Go walk hondenriem reflecterend regenboog

go walk hondenriem reflecterend regenboog 120x2,5 cmkijk hoe deze hondenriem alle kleuren van de regenboog krijgt wanneer er licht op schijnt. de riem lijkt zwart te zijn, totdat het donker is en er licht op schijnt! door de kleuren vallen jij en jouw hond zeker op en kunnen jullie veilig over straat in het donker.het handvat van de hondenriem is gevoerd met neopreen waardoor de riem makkelijk in jouw hand ligt. met de musketonhaak bevestig je de riem makkelijk en snel aan de halsband van jouw hond. kleur: multicolorhalswijdte: 120x2,5 cmcombineer de riem met een van de bijpassende halsbanden voor de beste zichtbaarheid.

€ 15.73

meer informatie

Product
 

Go walk halsband hond reflecterend met led regenboog

go walk halsband hond reflecterend met led regenboog 30-40 cmkijk hoe deze halsband alle kleuren van de regenboog krijgt wanneer er licht op schijnt. de halsband lijkt zwart te zijn, totdat het donker is en er licht op schijnt! door de kleuren valt jouw hond zeker op en kan hij veilig over straat in het donker.de halsband heeft een handige kliksluiting waardoor je de halsband snel en makkelijk om en weer af kunt doen. de halsband is voorzien van trekbeveiliging. dit houdt in dat de ring waar de hondenriem aan bevestigd wordt direct naast de sluiting zit. wanneer de hond aan de riem trekt, wordt er geen druk door de sluiting uitgeoefend op het strottenhoofd. dit zorgt er tijdens een lange wandeling en andere sportieve activiteiten voor dat er niet te veel druk op de keel van jouw hond komt. kleur: multicolorhalswijdte: 30-40 cmdeze halsband is verkrijgbaar in meerdere maten. combineer het met de bijpassende hondenriem voor de beste zichtbaarheid.

€ 10.60

meer informatie

Product
 

Buster beau diamante bedel schedel met steentjes

buster & beau diamante bedel schedel met steentjesde buster & beau bedels zijn een stijlvolle eyecatcher aan de halsband van jouw hond. de perfecte aanvulling op elke halsband. deze bedel van een schedel is bezaaid met strass-steentjes. geef jouw hond een stoere look met dit glimmende bedeltje aan zijn halsband.afmeting: 5x2,5x0,2 cmin de buster & beau serie zijn meer bedels verkrijgbaar.

€ 5.66

meer informatie

Product
 

Flexi Hondenrollijn Neon Tape Zwart Geel 5 meter

flexi hondenrollijn neon tape zwart/geel 5 meter is door het oprolmechanisme een ideale lijn om uw hond bewegingsvrijheid te geven. door de reflecterende stickers aan beide kanten van de zwarte behuizing is de hond ook zichtbaar in het donker. deze robuuste en stoere lijn voldoet aan strenge kwaliteits- en comforteisen. door de unieke dubbele remtechniek. de duurzaamheid van de houder en de lijn. en het gebruiksgemak is dit een topproduct! kleur: zwart/geelmateriaal: kunststoflengte koord: 5 metergeschikt voor honden van: 20 tot 25 kg

€ 20.90

meer informatie

Product
 

Trixie pratiko hondentuig stepin pvc nylon roze

trixie pratiko hondentuig step-in pvc/nylon roze 50-60 cmstaat jouw hond ook altijd te trappelen om naar buiten te gaan en krijg je daardoor lastig de halsband of het tuig aan? dan is dit step-in tuig ideaal! steek de voorpoten door de opening en klik hem dicht. dit tuig heeft geen voor- of achterkant waardoor je hem altijd in een keer goed aandoet. doordat het harnas geen druk uitoefent op de luchtwegen kan jouw hond optimaal ademhalen. door de vormgeving van het tuig hebben de schouders genoeg ruimte om te bewegen en voelt jouw hond zich vrij om actief te bewegen. aan beide zijden van het tuig zit een d-ring zodat er geen kracht op de sluiting komt en deze openspringt.door de reflecterende naden is jouw hond ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar.doordat het tuig is gemaakt van pvc en nylon is het bijzonder veerkrachtig en duurzaam. door het reliëf in het tuig krijgt het een robuustere uitstraling. het tuig is makkelijk aan te trekken door de opening aan de bovenkant en ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek. materiaal: pvc/nylonkleur: rozeborstomvang: 50-60dit hondentuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 25.90

