2e keus BeamZ BPP210 LED PAR 64 spot met 18x 12W QUAD LED's (RGBW)

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BPP210 LED PAR 64 met 2 afzonderlijke LED ringen

Deze BeamZ BPP210 LED PAR is voorzien van maar liefst 18 Quad LED's verdeeld over 2 afzonderlijk aan te sturen ringen. De gebruikte quad LED's zijn in feite 4-in-1 LED's waarbij elke LED de kleuren Rood, Groen, Blauw en Wit kan aannemen (RGBW). Door het mengen van deze kleuren kan een enorm aantal kleuren gemaakt worden. Elke LED heeft een vermogen van 12W dus een enorme lichtintensiteit is gegarandeerd! Ideaal voor de grotere lichtshows bij evenementen, in de horeca of voor de grotere drive inn show.

De aluminium behuizing van deze BPP210 is gelijk aan de vroegere PAR 64 behuizing. Hierdoor heeft deze PAR spot nog steeds de mooie en nostalgische uitstraling maar dan met de hedendaagse technologieën. De BPP210 kan aangestuurd worden door 4 of 8 DMX kanalen waardoor het effect opgenomen kan worden in bestaande of nieuw te creëren DMX lichtshows. Voor de niet veeleisende gebruiker is de PAR spot voorzien van een afstandsbediening. Hierdoor is bediening een fluitje van een cent en is kennis van lichteffecten totaal niet nodig. Ideaal voor snelle lichtshows bij showrooms of beurzen. Als laatste is het mogelijk om de BPP210 te gebruiken door middel van een ingebouwd programma of geluidsbesturing. In beide gevallen wordt een mooie lichtshow gecreëerd zonder dat er externe controllers of besturingsapparatuur nodig is. Ideaal voor een feestje thuis, in de tuin, of als sfeermaker in de horeca.

De BeamZ BPP210 wordt geleverd incl. 2 beugels. Hierdoor is het mogelijk om de LED spot op de vloer te kunnen zetten. Uiteraard kan de LED spot met behulp van één beugel opgehangen worden aan plafond of truss. Alles is dus mogelijk en deze BeamZ BPP210 PAR spot biedt voor ieder wat wils!

Kenmerken

18 High Power LED's van 12W per LED. LED's aanstuurbaar in 2 aparte ringen Buitenring van 12 LED's. Binnenring van 6 LED's. . QUAD LEDs (4 kleuren, rood, groen, blauw en wit). 4 of 8 kanaals DMX. Meegeleverde afstandsbediening. Auto- en muziekgestuurd. Ingebouwde micrfoon voor muzieksturing. Dubbele beugel, kan ook als vloerstandaard gebruikt worden. Lichtgewicht aluminium behuizing (PAR 64). DMX via 3-pin XLR. LED display. Actieve koeling d.m.v. ventilator.

Specificaties

Stralingshoek: 21°. Field angle: 41°. Vermogen: 180W. Kleuren: 4-in-1 (RGBW). Aantal LED's: 18x 12W. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 220 x 280 x 270mm. Gewicht: 2.8kg.

€ 177.65

meer informatie

Geluid LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BT280 LED flatpar met 7x 10W RGBW UV LED's incl. remote

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ BT280 flatpar met o.a. blacklight

Compact maar toch vol kracht en kleur! Deze BeamZ BT280 flatpar combineert een gewone par spot met een blacklight. De zeven LED's met een vermogen van maar liefst 10W per LED zorgen voor een ongekende lichtopbrengst waarbij ook blacklight tot de mogelijkheden behoort. De spot wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening voor eenvoudige bediening van de spot.

De LED's van de BT280 zijn 6-in-1 LED's. Dit wil zeggen dat elke LED 6 kleuren kan aannemen. In dit geval zijn dat Rood, Groen, Blauw, Wit en Amber. De laatste 'kleur' is UV, ook bekend als blacklight. Door het mengen van deze kleuren kunnen vele andere kleuren gemaakt worden. Paars, geel, etc. het is allemaal mogelijk en door de toevoeging van wit behoren pastelkleuren ook tot de mogelijkheden. 

