Wilkinson Sword Combi Intuition Dry Skin Systeem 8 mesjes

- Intuition Dry Skin Systeem incl 1 scheermesje - Intuition Dry Skin 8 scheermesjes

€ 22.95

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Vrouwen
Product
 

Gillette Combi Scheermesjes Sensor 40 mesjes

GILLETTE COMBI SCHEERMESJES SENSOR 40 MESJES

€ 45.90

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Scheermesjes Fusion ProGlide 32 mesjes

Speciale combi deal prijs voor 4 verpakkingen van ieder 8 Scheermesjes. 32 Fusion Proglide scheermesjes geeft een hele lange tijd optimaal scheergenot! even een investering in uwzelf maar dan heeft u ook wat! Elke dag plezier ervan! Toch te veel ineens? Combineer een aankoop met iemand! Dan profiteren jullie beiden van deze super scherpe prijs! De Gillette Fusion ProGlide mesjes bevatten 15% dunnere mesjes dan de Fusion en de Fusion Power en zijn bovendien ook nog eens dichter bij elkaar geplaatst voor een nog beter scheerresultaat. De Gillette Fusion ProGlide scheermesjes zijn daarnaast ook voorzien van een geavanceerde lagere weerstandscoating, dat glijd heerlijk over de huid. Het is een volledig herontwerp om de comfortabelste scheerbeurt van Gillette tot nu toe tot stand te brengen. Het heeft ook een vernieuwde Precisie Trimmer op de rug. De verbeterde mes stabilisator zorgt voor het behoud van een precieze scheermes afstand voor optimaal comfort,. Met meer smeermiddel en een vleugje minerale olie, is de verbeterde Lubrastrip nu ook breder. Na ホホn keer de Fusion Proglide mesjes proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid.

€ 84.95

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Sensor Scheermesjes 10 stuks

Gillette Sensor 10 Scheermesjes.

€ 11.75

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Venus Satin Care Scheergel Gevoelige Huid 2x200ml

Gillette Venus Satin Care scheergel bevat Aloe Vera en is speciaal ontworpen voor de gevoelige huid. Bespaar met deze voordeelverpakking van 2 stuks van 200ml en geniet van een gladde huid. De licht geparfumeerde gel met geavanceerde smeermiddelen biedt tijdens het scheren de perfecte bescherming tegen wondjes en sneetjes.

€ 6.95

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Vrouwen
Product
 

Wilkinson Hydro 5 SENSE Hydrate Mesjes 6 stuks

Wilkinson Hydro 5 SENSE Hydrate Mesjes 6 stuks verpakking. Deze variant van de Hydro5 SENSE mesjes bevat een innovatieve hydraterende gel met kokosnoot olie, deze verfrist de huid en beschermt de huid tegen irritatie. De nieuwe Hydro 5 Sense met unieke schok absorberende technologie. Helpt huidirritatie te voorkomen door de optimale druk op de huid aan te voelen. Optionele vergrendelknop: Indien nodig kan de schok absorberende technologie uitgeschakeld worden. 5 UltraGlide mesjes: De innovatieve Skin Guards controleren het contact met de huid via de 5 UltraGlide mesjes en verminderen de wrijving op de huid. Flip Trimmer: Scheren met precisie op de moeilijk bereikbare plekjes. 7 Gel depots: Gel depots met gel die de huid bedekt als een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden. Ergonomische handgreep: De anti-slip coating zorgt voor een eenvoudige bediening en controle. Geschikt voor elk huidtype: De innovatieve hydraterende gel met kokosnoot olie verfrist de huid. Alle diverse types Wilkinson Hydro5 mesjes passen op alles diverse types Wilkinson Hydro5 houders.