meer informatie

Product
 

Trixie pratiko hondentuig stepin pvc nylon rood

trixie pratiko hondentuig step-in pvc/nylon rood 50-60 cmstaat jouw hond ook altijd te trappelen om naar buiten te gaan en krijg je daardoor lastig de halsband of het tuig aan? dan is dit step-in tuig ideaal! steek de voorpoten door de opening en klik hem dicht. dit tuig heeft geen voor- of achterkant waardoor je hem altijd in een keer goed aandoet. doordat het harnas geen druk uitoefent op de luchtwegen kan jouw hond optimaal ademhalen. door de vormgeving van het tuig hebben de schouders genoeg ruimte om te bewegen en voelt jouw hond zich vrij om actief te bewegen. aan beide zijden van het tuig zit een d-ring zodat er geen kracht op de sluiting komt en deze openspringt.door de reflecterende naden is jouw hond ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar.doordat het tuig is gemaakt van pvc en nylon is het bijzonder veerkrachtig en duurzaam. door het reliëf in het tuig krijgt het een robuustere uitstraling. het tuig is makkelijk aan te trekken door de opening aan de bovenkant en ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek. materiaal: pvc/nylonkleur: roodborstomvang: 50-60dit hondentuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 25.90

meer informatie

Product
 

Trixie pratiko hondentuig stepin pvc nylon lichtblauw

trixie pratiko hondentuig step-in pvc/nylon lichtblauw 50-60 cmstaat jouw hond ook altijd te trappelen om naar buiten te gaan en krijg je daardoor lastig de halsband of het tuig aan? dan is dit step-in tuig ideaal! steek de voorpoten door de opening en klik hem dicht. dit tuig heeft geen voor- of achterkant waardoor je hem altijd in een keer goed aandoet. doordat het harnas geen druk uitoefent op de luchtwegen kan jouw hond optimaal ademhalen. door de vormgeving van het tuig hebben de schouders genoeg ruimte om te bewegen en voelt jouw hond zich vrij om actief te bewegen. aan beide zijden van het tuig zit een d-ring zodat er geen kracht op de sluiting komt en deze openspringt.door de reflecterende naden is jouw hond ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar.doordat het tuig is gemaakt van pvc en nylon is het bijzonder veerkrachtig en duurzaam. door het reliëf in het tuig krijgt het een robuustere uitstraling. het tuig is makkelijk aan te trekken door de opening aan de bovenkant en ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek. materiaal: pvc/nylonkleur: lichtblauwborstomvang: 50-60dit hondentuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 25.90

meer informatie

Product
 

Trixie pratiko hondentuig stepin pvc nylon zwart

trixie pratiko hondentuig step-in pvc/nylon zwart 30-40 cmstaat jouw hond ook altijd te trappelen om naar buiten te gaan en krijg je daardoor lastig de halsband of het tuig aan? dan is dit step-in tuig ideaal! steek de voorpoten door de opening en klik hem dicht. dit tuig heeft geen voor- of achterkant waardoor je hem altijd in een keer goed aandoet. doordat het harnas geen druk uitoefent op de luchtwegen kan jouw hond optimaal ademhalen. door de vormgeving van het tuig hebben de schouders genoeg ruimte om te bewegen en voelt jouw hond zich vrij om actief te bewegen. aan beide zijden van het tuig zit een d-ring zodat er geen kracht op de sluiting komt en deze openspringt.door de reflecterende naden is jouw hond ook in het donker of bij slecht weer goed zichtbaar.doordat het tuig is gemaakt van pvc en nylon is het bijzonder veerkrachtig en duurzaam. door het reliëf in het tuig krijgt het een robuustere uitstraling. het tuig is makkelijk aan te trekken door de opening aan de bovenkant en ook makkelijk te reinigen met een vochtige doek. materiaal: pvc/nylonkleur: zwartborstomvang: 30-40dit hondentuig is verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 23.90

