Hardstenen Fonteinset Vierkant 30X30X10 cm Aqua Splash

Aqua Splash Hardstenen Fonteinset Vierkant 30X30X10 Cm Complete hardstenen fonteinset vierkant (30x30x10) van het merk Aqua Splash. Deze complete fontein set bestaat uit een hardstenen fontein, een messing afvoerplug, een chroom sifon en een Alexia XL fonteinkraan. Haal deze set vandaag nog in huis en maak zo uw toiletruimte helemaal af!  Specificaties & Afmetingen * Complete hardstenen fonteinset * Luxe messing plug chroom rooster * Star Luxe sifon laag chroom * Alexia XL toiletkraan chroom * Plugboutenset M-10 x 110 * Afmetingen fontein: 30x30x10 cm (lxbxh) * Hoogte kraan: 15,6 cm * Hoogte uitloop: 9,5 cm * Sprong: 7,9 cm Bestel uw hardstenen fonteinset nu bij Megadump.

€ 169.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Versus Links Zwart RVS Ink

Fontein Pack Ink Versus Links Zwart RVS (Keuze uit 8 kranen) Fonteinen worden geleverd als ONE-PACK welk u een mooi prijsvoordeel oplevert. De ONE-PACK bestaat uit een fonteinkraan designsifon, niet afsluitbare fonteinplug en een bevestiging set. Het wasbakje van de fontein INK Versus Zwart is mooi te combineren en is van Quartz. Quartz heeft het voordeel dat er geen vocht in kan dringen zodat de kleur en het materiaal mooi blijft. U kiest voor een mooi en compact model met de afmetingen 36x18x9 cm. Het design is vrij strak, door de scherpe randen en hoeken krijgt u een luxe uitstraling. Onze keramische fonteinen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout set. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor wasbakken. Specificaties: * Zwart * Quartz * Keuze uit 8 kranen * Inclusief Sifon * Inclusief Plug * Inclusief Bevestigingsset Koop vandaag nog uw fonteinset bij de sanitair topper van Nederland, Megadump.

€ 280.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Hoek 30X30X10 cm Chroom Aqua Splash

Fonteinset Natuursteen Hoek 30x30x10 cm Chroom (Keuze uit 20 kranen) Fonteinen worden geleverd als ONE-PACK welk u een mooi prijsvoordeel oplevert. De ONE-PACK bestaat uit een fonteinkraan designsifon, niet afsluitbare fonteinplug en een bevestiging set. In tegenstelling tot andere aanbieders hebben we ervoor gekozen om het fonteinbakje aan de onderzijde volledig leeg te maken. Zo kan het eenvoudiger en met minder risico aan de muur gemonteerd worden omdat er meer ruimte is en het is kilo's lichter dan de huidige modellen op de markt. Onze keramische fonteinen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout set. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor wasbakken. Specificaties & afmetingen * Kleur fontein: zwart * Materiaal fontein: natuursteen * Kleur kraan: chroom * Keuze uit 20 verschillende kranen * Inclusief sifon * Inclusief plug * Inclusief bevestigingsset Koop vandaag nog uw fonteinset bij de sanitair topper van Nederland, Megadump.

€ 139.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden one pack HS fontein links Casma chroom

Wiesbaden one-pack HS fontein links+Casma chroom

€ 251.95

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wastafel Limestone Opbouw 70X45X6 cm Z Krgat ADW Design

Wastafel Limestone Opbouw 70x45x6 cm z/kraangat De Wastafel Limestone Opbouw 70x45x6 cm z/kraangat is met de hand gemaakt. Zorg dat u de wandbevestiging gebruikt in combinatie met RVS beugels. Limestone is zwaar en dient daarom met sterke beugels te worden gemonteerd. De wastafel is van een speciaal soort kalk gemaakt. Namelijk Limestone. Dat is te nieuwe trend onder de natuurstenen waar onder andere wastafels van worden gemaakt. Limestone moet u net als alle andere kalksteen goed onderhouden door ze met wash te behandelen. Zorgt dus dat u een goede wash heeft om eindeloos te kunnen blijven genieten van de mooie natuurstenen wastafel. Let op! wij bieden geen garantie op verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe design wastafel. Specificaties & Afmetingen * Kleur: Blue-Limestone * Afmeting: 70 x 45 x 6 cm * Materiaal: Limestone * Hand made * Zonder Kraangat * Geen garantie op verkleuring, water afschot en scheurvorming * Voor wandbevestiging uitsluitend in combinatie met RVS beugels Twijfel niet langer en bestel uw Wastafel nu bij sanitair winkel Megadump.

