Vloertegel Astoria Arena Decor 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Arena Decor 60x60 p/m² De Mysoho Astoria Arena Decor vloertegel van 60x60 cm, is een tegel met een hardheid en slijtgroep van klasse 5, dit houdt in dat de hij geschikt is voor intensief gebruik en dus lang mee zal gaan. Er zit een patroon in de tegel daarom verschilt hij van de gewone Astoria Arena. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel U kunt deze tegel bestellen bij Megadump of u kunt de tegel komen bezichtigen in de showroom van wel 2500m2!

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Gris Decor 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Gris Decor 60x60 p/m² De Astoria Gris Decor is een vloertegel met een bepaalde patroon in de tegel, hierdoor is hij anders dan de gewone Astoria Gris, de tegel is tevens wel van het zelfde merk: Mysoho. Door zijn hardheid en slijtgroep van klasse 5 gaat deze tegel levenslang mee. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Als u deze vloertegel wilt bestellen, ga dan naar Megadump.

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Beige 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Beige 60x60 p/m² De Astoria Beige uit de serie Mysoho is een vloertegel van 60x60 cm, het gaat hier om een zuiver haakse en maatvaste vloertegel, dit houdt in dat elke hoek 90 graden is en dat er geen verschil zit tussen de lengte en de breedte van de tegels. Dus bent u opzoek naar een topkwaliteit tegel, neem dan gerust de Mysoho Astoria Beige mee in uw opties! Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Bestel nu de Astoria Beige bij Megadump.

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Arena 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Arena 60x60 p/m² De Mysoho Astoria Arena vloertegel van 60x60 cm, het is een tegel met een hardheid en slijtgroep van klasse 5, dit houdt in dat de hij geschikt is voor intensief gebruik en dus lang mee zal gaan. De tegel is ook te gebruiken als wandtegel. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Kom langs of bestel deze tegel op de site van Megadump.

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Beige Decor 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Beige Decor 60x60 p/m² De Mysoho Astoria Beige Decor is een vloertegel van 60x60 cm het gaat hier om een maatvaste tegel, dit betekent dat er geen verschil zit tussen de tegels in lengte en breedte. Dit product is prachtig voor op uw vloer, maar is tevens ook geschikt voor op uw wand. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Deze vloertegel is te bestellen bij dé sanitairwinkel van Nederland: Megadump.

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Gris 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Gris 60x60 p/m² De Astoria Gris vloertegel is van het merk Mysoho, de tegel heeft een afwerking van 60x60 cm en is van topkwaliteit door zijn hardheid en slijtgroep van klasse 5. De hardheid en slijtgroep geven aan hoe lang de tegel mee zal gaan en of je snel slijttageplekken zult aantreffen. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Als u de Astoria Gris in uw huis wilt hebben, ga dan naar Megadump en bestel deze tegel!

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Grafito 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Grafito 60x60 p/m² De Astoria Grafito vloertegel heeft een afmeting van 60x60, door de hoogst haalbare slijtgroep van deze tegel hoeft u zich geen zorgen te maken over slijtageplekken, door zijn hardheid van klasse 5 gaat de tegel levenslang mee. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel Wilt u de Astoria Grafito in uw huis? Ga dan naar Megadump voor de scherpste prijs!

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Astoria Grafito Decor 60X60 P M² Mysoho

Mysoho Vloertegel Astoria Grafito Decor 60x60 p/m² De Astoria Grafito Decor is een vloertegel van het merk Mysoho, het gaat hier om een tegel met de afmeting van 60x60 cm, dit product is van topkwaliteit, omdat hij maatvast en zuiver haaks is, dit betekent dat er geen verschil zit tussen de tegels qua lengte en breedte en dat elke hoek 90 graden is. Specificaties & Afmetingen * Prijs is p/m² * Afmeting: 60x60 cm * Zuiver haaks * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Slijtgroep: 5 * Afwerking: Mat * Geschikt als wand en vloertegel De Astoria Grafito Decor is nu te bestellen bij Megadump.

€ 37.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product