Get Wet by Sealskin Swingdeur apos I Am apos 100X200 cm Mat Zwart Antikalk

Swingdeur 'I AM' 100x200 cm Mat zwart Antikalk (voor combinatie zijwand) De Swingdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 100x200 cm Mat zwart Antikalk (voor combinatie zijwand) is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. Deze draaideur, voor combinatie met een vaste wand, wordt geleverd inclusief scharnieren en deurgreep. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM draaideuren zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 90 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze draaideur en de bijpassende zijwand zijn tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. De I am doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl * Mat zwarte afwerking van scharnieren en greep * Instelbare auto close scharnieren: De deur sluit vanzelf. De gesloten positie is in te stellen Specificaties: * Losse swingdeur (voor combinatie zijwand) * Afmeting: 100x200 cm * 8 mm dik veiligheidsglas * Kleur afwerking: Mat zwart * Ook beschikbaar in 90 cm * Scharnieren en grepen ook beschikbaar in RVS of Chroom uitstraling * Nergens profielen of afdicht strips * Instelbare autoclose scharnieren * Antikalk coating * 200 cm hoog * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 339.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur apos I Am apos 100X200 cm RVS Helder Antikalk Glas

Nisdeur 'I AM' 100x200 cm RVS Helder antikalk glas De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 100x200 cm RVS Helder antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De draaideur voor plaatsing in een nis is modern en transparant. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelf sluitend. Dat zorgt ervoor dat de deur automatisch naar zijn nulpunt gaat; hij gaat dus vanzelf dicht! Bovendien is dat nulpunt in te stellen. U kunt uw deur dus onder een hoek plaatsen en zo een unieke oplossing maken. I AM nisdeuren zijn ook beschikbaar in de standaardmaten 80cm en 90cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren en grepen zijn ook beschikbaar in een modern RVS uitstraling en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op! het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 322.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur apos I Am apos 90X200 cm Mat Zwart Helder Antikalk Glas

Nisdeur 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm Mat Zwart Helder antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De draaideur, voor plaatsing in een nis van 90 cm breed, wordt geleverd inclusief scharnieren en deurgreep. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM draaideuren voor in een nis zijn ook beschikbaar voor nismaten 70, 80 en 100cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze draaideur is tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat de deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, Mat zwart en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus! * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 313.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Douchecabine 105 Kwartrond 2 Schuifdeuren 70X90 cm 6 mm Helder Veiligheidsglas

Douchecabine 105 Kwartrond 2 schuifdeuren 70x90cm 6 mm helder veiligheidsglas De kwartronde douchecabine in de 105-serie is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp zorgt voor een stijlvolle oplossing. De deuren zijn bovendien uitstekend op de vloer te plaatsen, waardoor een drempelloze doucheoplossing ontstaat die perfect past bij de badkamer van nú. Eenvoudig te plaatsen en perfect af te stellen; oneffenheden in een wand zijn simpel op te vangen met zijn verstelbaarheid van 20mm. De deuren pendelen naar binnen én naar buiten en hebben een slim liftsysteem; de deuren sluiten zichzelf! Daarnaast zijn ze permanent naar binnen te zetten om zo net wat meer bewegingsruimte te krijgen in de badkamer. De cabine van 193 cm hoog, met een radius van 55 cm is voorzien van 6 mm dik veiligheidsglas. Daarnaast is de cabine is verschillende maten beschikbaar: 70x90, 90x90 en 100x100cm. De profiel en muursteun hebben de kleur chroom. Het voordeel van het muurprofiel is dat hij tot 20 mm te verstellen is. Zo kunt u de cabine altijd mooi stellen in elk gewenste situatie.