UV / Blacklight

De mogelijkheid voor UV of blacklight kom je niet vaak tegen op een LED par spot. De BT280 is wel voorzien van deze mogelijkheid. Bij blacklight lichtten witte en UV gevoelige kleuren en materialen op wat een zeer mysterieus effect geeft. Blacklight wordt nog steeds veel gebruikt in de entertainmentindustrie en horeca en blijft nog altijd een gewild effect.

Bediening

Bediening van de BT280 is op meerdere manieren mogelijk. De meest uitgebreide mogelijkheid is DMX. Met behulp van een DMX controller kan volledige controler over de lamp genomen worden waarbij het, afhankelijk van de gebruikte controller, mogelijk is om zelf allerlei effecten en programma's te programmeren. Bij DMX controle is het mogelijk om te kiezen tussen 2, 3, 4, 6 of 10 kanalen. 
Een andere mogelijkheid is de meegeleverde afstandsbediening. Hiermee kan snel een kleur of programma gekozen worden. Andere zaken zoals de snelheid van een programma zijn ook via de afstandsbediening in te stellen. 
Wil je wel een kleurrijke show maar geen gedoe? Dan kies je voor geluidsbesturing of automatische mode. Bij geluidsbesturing reageert de BT280 spot op geluid door middel van een ingebouwde microfoon. Bij automatische mode werkt hij op een van de ingebouwde programma's.

Eenvoudig aan te sluiten

De BT280 is door zijn eenvoud qua aansluitingen ook prima geschikt voor mobiel gebruik. Door de IEC in- en uitgang is het mogelijk om meerdere spots met elkaar te verbinden qua stroomvoorziening. Hierdoor is vaak één stopcontact voldoende om meerdere lampen van stroom te voorzien. Met behulp van een IEC verlengkabel lus je eenvoudig meerdere spots met elkaar door. Ook voor het DMX signaal kan gebruik worden gemaakt van een doorlusmogelijkheid. De XLR in- en uitgang zorgen ervoor dat bij gebruik van meerdere spots het DMX signaal eenvoudig doorgelust kan worden.

Kenmerken

7 heldere 6-in-1 (RGBWA-UV) 10 Watt LED's. RGBWA-UV (Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber & UV/blacklight) voor kleurenmenging. DMX-bediening, muziekgestuurd of Auto-modus. Bediening via meegeleverde afstandsbediening. Master/Slave-gebruik mogelijk. Menu met LED display. Voorgeprogrammeerde programma's. Dimmen van 0-100% mogelijk. Dubbele beugel fungeert ook als vloerstandaard. Koppelen van units (zowel stroomvoorziening en DMX) mogelijk. Energie besparende LED's met hoge lichtopbrengst.

Specificaties

Stralingshoek: 26°. Field angle: 46°. 7 LED's van 10 Watt per LED. 2, 3, 4, 6 of 10 kanaals DMX bediening. DMX connector: 3-pins XLR. Doorkoppeling stroomvoorziening via IEC socket. Verbruik: 30 Watt. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 210 x 235 x 120mm. Gewicht: 1,1kg.

€ 92.65

meer informatie

Geluid LED Par spots BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ LED Stroboscoopset Rood, Geel, Blauw en Wit

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

LET'S PARTY! Met deze set van 4 LED stroboscopen tover jij de woonkamer, slaapkamer of schuur snel en eenvoudig om tot een ware feestzaal met een kleurrijke lichtshow. De stroboscopen zijn allemaal uitgevoerd in een andere kleur waardoor er een kleurrijk geheel ontstaat.

Per unit is de flitssnelheid instelbaar op de achterkant van de unit. Op die manier kan je de meest flitsende effecten creëren. De units worden geleverd inclusief een handige ophangbeugel zodat elke unit makkelijk neer te zetten of op te hangen is.

Kenmerken

4 stroboscoopunits in 4 verschillende kleuren. Flitssnelheid instelbaar (1 - 15 flitsen per seconde). 24x 5mm LED's voor een hoge lichtintensiteit.. Inclusief bevestigingsbeugels.

Specificaties

10W per unit. 24 LED's per unit. Aansluitspanning (per unit) 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmeringen: 27,5 x 10 x 15,5cm. Gewicht: 2kg.

