Vloertegel Piemonte Grey 90x90 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Piemonte Grey 90x90cm P/M² Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Piemonte is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De tegels hebben een grote maat en dat betekent dat u rekening dient te houden met een vloer dat waterpas ligt en gebruik maakt van extra lijm door het gewicht. De tegel is verkrijgbaar in verschillende maten en ook in antislip uitvoering. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 90x90 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcellanato * Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren * Ook te verkrijgen als antislip uitvoering * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand Twijfel niet langer en bestel bij Megadump online!

€ 39.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Mozaïektegel Cristacer Palladium Bianco 33.3x33.3 cm Cristacer

Mozaïektegel Cristacer Palladium Bianco 33.3x33.3cm (Per mat) Cristacer Mozaïektegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Cristacer Palladium Bianco is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Ook is deze tegel te combineren met vloertegels of een andere mozaïek. Met de Mozaïek krijgt de ruimte een unieke uitstraling omdat het accent wordt gelegd op de kleine steentjes. U kunt echt spelen met Mozaïek. Vul er een nis mee, tegelrooster van uw douchegoot maar een volledige wand kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u spelen met de kleur voeg. Een lichte voeg brengt weer een heel ander geheel dan een donkere voeg. Combineer de voeg met de kleur van een andere tegel en u creëert weer één geheel door met dezelfde kleur te werken. Specificaties van de Palladium Bianco tegelmozaïek * Afmeting: 33.3x33.3cm * Groote stenen: 5x5cm * Uitvoering: Gepolijst * Dikte: 8mm * Zuiver haaks * 1e keus A-kwaliteit * Keramische tegel * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Wij kunnen in heel Europa bezorgen LET OP De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

€ 12.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Piemonte Grey 60x60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Piemonte Grey 60x60cm P/M² Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Piemonte is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De tegel is verkrijgbaar in verschillende maten en ook in antislip uitvoering. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 60x60 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcellanato * Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren * Ook te verkrijgen als antislip uitvoering * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand Twijfel niet langer en bestel bij Megadump online!

€ 32.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Pascal Gris 45X45 cm P M² Cristacer

Vloertegel Pascal Gris 45x45cm P/m² Vloertegel Pascal Gris is een schitterende tegel die overal in het huis te plaatsen is. Zowel geschikt als op de vloer als op de wand. De tegel is heel mooi te combineren met een vloertegel of met een andere afmeting. Doordat de slijtgroep en hardheid in groep 5 valt is de tegel heel makkelijk in onderhoud. Specificaties & Afmetingen * Afmeting: 45x45cm * Dikte: 8mm * Zuiver haaks * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcelanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen  Twijfel niet langer en bestel uw Vloertegel Pascal Gris nu bij sanitair winkel Megadump.

€ 24.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Wandtegel Cristacer Trident Gris Decor 45x90 cm Prijs P m2 Cristacer

Wandtegel Cristacer Trident Gris Decor 45x90cm (Doosinhoud 1,21m²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw wand. De Cristacer Trident Gris is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De Trident Gris Decor is een bijzondere tegel die op verschillende manieren gebruikt kan worden. Zo kunt u de tegel gebruiken als baan op de wand of als nis opvulling. Maar een volledige muur er mee bekleden geeft ook zijn speciale effect. Eindeloze mogelijkheden. De tegel van 45x90cm zijn grote tegels gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daardoor is de Cristacer tegel geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Ook te combineren met mozaïek. Mooi aan te sluiten op andere tegels van 10mm dik. Specificaties van de Trident Gris Decor Wandtegel * Afmeting: 45x90cm * Inhoud per doos: 3 stuks * Voorzien van relief * Dikte: 10mm * Matte tegel * Zuiver haaks * 1e keus A-kwaliteit * Materiaal: Porcellanato * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Wij kunnen in heel Europa bezorgen Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

€ 51.96

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Mont Blanc Crema 60X60 cm Cristacer

Vloertegel Mont Blanc Crema 60x60cm Een mooie Tegel die zowel voor de vloer als voor de wand geschikt is. De Vloertegel Mont Blanc Crema Is maat vast en heeft een goede hardheid en slijtgroep. Daardoor gaat de tegel lang mee en is ook geschikt voor intensief gebruik. Specificaties & Afmetingen * Afmeting: 60x60cm * Dikte: 8mm * Zuiver haaks * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Door en door gekleurd * Keramische vloertegel * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen Twijfel niet langer en bestel uw Vloertegel Mont Blanc Crema nu bij sanitairwinkel Megadump.