meer informatie

Product
 

Martin Sellier Hondenlijn Nylon Fluo color Geel 100 x 1 cm

martin sellier hondenlijn nylon fluo color geel 100 x 1 cm is een sterke en sportieve hondenlijn. deze nylon hondenlijn heeft een lekker opvallend kleurtje en de lijn is versierd met glimmende strass-steentjes. met het bijpassende hondentuig van martin sellier ziet de hond er oogverblindend uit! kleur: geelmateriaal: nylonafmetingen: 100 x 1 cm

€ 24.90

meer informatie

Product
 

Trixie Tekenpen Met Ledverlichting 14 Cm

trixie tekenpen met ledverlichting 14 cm  met deze pen verwijder je makkelijk en snel teken. door het ledlampje kun je de teken ook makkelijk terugvinden in het donker of op een donkere ondergrond zoals een donkere vacht. door zijn omvang en de clip op de pen kun je hem makkelijk overal mee naartoe nemen. in bijvoorbeeld uw jaszak.   materiaal: plastic kleur: gevarieerd afmeting: 14 cm   deze pen wordt assorti geleverd. kleurkeuze is niet mogelijk.

€ 8.17

meer informatie

Product
 

Aqua coolkeeper cooling comfy harness red western

aqua coolkeeper cooling comfy harness red western xxsom oververhitting van jouw hond te voorkomen doe je hem dit tuigje om. je houdt het tuigje onder de kraan zodat hij afkoelt en volloopt met koud water. het tuig blijft tot wel 5 dagen lekker koel! het tuigje kan meerdere keren gebruikt worden en kan op de hand worden gewassen. maat: xxs 20-26 cmkleur: roodhet tuigje is beschikbaar in de maten xxs, xs, s, m en l

