Viega Ecoplus Toiletset 10 Villeroy Boch O.Novo Visign For Style 10 Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 10 Villeroy & Boch O.Novo / Visign for Style 10 drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Toiletpot Villeroy & Boch O.Novo met softclose zitting De Villeroy & Boch wandcloset is voorzien van een diepspoel spoelvorm. Hierdoor bereikt alles direct het water en verkleind het de kans op nare geurtjes. De keramische pot heeft een afmeting van 56 diep en 36 cm breed. Een mooie gangbare maat dat is elke toiletruimte past. De bijbehorende zitting is voorzien van het softclose systeem. Geen hard dicht klappende bril meer een veiliger voor kleine kinderen. Daarnaast bevat de bril QuickRelease wat het schoonmaken van de pot een stuk eenvoudiger maakt. U klikt de bril volledig los en na het reiniger zet u hem met één klik weer vast. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Toiletpot Villeroy & Boch O.Novo met softclose zitting * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat t.b.v. inclusief wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 10 Villeroy & Boch O.Novo / Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 399.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Ruimtebesparende Sifon Wit Viega

Ruimtebesparende Sifon Viega Wit Vaak geeft het plaatsen van een sifon in een meubel problemen met het openen van de bovenste lade. Met dit ruimtebesparende sifon verplaats je het sifondeel zover mogelijk naar de muur waardoor de meubellade gemakkelijk opent. En het afvoerbochtstuk van de afsluiting wordt zonder aanvullende verstelbuis ruimtebesparend rechtstreeks op de afvoerplug vastgeschroefd. De Viega Sifons zijn perfect doordacht. Ze zijn montagevriendelijk, ruimtebesparend en bieden een makkelijke functie. * Ruimtebesparend * Wartelmoer aansluiting * Afvoerplugmaat 1.1/4'' * Met muurbuis * 50 mm in hoogte verstelbaar * Zeer geschikt voor badmeubels * Opbouw in 2 varianten mogelijk * Waterslot 50mm

€ 31.95

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Sifon
Product
 

Eco Plus Inbouwreservoir 113 cm Hoog Met 3 6 9 Liter Spoeling Viega

Viega Eco Plus inbouwreservoir 113 cm hoog met 3-6-9 liter spoeling Dit is het Eco Plus inbouwreservoir van het merk Viega. De Eco Plus is een krachtig reservoir dat gefabriceerd is met het oog op duurzaamheid, stabiliteit en kwaliteit. Dit reservoir is een voudig te monteren en is geschikt voor elke ruimte. Dit inbouwreservoir is ook te verkrijgen als complete set met wandcloset! Specificaties & Afmetingen * Bouwhoogte 1130 t/m 1330mm, elementbreedte 490mm. * Afzonderlijke bevestiging, seriemontage op montagerails, hoekmontage of montage op standaard mogelijk. * Elementen met omdraaibare voetsteunen voor 75mm en 50mm standaard profielen, snel te stellen. * Elementen met geïntegreerde uitlijnhulpstuk. * Stabiele, zelfdragende en torsiestijve elementen, robuuste kwaliteit. * Hoogtematen voor toiletten zijn individueel instelbaar. * Met isolatiemat. * Zelf remmende stelpoten. * Installatieklare elementen, voorzien van een geluidsarme wandpaneelopening. * Stabiele houder met slechts twee bevestigingspunten bovenaan het element. * Traploos instelbare dubbele spoeltechniek, 3-4 liter en 6-9 liter. Uitleg bij nummering in afbeelding nr. 2 * 1. Stabiele, zelfdragende elementen, bestaande uit gepoedercoat frames. De elementen worden dubbellaags beplankt (2 x 12,5 mm). * 2. De bevestigingsset voor de wandmontage, railmontage of montage in een hoek van meer dan 45° maakt een traploze diepte-instelling van de elementen tot 200 mm mogelijk. * 3. Snelle, eenvoudige montage dankzij geïntegreerde uitlijnhulp in alle Viega Eco Pluselementen. * 4. De uittrekbare voetsteunen kunnen in een 50 mm of 75 mm brede staanderconstructie worden geïntegreerd. * 5. De keramiekbevestiging kan individueel op een voor een mindervalide geschikte hoogte worden aangebracht en ingesteld. * 6. Het waterbesparende Viega UP- inbouwreservoir dat met alle Visign bedieningsplaten kan worden gecombineerd. * 7. Kleine bewegingen bij zeer lichte bediening dankzij: de wiptechnologie met gecombineerde kabeltechniek. * 8. Brandveiligheid en geluidsisolatie: Viega Eco Plus beschikt over goedgekeurde geluidsisolatie conform DIN 4109, keuring uitgevoerd door het ,Fraunhofer Instituut für Bauphysik' in Stuttgart. Viega Eco Plus bezit een certificaat voor brandwerendheid conform NEN EN 13521-2. * 9. De in diepte verstelbare bocht van PP wordt de aansluiting op het afvoersysteem sterk vereenvoudigd. Bestel vandaag uw Viega Eco Plus inbouwreservoir bij sanitairwinkel Megadump.

