestkast zullen vogels zicht echt thuis voelen. De washington is gemakkelijk op te hangen door middel van een ophangoog. 9 tips om een nestkast op te hangen: Hang de nestkast op een rustige plek op. Niet in de volle zon, dus liever niet op het zuiden. Beschut tegen de wind. De invliegopening kan het beste op het noordoosten zijn gericht, want de wind komt in Nederland vaak uit het zuidwesten. Een vrije en veilige aanvliegroute is belangrijk. Geen takken direct voor de opening. Uit de buurt van katten. Gaas om de boom kan katten uit de buurt houden. Vogels van dezelfde soort wonen het liefst tenminste tien meter van elkaar. Voor vogels van verschillende soorten, zoals koolmees en pimpelmees, kunnen de kasten een meter of drie uit elkaar hangen. Koloniebroeders wonen wel weer graag in groepen: de nesten voor mussen, spreeuwen en zwaluwen kunnen daarom wel naast elkaar hangen. Hang de nestkast stevig op, zodat hij niet kan gaan slingeren of vallen. Ophangen in het najaar. Vogels kunnen er al aan wennen en de kast gebruiken als slaapplek.

€ 14.95

meer informatie

Product
 

Natuurmonumenten egelhuis

Dit egel huis geeft de egels in je tuin een warme en beschutte plek om te slapen en te schuilen. De uitschuifbare toegangstunnel geeft de egels een extra gevoel van veiligheid doordat het hol verder van de ingang is verwijderd. Als bodembedekker en zacht bed kun je droog gras. stro of dorre bladeren in het huis leggen. Plaats het egelhuis op een beschutte plek onder struiken of tussen planten. Hier zijn de egels vaak te vinden.

€ 69.95

meer informatie

Product
 

Klein wandvoederhuis dover

De dover voerderhuis is een sfeervol maar klein huisje. De dover voederhuis kan u tegen een muur, een schutting of aan een boom ophangen. Vul het huis met no mess mix of met de voedertafel mix.

€ 13.95

meer informatie

Product
 

Nestkast Oklahoma

De Oklahoma nestkast is het echte huisjes idee voor kleine vogels. In de Oklahoma nestkast zullen vogels zicht echt thuis voelen. De Oklahoma is gemakkelijk op te hangen door middel van een ophangoog. 9 tips om een nestkast op te hangen: Hang de nestkast op een rustige plek op. Niet in de volle zon, dus liever niet op het zuiden. Beschut tegen de wind. De invliegopening kan het beste op het noordoosten zijn gericht, want de wind komt in Nederland vaak uit het zuidwesten. Een vrije en veilige aanvliegroute is belangrijk. Geen takken direct voor de opening. Uit de buurt van katten. Gaas om de boom kan katten uit de buurt houden. Vogels van dezelfde soort wonen het liefst tenminste tien meter van elkaar. Voor vogels van verschillende soorten, zoals koolmees en pimpelmees, kunnen de kasten een meter of drie uit elkaar hangen. Koloniebroeders wonen wel weer graag in groepen: de nesten voor mussen, spreeuwen en zwaluwen kunnen daarom wel naast elkaar hangen. Hang de nestkast stevig op, zodat hij niet kan gaan slingeren of vallen. Ophangen in het najaar. Vogels kunnen er al aan wennen en de kast gebruiken als slaapplek.

€ 14.95

meer informatie

Product
 

Nestkast portland pimpelmees

De Portland nestkast is het echte huisjes idee voor kleine vogels. In de Portland nestkast zullen vogels zicht echt thuis voelen. De Portland is gemakkelijk op te hangen door middel van een ophangoog. 9 tips om een nestkast op te hangen: Hang de nestkast op een rustige plek op. Niet in de volle zon, dus liever niet op het zuiden. Beschut tegen de wind. De invliegopening kan het beste op het noordoosten zijn gericht, want de wind komt in Nederland vaak uit het zuidwesten. Een vrije en veilige aanvliegroute is belangrijk. Geen takken direct voor de opening. Uit de buurt van katten. Gaas om de boom kan katten uit de buurt houden. Vogels van dezelfde soort wonen het liefst tenminste tien meter van elkaar. Voor vogels van verschillende soorten, zoals koolmees en pimpelmees, kunnen de kasten een meter of drie uit elkaar hangen. Koloniebroeders wonen wel weer graag in groepen: de nesten voor mussen, spreeuwen en zwaluwen kunnen daarom wel naast elkaar hangen. Hang de nestkast stevig op, zodat hij niet kan gaan slingeren of vallen. Ophangen in het najaar. Vogels kunnen er al aan wennen en de kast gebruiken als slaapplek.

€ 14.95

meer informatie

Product
 

Vlinder veer paillet wit

Sfeervolle vlinder in de kleur wit. Deze vlinder is een geweldige aanvulling voor je kerstboom. Vanwege de mooie vorm geeft hij een bijzondere uitstraling en kan je ze prima combineren met andere artikelen zoals, kerstfiguren, kralenslinger, en kerstslingers, kerstballen.  Decoratieve vlinder wit: Kleur wit 12 x 9 cm Decoratieve tip: plaats deze hanger bijvoorbeeld op een schaal met gekleurd zand, en kerstverlichting voor een sfeervol kerst gevoel op tafel

€ 3.79

meer informatie

Product
 

IJspegel acryl blauw mist

Sfeervolle acryl kersthanger in de kleur blauw mist. Deze hanger is een geweldige aanvulling voor je kerstboom. Vanwege de speelse vorm geeft hij een bijzondere uitstraling en kan je ze prima combineren met andere artikelen zoals, kerstfiguren, kralenslinger, en kerstslingers, kerstballen. Doordat deze van plastic zijn gemaakt, en dus onbreekbaar zijn zullen ze langer mee gaan, en zijn ze ideaal als je kinderen of huisdieren in huis hebt.  Decoratieve kersthanger ijspegel blauw mist: Kleur blauw mist lengte 13 cm Materiaal acryl Decoratieve tip: plaats deze hanger bijvoorbeeld op een schaal met gekleurd zand, en kerstverlichting voor een sfeervol kerst gevoel op tafel

€ 1.39

meer informatie

Product