€ 500.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchecabines
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur apos I Am apos 100X200 cm Mat Zwart Helder Glas Antikalk

Nisdeur 'I AM' 100x200 cm Mat Zwart Helder Glas Antikalk De Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 100x200 cm Mat zwart Helder Glas Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. Deze draaideur, voor plaatsing in een nis van 100 cm breed, wordt geleverd inclusief scharnieren en deurgreep. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de matzwarte afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM draaideuren voor in een nis zijn ook beschikbaar voor nismaten 70, 80 en 90 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. Deze draaideur is tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze zilver hoogglans afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Mat zwarte afwerking van scharnieren en greep * Instelbare auto close scharnieren: De deur sluit vanzelf. De gesloten positie is in te stellen Specificaties: * Nisdeur * Afmeting: 100x200 cm * Kleur afwerking: Mat Zwart * Type glas: Helder glas * Behandeling glas: Antikalk * Ook verkrijgbaar in 70, 80 en 90 cm * Nergens profielen of afdicht strips * Instelbare autoclose scharnieren * Ook verkrijgbaar met de kleurafwerking in Chroom of RVS * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 339.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Inloopdouche SOHO A3 Helder 8 mm 90x210 cm

Inloopdouche Sealskin SOHO A3 Helder 8mm 90x210cm Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 87.3 t/m 88.7 cm. Inhoud & Specificaties: * Afmeting: 90x210 cm * 8 mm dik helder glas * Seal glas (anti kalk) * Stoere look * Mat zwart aluminium profiel * Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm * Past op een douchebak van 87.3 t/m 88.7 cm Bestel vandaag nog uw Inloopdouche Sealskin SOHO A3 Helder 8mm 90x210cm bij Sanitairwinkel Megadump online!

€ 799.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Zijwand apos I Am apos 90X200 cm Chroom Zilver Antikalk

Zijwand 'I AM' 90x200cm Chroom/Zilver Antikalk (voor combinatie met swingdeur) De volledig profielloze Zijwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 900x200cm Chroom/Zilver Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De zijwand, voor combinatie met een draaideur, zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM zijwand zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 100x200 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De zijwand en bijpassende draaideur zijn tevens beschikbaar in luxueus chroom en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 296.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Magneetstrip 105 Serie

Get Wet by Sealskin Magneetprofiel 105 serie ( t.b.v. 105 serie) Het Magneetstrip Get Wet by Sealskin ( t.b.v. 105 serie) is een vervangingsonderdeel. Als u de deur open doet van de cabine zit er verticaal een strip aan de rand van de deur. Hier zit een magneet in verwerkt dat er voor zorgt dat de deur goed sluit. Het transparante deel schuift u over het glaswerk heen. Mocht uw huidige profiel versleten zijn of stuk, kunt u het magneetprofiel gemakkelijk vervangen. Dit product is alleen te gebruiken voor de serie 105 van de Get Wet by Sealskin lijn.

€ 29.95

Meer informatie >>

Megadump Douche Accessoires
Product
 

Get Wet by Sealskin Fusion Douchebak Vierkant Inbouw 80X80X4 cm Fusion Douchebak Vierkant Inbouw 80x80x4 cm

Get Wet Fusion douchebak vierkant inbouw 80x80x4 cm Mooie douchebak Fusion van 80 bij 80 cm met een hoogte van 4 cm. Omdat deze douchebak gemaakt is van composiet heeft de douchebak een aantal voordelen waaronder; Interne versterking, zodat de zware glasvezel versterking niet nodig is. Een strakkere belijning, waardoor deze douchebak strak tegen de muur te monteren is. Opbouwbakken (deze verkopen wij ook) hebben een geïntegreerde plint, wat een prachtige uitstraling geeft en makkelijk te onderhouden is. Specificaties & Afmetingen * 3 jaar garantie * Vorm: Vierkant * Kleur: Wit * Materiaal: Composiet * Afmetingen: 80x80x4 cm (lxbxh) * Diameter afvoer: 90 mm Bestel vandaag nog de Get Wet Fusion douchebak bij Megadump. Beschikbare varianten:Fusion Douchebak Vierkant Inbouw 80X80X4 Cm

€ 119.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchebakken
Product
 

Get Wet by Sealskin Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 80X80X21,5 cm Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 80x80x21,5 cm