€ 155.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Toebehoren
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 03 Megasplash Basic Smart Met Bril En Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 03 Megasplash Basic Smart met bril en drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Toiletpot Megasplash Basic Smart met bril De Basic Smart is een diepspoel wandcloset van 54 cm diep. Het voordeel van de Basic Smart is dat hij universeel op vrijwel elk inbouwreservoir past. De glazuurde laag van de pot zorgt ervoor dat er geen vuil of bacteriën in de pot kunnen dringen. Erg hygiënisch dus net zo als het model zelf. Een wandcloset maakt namelijk het schoonmaken van de vloer een stuk eenvoudiger. Daarnaast heeft de Smart speciale spoelkanalen waardoor u alle gemakkelijk met één spoeling kan wegspoelen. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Toiletpot Megasplash Basic Smart * Voorzien van zitting met softclose systeem - PLG4345124 * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat t.b.v. inclusief wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Meer opties voor de set: * Een luxere keuze toiletbril met Softclose systeem en QuickRelease Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 03 Megasplash Basic Smart met bril en drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 289.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Multiplex Trio E2 Elektronisch Mengstation 682972 Viega

Viega Multiplex Trio E2 elektronisch mengstation - 682972 De Viega Trio E kan u gemakkelijk combineren met een badvul overloopcombinatie van Viega en zo de temperatuur instellen.

€ 1799.00

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Badafvoeren
Product
 

Advantix Vario Douchegoot 30 t m 120 cm Viega

Advantix Vario Douchegoot 30 t/m 120 cm Deze hoogstaande douchegoot van Viega Advantix Vario heeft een prachtig ontwerp. De douchegoot is op maat inkortbaar waardoor de douchegoot bijna in elke douche past. De inloopvoeg slechts 2cm breed hier verdwijnt het water door waardoor u veel ruimte overhoud. Deze douchegoot is gemaakt door DE afvoerspecialist, Viega. e Viega Advantix Vario is de eerste douchegoot op de markt die tot op de millimeter nauwkeurig ingekort kan worden en daarmee vooral bij verbouwingen een precieze integratie in de gegeven inbouwsituatie mogelijk maakt. maar heeft ook voorraadvoordelen voor de groothandel en installateur. Zo heeft u altijd de juiste maat drain op voorraad. Specificaties: * Stelvoeten: 4 stuks * Vuilvanger * Afdichtingsstrook * Montagelijm * SR1 Insteekrooster RVS Geborsteld (inclusief) * Afvoercapaciteit variërend van 30 tot 48 liter p/min (afhankelijk van de ingekorte maat) Afmetingen * Inkortbaar van 30cm t/m 120cm * Breedte: 2cm * Uitwendige buisdiameter: 50 mm

€ 299.00

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Douchegoten
Product
 

Multiplex Trio E3 Elektronisch Mengstation 684655 Viega

Viega Multiplex Trio E3 elektronisch mengstation - 684655 De Viega Trio E kan u gemakkelijk combineren met een badvul overloopcombinatie van Viega en zo de temperatuur instellen.