€ 19.90

meer informatie

Product
 

Tuigje aqua coolkeeper comfy cool blue

gebruiksaanwijzing koelproductenbescherm uw huisdier tegen oververhitting, aqua coolkeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!- max 30 sec onderdompelen in koud water- helpt ter voorkoming van oververhittinghet gebruik van het koelproductzorgt u er eerst voor dat u een ruime hoeveelheid water tot uw beschikking heeft, waarin u het koelproduct kunt onderdompelen. haal dan het product uit de verpakking en houd deze onder water terwijl u de aqua coolkeeper zachtjes kneedt. de koelkristallen in het product zullen zich volzuigen met het koele water en hun koelende eigenschap gedurende minimaal twee dagen behouden. het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. op deze manier kunt u het product veelvuldig gebruiken, zonder ijs of invriezen. het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt. u kunt het koelproduct zachtjes uitwringen niet te hard knijpen! na een paar uur is het meeste vocht weg. het is niet zo dat uw dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen. voor het beste resultaat kunt u het koelproduct de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. zo is het product de volgende ochtend helemaal droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. het product mag in de ijskast gekoeld worden niet in het vriesgedeelte, gewoon het koelgedeelte, bijvoorbeeld wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en het in de middag pas echt warm wordt. gebruik een ijskoud product nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren.in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij dragen precies de slagaders in de nek bedekt. doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. u kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. de koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. belangrijk: wanneer het koelproduct voor het eerst in gebruik wordt genomen, is het mogelijk dat er kristallen door de naden naar buiten komen. door het stikproces worden de kristallen mee genomen in de stiknaad. na 2-3 keer het product in water te hebben gedompeld, zodat de kristallen zich volzuigen, moet dit niet meer voorkomen. de vrijgekomen kristallen kunnen met een borsteltje worden geveegd. de kristallen zijn niet schadelijk voor mens en dier.was instructies mocht het nodig zijn om het product te wassen, gaat u dan als volgt te werk. droog het product totaal, zorg ervoor dat het weer aanvoelt zoals het was toen u het uit de verpakking haalde. het kan enkele dagen duren voordat het product al zijn vocht verloren is. u kunt met milde zeep maar liever zonder het product snel op de hand wassen. gebruik geen wasmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen! deze beschadigen de kristallen waardoor zij hun werking kunnen verliezen.instructies voor lang gebruiksplezier als u uw aqua coolkeeper wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. dit kan enkele dagen duren. u kunt de aqua coolkeeper sneller laten drogen door deze buiten in de wind te hangen. berg de aqua coolkeeper nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.de volgende handelingen zijn schadelijk voor de aqua coolkeeper:- de aqua coolkeeper kan niet tegen zout water- de aqua coolkeeper kan niet tegen benzine of diesel- de aqua coolkeeper kan niet tegen alcohol- de aqua coolkeeper kan niet tegen bleekmiddel of chloorbovenstaande zaken zullen de koeleigenschappen van de aqua coolkeeper beschadigen.

€ 22.90

meer informatie

Product
 

Bandana aqua coolkeeper red western

gebruiksaanwijzing koelproducten\nbescherm uw huisdier tegen oververhitting, aqua coolkeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!\n- slechts 5-10 minuten onderdompelen in koud water\n- helpt ter voorkoming van oververhitting \nhet gebruik van het koelproduct\nzorgt u er eerst voor dat u een ruime hoeveelheid water tot uw beschikking heeft, waarin u het koelproduct kunt onderdompelen. haal dan het product uit de verpakking en houd deze onder water terwijl u de aqua coolkeeper zachtjes kneedt. de koelkristallen in het product zullen zich volzuigen met het koele water en hun koelende eigenschap gedurende minimaal twee dagen behouden. het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. op deze manier kunt u het product veelvuldig gebruiken, zonder ijs of invriezen. het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt. u kunt het koelproduct zachtjes uitwringen niet te hard knijpen! na een paar uur is het meeste vocht weg. het is niet zo dat uw dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen. voor het beste resultaat kunt u het koelproduct de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. zo is het product de volgende ochtend helemaal droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. het product mag in de ijskast gekoeld worden niet in het vriesgedeelte, gewoon het koelgedeelte, bijvoorbeeld wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en het in de middag pas echt warm wordt. gebruik een ijskoud product nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren. \nin de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij dragen precies de slagaders in de nek bedekt. doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. u kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. de koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. \n\n\nbelangrijk: wanneer het koelproduct voor het eerst in gebruik wordt genomen, is het mogelijk dat er kristallen door de naden naar buiten komen. door het stikproces worden de kristallen mee genomen in de stiknaad. na 2-3 keer het product in water te hebben gedompeld, zodat de kristallen zich volzuigen, moet dit niet meer voorkomen. de vrijgekomen kristallen kunnen met een borsteltje worden geveegd. de kristallen zijn niet schadelijk voor mens en dier.\nwas instructies \nmocht het nodig zijn om het product te wassen, gaat u dan als volgt te werk. \ndroog het product totaal, zorg ervoor dat het weer aanvoelt zoals het was toen u het uit de verpakking haalde. het kan enkele dagen duren voordat het product al zijn vocht verloren is. u kunt met milde zeep maar liever zonder het product snel op de hand wassen. gebruik geen wasmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen! deze beschadigen de kristallen waardoor zij hun werking kunnen verliezen.\ninstructies voor lang gebruiksplezier \nals u uw aqua coolkeeper wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. dit kan enkele dagen duren. u kunt de aqua coolkeeper sneller laten drogen door deze buiten in de wind te hangen. berg de aqua coolkeeper nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.\nde volgende handelingen zijn schadelijk voor de aqua coolkeeper:\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen zout water\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen benzine of diesel\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen alcohol\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen bleekmiddel of chloor\nbovenstaande zaken zullen de koeleigenschappen van de aqua coolkeeper beschadigen.\nafmeting: 61-68 cm extra large

