Halamid d Vijverontsmetting 1 Kilo

Halamid-d 1kg is werkzaam tegen witte stip, costia, bacteriele kieuwaandoeningen en uitwendige bacteriële infecties. Wij adviseren u het middel alleen toe te dienen op advies van een dierenarts of ervaringsdeskundige. Halamid-d is daarnaast uitermate geschikt voor het ontsmetten van vijver en gereedschap na virussen & bacteriele problemen.

€ 34.94

Meer informatie >>

Koi Karpers Water ontsmetten
Product
 

Halamid d Vijverontsmetting 5 Kilo

Halamid-d 5kg is werkzaam tegen witte stip, costia, bacteriele kieuwaandoeningen en uitwendige bacteriële infecties. Wij adviseren u het middel alleen toe te dienen op advies van een dierenarts of ervaringsdeskundige. Halamid-d is daarnaast uitermate geschikt voor het ontsmetten van vijver en gereedschap na virussen & bacteriele problemen.

€ 124.99

Meer informatie >>

Koi Karpers Water ontsmetten
Product
 

Halamid d Vijverontsmetting 200 gram

Halamid-d 200 gram is werkzaam tegen witte stip, costia, bacteriele kieuwaandoeningen en uitwendige bacteriële infecties. Wij adviseren u het middel alleen toe te dienen op advies van een dierenarts of ervaringsdeskundige. Halamid-d is daarnaast uitermate geschikt voor het ontsmetten van vijver en gereedschap na virussen & bacteriele problemen.

€ 9.95

Meer informatie >>

Koi Karpers Water ontsmetten
Product