€ 32.40

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Nantes Grafite 60X60 cm P M² Cristacer

VLOERTEGEL NANTES GRAFITE 60X60 CM P/M² Deze vloertegels Nantes Grafite is zeer geschikt voor uw keuken, badkamer, woonkamer of toilet. Met de zuiver haakse hoeken en zijn maatvastheid is dit een geweldig product. Zijn hardheid 5 maak het ook nog een tegel van topkwaliteit. Specificaties: * Zuiver haakse vloertegel * Maatvast * Hardheid: 5 * Vloertegel geschikt voor uw badkamer, woonkamer, toilet of keuken * Deze tegel kunt u ook gebruiken als wandtegel. Afmeting * 60X60 cm

€ 29.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Nathalie Gris 20X60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Nathalie Gris 20x60cm P/m² De Nathalie is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of simpele badkamer. De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 20x60 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcelanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand

€ 25.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Nantes Blanco 60X60 cm P M² Cristacer

VLOERTEGEL NANTES BLANCO 60X60 CM P/M² Deze Nantes Blanco vloertegels zijn zuiver haaks en maatvast en met zijn hardheid 5 is het een duurzame vloertegel. Deze vloertegel mogelijk toepasbaar in uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken. Deze tegel kunt u ook gebruiken als wandtegel. Kortom is dit een prachtige tegel voor een lage prijs van topkwaliteit. Specificaties: * Zuiver haakse vloertegel * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Vloertegel geschikt voor uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken. * Deze tegel kunt u ook gebruiken als wandtegel. Afmeting * 60X60 cm

€ 29.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Logan Bianco 90x90 cm Prijs P m2 Cristacer

Vloertegel Cristacer Logan Bianco 90x90cm (Doosinhoud 1,62M²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Logan is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of simpele badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaiek. De tegels hebben een groot formaat. Houd rekening met de ondervloer en gebruik genoeg lijm. De tegel is ook verkrijgbaar met een antislip laag. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen. Specificaties: * Afmeting 90x90 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcellanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Ook te verkrijgen met een antislip uitvoering * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand

€ 64.72

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Canada Negro 45X45 P M² Cristacer

Vloertegel Canada Negro 45X45 P/m² De Canada Negro is een wandtegel met een uniek patroon en ijzersterke specificaties. De tegel is maatvast, heeft een goede hardheid en is uiteraard slijtvast. De tegel is zuiver haaks en heeft een moderne uitstraling. Het product heeft een redelijk grote afmeting, dus dit zorgt tevens voor een ruimer ogende kamer, toilet en/of badkamer. Specificatie * Maatvast (topkwaliteit) * slijtgroep 5 * Zuiver haakse vloertegel * hardheid 5 Afmeting * 45x45

€ 19.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Wandtegel Cristacer Serena Almond Relieve 45x90 cm Prijs P m2 Cristacer

Wandtegel Cristacer Serena Almond Relieve 45x90cm (Doosinhoud 1.21m²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw wand. De Cristacer Serena Almond is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De Almond Relieve is voorzien van een speels uiterlijk met horizontale en verticale opliggende strepen. Door een wand in uw badkamer, woonkamer of toilet aan te kleden met de Almond Relieve krijgt u een sfeervolle ruimte met een speels effect op de wand. De tegel van 45x90cm zijn grote tegels gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daardoor is de Cristacer tegel geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Ook te combineren met mozaïek. Mooi aan te sluiten op andere tegels van 10mm dik. Specificaties van de Serena Almond Relieve Wandtegel * Afmeting: 45x90cm * Voorzien van relief * Inhoud per doos: 3 stuks * Dikte: 10mm * Glans tegel * Zuiver haaks * 1e keus A-kwaliteit * Materiaal: Porcellanato * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Wij kunnen in heel Europa bezorgen Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

€ 51.96

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Mozaïektegel Cristacer Pascal Crema 33.3x33.3 cm Cristacer