€ 33.15

meer informatie

Geluid Stroboscoop BeamZ
Product
 

2e keus Vonyx VMM K402 4 kanaals muziekmixer met Bluetooth en effecten

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vonyx VMM-K402, perfect voor de thuis studio of voor kleine live settings

VDe onyx VMM-K402 is een 4 kanaals muziekmixer die zich in de kleine settings perfect thuis voelt. De mixer is perfect voor een gezellige avond karaoke maar kan ook prima gebruikt worden voor de (beginnende) zanger(es) die met weinig apparatuur werkt. De mixer is voorzien van 2 kanalen met een lijn of microfoon ingang en beschikt daarnaast nog over een kanaal met de functies Bluetooth, USB mp3 speler, lijn ingang en pc interface. Elk kanaal kan voorzien worden van effect, hiervoor is een effectprocessor aanwezig met 16 effecten. Dit, en nog meer, maken de Vonyx VMM-K402 perfect voor talloze (hobbymatige) doeleinden.

Mogelijkheden en aansluitingen

Ondanks zijn compacte formaat beschikt de VMM/K402 over behoorlijk wat mogelijkheden. De eerste twee kanalen kunnen gebruikt worden voor het aansluiten van een microfoon of andere audiobron (lijningang). Om het gebruik van de vaak betere condensator microfoons mogelijk te maken zijn deze kanalen uitgerust met een schakelbare fantoomvoeding (+48V). De 3-bands equalizer maakt het mogelijk om voor deze kanalen de hoge, midden en lage tonen te regelen om zo alle kanalen perfect op elkaar af te kunnen stemmen. Kanalen 3 en 4 zijn samengevoegd tot een stereokanaal met meerdere opties. Zo beschikt de mixer over een ingebouwde bluetooth, mp3 en pc interface module. Hiermee kan via Bluetooth een draadloze verbinding worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Een andere mogelijkheid is om een USB stick met mp3 muziek in te steken. De interne mp3 speler speelt de muziek vervolgens rechtstreeks vanaf de USB stick af. De pc interface maakt het mogelijk om de mixer via een USB kabel (meegeleverd) te verbinden met een computer. De mixer wordt dan gezien als een geluidskaart waarna muziek, die op de pc wordt afgespeeld, via de USB verbinding op kanaal 3/4 hoorbaar is. Andersom is het ook mogelijk om via de pc opnames te maken van de eindmix van de mixer. De laatste mogelijkheid voor kanalen 3/4 is de lijningang. Met een schakelaar kan gekozen worden om de interne unit niet te gebruiken en om via kanaal 3/4 een externe audiobron te gebruiken.

Digital Sound Processor

Naast alle mogelijke aansluitingen en verbindingsmogelijkheden zou je bijna vergeten dat er nog een DSP (Digital Sound Processor) in de mixer is ingebouwd. Deze effect processor zorgt ervoor dat er effect een kanaal (of meerdere kanalen) toegevoegd kan worden. Kies hiervoor simpel uit een van de zestien effecten en vervolgens kan het gekozen effect op de kanalen ingemixt worden. Vooral bij zang (of karaoke) is dit een prachtige optie om zo een betere en professionelere klank te krijgen.

Kenmerken

2 Mono microfoon/lijn ingangen (Combi XLR/6.3mm Jack). 1 Stereo lijn ingang (6.3mm Jack of RCA). Ingebouwde geluidskaart met opname functie USB/PC (USB aansluiting, kabel meegeleverd). DSP met 16 voorgeprogrammeerde effecten. +48V fantoomvoeding per kanaal voor condensator microfoons. Stereo gebalanceerde hoofduitgang (6.3mm Jack). Aparte monitor en hoofdtelefoon uitgangen. Hi, mid en low regelaar per kanaal. -26dB PAD op kanaal 1 en 2. FX send/return. Ingebouwde USB-speler met digitaal display. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. LED VU meter en peak LED's.

Specificaties

Frequentiebereik: 15Hz - 40kHz. THD: <0.01%. Aantal digitale preset effecten: 16. Signaal/ruis verhouding: >110dB. Uitgangsniveau: ±1V. Lijningang: ±150mV. Microfooningang: ±1,5mV. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 235 x 190 x 60mm. Gewicht: 1.6kg.

