Voegmiddel Kreisel F120 voor vloer en wand Antraciet 5 KG Kreisel

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Antraciet 5 KG Kreisel voegmiddel F120 is een fabrieksmatig vervaardigde voegmortel op basis van cement, vulstoffen, kunstharsen, pigmenten en hulpstoffen. Toepassingsgebied Kreisel voegmiddel F120 Is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 5 mm. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Gemiddeld gebruikt u 0,5 kg voeg per m² tegels. Dat betekend dat u per zak 10 m² zou kunnen voegen. (Dit is een gemiddelde, dit hangt natuurlijk wel van uw voegdikte en gebruik af) Producteigenschappen: * Leveringsvorm: Poeder * Kleur: Antraciet * Gemiddeld gebruik: 10 m² tegels per zak * Verwerkingstijd: 60 minuten * Voor voegbreedtes: Van 1 tot 5 mm * Beloopbaar Na ca. 24 uur * Verwerkingstemperatuur Tussen 5°C en 25°C* * Classificatie CG2WA volgens NEN EN 13888 *: Ondergrond- en omgevingstemperatuur Voegen vormen een belangrijk aspect van het tegelwerk. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Ook met de verschillende voegbreedtes en tegelsoorten is rekening gehouden. Voor alle toepassingen biedt Kreisel een oplossing. Bij het selecteren van voegmortels is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een passende kleur. De meest gangbare voegmortels voor de wand zijn wit, zilvergrijs en jasmijn en voor op de vloer grijs en antraciet. .

€ 16.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Toebehoren
Product
 

Voegmiddel Kreisel F120 voor vloer en wand Zilvergrijs 5 KG Kreisel

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Zilvergrijs 5 KG Kreisel voegmiddel F120 is een fabrieksmatig vervaardigde voegmortel op basis van cement, vulstoffen, kunstharsen, pigmenten en hulpstoffen. Toepassingsgebied Kreisel voegmiddel F120 Is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 5 mm. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Gemiddeld gebruikt u 0,5 kg voeg per m² tegels. Dat betekend dat u per zak 10 m² zou kunnen voegen. (Dit is een gemiddelde, dit hangt natuurlijk wel van uw voegdikte en gebruik af) Producteigenschappen: * Leveringsvorm: Poeder * Kleur: Zilvergrijs * Gemiddeld gebruik: 10 m² tegels per zak * Verwerkingstijd: 60 minuten * Voor voegbreedtes: Van 1 tot 5 mm * Beloopbaar Na ca. 24 uur * Verwerkingstemperatuur Tussen 5°C en 25°C* * Classificatie CG2WA volgens NEN EN 13888 *: Ondergrond- en omgevingstemperatuur Voegen vormen een belangrijk aspect van het tegelwerk. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Ook met de verschillende voegbreedtes en tegelsoorten is rekening gehouden. Voor alle toepassingen biedt Kreisel een oplossing. Bij het selecteren van voegmortels is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een passende kleur. De meest gangbare voegmortels voor de wand zijn wit, zilvergrijs en jasmijn en voor op de vloer grijs en antraciet. .

€ 16.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Toebehoren
Product
 

Kreisel Poederlijm flex voor wandtegels en vloertegels K102 20 Kg Kreisel

Vloer En Wandlijm Kreisel K102 20 Kg Een uitermate geschikte lijm voor vloerverwarming. De lijm zit verpakt per 20 kilo en is bij water niet oplosbaar. Het voordeel is dat u er zowel vloer als wanden mee kunt verlijmen. Het is een flexibele poederlijm dat het makkelijker maakt om het aan te brengen op vloeren en muren. Ideaal geschikt voor vochtige ruimtes, dus ook te gebruiken in uw toekomstige badkamer.  De Vloer En Wandlijm Kreisel K102 20 Kg is geschikt voor groot formaat tegels. Mocht u het willen toepassen aan zuigende oppervlaktes, is het raadzaam om op de oppervlakte eerst voorstrijk te gebruiken. Verbruik: +/- 6m² per zak van 20Kg Anti-slip tegels lijm voor wanden

€ 27.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Toebehoren
Product
 

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Wit 5 KG Kreisel

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Wit 5 KG Kreisel voegmiddel F120 is een fabrieksmatig vervaardigde voegmortel op basis van cement, vulstoffen, kunstharsen, pigmenten en hulpstoffen. Toepassingsgebied Kreisel voegmiddel F120 Is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 5 mm. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Gemiddeld gebruikt u 0,5 kg voeg per m² tegels. Dat betekend dat u per zak 10 m² zou kunnen voegen. (Dit is een gemiddelde, dit hangt natuurlijk wel van uw voegdikte en gebruik af) Producteigenschappen: * Leveringsvorm: Poeder * Kleur: Wit * Gemiddeld gebruik: 10 m² tegels per zak * Verwerkingstijd: 60 minuten * Voor voegbreedtes: Van 1 tot 5 mm * Beloopbaar Na ca. 24 uur * Verwerkingstemperatuur Tussen 5°C en 25°C* * Classificatie CG2WA volgens NEN EN 13888 *: Ondergrond- en omgevingstemperatuur Voegen vormen een belangrijk aspect van het tegelwerk. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Ook met de verschillende voegbreedtes en tegelsoorten is rekening gehouden. Voor alle toepassingen biedt Kreisel een oplossing. Bij het selecteren van voegmortels is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een passende kleur. De meest gangbare voegmortels voor de wand zijn wit, zilvergrijs en jasmijn en voor op de vloer grijs en antraciet. .

€ 16.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Toebehoren
Product
 

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Grijs 5 KG Kreisel

Kreisel F120 voeg voor vloer en wand Grijs 5 KG Kreisel voegmiddel F120 is een fabrieksmatig vervaardigde voegmortel op basis van cement, vulstoffen, kunstharsen, pigmenten en hulpstoffen. Toepassingsgebied Kreisel voegmiddel F120 Is geschikt voor het binnen- en buitenshuis voegen van keramische wand- en vloertegels, (glas)mozaïek en natuursteen met een voegbreedte van 1 tot 5 mm. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor vloerverwarming, bindt snel af en is na verharding waterdicht en licht flexibel. Kreisel voegmiddel F120 is geschikt voor het voegen van tegelwerk in droge en natte ruimten. Gemiddeld gebruikt u 0,5 kg voeg per m² tegels. Dat betekend dat u per zak 10 m² zou kunnen voegen. (Dit is een gemiddelde, dit hangt natuurlijk wel van uw voegdikte en gebruik af) Producteigenschappen: * Leveringsvorm: Poeder * Kleur: Grijs * Gemiddeld gebruik: 10 m² tegels per zak * Verwerkingstijd: 60 minuten * Voor voegbreedtes: Van 1 tot 5 mm * Beloopbaar Na ca. 24 uur * Verwerkingstemperatuur Tussen 5°C en 25°C* * Classificatie CG2WA volgens NEN EN 13888 *: Ondergrond- en omgevingstemperatuur Voegen vormen een belangrijk aspect van het tegelwerk. Een goede afwerking is noodzakelijk om tegelwerk duurzaam te maken. Ons assortiment bevat voegmortels voor zowel binnen- als buitenwerk en voor vloeren en wanden. Ook met de verschillende voegbreedtes en tegelsoorten is rekening gehouden. Voor alle toepassingen biedt Kreisel een oplossing. Bij het selecteren van voegmortels is het belangrijk om te kunnen kiezen voor een passende kleur. De meest gangbare voegmortels voor de wand zijn wit, zilvergrijs en jasmijn en voor op de vloer grijs en antraciet. .

€ 16.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Toebehoren
Product