Mozaïektegel Cristacer Pascal Crema 33.3x33.3cm (Per mat) Cristacer Mozaïektegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Cristacer Pascal Crema is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Ook is deze tegel te combineren met vloertegels of een andere mozaïek. Met de Mozaïek krijgt de ruimte een unieke uitstraling omdat het accent wordt gelegd op de kleine steentjes. U kunt echt spelen met Mozaïek. Vul er een nis mee, tegelrooster van uw douchegoot maar een volledige wand kan natuurlijk ook. Daarnaast kunt u spelen met de kleur voeg. Een lichte voeg brengt weer een heel ander geheel dan een donkere voeg. Combineer de voeg met de kleur van een andere tegel en u creëert weer één geheel door met dezelfde kleur te werken. Specificaties van de Pascal Crema tegelmozaïek * Afmeting: 33.3x33.3cm * Groote stenen: 5x5cm * Dikte: 8mm * Zuiver haaks * 1e keus A-kwaliteit * Keramische tegel * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Wij kunnen in heel Europa bezorgen LET OP De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

€ 12.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Mozaiektegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Calanda Relieve Crema 33x60 Prijs P m2 Cristacer

Vloertegel Cristacer Calanda Relieve Crema 33x60 (Doosinhoud 1.00 m²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Calanda Crema is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of simpele badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. De Calanda Relieve heeft een relief als toplaag voor een mooie speels effect op uw wand. Specificaties: * 33x60 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcelanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand

€ 27.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Calanda Crema 60X60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Calanda Crema 60x60cm P/m²  De Calanda is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of simpele badkamer. De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 60x60 cm * Gerectificeerd (gezaagde kanten, voor plaatsing met kleine voegen) * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcelanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand

€ 29.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Logan Nuvola 60X60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Logan Nuvola 60x60cm P/M² Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Logan is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 59. 2x59. 2 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcelanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand Twijfel niet langer en bestel bij Megadump.

€ 34.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Piemonte Bianco 60x60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Piemonte Bianco 60x60cm P/M² Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Piemonte is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De tegel is verkrijgbaar in verschillende maten en ook in antislip uitvoering. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 60x60 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcellanato * Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren * Ook te verkrijgen als antislip uitvoering * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand Twijfel niet langer en bestel bij Megadump online!

€ 32.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Canada Silver 45X45 P M² Cristacer

Vloertegel Canada Silver 45X45 P/m² De wandtegel Canada Silver is een wandtegel met een uniek patroon en ijzersterke specificaties. De tegel is maatvast, heeft een goede hardheid en is uiteraard slijtvast. De tegel is zuiver haaks en heeft een moderne uitstraling. Het product heeft een redelijk grote afmeting, dus dit zorgt tevens voor een ruimer ogende kamer, toilet en/of badkamer. Specificatie * Maatvast (topkwaliteit) * slijtgroep 5 * Zuiver haakse vloertegel * hardheid 5 Afmeting * 45x45

€ 19.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Nantes Negro 33X60 cm P M² Cristacer

Vloertegel Nantes Negro 33x60 P/M² Deze prachtige Nantes Negro vloertegel is een ideale keuze voor al uw woonruimtes. Met zijn zuiver haakse hoeken en zijn hardheid 5 gaan wij dus voor topkwaliteit. Specificaties: * Zuiver haakse vloertegel * Maatvast (topkwaliteit) * Hardheid: 5 * Vloertegel geschikt voor uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken. * Deze tegel kunt u ook gebruiken als wandtegel. Afmeting * 33 x 60 cm

€ 24.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Tessel Gris 22.5x22.5 cm Prijs P m2 Cristacer

Vloertegel Cristacer Tessel Gris 22.5x22.5cm (Doosinhoud 1,00m²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Cristacer Tessel Gris is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Deze tegel is ingedeeld in hardheid 5 en slijtgroep 5, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

€ 29.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Grand Canyon Gray 33X60 P M² Cristacer

CRISTACER WAND EN VLOERTEGEL GRAND CANYON GRAY 33X60 P/M² De Grand Canyon Gray vloertegel heeft een uitstraling van een hout look. Daarom is ook elke tegel anders qua structuur. Tevens bruikbaar als wandtegel. Deze tegel kan als wand- en vloertegel dienen en is van echte topkwaliteit!  Specificaties: * Let op elke tegel is anders. * Antraciet * Zuiver haakse vloertegel * Hardheid: 5 * Maatvast (topkwaliteit) * Deze tegel kunt u ook gebruiken als wandtegel. * Vloertegel geschikt voor uw woonkamer, badkamer, toilet of keuken. Afmeting * 33X60 cm

€ 27.50

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Serena Blanco 45x90 cm Prijs P m2 Cristacer