€ 399.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Rechts 36X18X9 cm RVS Aqua Splash

Fonteinset Natuursteen Rechts 36x18x9 cm RVS (Keuze uit 8 kranen) Fonteinen worden geleverd als ONE-PACK welk u een mooi prijsvoordeel oplevert. De ONE-PACK bestaat uit een fonteinkraan designsifon, niet afsluitbare fonteinplug en een bevestiging set. In tegenstelling tot andere aanbieders hebben we ervoor gekozen om het fonteinbakje aan de onderzijde volledig leeg te maken. Zo kan het eenvoudiger en met minder risico aan de muur gemonteerd worden omdat er meer ruimte is en het is kilo's lichter dan de huidige modellen op de markt. Onze keramische fonteinen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout set. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor wasbakken. Specificaties & afmetingen: * Kleur: zwart * Materiaal fontein: natuursteen * Met overloop * Keuze uit 8 verschillende kranen * Inclusief Sifon * Inclusief Plug * Inclusief Bevestigingsset Koop vandaag nog uw fonteinset bij de sanitair topper van Nederland, Megadump.

€ 169.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton Differnz

Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is donker grijs van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf verschillende kleuren kranen en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. Het formaat van de kranen past perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Verder kunt u eventueel een frame toevoegen aan uw fonteinset tegen een meerprijs. Het frame is te gebruiken als handdoekrek en kan onder de fonteinbak gemonteerd worden. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Ravo 38x18x9 cm Donker Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): * Fontein Differnz Ravo 38x18x9 cm (donker beton) U heeft de keuze uit: * Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Kraan Kruis (Chroom en Koper) * Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 149.99

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Versus Rechts Zwart RVS Ink

Fontein Pack Ink Versus Rechts Zwart RVS (Keuze uit 8 kranen) Fonteinen worden geleverd als ONE-PACK welk u een mooi prijsvoordeel oplevert. De ONE-PACK bestaat uit een fonteinkraan designsifon, niet afsluitbare fonteinplug en een bevestiging set. Het wasbakje van de fontein INK Versus Zwart is mooi te combineren en is van Quartz. Quartz heeft het voordeel dat er geen vocht in kan dringen zodat de kleur en het materiaal mooi blijft. U kiest voor een mooi en compact model met de afmetingen 36x18x9 cm. Het design is vrij strak, door de scherpe randen en hoeken krijgt u een luxe uitstraling. Onze keramische fonteinen zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen door middel van het standaard meegeleverde plugbout set. Keramiek is een hard kleigebakken materiaal. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat er geen water en vuil intrekt. Een ideaal materiaal voor wasbakken. Specificaties: * Zwart * Quartz * Keuze uit 8 kranen * Inclusief Sifon * Inclusief Plug * Inclusief Bevestigingsset Koop vandaag nog uw fonteinset bij de sanitair topper van Nederland, Megadump.

€ 280.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden hardstenen meubelwast. 80x46x5 met 1 kr.gat

Wiesbaden hardstenen meubelwastafel 80x46x5 met 1 kraangat Gewicht: 50kg Let op: dit is een natuurproduct en is met de hand vervaardigd Verkleuring en scheurtjes vallen buiten de garantie

€ 355.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton Differnz

Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen) Een complete fonteinset van het merk Differnz met kraan, sifon en afvoerplug naar keuze. Een toilet heeft door de kleine afmeting vaak een gebrek aan ruimte. Toch wilt u uw handen kunnen wassen en daarom is een compact fontein ideaal. De fonteinbak is gemaakt van beton en is licht van kleur. U heeft in deze set keuze uit maar liefst vijf kleuren en drie modellen. Een van de modellen is in twee van de vijf kleuren beschikbaar. Het formaat van de kranen past perfect bij de compacte afmetingen van de fonteinbak. Ondanks de compacte afmetingen zijn deze kranen erg gebruiksvriendelijk en eenvoudig te bedienen. De kranen verzorgen enkel koud water. Specificaties Fonteinset Differnz Mix En Match Force 38x24x8 cm Licht Beton (Keuze Uit 5 Kleuren Kranen): * Fontein Differnz Force 38x24x8 cm (licht beton) U heeft de keuze uit: * Kraan Gebogen (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Kraan Recht (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Kraan Kruis (Chroom en Koper) * Sifon (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) * Afvoerplug (Chroom, Mat Chroom, Zwart, Koper en Goud) Het is dus een complete set inclusief fonteinbak, fonteinkraan, sifon en afvoerplug. Kijk rechts bovenaan in het select menu om uw kleur uit te kiezen.

