Gillette Blue 3 Cool Wegwerpmesjes 8 Stuks

Gillette Blue III Cool wegwerp-scheermesjes 8 Stuks Gillette Blue3 is de nieuwste lijn wegwerpmesjes voor heren met 3 mesbladen op ieder scheermesje. De Blue III Cool mesjes zijn voorzien van een Comfort Fresh Technology lubrastrip wat zorgt voor een verkoelend en verfrissend effect tijdens het scheren. Gillette Blue III mesjes zijn 100% beter uitspoelbaar en geeft een gladder scheerresultaat vs Gillette Blue II. Het Blue 3 scheersysteem is voorzien van een antislip greep en een flexibele scheerkop die tot 40 graden kan draaien voor meer controle en scheercomfort. De Gillette Blue3 Cool wegwerpmesjes 6 + 2 stuks verpakking gaat tot 80 frisse scheerbeurten mee! Gillette Blue 3 is vergelijkbaar met Gillette Sensor3 wegwerpmesjes 8 stuks.

€ 5.95

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Mannen
Product
 

Wilkinson Extra2 Beauty 10 mesjes

Wilkinson ExtraII Beauty 10 wegwerpmesjes Wilkinson heeft nieuwe scheermesjes voor dames op de markt gebracht. Een stripje met Aloë Vera en Vitamine E die je benen en schaamstreek zijdezacht maken. Geen huidirritatie of wondjes meer!

€ 4.49

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Vrouwen
Product
 

Gillette Blue III Cool Wegwerpmesjes 6 Stuks

Gillette Blue III Cool wegwerp-scheermesjes 6 Stuks Gillette Blue3 is de nieuwste lijn wegwerpmesjes voor heren met 3 mesbladen op ieder scheermesje. De Blue III Cool mesjes zijn voorzien van een Comfort Fresh Technology lubrastrip wat zorgt voor een verkoelend en verfrissend effect tijdens het scheren. Gillette Blue III mesjes zijn 100% beter uitspoelbaar en geeft een gladder scheerresultaat vs Gillette Blue II. Het Blue 3 scheersysteem is voorzien van een antislip greep en een flexibele scheerkop die tot 40 graden kan draaien voor meer controle en scheercomfort. De Gillette Blue3 Cool wegwerpmesjes 3 Stuks verpakking gaat tot 30 frisse scheerbeurten mee! Gillette Blue 3 is vergelijkbaar met Gillette Sensor3 wegwerpmesjes.

€ 4.49

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Blue 3 Cool Wegwerpmesjes 3 Stuks

Gillette Blue III Cool wegwerp-scheermesjes 3 Stuks Gillette Blue3 is de nieuwste lijn wegwerpmesjes voor heren met 3 mesbladen op ieder scheermesje. De Blue III Cool mesjes zijn voorzien van een Comfort Fresh Technology lubrastrip wat zorgt voor een verkoelend en verfrissend effect tijdens het scheren. Gillette Blue III mesjes zijn 100% beter uitspoelbaar en geeft een gladder scheerresultaat vs Gillette Blue II. Het Blue 3 scheersysteem is voorzien van een antislip greep en een flexibele scheerkop die tot 40 graden kan draaien voor meer controle en scheercomfort. De Gillette Blue3 Cool wegwerpmesjes 3 Stuks verpakking gaat tot 30 frisse scheerbeurten mee! Gillette Blue 3 is vergelijkbaar met Gillette Sensor 3 wegwerpmesjes 3 stuks verpakking.

€ 2.99

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Blue 2 Wegwerpmesjes 5 Stuks

Gillette Blue II zijn wegwerp scheermesjes van Gillette met 2 mesjes. 5 stuks verpakking

€ 1.95

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Simply Venus3 4 wegwerpmesjes

Gillette Simply Venus Basic 4 wegwerpmesjes 3 mesjes op 1 Venus scheermesje. De drie gecoate scheerbladen blijven lang scherp en voorkomen huidirritaties. De lubrastrips zorgen voor een comfortabele scheerbeurt. De meedraaiende scheerkop volgt de contouren van het lichaam. Ook beschikken de wegwerpscheermesjes zich over een verzorgende indicator strip. Deze strip vervaagt wanneer het scheermesje vervangen moet worden.

€ 3.99

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Vrouwen
Product
 

Wilkinson Extra2 Beauty 20 10 Stuks

Wilkinson Extra2 Beauty 20 + 10 wegwerpmesjes GRATIS Wilkinson heeft nieuwe scheermesjes voor dames op de markt gebracht. Een stripje met Aloë Vera en Vitamine E die je benen en schaamstreek zijdezacht maken. Geen huidirritatie of wondjes meer!

€ 8.99

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Vrouwen
Product
 

Wilkinson Xtreme3 Beauty 4 2 stuks

Wilkinson Xtreme3 Beauty Disposable 4+2 gratis

€ 5.89

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Vrouwen
Product
 

Gillette Venus2 Simply 4 Wegwerpmesjes

Gillette Simply Venus 2 wegwerp-scheermesjes 4 stuks Gillette Venus Simply 2 Agilite mesjes hebben 2 mesbladen en een lubrastrip met Aloë voor een soepele en comfortabele scheerbeurt.

€ 2.49

Meer informatie >>

Scheren Scheren Scheren Vrouwen
Product