€ 10.49

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Wilkinson Hydro5 SENSE Energize Mesjes 6 stuks

Wilkinson Hydro 5 SENSE Energize Mesjes 6 stuks verpakking. Deze Hydro5 Energize variant heeft een verkoelende menthol gel. De nieuwe Hydro5 Sense met unieke schok absorberende technologie. Helpt huidirritatie te voorkomen door de optimale druk op de huid aan te voelen. Optionele vergrendelknop: Indien nodig kan de schok absorberende technologie uitgeschakeld worden. 5 UltraGlide mesjes: De innovatieve Skin Guards controleren het contact met de huid via de 5 UltraGlide mesjes en verminderen de wrijving op de huid. Flip Trimmer: Scheren met precisie op de moeilijk bereikbare plekjes. 7 Gel depots: Gel depots met gel die de huid bedekt als een beschermend laagje en zorgt voor moeiteloos glijden. Ergonomische handgreep: De anti-slip coating zorgt voor een eenvoudige bediening en controle. Geschikt voor elk huidtype: De innovatieve hydraterende gel met menthol geeft de moe uitziende huid nieuwe energie. Alle diverse types Wilkinson Hydro5 mesjes passen op alles diverse types Wilkinson Hydro5 houders.

€ 10.49

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Wilkinson Hydro 5 Mesjes 8 stuks

Wilkinson Hydro 5 Scheermesjes 8 stuks De allergrootste innovatie van Wilkinson! Dit scheersysteem bevat een gelreservoir met Aloe Vera + Vitamine E, zodat de huid tijdens het scheren wordt gehydrateerd. De Hydro 5 bevat 5 Ultra Glide mesjes, waarbij extra contactpunten huidirritatie voorkomen en zorgen voor een optimaal scheerresultaat. Als extra innovatie heeft de Hydro 5 een fliptrimmer; dit is een extra toevoeging aan het scheermesje voor moeilijk bereikbare plaatsen en een verfijnde afwerking.

€ 14.85

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Fusion ProShield Mesjes 24 stuks

Speciale ShaveSavings Combi Deal Aanbieding! 4 pakjes van 6 Fusion ProShield mesjes. Beschermende strips vóór en na de mesjes vormen een schild tegen irritatie tijdens het scheren. - 5 precisie mesjes, voor een minder trekkend gevoel - Flexball technology volgt de gezichtscontouren voor maximaal comfort - beschermende lubrastrips voor en na het scheren voormen een schild tegen irritatie. De Gillette Fusion ProShield scheermesjes zijn de nieuwste mesjes van Gillette. ProShield beschermt optimaal tegen irritatie. De beschermende strips vóór en na de mesjes vormen een schild tegen irritatie tijdens het scheren. Deze strips laten een lubricatielaagje achter dat beschermt tegen irritatie. Producteigenschappen: ProShield Beschermende Strips vóór en na de mesjes, vormt een schild tegen irritatie; 5 fijnere, scherpere mesjes voor minder haperingen en schokkende bewegingen* en een ongelooflijk comfort; en een precisietrimmer aan de achterzijde voor de afwerking. De Fusion Proshield scheermesjes passen op alle Fusion en ProGlide scheersystemen. *Vergeleken met Fusion

€ 85.00

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Wilkinson Sword Combi Quattro For Women Pink Syst incl 9 mesjes

- Quattro For Women Systeem incl 3 scheermesjes. - Quattro For Women 2x3 reserve scheermesjes Roze variant.

€ 14.99

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Vrouwen
Product
 

Wilkinson Sword Combi Hydro 5 Groomer Systeem incl 1 4 mesjes

- Hydro 5 Groomer Systeem incl 1 scheermesje - Hydro 5 Groomer Power Select 4 scheermesjes Dit 4-in-1-scheerapparaat heeft de voordelen van verschillende stylingtools in zich - het trimt, scheert, vormt contouren en houdt het vochtgehalte van de huid in stand. TRIMT De compacte trimmer volgt nauwkeurig de gezichtscontouren en maakt trimmen op moeilijk bereikbare plaatsen mogelijk. De baardlengte kan voor verschillende stijlen moeiteloos ingesteld worden zonder bijkomende opzetstukken. SCHEERT 5 UltraGlide mesjes met Skin Guards helpen huidirritatie te beperken. STIJLT De Flip Trimmer maakt het mogelijk om ook moeilijk bereikbare plekjes eenvoudig en exact te scheren en om nauwkeurig te trimmen. Om de Flip Trimmer te gebruiken, kantelt u gewoon het gelreservoir met de duim om, waardoor het bovenste contourmesje vrij komt te liggen. HYDRATEERT Het gelreservoir hydrateert de huid tijdens het scheren. Het vermindert de wrijving, zelfs in geval van herhaalde scheerbewegingen.