€ 159.99

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Hardsteen Wastafel Compact Stone 80X38X5 cm Aqua Royal

Aqua Royal hardsteen wastafel Compact Stone 80x38x5 cm Deze prachtige fontein heeft een modern uiterlijk perfect voor in uw toilet of badkamer. U kunt de kleur nog iets donkerde maken door kleur verdiepend impregneermiddel te gebruiken. Specificaties & Afmetingen * Te bevestigen op een meubel of blad * Kan niet rechtstreeks geplaatst worden aan de muur * Exclusief wastafelkraan * Exclusief sifon en waste * Losse wastafel 80 cm * Afmeting: 80x38x5 cm (lxbxh) U kunt deze Aqua Royal hardstenen wastafel bestellen bij Megadump.

€ 361.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 0 Kraangaten Mat Zwart Boss Wessing

AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 0 Kraangaten Mat Zwart Deze hardstenen wastafel is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze wastafel is gemaakt van hardsteen. Hardsteen is een natuurproduct en hierdoor is elk model uniek. Doordat het een natuursteen fontein betreft, heeft het oppervlak een mogelijke verkleuring van vrijwel zwart tot bleek grijs. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke aders, verkleuringen, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe wastafel. Voordat u de wastafel in gebruik neemt, adviseren wij u de wastafel te impregneren. Een impregneermiddel zorgt voor een beschermlaag zodat vuile stoffen niet de steen in kunnen trekken. Deze wastafel kunt u niet zo aan de muur ophangen. Daarvoor moeten beugels of een onderkast onder gehangen worden. De wastafel is 100 cm breed, 46 cm diep en 5 cm hoog en heeft geen kraangat. Specificaties AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 0 Kraangaten Mat Zwart: * Kwaliteit en design * Wastafel hardsteen * Afmetingen: (b)100 x (d)46 x (h)5 cm * Natuurproduct * Benodigd: beugels of onderkast * Zonder kraangat * Garantie: 2 jaar Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".

€ 335.75

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden hardstenen meubelwast. 60x46x5 zonder kr.gat

Wiesbaden hardstenen meubelwastafel 60x46x5 zonder kraangat Gewicht: 38kg Let op: dit is een natuurproduct en is met de hand vervaardigd Verkleuring en scheurtjes vallen buiten de garantie

€ 325.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Aqua Royal Hardsteen Fontein Flow Links Of Rechts 35X24X10 cm Kraangat Links

Aqua Royal Hardsteen fontein Flow links of rechts 35x24x10 cm Door het impregneermiddel kunt u kan de hardstenen fontein een donkere kleur krijgen. Dit kunt u bij ons bij bestellen op onze webshop of in onze winkel. De hardstenen wastafel kunt u impregneren. Specificaties & Afmetingen * Makkelijk te bevestigen * Standaard bevestigings materiaal meegeleverd * Excl. kraan , sifon , waste * zowel links als recht te bestellen * Afmeting: 35x24x10 cm (lxbxh) LET OP IS TE BESTELLEN IN KRAAN-GAT LINKS OF RECHTS.!!! Beschikbare varianten:Kraangat Links

€ 98.70

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 2 Kraangaten Mat Zwart Boss Wessing

AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 2 Kraangaten Mat Zwart Deze hardstenen wastafel is van het merk Boss & Wessing. Het merk Boss & Wessing staat garant voor kwaliteit en design. Deze wastafel is gemaakt van hardsteen. Hardsteen is een natuurproduct en hierdoor is elk model uniek. Doordat het een natuursteen fontein betreft, heeft het oppervlak een mogelijke verkleuring van vrijwel zwart tot bleek grijs. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke aders, verkleuringen, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe wastafel. Voordat u de wastafel in gebruik neemt, adviseren wij u de wastafel te impregneren. Een impregneermiddel zorgt voor een beschermlaag zodat vuile stoffen niet de steen in kunnen trekken. Deze wastafel kunt u niet zo aan de muur ophangen. Daarvoor moeten beugels of een onderkast onder gehangen worden. De wastafel is 100 cm breed, 46 cm diep en 5 cm hoog en heeft 2 kraangaten. Specificaties AQS Wastafel Hardsteen 100x46x5 cm 2 Kraangaten Mat Zwart: * Kwaliteit en design * Wastafel hardsteen * Afmetingen: (b)100 x (d)46 x (h)5 cm * Natuurproduct * Benodigd: beugels of onderkast * 2 kraangaten * Garantie: 2 jaar Boss & Wessing (AQS) is leverancier van hoogwaardig kwalitatieve badmeubelen en sanitair producten. De producten van AQS zijn stoer, robuust, klassiek, modern en/of romantische. AQS toont u graag de mogelijkheden van mooi sanitair voor de badkamer of toilet. AQS staat bekend om zijn goede prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met mooie badmeubelen, keramisch sanitair en design radiatoren. Door dit voordeel kunnen we de prijzen laag in de markt aanbieden onder onze eigen merk "AQS".