€ 92.65

meer informatie

Geluid DJ mixer Vonyx
Product
 

2e keus Vonyx WM522B draadloze headset microfoonset 2 kanaals VHF

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Volledige vrijheid met de Vonyx WM522B draadloze microfoonset met headset microfoons

De Vonyx WB522B is een zeer betaalbare draadloze headset microfoonset met twee draadloze headset microfoons en twee dasspeld microfoons. Het systeem werkt in de VHF band en biedt een goede geluidskwaliteit en een stabiele signaaloverdracht. De beide microfoonsystemen kunnen tegelijkertijd gebruikt worden zonder dat ze op elkaar storen. Deze set is perfect voor gebruik in sportscholen, bij productdemonstraties en andere toepassingen waarbij de handen vrij gehouden dienen te worden. 

Ontvanger

De ontvanger van de WB522B beschikt over een display met blauwe verlichting voor weergave van de gebruikte frequenties. Doordat de zenders (bodypacks) beide op een vaste frequentie werken hoeft er niets geprogrammeerd te worden waardoor deze set uiterst gebruiksvriendelijk is. Op de ontvanger kan het volume van beide headsets apart worden ingeregeld zodat het signaal van beide gebruiks op elkaar afgestemt kan worden qua volume. Aan de achterzijde bevindt zich een 6,3mm jack aansluiting waarmee de ontvanger op de microfooningang van een geluidinstallatie of mixer aangesloten kan worden.

Headsets met bodypack

De set wordt geleverd inclusief twee zenders (bodypacks), twee headset microfoons en twee dasspeld microfoons. De bodypacks zijn voorzien van een mute functie. Met deze functie zal de microfoon geen signaal meer oppakken maar blijft de verbinding met de ontvanger wel actief. Met deze functie kunnen zaken die niet voor het publiek zijn gewoon besproken worden zonder dat iedereen het hoort.


De WB522B draadloze headset microfoonset is een betaalbare en eenvoudige oplossing om volledige bewegingsvrijheid met vrije handen mogelijk te maken. De set is zeer eenvoudig in gebruik en kan in no-time de plaats van een bedrade microfoon innemen. Door de dubbele zenders in verschillende frequenties kunnen beide headset of dasspeld microfoons tegelijkertijd gebruikt worden.


Kenmerken

VHF ontvanger met twee VHF bodypacks. Twee headsets en twee dasspeld microfoons. Ontvanger met blauw display. Volumeregelaar per microfoon. Single mix ongebalanceerde 6.3mm uitgang. Geleverd in kunststof koffer. Inclusief 6,3mm jack kabel.

Specificaties

Frequentie: 200.175MHz & 201.400MHz. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. THD: <0,2%. Signaal ruisverhouding: >85dB. Batterij: 2x AA (Penlite) per bodypack. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:  Ontvanger: 160 x 210 x 40mm. Per bodypack: 115 x 65 x 20mm. . Gewicht:  Ontvanger: 900gr. Per bodypack: 200gr. .

De Vonyx WM522B kan en mag in heel Nederland vergunnings- en licentievrij gebruikt worden. Voor gebruik in België is bij dit systeem een vergunning of licentie verplicht, deze verplichting geldt echter niet voor UHF systemen.

€ 59.42

meer informatie

Geluid Draadloze microfoons Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ Lichtbrug met trussbalk en 2 statieven

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Deze BeamZ zwaar uitgevoerde aluminium trussbalk incl. 2 standaards is perfect voor het ophangen van max. 16 lichteffecten. De trussbalk bestaat uit 2 delen van 1,5 meter die eenvoudig aan elkaar gekoppeld kunnen worden zodat een lengte van 3 meter ontstaat. De beide statieven, met een max. hoogte van 4 meter, zorgen ervoor dat de balk met lichteffecten boven het publiek uit komt. De gehele constructie kan een verdeeld gewicht van max. 100kg dragen wat genoeg is voor een mooie lichtshow met verschillende effecten.

Kenmerken

Truss met 16 voorgeboorde montagegaten. Stabiele statieven met vergrendeling van de hoogteverstelling.

Specificaties

Max. toelaatbare gewicht: 100kg (verdeeld). Max. hoogte: 4 meter. Breedte: 3 meter (2x 1,5 meter). Buisdiameter statief: 38mmØ.

Afmetingen en gewicht

Gewicht: 27.4kg. Afmetingen (verpakking): 50 x 30 x 150cm .