€ 18.00

meer informatie

Product
 

Bandana aqua coolkeeper pacific blue

gebruiksaanwijzing koelproducten\nbescherm uw huisdier tegen oververhitting, aqua coolkeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!\n- max. 15 minuten onderdompelen in koud water\n- helpt ter voorkoming van oververhitting \nhet gebruik van het koelproduct\nzorgt u er eerst voor dat u een ruime hoeveelheid water tot uw beschikking heeft, waarin u het koelproduct kunt onderdompelen. haal dan het product uit de verpakking en houd deze onder water terwijl u de aqua coolkeeper zachtjes kneedt. de koelkristallen in het product zullen zich volzuigen met het koele water en hun koelende eigenschap gedurende minimaal twee dagen behouden. het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. op deze manier kunt u het product veelvuldig gebruiken, zonder ijs of invriezen. het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt. u kunt het koelproduct zachtjes uitwringen niet te hard knijpen! na een paar uur is het meeste vocht weg. het is niet zo dat uw dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen. voor het beste resultaat kunt u het koelproduct de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. zo is het product de volgende ochtend helemaal droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. het product mag in de ijskast gekoeld worden niet in het vriesgedeelte, gewoon het koelgedeelte, bijvoorbeeld wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en het in de middag pas echt warm wordt. gebruik een ijskoud product nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren. \nin de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij dragen precies de slagaders in de nek bedekt. doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. u kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. de koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. \nwas instructies \nmocht het nodig zijn om het product te wassen, gaat u dan als volgt te werk. \ndroog het product totaal, zorg ervoor dat het weer aanvoelt zoals het was toen u het uit de verpakking haalde. het kan enkele dagen duren voordat het product al zijn vocht verloren is. u kunt met milde zeep maar liever zonder het product snel op de hand wassen. gebruik geen wasmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen! deze beschadigen de kristallen waardoor zij hun werking kunnen verliezen.\ninstructies voor lang gebruiksplezier \nals u uw aqua coolkeeper wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. dit kan enkele dagen duren. u kunt de aqua coolkeeper sneller laten drogen door deze buiten in de wind te hangen. berg de aqua coolkeeper nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.\nde volgende handelingen zijn schadelijk voor de aqua coolkeeper:\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen zout water\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen benzine of diesel\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen alcohol\n- de aqua coolkeeper kan niet tegen bleekmiddel of chloor\nbovenstaande zaken zullen de koeleigenschappen van de aqua coolkeeper beschadigen.\nafmeting: 61-68 cm extra large

