ZoneGuard Basic Koordverbinder 4 tot 6,5 mm set van 10

ZoneGuard Basic Koordverbinder 4 tot 6,5 mm Voor zekere en houdbare verbindingen van elektrisch koord. Eenvoudig aan te brengen. Inhoud 10 stuks.

€ 18.50

Meer informatie >>

Paarden Weide Hofman Lieve
Product
 

ZoneGuard 5 stuks Instappaal Stijgbeugel 115 cm wit

ZoneGuard Instappaal Stijgbeugel 115 cm wit, set van 5 instappalen.

€ 19.95

Meer informatie >>

Paarden Weide Hofman Lieve
Product
 

QHP Graasmasker

Sommige paarden mogen vanwege zwaarlijvigheid of een medische reden maar beperkt gras eten. Met een graasmasker kan het paard gewoon met zijn kuddegenoten de weide in, zonder dat hij te veel eet -Materiaal: polypropeen, thermoplastisch elastomeer -Graasmasker te gebruiken bij paarden met een dieet -Verstelbaar bij het kopstuk, de bakstukken, keelriem en onderkant -Voorzien van een ring voor bevestiging van een touw

€ 24.95

Meer informatie >>

Paarden Weide QHP
Product
 

BR Graasmasker

Stevig graasmasker met korf van TPU en riemen van polyester. Op de neus is de korf gevoerd met het zachte synthetische materiaal Antigol voor extra comfort. Het graasmasker zorgt ervoor dat het paard tijdens het grazen aanzienlijk minder gras kan eten en is om die reden geschikt voor paarden en pony?s met overgewicht of bij zeer rijk gras. Het masker kan eenvoudig bevestigd worden met behulp van de klittenbandsluiting aan het kopstuk en de karabijnhaak aan de keelriem. Alle riemen zijn verstelbaar. Het gebruik van een halster is niet nodig. Het graasmasker is eenvoudig te reinigen en hindert het paard of de pony niet tijdens ademhalen of drinken. -Korf van TPU -Voering van Antigol -Polyester banden -Kopstuk met klittenbandsluiting -Keelriem met karabijnhaak -Volledig verstelbaar -Voorkomt overmatig grazen -Hindert niet tijdens ademhalen of drinken

€ 27.95

Meer informatie >>

Paarden Weide BR
Product
 

ZoneGuard 6mm Basic Afrasteringskoord 200m

ZoneGuard 6mm Basic Afrasteringskoord 200m. Voor voordelig afrasteren kiest u ZoneGuard koord BASIC. Met 6 sterke rvs draden als stroomgeleiders. Betrouwbaar, flexibel en duurzaam! Geschikt voor vee- en paardenafrastering. Extra informatie: -Kleur: wit -Lengte: 200 m -Breedte: 6 mm -Weerstand: 3.87 O/m -Aantal + diameter rvs draad: 6 x 0.2 mm -Breukkracht: 350 kg.

€ 22.90

Meer informatie >>

Paarden Weide Hofman Lieve
Product
 

ZoneGuard Poortgreepankerisolator set van 10

ZoneGuard Poortgreepankerisolator. Isolator poortgreepanker. Speciaal gemaakt om de poortgreep gemakkelijk in te haken. Tevens functioneert het anker als stroomverbinder. Alle poortgrepen kunnen probleemloos worden opgehangen.Geschikt voor vee, paarden, schapen en honden. Inhoud 10 stuks.

€ 12.00

Meer informatie >>

Paarden Weide Hofman Lieve
Product
 

QHP Graasmasker met neusgaten

QHP Graasmasker met neusgaten Het graasmasker zorgt ervoor dat jouw paard of pony minder gras binnenkrijgt. Ideaal voor paarden met insulineresistentie of overgewicht. Het paard kan hiermee wel de weide in maar krijgt niet teveel gras binnen. Door de uitsparingen aan de voorkant kunnen de neusvleugels vrij bewegen. -Materiaal: (Thermoplastisch) polyurethaan, Polypropyleen, Neopreen -Materiaal fournituren: Zinklegering -Graasmasker met uitsparing voor de neusgaten -Voorzien van een ring waaraan een halstertouw kan worden bevestigd -Met verstelbare bakstukken en kopstuk -Voorzien van zachte padding bij het kopstuk -Met klittenbandsluiting bij het kopstuk die opent bij grote druk, zodat het paard niet vast kan komen te zitten -Voorzien van musketonsluiting bij de keelriem

€ 28.95

Meer informatie >>

Paarden Weide QHP
Product
 

ZoneGuard Poortgreep Elastiek ritset 3,2 m

ZoneGuard Poortgreep Elastiek ritset 3,2 m Ritset bestaand uit poortgreep, elastiek, ringisolator en poortgreepanker. Elastiek van 3 m tot 6 m uitrekbaar.

€ 14.95

Meer informatie >>

Paarden Weide Hofman Lieve
Product
 

Harry apos s Horse Graasmasker Air

Harry's Horse Graasmasker Air Graasmasker met uitsparingen waardoor aanzienlijk minder gras gegeten kan worden, maar wel normaal kan worden gedronken en gegeten.

€ 24.95

Meer informatie >>

Paarden Weide Harrys Horse
Product