Vloertegel Cristacer Serena Blanco 45x90cm (Doosinhoud 1,21m²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Cristacer Serena Blanco is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De Blanco is ook te verkrijgen met een relief. De tegel van 45x90cm zijn grote tegels gemaakt van porcellanato. Het voordeel van porcellanato is dat het enorm sterk is en vrijwel altijd vorstbestendig. Porcellanato is hygiënisch en geeft altijd een mooi eindresultaat. De tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep. Daardoor is de Cristacer tegel geschikt voor intensief gebruik voor bijvoorbeeld projecten zoals restaurants, bedrijfsruimten en andere openbare ruimtes. Ook te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Mooi aan te sluiten op andere tegels van 10mm dik. Specificaties van de Serena Blanco vloertegel * Afmeting: 45x90cm * Inhoud per doos: 3 stuks * Dikte: 10mm * Glans tegel * Zuiver haaks * 1e keus A-kwaliteit * Materiaal: Porcellanato * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Wij kunnen in heel Europa bezorgen Let op! Overgebleven tegels mogen niet retour! De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid. Ook verkrijgbaar in tegelstroken.

€ 48.34

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Cristacer Nantes Crema 60x60 cm Prijs P m2 Cristacer

Vloertegel Cristacer Nantes Crema 60x60cm (Doosinhoud 1,08M²) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Nantes Crema is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of simpele badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaiek. Specificaties: * Porcelanato * 60x60 cm * Door en door gekleurd * Hardheid 5 * Slijtgroep 5 * Gerectificeerd * Geschikt voor vloer en wand * - Let op! Over gebleven tegels mogen niet retour! * De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid * Ook verkrijgbaar in tegelplinten

€ 32.40

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Vloertegel Logan Cerene 60x120 cm P M² Cristacer

Vloertegel Cristacer Logan Cerene 60x120cm P/M² Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Logan is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw moderne woonkamer of uw badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De tegels hebben een grote maat en dat betekent dat u rekening dient te houden met een vloer dat waterpas ligt en gebruik maakt van extra lijm door het gewicht. De tegel is verkrijgbaar in verschillende maten en ook in antislip uitvoering. Deze tegel is ingedeeld in een hoge hardheid en slijtgroep, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze tegel te combineren met vloerverwarming of mozaïek. Specificaties: * 60x120 cm * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Porcellanato * Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren * Ook te verkrijgen als antislip uitvoering * Ook geschikt als wandtegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc. ) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen zowel Vloer en wand Twijfel niet langer en bestel bij Megadump online!

€ 39.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Vloertegels
Product
 

Mozaïek Cristacer Grand Canyon Black 33.3x33.3 cm Cristacer

Mozaïek Cristacer Grand Canyon Black 33.3x33.3cm (Per mat) Cristacer tegels zijn een uitstekende keus voor uw vloer of wand. De Grand Canyon Black is voor alle ruimtes geschikt, zo ook voor uw woonkamer of de badkamer. Cristacer heeft talloze series tegels, in veel verschillende maten en kleuren. De Grand Canyon heeft ook mozaiekjes zoals deze. Gebruik ze op de vloer van een toiletruimte voor een strak effect of laat ze terugkomen op de wand in combinatie met de Grand Canyon Black 60x60cm tegel op de vloer. Deze tegel is ingedeeld in hardheid 5 en slijtgroep 5, hierdoor is deze ook geschikt voor intensief gebruik. Ook is deze mozaiek te combineren met vloerverwarming. En stofzuigen en dweilen kan naar behoefte! Zolang u geen (groene) zeep gebruikt, maar een geschikte vloerreiniger zodat u nog langer plezier heeft van uw tegels. Specificaties van de Cristacer Grand Ganyon mozaiek: * Afmeting: 33.3x33.3cm * Afmeting per steen: 5x5cm * Dikte: 8mm * Zuiver haaks * Slijtvastheid 5 * Hardheid 5 * 1e keus A-kwaliteit * Keramische wandtegel of vloertegel * Onderhoudsvriendelijk * Geschikt voor projecten (restaurants, bedrijfsruimten, openbare ruimtes etc.) * Geschikt voor intensief gebruik * Geschikt voor vloerverwarming * Wij kunnen in heel Europa bezorgen De kleur van de tegel op de afbeelding kan altijd iets afwijken van de werkelijkheid.

€ 14.95

Meer informatie >>

Megadump Tegels Mozaiektegels
Product