€ 18.00

meer informatie

Product
 

Halsband aqua coolkeeper scottish grey

gebruiksaanwijzing koelproductenbescherm uw huisdier tegen oververhitting, aqua coolkeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!- max. 15 minuten onderdompelen in koud water- helpt ter voorkoming van oververhittinghet gebruik van het koelproductzorgt u er eerst voor dat u een ruime hoeveelheid water tot uw beschikking heeft, waarin u het koelproduct kunt onderdompelen. haal dan het product uit de verpakking en houd deze onder water terwijl u de aqua coolkeeper zachtjes kneedt. de koelkristallen in het product zullen zich volzuigen met het koele water en hun koelende eigenschap gedurende minimaal twee dagen behouden. het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. op deze manier kunt u het product veelvuldig gebruiken, zonder ijs of invriezen. het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt. u kunt het koelproduct zachtjes uitwringen niet te hard knijpen! na een paar uur is het meeste vocht weg. het is niet zo dat uw dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen. voor het beste resultaat kunt u het koelproduct de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. zo is het product de volgende ochtend helemaal droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. het product mag in de ijskast gekoeld worden niet in het vriesgedeelte, gewoon het koelgedeelte, bijvoorbeeld wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en het in de middag pas echt warm wordt. gebruik een ijskoud product nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren.in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij dragen precies de slagaders in de nek bedekt. doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. u kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. de koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband.was instructies mocht het nodig zijn om het product te wassen, gaat u dan als volgt te werk. droog het product totaal, zorg ervoor dat het weer aanvoelt zoals het was toen u het uit de verpakking haalde. het kan enkele dagen duren voordat het product al zijn vocht verloren is. u kunt met milde zeep maar liever zonder het product snel op de hand wassen. gebruik geen wasmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen! deze beschadigen de kristallen waardoor zij hun werking kunnen verliezen.instructies voor lang gebruiksplezier als u uw aqua coolkeeper wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. dit kan enkele dagen duren. u kunt de aqua coolkeeper sneller laten drogen door deze buiten in de wind te hangen. berg de aqua coolkeeper nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.de volgende handelingen zijn schadelijk voor de aqua coolkeeper:- de aqua coolkeeper kan niet tegen zout water- de aqua coolkeeper kan niet tegen benzine of diesel- de aqua coolkeeper kan niet tegen alcohol- de aqua coolkeeper kan niet tegen bleekmiddel of chloorbovenstaande zaken zullen de koeleigenschappen van de aqua coolkeeper beschadigen.

€ 11.92

meer informatie

Product
 

Halsband aqua coolkeeper pacific blue

gebruiksaanwijzing koelproductenbescherm uw huisdier tegen oververhitting, aqua coolkeepers houden mensen en dieren de gehele dag koel!- max. 15 minuten onderdompelen in koud water- helpt ter voorkoming van oververhitting het gebruik van het koelproductzorgt u er eerst voor dat u een ruime hoeveelheid water tot uw beschikking heeft, waarin u het koelproduct kunt onderdompelen. haal dan het product uit de verpakking en houd deze onder water terwijl u de aqua coolkeeper zachtjes kneedt. de koelkristallen in het product zullen zich volzuigen met het koele water en hun koelende eigenschap gedurende minimaal twee dagen behouden. het product zet wat uit en wordt daardoor lekker zacht en comfortabel. op deze manier kunt u het product veelvuldig gebruiken, zonder ijs of invriezen. het is normaal dat de halsband na het inweken vochtig aanvoelt. u kunt het koelproduct zachtjes uitwringen niet te hard knijpen! na een paar uur is het meeste vocht weg. het is niet zo dat uw dier moet wachten voordat hij de halsband om kan, dat kan meteen. voor het beste resultaat kunt u het koelproduct de avond voor gebruik inweken en daarna uithangen. zo is het product de volgende ochtend helemaal droog en gevuld met heerlijk koele kristallen. het product mag in de ijskast gekoeld worden niet in het vriesgedeelte, gewoon het koelgedeelte, bijvoorbeeld wanneer u een lange autorit voor de boeg heeft en het in de middag pas echt warm wordt. gebruik een ijskoud product nooit direct op uw dier, dat is onprettig en niet goed voor de spieren. in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen dat bij dragen precies de slagaders in de nek bedekt. doordat slagaders aan de oppervlakte van de huid liggen, stroomt het bloed direct langs het verkoelende reservoir waardoor het gehele lichaam uiteindelijk verkoeling ondervindt. u kunt het effect vergelijken met het houden van de polsen onder stromend koud water. de koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. was instructies mocht het nodig zijn om het product te wassen, gaat u dan als volgt te werk. droog het product totaal, zorg ervoor dat het weer aanvoelt zoals het was toen u het uit de verpakking haalde. het kan enkele dagen duren voordat het product al zijn vocht verloren is. u kunt met milde zeep maar liever zonder het product snel op de hand wassen. gebruik geen wasmiddel of agressieve schoonmaakmiddelen! deze beschadigen de kristallen waardoor zij hun werking kunnen verliezen.instructies voor lang gebruiksplezier als u uw aqua coolkeeper wilt opbergen, zorg er dan voor dat deze eerst helemaal droog is. dit kan enkele dagen duren. u kunt de aqua coolkeeper sneller laten drogen door deze buiten in de wind te hangen. berg de aqua coolkeeper nooit op in een plastic zak of plastic container wanneer deze nog ietwat vochtig is, dit kan schimmel veroorzaken.de volgende handelingen zijn schadelijk voor de aqua coolkeeper:- de aqua coolkeeper kan niet tegen zout water- de aqua coolkeeper kan niet tegen benzine of diesel- de aqua coolkeeper kan niet tegen alcohol- de aqua coolkeeper kan niet tegen bleekmiddel of chloorbovenstaande zaken zullen de koeleigenschappen van de aqua coolkeeper beschadigen.