€ 1900.00

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Badafvoeren
Product
 

Multiplex Trio E Elektronisch Mengstation 662295 Viega

Viega Multiplex Trio E elektronisch mengstation - 662295 De Viega Trio E kan u gemakkelijk combineren met een badvul overloopcombinatie van Viega en zo de temperatuur instellen.

€ 1599.00

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Badafvoeren
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 01 Basic Wandcloset Softclose Met Bril En Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 01 Basic wandcloset Softclose met bril en drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Basic wandcloset met softclose zitting De glazuurde wandcloset van 53cm diep is universeel op elk type reservoir te plaatsen. Door zijn hart op hart afstand van 18 cm kan hij ook op oudere modellen reservoirs gemonteerd worden. Door gebruik van speciale spoelkanalen die verwerkt zijn in de pot kunt u vrijwel alles in één spoeling wegspoelen. De pot is volledig geglazuurd waardoor vuil en aanslag zich niet kan hechten. Dat maak de toiletpot hygiënisch. Omdat het een hangtoilet is, maakt het schoonmaken van de vloer ook een stuk eenvoudiger. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Basic wandcloset met softclose zitting - PLG4345124 * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Meer opties voor de set: * Een luxere keuze toiletbril met Softclose systeem en QuickRelease Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 01 Basic wandcloset Softclose met bril en drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 299.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Viega Domoplex Douchebakafvoer Compleet voor Afvoergat 52 mm Viega

Viega Domoplex Douchebakafvoer Compleet voor Afvoergat 52mm

€ 21.95

Meer informatie >>

Megadump Douche Doucheafvoeren
Product
 

Tempoplex Douchebakafvoer 90 mm Viega

Viega Tempoplex douchebakafvoer 90 mm chroom Viega Tempoplex douchebakafvoer compleet voor douchebakken met een afvoergat van 90 mm. Specificaties & Afmetingen * Een universele aansluiting * Materiaal: kunststof * Chromen afdekplaat * Afmetingen: 90 mm douchebakafvoer Bestel nu de Viega Tempoplex douchebakafvoer bij Megadump.

€ 64.95

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Douchebakafvoeren
Product
 

Multiplex Trio E Wlan Module 6146.224 708870 Viega

Viega Multiplex Trio E Wlan module 6146.224 - 708870

€ 399.00

Meer informatie >>

Megadump Afvoer Badafvoeren
Product
 

Visign For Style Frame Tegelinleg Voor Drukplaat Chroom Viega

Viega Visign For Style Frame Tegelinleg Voor Drukplaat Chroom Dit is de Viega Visign For Style Frame tegelinleg. Ter behoeve van Viega Visign For Style 10 drukplaat.  Specificaties & Afmetingen * Viega frame tegelinleg t.b.v. Viega Visign For Style 10 drukplaat * Geschikt voor frontbediening * Kleur: Chroom-look * Afmetingen: 27,1x14 cm (bxh) Bestel uw Viega Visign frame tegelinleg nu in de webshop van Megadump.