Get Wet Ronda douchebak opbouw kwartrond 80x80x21,5 cm Opbouw douchebak Ronda met een kwartronde vorm van 80 bij 80 cm en een hoogte van 21,5 cm. Deze douchebak is gemaakt van acryl en versterkt met glasvezel, dit zorgt voor ultieme duurzaamheid. Specificaties & Afmetingen * 3 jaar garantie * Vorm: Kwartrond * Kleur: Wit * Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel * Afmetingen: 80x80x21,5 cm (lxbxh) * Diameter afvoer: 52 mm Schaf nu u eigen Get Wet Ronda douchebak bij Megadump. Beschikbare varianten:Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 80X80X21,5 Cm

€ 249.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchebakken
Product
 

Get Wet by Sealskin 105 Badwand 2 Delig,100X140 cm 6 mm Decor Veiligheidsglas

105 badwand 2-delig, 6mm decor veiligheidsglas De tweedelige 105-badwand is hét betaalbare alternatief. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. Deze badwand heeft een modern wit patroon op het glas, geïnspireerd op een rietveld. Het patroon zorgt er voor dat u deels aan het zicht wordt onttrokken. Het vaste deel heeft een stabilisatiesteun die zowel op de muur als op het glas scharniert. Bovendien is het op maat te zagen, wat voor extra installatiegemak zorgt. Het draaibare glaspaneel scharniert naar binnen én naar buiten toe, wat voor schoonmaakgemak zorgt. Specificaties: * 6mm veiligheidsglas met een hoogte van 140cm * breedte vast deel 30cm, draaideel 70cm (totaal 100cm) * draaideel scharniert naar binnen én naar buiten * profiel in de kleur chroom * 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

€ 228.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Badwand apos I Am apos 75x160 cm Mat Zwart 1 Deel Helder Antikalk Glas

Badwand 'I AM' 75x160 cm Mat Zwart 1 Deel Helder Antikalk Glas De Badwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 75x160 cm Mat zwart 1 deel Helder Antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. Deze badwand van 75 cm breed en 160 cm hoog is een minimalistische oplossing om in bad te douchen. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelfsluitend. Wat deze badwand écht bijzonder maakt, is de Mat zwart uitstraling. I AM badwanden zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 85 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren zijn tevens beschikbaar in een luxueuze zilver hoogglans en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 220.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Stabilisatiestang 105 Dubbel Scharnierend Metaal 50 cm

Get Wet by Sealskin Stabilisatiestang 105 Dubbel scharnierend Metaal 50 cm De Stabilisatiestang Get Wet by Sealskin 105 Dubbel scharnierend Metaal 50 cm is speciaal voor de Get Wet by Sealskin 105 serie. De stabilisatiestang zorgt ervoor dat uw douchewand stevig blijft staan. Daarnaast is de muursteun eenvoudig in lengte aan te passen. De stabilisatiestang heeft een lengte van 50 cm en is dubbel scharnierend. Is gemakkelijk te plaatsen en te vervangen.

€ 42.46

Meer informatie >>

Megadump Douche Accessoires
Product
 

Get Wet by Sealskin Badzijwand 105 1 Dlg 70X140 cm Chroom Helder 6 mm Veiligheidsglas

Bad zijwand 105 1-dlg 70x140cm chroom helder 6mm veiligheidsglas De 105-badwand is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. De 105-badwand is hét betaalbare alternatief dat helemaal past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp met een chromen uitstraling en het heldere veiligheidsglas van maar liefst 6mm dikte, zorgen voor een wand die perfect opgaat in zijn omgeving. Het glaspaneel scharniert naar binnen én naar buiten toe, wat voor groot schoonmaakgemak zorgt. Specificaties: * 6mm helder veiligheidsglas * profiel in de kleur chroom * 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel * scharniert naar binnen én naar buiten * Auto close functie (instelbaar).