€ 152.15

meer informatie

Geluid Statieven BeamZ
Product
 

2e keus Power Dynamics CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset 100W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Snel en eenvoudig een mooi geluid in je kantoor, keuken, hal, etc. met de CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset

Met de Power Dynamics CSH50 Bluetooth plafond luidsprekerset installeer je snel en eenvoudig een muzieksysteem in het systeemplafond van je kantoor, toilet, etc. Doordat de speakerset voorzien is van een ingebouwde versterker met Bluetooth is installatie heel eenvoudig en slechts een kwestie van 2 kabels. Zodra de set geïnstalleerd is kan er via Bluetooth een verbinding worden gemaakt met bijvoorbeeld een telefoon of tablet waarna het luisterplezier via bijvoorbeeld Spotify of een radio app kan beginnen! Door de witte grill blijft het plafond netjes en strak.

Zéér eenvoudige installatie

De CSH50 speakerset bestaat uit twee speakers. Een van deze speakers, de actieve speaker, is voorzien van een ingebouwde 100W (2x 50W) versterker. De andere speaker is passief en wordt met de meegeleverde luidsprekerkabel (± 5 mtr) op de actieve speaker aangesloten. Indien er een langere lengte gewenst is dan kan er gebruik worden gemaakt van gewone luidsprekerkabel. Zodra beide speakers verbonden zijn kan de actieve speaker op het stopcontact aangesloten worden en is het systeem klaar voor gebruik. Het aansluiten van de CSH50 is dus kinderspel.

Bluetooth

Voor het afspelen van muziek kan simpelweg een draadloze Bluetooth verbinding met de speakerset gemaakt worden vanaf bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding tot stand is gebracht wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube, Spotify, een radio app, etc. via de speakers weergegeven. Op die manier kan simpel en snel een ruimte van muziek worden voorzien waarbij een telefoon of tablet als het ware als afstandsbediening fungeert.

Geluidskwaliteit

De beide speakers van de CSH50 zijn 2-weg speakers wat wil zeggen dat het geluid verdeeld wordt over een woofer en tweeter voor een betere geluidskwaliteit. De conus van de woofer is gemaakt van Kevlar wat ook ten goede komt van de geluidskwaliteit.

De CSH50 speakerset is een goed klinkende speakerset voor achtergrondmuziek in onder andere een kantoorruimte, toilet, keuken, etc.


Kenmerken

2-Weg speakersysteem. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Levering als set: 1 actieve speaker. 1 passieve speaker. . Magnetische stalen grille voor een nette en strakke afwerking. Inclusief afstandbediening en luidsprekerkabel (± 5 mtr).

Specificaties

Vermogen: 2x 50W
. Vermogen RMS: 2x 25W. Frequentiebereik: 100Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 86dB. Woofer: 5.25". Tweeter: 1" Silk dome. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: ⌀200 x 77mm. Inbouw diameter: ⌀180mm. Inbouw diepte: 77mm. Gewicht (set): 2.7kg.

€ 91.80

meer informatie

Geluid Installatie speakers Power Dynamics
Product
 

2e keus Fenton AV320BT 5 kanaals HiFi versterker met Bluetooth en USB

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Fenton AV320BT HiFi versterker voor films, games, muziek en karaoke

De Fenton AV320BT is een 5-kanaals versterker met Bluetooth en USB mp3 speler. De versterker heeft een totaal uitgangsvermogen van 245W voor het aansturen van 5 speakers. De versterker is voorzien van een Bass en Treble regeling zodat het geluid naar wens aangepast kan worden. Het dynamische display geeft een duidelijk beeld van de uitgestuurde frequenties. De beide microfooningangen zorgen ervoor dat de versterker ook perfect voor karaoke gebruikt kan worden.

(Draadloze) connectiviteit

De Fenton AV320BT biedt op meerdere manieren mogelijkheden voor het weergeven van geluid. Zo is de versterker voorzien van een ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon of tablet. Zodra de verbinding is gelegd wordt het gekoppelde apparaat in feite een afstandsbediening want muziek die je op het gekoppelde apparaat afspeelt wordt draadloos naar de versterker gestreamed. Zo haal je het maximale uit bijvoorbeeld je Spotify abbonnement terwijl je gewoon lekker op de bank kunt blijven liggen. Een andere optie is de ingebouwde mp3 speler. Sluit een USB stick met mp3 muziek aan op de USB aansluiting en de interne speler speelt de muziek voor je af. Voor de liefhebbers van films en games is er op de achterzijde een 5.1 ingang aanwezig waarop het gedecodeerde signaal vanuit bijvoorbeeld een computer aangesloten kan worden voor surround geluid. Daarnaast beschikt de versterker nog over twee RCA (tulp) lijningangen voor het aansluiten van externe apparatuur zoals een CD speler of platenspeler**.