€ 19.49

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Wilkinson Combi Hydro5 Power Select houder incl 9 mesjes

Wilkinson Combi Hydro5 Power Select houder incl 9 mesjes Combi bestaande uit Hydro5 Power Select incl 1 mesje en 1 batterij + 8 extra scheermesjes

€ 22.95

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Gillette SkinGuard Sensitive Houder incl 10 mesjes

GILLETTE SKINGUARD SENSITIVE HOUDER INCL 10 MESJES Het Gillette SkinGuard Sensitive Scheerapparaat is het eerste scheermes van Gillette speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid en scheeruitslag. Het scheerapparaat scheert je haar en de SkinGuard beschermt tegelijkertijd je huid om scheerirritatie te voorkomen. De unieke SkinGuard bevindt zich tussen de mesjes. Hij drukt op je huid en voorkomt zo dat de mesjes in je huid snijden. Hij tilt de mesjes als het ware iets op voor minimaal contact met je huid. De twee mesjes zijn optimaal geplaatst om het trekkerige gevoel tijdens het scheren te verminderen. De speciale lubricatiestrips voor en na de mesjes zorgen voor minimale wrijving en beschermen je huid tegen irritatie. Voordelen en kenmerken van het Gillette SkinGuard Sensitive Scheerapparaat: • Minimaal contact van de mesjes op je huid • Glad scheerresultaat • Voorkomt irritatie en ingegroeide haartjes • Vermindert het trekkerige gevoel tijdens het scheren • Klinisch getest voor een gevoelige huid GILLETTE SKINGUARD SENSITIVE Gillette SkinGuard sensitive scheermesjes zijn speciaal ontworpen voor mannen met een gevoelige huid en scheeruitslag. Het scheermesje scheert het haar en beschermt de huid dankzij de unieke SkinGuard die zich tussen de mesjes bevindt. Vermindert een trekkerig gevoel en scheert het haar vanaf de huid, zodat irritatie wordt voorkomen.

€ 39.00

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Sensor Excel Systeem incl. 22 mesjes

- Sensor Excel Systeem incl 2 scheermesjes - Sensor Excel 20 scheermesjes

€ 31.00

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Mach3 Turbo Houder incl 9 mesjes

Gillette Mach3 Turbo starterset - Mach 3 Turbo Scheersysteem incl 1 scheermesje - Mach 3 Turbo 8 reserve scheermesjes Mach3 Turbo Scheermesjes. Anti-frictie, 3 trapsgewijs geplaatste mesjes, 10 micro-ribbels, Indicator Lubrastrip, Voorwaarts draaiende scheerkop.

€ 21.49

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Scheermesjes Mach3 Turbo 16 mesjes 2x8

Mach3 Turbo scheermesjes van Gillette. Deze combi deal van 2 verpakkingen van 8 maakt 16 Turbo scheermesjes. Sla nu een voorraad Gillette Mach3 Turbo Scheermesjes in en profiteer van een scherpe prijs bij ShaveSavings.com Anti-frictie, 3 trapsgewijs geplaatste mesjes, 10 micro-ribbels, Indicator Lubrastrip, Voorwaarts draaiende scheerkop.

€ 30.00

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Scheermesjes Mach3 Turbo 32 scheermesjes

Mach3 Turbo scheermesjes van Gillette. Deze combi deal van 4 verpakkingen van 8 maakt 32 Turbo scheermesjes. Sla nu een voorraad Gillette Mach3 Turbo Scheermesjes in en profiteer van een extra scherpe prijs bij ShaveSavings.com Anti-frictie, 3 trapsgewijs geplaatste mesjes, 10 micro-ribbels, Indicator Lubrastrip, Voorwaarts draaiende scheerkop.