€ 177.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Swingdeur apos I Am apos 90X200 cm RVS Antikalk

Swingdeur 'I AM' 90x200 cm RVS Antikalk (voor combinatie zijwand) De volledig profielloze serie 'I AM' is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De Swingdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm RVS Antikalk (voor combinatie zijwand) gecombineerd met een vaste zijwand, maken een moderne, transparante douche. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelf sluitend. Dat zorgt ervoor dat de deur automatisch naar zijn nulpunt gaat; hij gaat dus vanzelf dicht! Bovendien is dat nulpunt in te stellen. U kunt uw deur dus onder een hoek plaatsen en zo een unieke oplossing maken. I AM draaideuren voor combinatie met zijwand zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 100 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren en grepen zijn tevens beschikbaar in een modern RVS uitstraling en in een unieke matzwarte afwerking. LET OP: dit is alleen een swingdeur! Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat de deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * RVS afwerking van scharnieren en greep * 200 cm hoog * Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 296.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Inloopdouche apos I Am apos Type A3 90X200 cm RVS Antikalk

Inloopdouche 'I AM' type A3 90x200 cm RVS Antikalk De volledig profielloze serie 'I AM' is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De Inloopdouche Get Wet by Sealskin 'I AM' type A3 90x200 cm RVS Antikalk is bijzonder transparant. De glaswand zit met twee strak vormgegeven klemmen op de muur en een steun op het glas zorgt voor extra stabiliteit. I AM inloopdouche is ook beschikbaar in de standaardmaten 100cm en 120cm. In maatwerk kunnen we deze tot wel 140cm leveren! De klemmen en steun zijn tevens leverbaar in een stoere RVS uitstraling en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kies jij de douche die past bij jouw stijl * Zilver hoogglans afwerking van muurklemmen en stabilisatiesteun * De stabilisatiesteun is recht en onder een hoek te plaatsen * 8mm dik helder veiligheidsglas mét antikalk behandeling * 200 cm hoog * Let op!het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 364.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 90X90X21,5 cm Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 90x90x21,5 cm

Get Wet Ronda douchebak opbouw kwartrond 90x90x21,5 cm Opbouw douchebak Ronda met een kwartronde vorm van 90 bij 90 cm en een hoogte van 21,5 cm. Deze douchebak is gemaakt van acryl en versterkt met glasvezel, dit zorgt voor ultieme duurzaamheid. Specificaties & Afmetingen * 3 jaar garantie * Vorm: Kwartrond * Kleur: Wit * Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel * Afmetingen: 90x90x21,5 cm (lxbxh) * Diameter afvoer: 52 mm bestel nu u eigen Get Wet Ronda douchebak bij Megadump. Beschikbare varianten:Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 90X90X21,5 Cm

€ 264.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchebakken
Product
 

Get Wet by Sealskin Douchecabine apos I Am apos 90X90 cm Chroom Zilver Helder Glas Antikalk

Douchecabine Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x90 cm Chroom/Zilver Helder glas + Antikalk De Douchecabine Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x90 cm Chroom/Zilver Helder glas + Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De draaideur gecombineerd met een vaste wand, wordt geleverd inclusief scharnieren, glasklemmen, deurgreep en stabilisatiesteun. Wat deze deur écht bijzonder maakt, is de Chroom/Zilver afwerking. Zo breng je een unieke sfeer in je badkamer. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM draaideur met zijwand is ook beschikbaar als maatwerk oplossing. Deze draaideur met zijwand is tevens beschikbaar in een stoere RVS uitstraling en in een luxueuze mat zwarte afwerking. De I AM doucheserie van Get Wet by Sealskin is zeer veelzijdig: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl Specificaties: * Douchecabine * Afmeting: 88x90 cm * Hoogte: 200cm * Kleur afwerking: Chroom/Zilver * Type glas: Helder glas * Behandeling glas: Antikalk * Ook verkrijgbaar in maatwerkoplossing * Nergens profielen of afdicht strips * Instelbare autoclose scharnieren * Ook verkrijgbaar met de kleurafwerking in Chroom of Mat zwart * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 593.30

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchecabines
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur SOHO Helder 8 mm 90x210 cm Links Of Rechts Draaiend Soho 90x210 Links Draaiend