€ 335.75

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Aqua Royal Hardsteen Wastafel Trend Stone 80X47X5 cm Zonder Kraangaten

Aqua Royal hardsteen wastafel Trend Stone 80x47x5 cm Met de ideale dunne fontein wasbak heeft een prachtige uitstraling voor uw toilet of badkamer. U kunt de kleur nog iets donkerde maken door kleur verdiepend impregneermiddel te gebruiken. Specificaties & Afmetingen * Kan vrij opgehangen worden * Excl. wastafelkraan * Excl. sifon en waste * Losse wastafel 80 cm * Afmeting: 80x47x5 cm (lxbxh) De Aqua Royal hardstenen wastafel is nu verkrijgbaar bij Megadump. Beschikbare varianten:Zonder Kraangaten

€ 361.95

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm Haceka

Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm (kraangat links) De fonteinset van natuursteen wordt geleverd als een complete set wat u extra gemak oplevert. De fonteinset bestaat uit een fonteinkraan, sifon, bevestiging beugels en een niet afsluitbare plug. Het unieke van deze set is dat het fonteinbakje gemaakt is van natuursteen. Natuursteen ook wel lime stone genoemd is een kalksteen en de kleur kan variëren van blauw tot bruin grijs. Hardsteen is een materiaal dat steeds vaker wordt gebruikt. Omdat de structuur van natuursteen altijd anders is, is elk product uniek. Het traanvormige model met opstaande rand zorgt voor overtollige wateropvang. De set is eenvoudig in montage doormiddel van de bijgeleverde muur beugels. De kern hiervan is dat de wasbakjes een gewicht van 150 kg moeten kunnen dragen. Mocht u dus als volwassene door welke omstandigheid dan ook, op het fonteintje leunen het product er ten allen tijden in positie blijft. Omdat u vaak alleen de handen was in een fontein op het toilet, is de fontein uitgerust met alleen een koudwater kraan. De plug die wordt meegeleverd is niet afsluitbaar, zo voorkomt u overstromingen als de kraan per ongeluk open blijft staan. Let op! Wij bieden geen garantie op natuurlijke adres, verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash (impregnatie) zult u veel plezier hebben van uw nieuwe fontein. Specificaties Fonteinset Natuursteen Lotus 36x25x10 cm Traanvorm (kraangat links): * Complete fonteinset * 36x25x10 cm * Natuursteen * Inclusief chromen koudwaterkraan, sifon en plug * Montage materiaal word meegeleverd * 2 jaar garantie

€ 159.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Hardsteen Fontein Set Corner Kwartrond 30X30X11 cm Aqua Royal

Aqua Royal Hardsteen fontein set Corner kwartrond 30x30x11 cm Deze Hardsteen Fonteinset corner is helemaal compleet met fontein kraan , sifon en afvoer. U kunt deze design fontein set bevestiging in uw mooie toilet ruimte. Specificaties & Afmetingen * Afmeting: 30x30x11 cm (lxbxh) * Natuurstenen fontein, antraciet * Design koudwaterkraan, messing verchroomd met keramische schijven * Designsifon, messing verchroomd, 32 mm aansluiting * Designafvoer, messing verchroomd, niet afsluitbaar * Geschikt voor wandmontage en montage op een wastafelblad * Garantie 2 jaar Koop nu uw eigen Aqua Royal Hardsteen Fontein Set Corner bij Megadump.