€ 59.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Toebehoren
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 05 Sphinx Econ 2 Met Visign For Style 10 Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 05 Sphinx Econ 2 met Visign for Style 10 drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Toiletpot Sphinx Econ 2 met softclose zitting De Sphinx Econ 2 heeft een volledige glazuur behandeling gehad. Het voordeel is dat kalk en vuil zich niet kan hechten aan de pot. Dat is een stuk hygiënischer. Het schoonmaken wordt ook hygiënischer omdat het een wandcloset is. U heeft geen last van bevestigingspunten op de vloer. De pot is voorzien van een diepspoel voelvorm waarmee alles direct het water bereikt. De hart op hart afstand is 18, heeft een diepte van 51 cm en is gemaakt van keramiek. De bijbehorende toiletzitting is voorzien van softclose en met een meerprijs heeft u een bril met QuickRelease. (Volledig van de pot af te klikken) Op dit wandcloset staat geen Merk logo. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Toiletpot Sphinx Econ 2 * Zitting voorzien van softclose systeem - PLG4345124 * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Meer opties voor de set: * Een luxere keuze toiletbril met Softclose systeem en QuickRelease Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 05 Sphinx Econ 2 met Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 319.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 34 Calitri Urby Compact 48 cm Met Bril En Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 34 Calitri Urby compact 48cm met bril en drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Wandcloset Calitri Urby compact 48 cm met softclose zitting Het voordeel van dit compacte wandcloset is dat elke locatie geschikt is. Door zijn ondiepe model houdt u ook genoeg beenruimte over in een kleinere ruimte. Omdat de pot een diepspoel spoelvorm heeft verkleind u de kans op nare geurtjes en maakt het de toiletpot een stuk hygiënischer. De bijbehorende zitting is voorzien van softclose systeem. Dat betekend het einde van dichtklappende toiletbril met als gevolg vingers er tussen of scheuren in de zitting. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Wandcloset Calitri Urby compact 48 cm * Toiletbril Calitri Urby met softclose systeem * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 34 Calitri Urby compact 48cm met bril en drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 419.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Douchebakafvoer Viega Tempoplex 90 60 mm verlaagd Chroom Viega

Douchebakafvoer Viega Tempoplex 90 60 mm Hoog Chroom Deze ondiepe douchebak sifon van Tempoplex is ideaal vanwege zijn inbouwdiepte van 6cm. De 45° afvoerbocht die op zowel 5 als 4 cm kan worden aangesloten. Is op alle douche bakken toe te passen die een afvoergat van 9cm hebben. Deze set wordt compleet inclusief chromen deksel geleverd.. Specificaties Douchebak afvoer Viega Tempoplex: * - Ondiepe douchebaksifon * - Inbouwdiepte 6 cm * - 45° afvoerbocht * - Inclusief afdekplaat * - Chroom

€ 49.95

Meer informatie >>

Megadump
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign For Style 10 Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign for Style 10 drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Hangtoilet Megasplash Zero Diepspoel met zitting Het leuke moderne wandcloset van Megasplash heeft een diepspoel spoelvorm waardoor alles direct het water bereikt. Hierdoor verkleind u de kans op nare luchtjes. Een hang toilet is de nieuwe trend. Naast dat het een trend is, is het schoonmaken van het toilet een stuk gemakkelijker. Er zitten geen bevestigingspunten meer op de vloer. Dus ook onder het toilet is het goed schoon te houden. Het hangtoilet van 54 cm diep is gemaakt van duurzaam keramiek met gesloten poriën. Vuil en bacteriën dringen niet het keramiek in en veegt u gemakkelijk met een doek weg. De Zero is voorzien van een toiletzitting met softclose systeem en QuickRelease. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Hangtoilet Megasplash Zero Diepspoel * Megasplash Zero toiletzitting met softclose & QuickRelease - PLG0271792  * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 24 Aquasplash Zero Diepspoel Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 479.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Visign For Style 10 Drukplaat Wit Viega

Viega Visign For Style 10 Drukplaat Wit Dit is de Visign For Style 10 drukplaat wit van het merk Viega. Geschikt voor het Viega Eco Plus inbouwreservoir. Optioneel: Frame tegelinleg voor drukplaat. Specificaties & Afmetingen * Viega drukplaat t.b.v. Viega Eco Plus inbouwreservoir * Tweeknops bediening * Geschikt voor frontbediening * Materiaal: kunststof * Kleur: wit * Optioneel: Frame tegelinleg voor drukplaat * Afmetingen: 14x27,1x1,3 cm (lxbxd) Koop uw Viega Visign For Style 10 drukplaat nu bij Megadump.