€ 59.90

meer informatie

Scheermesjes Scheren Scheren Mannen
Product
 

Gillette Combi Fusion ProGlide Power Houder Chrome 4 pack

Proglide Power starterset - Fusion ProGlide Power Systeem Chroom incl 1 scheermesje - Fusion ProGlide Power 4 reserve scheermesjes Gillette Fusion ProGlide Power Scheerapparaat incl 1 mesje en batterij. Speciale editie met chrome design. Ontdek het scheren met een Fusion ProGlide Power scheersysteem: Uitgerust met mesjes met dunnere, fijnere randjes, voorzien van Gillettes meest geavanceerde lage-weerstandscoating , waardoor de mesjes moeiteloos door de haartjes glijden met een minder trekkerig gevoel als gevolg. Voor een ongelooflijk comfort, zelfs als je je elke dag scheert. Na één keer proberen, voelt scheren niet meer als scheren, maar als het glijden over de huid. De Power systemen zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid : batterij aangedreven micro-trillingen helpen frictie te voorkomen en het glijvermogen verhogen van de scheermesjes.

€ 23.00

meer informatie

Scheermesjes Combi Deals Scheren Mannen
Product
 
 1. Gillette Scheergel Gevoelige Huid 4 x 200ml
 2. Gillette Body5 Scheermesjes 4 stuks
 3. Wilkinson Combi Hydro5 Power Select houder incl 9 mesjes
 4. Axe Aftershave Dark Temptation
 5. Gillette Combi Scheermesjes Contour Plus 40 mesjes
 6. Gillette Venus Embrace Houder paars
 7. Gillette Combi Scheermesjes Sensor 40 mesjes
 8. Nivea For Men Scheergel 200 ml Sensitive
 9. Old Spice After Shave lotion 150 ml
 10. Gillette Venus Embrace Snap Apparaat Pink
 11. Gillette Combi Mach3 Scheersysteem incl 9 mesjes
 12. Wilkinson Classic Double Edge 5 stuks
 13. Wilkinson Quattro Titanium Sensitive Mesjes 4 stuks
 14. Gillette Fusion5 8 scheermesjes
 15. Gillette Mach3 Sensitive 8 Scheermesjes
 16. Gillette Body5 Scheersysteem 1 mesje
 17. Gillette Scheergel 200 ml Sensitive
 18. Gillette Scheergel 3 pack Fusion ProGlide Verkoelend
 19. Nivea For Men After Shave Balsem Active Age
 20. Gillette Fusion ProShield Chill 4 scheermesjes
 21. Wilkinson Sword Combi Quattro Titanium Sensitive Systeem 8 mesjes
 22. Gillette Combi Fusion Systeem incl 18 mesjes
 23. Wilkinson Sword Combi Scheermesjes Classic 40 mesjes
 24. Gillette Combi Scheermesjes Venus Olaz 12 mesjes
 25. Gillette Combi Scheermesjes Fusion Power 16 stuks = 2 x 8 mesjes
 26. Gillette Fusion Proglide Power Scheermesjes 8 stuks
 27. Gillette Combi Scheermesjes Mach3 Turbo 32 scheermesjes
 28. Gillette Combi Scheermesjes Venus 16 mesjes
 29. Gillette Combi Venus Embrace 8 mesjes 2x4
 30. Gillette Mach3 Turbo 12 scheermesjes XXL pack
 31. Gillette Combi Scheermesjes Fusion 32 mesjes
 32. Gillette Fusion Apparaat incl 1 mesje
 33. Wilkinson Sword Quattro scheersysteem incl. 4 mesjes
 34. Wilkinson Intuition Apparaat Dry 1 Mesje
 35. Gillette SkinGuard Sensitive 5 pack
 36. Nivea For Men After Shave Balsem Herstellend
 37. Wilkinson Quattro Titanium Precision scheermesjes 8 stuks
 38. Wilkinson Sword Combi Hydro 5 Groomer Systeem incl 1 4 mesjes
 39. Gillette Scheergel 200 ml Fusion ProGlide Hydraterend
 40. Men Expert Hydra Energetic Ice Balm