Nisdeur Sealskin SOHO Helder 8mm 90x210cm Links Of Rechts Draaiend Moderne deuren met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douchedeuren zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De Soho maakt gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. De douche oogt daardoor nóg strakker en moderner. Inhoud & Specificaties: * Afmeting: 90x210 cm * Voor nis 88.5-91.5 cm * Geïntegreerde scharnieren * 8 mm dik helder glas * Seal glas (anti kalk) * Stoere look * Links draaiend * Naar buiten openend * Vloer montage * Mat zwart aluminium profiel Bestel vandaag nog uw Nisdeur Sealskin SOHO Helder 8mm 90x210cm Links Of Rechts Draaiend bij Sanitairwinkel Megadump online! Beschikbare varianten:SOHO 90x210 - Links Draaiend

€ 899.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Zijwand apos I Am apos 90X200 cm RVS Antikalk

Zijwand 'I AM' 90x200 cm RVS Antikalk (voor combinatie met swingdeur) De volledig profielloze Zijwand Get Wet by Sealskin 'I AM' 90x200 cm RVS Antikalk is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De zijwand, voor combinatie met een draaideur, zit met twee strak vormgegeven muurklemmen op de muur. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. I AM zijwand zijn ook beschikbaar in de standaardmaat 100x200 cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De zijwand en bijpassende draaideur zijn tevens beschikbaar in luxueus chroom en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op: het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 296.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur Custom Rechts 80X195 cm Zilver Hoogglans Helder Glas

Nisdeur Get Wet by Sealskin Custom Rechts 80x195cm Zilver hoogglans Helder glas Deze bijzonder hoogwaardige swingdeur voor plaatsing in een nis is helemaal aan te passen naar uw stijl! De Nisdeur Get Wet by Sealskin Custom Rechts 80x195cm Zilver hoogglans Helder glas wordt standaard geleverd met stijlvolle chromen en modern witte kleuraccenten in de scharnieren en handgreep. U kiest wat het beste aansluit bij uw wensen. Een swingdeur voor plaatsing in een nis in de Custom serie is beschikbaar in de maten 80cm, 90cm, 100cm en zelfs 120cm met 6mm helder veiligheidsglas. LET OP: Wanneer u buiten de douchecabine staat, dan heeft deze de scharnieren aan rechterzijde. Specificaties: * Uniek: accentkleuren zijn eenvoudig aan te passen naar uw stijl * Met een hoogte van 195cm te plaatsen op een douchebak van Get Wet, een dorpel van Get Wet of direct op de badkamervloer * Hou het water waar het hoort: Magneetprofielen en een dorpel zorgen voor een goede waterafdichting * De muurprofielen zijn afgewerkt met een afdekkapje * Aluminium magneetprofielen zorgen ervoor dat je deur perfect sluit * Onder de deur kan een subtiele dorpel worden gemonteerd * Alle schroeven zijn weggewerkt * Tot 20mm verstelbaarheid in het muurprofiel

€ 509.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Inloopdouche SOHO A3 Helder 8 mm 100x210 cm

Inloopdouche Sealskin SOHO A3 Helder 8mm 100x210cm Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie. De zwarte metalen frames zijn gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong. Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. De stoere douchewand is te plaatsen op een douchebak van 97.3 t/m 98.7 cm. Inhoud & Specificaties: * Afmeting: 100x210 cm * 8 mm dik helder glas * Seal glas (anti kalk) * Stoere look * Mat zwart aluminium profiel * Inclusief zwarte stabilisatiestang 100 cm * Past op een douchebak van 97.3 t/m 98.7 cm Bestel vandaag nog uw Inloopdouche Sealskin SOHO A3 Helder 8mm 100x210cm bij Sanitairwinkel Megadump online!