€ 13.21

meer informatie

Product
 

Aqua CoolKeeper Koelhalsband Pacific blue Verstelbaar 29 x 3,5 cm Maat S

aqua coolkeeper koelhalsband pacific blue verstelbaar 29 x 3.5 cm maat s is een verstelbare halsband dat de hond beschermt tegen oververhitting. deze prachtige koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen. door de halsband 5 - 10 minuten in koud water te leggen blijven de koelende eigenschappen van de koelkristallen minimaal twee dagen behouden. materiaal: plasticverstelbaar: 24 - 29 cmbreedte: 3.5 cmkleur: blauwmaat: s

meer informatie

Product
 

Aqua CoolKeeper Koelhalsband Pacific blue Verstelbaar 19 x 2,5 cm Maat XS

aqua coolkeeper koelhalsband pacific blue verstelbaar 19 x 2.5 cm maat xs is een verstelbare halsband dat de hond beschermt tegen oververhitting. deze prachtige koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen. door de halsband 5 - 10 minuten in koud water te leggen blijven de koelende eigenschappen van de koelkristallen minimaal twee dagen behouden. materiaal: plasticverstelbaar: 16 - 19 cmbreedte: 3.5 cmkleur: blauwmaat: xs

€ 10.29

meer informatie

Product
 

Aqua CoolKeeper Koelhalsband Red western Verstelbaar 19 x 2,5 cm Maat XS

aqua coolkeeper koelhalsband red western verstelbaar 19 x 2.5 cm maat xs is een verstelbare halsband dat de hond beschermt tegen oververhitting. deze prachtige koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen. door de halsband 5 - 10 minuten in koud water te leggen blijven de koelende eigenschappen van de koelkristallen minimaal twee dagen behouden. materiaal: plasticverstelbaar: 16 - 19 cmbreedte: 3.5 cmkleur: roodmaat: xs

€ 10.29

meer informatie

Product
 

Aqua CoolKeeper Koelhalsband Red western Verstelbaar 60 x 8,5 cm Maat XXL

aqua coolkeeper koelhalsband red western verstelbaar 60 x 8.5 cm maat xxl is een verstelbare halsband dat de hond beschermt tegen oververhitting. deze prachtige koelhalsband kan worden bevestigd aan de gewone halsband. in de koelhalsband zit een reservoir met koelkristallen. door de halsband 5 - 10 minuten in koud water te leggen blijven de koelende eigenschappen van de koelkristallen minimaal twee dagen behouden. materiaal: plasticverstelbaar: 55 - 60 cmbreedte: 8.5 cmkleur: roodmaat: xxl

€ 14.54

meer informatie

Product