Karaoke

De Fenton AV320BT is voorzien van twee microfooningangen zodat je met de muziek mee kunt zingen. Het ingebouwde echo effect zorgt ervoor dat jouw zangtalent nog nét even wat beter klinkt. Leuk voor de beginnende zanger(es) maar natuurlijk ook voor een gezellige avond met vrienden of familie.

** Voor het aansluiten van een platenspeler kan een extra voorversterker benodigd zijn afhankelijk van de gebruikte platenspeler. Voor vragen hierover kan je uiteraard contact opnemen met onze klantenservice.


Kenmerken

Surround karaoke versterker met 245W vermogen. 5 speaker aansluitingen. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde mp3 USB speler. Twee RCA (tulp) lijningangen + DVD/AC3 ingang. Twee microfooningangen met echo voor karaoke. Glaspaneel vormgeving. Dynamische displayweergave. Beveiligd tegen kortsluiting.

Specificaties

Uitgangsvermogen: 245W totaal Front: 2x 100W. Rear: 2x 15W. Center: 1x 15W. . Minimale speakerimpedantie:
Front: 4 - 16 Ohm. Rear / center: 8 - 16 Ohm. . Ingangsgevoeligheid lijningang: 250mV - 47kOhm. Ingangsgevoeligheid microfoon (unbalanced): 10mV - 600 Ohm. Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen 315 x 420 x 110mm. Gewicht 4.1kg.

€ 93.42

meer informatie

Geluid Karaoke versterkers Fenton
Product
 

2e keus BeamZ LCB155 LED Bar met 12 afzonderlijk te sturen 12W LED's

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

BeamZ LCB155 LED Bar met 12 RGBWA-UV LED's voor een 'breed' bereik

Met een breedte van 1 meter mag het bereik van de BeamZ LCB155 letterlijk breed genoemd worden. Maar in figuurlijke zin is de LCB155 ook breed want de LCB155 is breed inzetbaar. Hij is namelijk in staat om statisch licht te geven maar kan ook snelle en flitsende effecten creëren omdat de LED's afzonderlijk zijn aan te sturen. Hierdoor kunnen dus op de LCB155 zelf mooie looplichten en chases gemaakt worden. Door het hoge vermogen van 12W per LED is de BeamZ LCB155 in staat om een zéér hoge lichtoutput te realiseren waardoor hij voor vele (professionele) toepassingen gebruikt kan worden. 

6-in-1 LED's van 12W per LED

De LCB155 is voorzien van 12 LED's. Elke LED is afzonderlijk aan te sturen en beschikt over 6 lichtbronnen. Deze 6 lichtbronnen zorgen ervoor dat elke LED vrijwel elke gewenste kleur kan schijnen. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor UV licht / Blacklight. De 6 kleuren per LED zijn Rood, Groen, Blauw, Wit, Amber en UV / Blacklight (vandaar de RGBWA-UV benaming). De mogelijkheid voor het maken van andere kleuren zit hem in het mengen van kleuren. Als bijvoorbeeld rood en groen aangezet worden dan zal de kleur uit de betreffende LED geel zijn. Worden blauw en rood aangezet dan zal de betreffende LED paars schijnen. Door de intensiteit van de gebruikte kleuren te variëren kunnen weer vele kleurvariaties gemaakt worden. Door het toevoegen van wit is het zelfs mogelijk om pastelkleuren te maken. De UV / Blacklight optie geeft mogelijkheden voor kunstzinnige toepassingen indien er bijvoorbeeld gebruik gemaakt wordt van UV gevoelige materialen. Omdat elke LED apart is aan te sturen kunnen dus meerdere kleuren op hetzelfde moment uit de LCB155 komen.