€ 35.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Toebehoren
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 11 V B Subway 2.0 Compact Met Visign For Style 10 Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 11 V&B Subway 2.0 COMPACT met Visign for Style 10 drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Toiletpot Villeroy & Boch Subway 2.0 Compact met softclose zitting De keramische toiletpot van Villeroy & Boch is een compact modern design wandcloset. Daarom uitermate geschikt voor kleine ruimtes met zijn diepte van slechts 48 cm. De Subway 2.0 compact heeft een diepspoel spoelvorm waardoor alles direct het water bereikt. De kans op nare geurtjes wordt hiermee aanzienlijk verkleind. Omdat de pot zweeft is het schoonmaken van de vloer een stuk eenvoudiger en hygiënischer. De bijbehorende zitting met bril is voorzien van Softclose en QuickRelease. Met QuickRelease haalt u de gehele zitting van de pot. Met één klik zit de bril weer vast aan het wandcloset. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Toiletpot Villeroy & Boch Subway 2.0 Compact 48 cm * Voorzien van toiletzitting met softclose systeem en QuickRelease (PLG1024232) * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 11 V&B Subway 2.0 COMPACT met Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 669.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product
 

Viega Ecoplus Toiletset 22 V B Subway 2.0 Met Visign For Style 10 Drukplaat Visign For Style 10 Wit (596316)

Viega EcoPlus Toiletset 22 V&B Subway 2.0 met Visign for Style 10 drukplaat Haal een complete toiletset in huis met alles er op en er aan! De Viega EcoPlus toiletset is voorzien van een mooi design wandcloset met softclose zitting en drukplaat naar keuze. Om de toiletset meteen te kunnen installeren zit er ook bevestigingsmateriaal en isolatiematje met wandankers bij. Viega EcoPlus inbouwreservoir Het Viega EcoPlus inbouwreservoir is goed toepasbaar voor bouwprojecten en inbouwconstructies in sanitaire ruimtes. Uiteraard ook voor projectbouw. Een inbouwreservoir dat geschikt is voor verschillende projecten en doeleinden. Het stalen inbouwreservoir heeft een poedercoating om roest van eventuele condens te vermijden. De Viega heeft een hoogte van 113 cm en is 13 cm diep, is zelfdragend en is te gebruiken voor drukplaten met een twee-toets spoelsysteem voor frontbediening. U kunt de hoeveelheid water dat u per spoelbeurt wilt gebruiken achter instellen tussen de 3 en 9 liter. Hangtoilet Villeroy & Boch Subway 2.0 Het design wandcloset van Villeroy & Boch is voorzien van een diepspoel spoelvorm. Alles bereikt direct het water waardoor u de kans op name luchtjes verkleint. De moderne pot van 56 cm diep heeft een verborgen bevestiging dat hem extra luxe maakt. U ziet namelijk geen bevestigingspunten, alles is mooi strak meegenomen in het model. De keramische toiletpot is voorzien van een zitting met softclose systeem en QuickRelease waarmee u nog eenvoudiger de pot kunt reinigen. Met één klik haalt u de zitten er af en na het schoonmaken is hij er weer eenvoudig op te zetten. U kunt voor een meerprijs kiezen voor een nog luxere platte zitting. Drukplaat Viega Visign for Style 10 De Visign for Style 10 drukplaat is geschikt voor frontbediening en is voorzien van een twee-toets spoelsysteem. Met het mechanisch spoelsysteem hoeft u geen kracht te zetten om de kunnen spoelen. Een lichte druk is voldoende. De bedieningsplaten van 27.1 bij 14 cm zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof voor een extra lang kleur behoud. Inhoud & specificaties: * Viega EcoPlus inbouwreservoir zelfdragend voor verschillende projecten toepasbaar * Viega Visign for Style 10: keuze uit wit of chroom * Hangtoilet Villeroy & Boch Subway 2.0 * Voorzien van softclose zitting met Quick Release - 9M68S101 * Inclusief bevestigingsmateriaal voor het afmonteren van de set * Inclusief isolatiemat met wandankers * Zie technische tekeningen bij de afbeeldingen voor meer details Bestel de Viega EcoPlus Toiletset 22 V&B Subway 2.0 met Visign for Style 10 drukplaat nu bij sanitairwinkel Megadump. Beschikbare varianten:Visign for Style 10 - Wit (596316)

€ 559.00

Meer informatie >>

Megadump Toiletten Complete toiletsets
Product