€ 849.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchewanden
Product
 

Get Wet by Sealskin Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 100X100X21,5 cm Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 100x100x21,5 cm

Get Wet Ronda douchebak opbouw kwartrond 100x100x21,5 cm Opbouw douchebak Ronda met een kwartronde vorm van 100 bij 100 cm en een hoogte van 21,5 cm. Deze douchebak is gemaakt van acryl en versterkt met glasvezel, dit zorgt voor ultieme duurzaamheid. Specificaties & Afmetingen * 3 jaar garantie * Vorm: Kwartrond * Kleur: Wit * Materiaal: Acryl versterkt met glasvezel * Afmetingen: 100x100x21,5 cm (lxbxh) * Diameter afvoer: 52 mm bestel vandaag nog u eigen Get Wet Ronda douchebak bij Megadump. Beschikbare varianten:Ronda Douchebak Opbouw Kwartrond 100X100X21,5 Cm

€ 279.00

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchebakken
Product
 

Get Wet by Sealskin Nisdeur apos I Am apos 80X200 cm Chroom Zilver Helder Antikalk Glas

Nisdeur 'I AM' 80x200 cm Chroom/Zilver Helder antikalk glas De volledig profielloze Nisdeur Get Wet by Sealskin 'I AM' 80x200 cm Chroom/Zilver Helder antikalk glas is met recht een transparante alleskunner. Naast diverse standaard maatvoeringen zijn talloze maatwerkoplossingen mogelijk. Zo kunnen we de breedte en hoogte aanpassen, maar bijvoorbeeld ook eventuele schuinten in de muren of het plafond opvangen. De draaideur voor plaatsing in een nis is modern en transparant. Het veiligheidsglas van maar liefst 8mm is altijd voorzien van een antikalk laag waardoor kalk en viezigheid zich minder snel zal hechten. De scharnieren van I AM zijn zelf sluitend. Dat zorgt ervoor dat de deur automatisch naar zijn nulpunt gaat; hij gaat dus vanzelf dicht! Bovendien is dat nulpunt in te stellen. U kunt uw deur dus onder een hoek plaatsen en zo een unieke oplossing maken. I AM nisdeuren zijn ook beschikbaar in de standaardmaten 90cm en 100cm en natuurlijk als maatwerk oplossing. De scharnieren en grepen zijn ook beschikbaar in een modern RVS uitstraling en in een unieke matzwarte afwerking. Specificaties: * Bijzonder minimalistisch. Nergens profielen of afdicht strips en dus heerlijk ruimtelijk * De instelbare autoclose scharnieren zorgen ervoor dat je deur vanzelf sluit. En dat is wel zo prettig * Gemaakt van enkel de beste materialen: Messing, RVS en 8mm veiligheidsglas wat standaard is voorzien van een antikalk coating. Zeer onderhoudsvriendelijk dus * Met scharnieren, grepen en steunen afgewerkt in de kleur van RVS, chroom of matzwart kiest u de douche die past bij uw stijl * Let op! het formaat moet precies kloppen. Er is geen ruimte om te verstellen!

€ 271.15

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchedeuren
Product
 

Get Wet by Sealskin Douchecabine 105 Hoekinstap 90X90 cm, 6 mm Helder Veiligheidsglas

Douchecabine 105 Hoekinstap 90x90cm, 6mm helder veiligheidsglas Douchecabine in de 105-serie met twee ruime swingdeuren is hét betaalbare alternatief dat past in de moderne badkamer. Het profielarme ontwerp zorgt voor een stijlvolle oplossing. De deur is bovendien uitstekend op de vloer te plaatsen, waardoor een drempelloze doucheoplossing ontstaat die perfect past bij de badkamer van nú. Eenvoudig te plaatsen en perfect af te stellen; oneffenheden in een wand zijn simpel op te vangen met zijn verstelbaarheid van 20mm. De deur pendelt naar binnen én naar buiten en heeft een slim liftsysteem; de deur sluit zichzelf! Specificaties: * 6mm veiligheidsglas met een hoogte van 193cm * beschikbaar in de maten 90x90 en 100x100cm * profiel en muursteun in de kleur chroom * verstelbaar 2cm * muursteun scharniert op de muur én op het glas * muursteun is op maat te zagen * Pendeldeuren met Auto close functie (instelbaar).

€ 449.65

Meer informatie >>

Megadump Douche Douchecabines
Product