Bediening en sturing

De LCB155 kan op meerdere manieren bediend of aangestuurd worden. Voor snelle en eenvoudige bediening kan de meegeleverde afstandsbediening gebruikt worden. Kies een kleur of programma en de LCB155 doet de rest. Voor uitgebreide bediening kan gekozen worden voor DMX. Met een (apart verkrijgbare) DMX controller kan zo op afstand volledige controle over de LCB155 genomen worden waarbij het, afhankelijk van de controller, zelfs mogelijk is om zelf lichtshows te programmeren. Wil je geen gedoe dan zet je hem gewoon op een van de voorgeprogrammeerde shows of je laat hem reageren op muziek. Deze laatste optie wordt mogelijk gemaakt door een interne microfoon.

Daisy chain koppeling

Bij het gebruik van meerdere LCB155 units is het mogelijk om de units onderling met elkaar te koppelen qua stroom en/of DMX. Deze mogelijkheid wordt ook wel "Daisy chain" genoemd. Omdat elke LCB155 een in- en uitgang heeft voor zowel stoom als DMX kunnen meerdere units op elkaar worden aangesloten. Zo kunnen er dus meerdere LCB155 LED Bars op slechts één stopcontact worden aangesloten. Voor een snelle en eenvoudige koppeling van meerdere LCB155 LED Bars kan de PD Connex LDP-serie combikabels gebruikt worden.


Kenmerken

12 LED's van 12W per LED. RGBWA-UV kleurenmix. Elke LED afzonderlijk aan te sturen. DMX en Stand-alone mode. 2, 3, 5, 6, 16 of 77 DMX kanalen. Voorgeprogrammeerde kleuren. Voorgeprogrammeerde shows. Elektronische dimmer: 0 - 100%. Afstandsbediening meegeleverd. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. Control panel met LED display. DMX in/uitgang via 3-pin XLR of 5-pin XLR. Powerconnector in/uitgang.

Specificaties

Stralingshoek: 25°. Aantal LED's: 12. Vermogen per LED: 12W. Aantal kleuren: 6 (rood, groen, blauw, wit, amber + UV). Aantal DMX kanalen: 2, 3, 5, 6, 16 of 77. Stroboscoopsnelheid: 1 - 20 fps. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz. Vermogen: 100W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 1000 x 115 x 142mm. Gewicht: 4.5kg.

€ 228.65

meer informatie

Geluid LED Bar BeamZ Professional
Product
 

2e keus BeamZ S1500LED Rookmachine met 9x 3W RGB LEDs en DMX

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Rook én licht met de BeamZ S1500LED met draadloze afstandsbediening

De BeamZ S1500LED Rookmachine met 9x 3W RGB LEDs is een schitterende combinatie van rook en licht. Door de LED's die direct naast de spuitmond zitten wordt de rook direct in kleur gezet voor een sfeerverhogend effect. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een ijzige sfeer te creëren door de rook blauw te verlichten. De hiervoor gebruikte LED's zijn RGB LED's wat wil zeggen dat ze Rood, Groen en Blauw kunnen schijnen. Door deze kleuren te mengen kunnen weer andere kleuren gecreëerd worden zoals geel of paars. Hierdoor zijn tal van kleuren mogelijk waardoor de rookmachine een echt onderdeel wordt van de lichtshow. Door het hoge vermogen van 3W per LED wordt een enorme lichtoutput verkregen waardoor de rook ook over een afstand nog goed verlicht wordt.

Hoge rookoutput

De BeamZ S1500LED is voorzien van een 1500 Watt verwarmingselement. Dit element zorgt voor een zeer hoge rookoutput zodat de machine ook in de grotere ruimtes gebruikt kan worden. De meegeleverde draadloze afstandsbediening zorgt voor een zeer hoog gebruiksgemak omdat de machine nu op afstand draadloos geactiveerd kan worden. Naast een draadloze wordt tevens een draadgebonden afstandsbediening meegeleverd waarmee goede manuele of automatische controle van de machine verkregen kan worden. Interval, duur, output en de LED's zijn allemaal eenvoudig in te stellen. Uiteraard kan de rookproductie ook met een simpele druk op de knop gestart worden. Voor totale controle kan de S1500LED aangestuurd worden via DMX. Met maar liefst 6 DMX kanalen kan volledige controle over de rookoutput en de LED's verkregen worden. Door de DMX mogelijkheid kan de machine eenvoudig in een (bestaande) lichtshow opgenomen worden.