€ 185.85

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wastafel Limestone Opbouw Kraan 70X45X6 cm M Krgat ADW Design

Wastafel Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm m/kraangat De Wastafel Limestone Opbouw Kraan 70x45x6cm m/kraangat is met de hand gemaakt. Naast dat de Limestone is voorzien van een afvoergat, zit er ook een kraangat in het midden voor een mooie kraan naar keus. Zorg dat u de wandbevestiging gebruikt in combinatie met RVS beugels. Limestone is zwaar en dient daarom met sterke beugels te worden gemonteerd. De wastafel is van een speciaal soort kalk gemaakt. Namelijk Limestone. Dat is te nieuwe trend onder de natuurstenen waar onder andere wastafels van worden gemaakt. Limestone moet u net als alle andere kalksteen goed onderhouden door ze met wash te behandelen. Zorgt dus dat u een goede wash heeft om eindeloos te kunnen blijven genieten van de mooie natuurstenen wastafel. Let op! wij bieden geen garantie op verkleuren, water afschot en scheurvorming. Met de juiste behandeling van een goede wash zult u veel plezier hebben van uw nieuwe design wastafel. Specificaties & Afmetingen * Kleur: Blue-Limestone * Afmeting: 70 x 45 x 6 cm * Materiaal: Limestone * Hand made * Met Kraangat * Geen garantie op verkleuring, water afschot en scheurvorming * Voor wandbevestiging uitsluitend in combinatie met RVS beugels Twijfel niet langer en bestel uw Wastafel nu bij sanitair winkel Megadump.

€ 399.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden Hardstenen fontein vierkant 30x30x10

Hardstenen fontein vierkant 30x30x10 gewicht: 18kg (kraan, sifon en afvoerplug niet inbegrepen) Let op: dit is een natuurproduct en is met de hand vervaardigd Verkleuring en scheurtjes vallen buiten de garantie

€ 119.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Hardsteen Wastafel Compact Stone 60X38X5 cm Aqua Royal

Aqua Royal hardsteen wastafel Compact Stone 60x38x5 cm Compact Stone fontein die thuis hoort in uw badkamer of toilet. Deze ideale fontein kan niet rechtstreeks worden geplaatst tegen de muur. Specificaties & Afmetingen * Te bevestigen op een meubel of blad * Kan niet rechtstreeks geplaatst te worden aan de muur * Exclusief wastafelkraan * Exclusief sifon en waste * Losse wastafel 60 cm * 60x38x5 cm (lxbxh) Bestel nu de Aqua Royal hardstenen wastafel bij Megadump.

€ 308.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Fontein Lanesto Vanity 22x40x10 cm RVS Grijs Dekker

Fontein Lanesto Vanity 22x40x10 cm RVS Grijs (excl kraan incl waste) Wilt u een originele fontein op het toilet? Dat lukt zeker met het RVS fontein van Dekker Lanesto. Dit fontein is uniek, opvallend en design te noemen. De Vanity fonteinen zijn gemaakt van RVS. RVS wordt verkregen door chroom en nikkel te smelten en met elkaar te vermengen. Het chroom zorgt voor de glans en het nikkel zorg voor de roestvastheid. De eigenschappen van RVS zijn duurzaam, hittebestendig, onderhoudsvrij en 100% recyclebaar, en daarnaast ook makkelijk schoon te houden. De fonteinbak van de serie Vanity is verkrijgbaar in RVS, Gunmetal, Copper of Goud. Combineer de wastafel met een RVS kleurige,mat zwarte of zelfs witte fonteinkraan. Het fontein wordt echter zonder kraan geleverd, maar wel met een plug. Specificaties Fontein Lanesto Vanity RVS: * Fonteinbak * Dekker Lanesto Vanity * RVS * Exclusief kraan * Inclusief waste * In 4 kleuren verkrijgbaar * 22x40x10 cm * Roestvast

€ 299.00

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product
 

Wiesbaden Fontein Mini Rhea Rechts 36,5x18x9 cm Mat Wit

Fontein Wiesbaden Mini-Rhea Rechts 36,5x18x9 cm Mat Wit Fonteintjes zijn een belangrijk element in uw toiletruimte: de ruimte is vaak beperkt en het formaat van deze fontein biedt daarom uitkomst. Met een breedte van 36,5 cm, een diepte van 18 cm en een hoogte van 9 cm past deze fontein van het merk Wiesbaden perfect in iedere toiletruimte. De fontein kent verder een mat witte kleur en heeft een rechthoekige vorm. Aan de rechterkant van het product bevindt zich een kraangat, waar u zelf een kraan op kunt monteren om de set compleet te maken. Specificaties: * Merk: Wiesbaden * Serie: Mini-Rhea * Breedte: 36,5 cm * Diepte: 18 cm * Hoogte: 9 cm * Kleur: mat wit * Vorm: rechthoek * Inclusief kraangat (rechts) * Garantie: 2 jaar

€ 85.25

Meer informatie >>

Megadump Wastafels Natuursteen
Product