Kenmerken

1500W rookmachine voor hoge rookoutput. DMX en Stand-alone modus. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Thermostatisch geregeld verwarmingselement. 2.5L Vloeistoftank. Grote rookontwikkeling. Korte opwarm tijd. Draadloze afstandsbediening voor simpele bediening. Bedrade afstandsbediening met o.a. timer en 3m kabel voor uitgebreide controle.

Specificaties

Vermogen verwarmingselement: 1500W. Opwarmtijd: 3 min. Tankinhoud: 2,5 liter. Aantal LED's: 9 stuks RGB. Vermogen per LED: 3W. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 465 x 255 x 195mm. Gewicht: 6.3kg.

€ 118.15

meer informatie

Geluid Rookmachine BeamZ
Product
 

2e keus Power Dynamics PDC09 DJ controller incl. Virtual DJ

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Power Dynamics PDC09 Midi controller / DJ Controller

De Power Dynamics PDC09 DJ Midi controller is een compleet systeem met een controller en mixer in één. Sluit hem via USB aan op je computer en door de meegeleverde Virtual DJ software maak je in een handomdraai de eerste mooie overgangen en mixen en waan je je al snel een echte DJ! Hij is voorzien van een hoofdtelefoon en een microfoonaansluiting en beschikt over twee lijningangen voor het aansluiten van externe geluidsapparatuur zoals CD spelers, draaitafels, telefoon, tablet, etc. Op de RCA of XLR uitgang sluit je eenvoudig je geluidssysteem aan en je bent klaar om helemaal los te gaan.

Software

De PDC09 wordt geleverd inclusief Virtual DJ software. Zodra de software op een computer of laptop geïnstalleerd is kan het feest beginnen. Verbind de controller met je computer of laptop, plug je hoofdtelefoon in, selecteer via de controller een mp3 track en laad deze in een van de beide decks van de PDC09. Zodra een track bijna op het eind is laat je met een paar drukken op de knop de software het werk doen voor het maken van een zo mooi en strak mogelijke overgang. Op deze manier mix je voordat je het weet alles aan elkaar en bij jij de ster van de avond. Eventueel kan je op de microfoonaansluiting nog een microfoon aansluiten om zo het publiek nog eens extra op te zwepen met jouw coole teksten.

Perfecte overgangen

Voor het maken van vrijwel onhoorbare overgangen kan je de software vrijwel volledig zijn werk laten doen. Maar uiteraard gaat het niet vanzelf, je staat immers niet voor niets te draaien. Jouw taak is om op het juiste moment de bass over te zetten en dat kan perfect met de bass regeling die je vanzelfsprekend terug vindt op de PDC09. Naast de bass regeling is het ook mogelijk om de midden en hoge tonen te regelen. Uiteraard beschikt de PDC09 over enkele effecten die jij er 'live' in kunt gooien. Op die manier kan je zelf een mooie 'twist' geven aan de muziek om zo je publiek een geweldige avond te bezorgen. Scratchen, loops en snelheid zijn maar enkele mogelijkheden die je met de PDC09 hebt om alles geheel in jouw stijl ten gehore te brengen.

Aan de slag

Of je nu als beginnende DJ aan de slag wilt of iets zoekt om je DJ apparatuur te upgraden, met de PDC09 gaat er een wereld voor je open zodat je voorlopig niet meer uitgekeken bent.


Kenmerken Virtual DJ software meegeleverd. Voorzien van ingebouwde geluidskaart. Voeding via USB, geen losse netadapter nodig. Voorzien van twee lijningangen voor aansluiting externe apparatuur. Soepele jogwheels voor totale controle. 3-bands toonregeling / equalizer. Scratch, cue, cup en loop functie. Pitch en tempo controller. Ondersteunt alle huidige besturingssystemen.
Specificaties Aansluitspanning: 5V USB (geen netadapter nodig). Rec, master en booth RCA uitgangen. XLR en 6,3mm jack microfoon ingang. 3,5mm en 6,3mm jack hoofdtelefoon ingangen. Ondersteunt alle huidige besturingssystemen.
Minimale systeemeisen Virtual DJ software PC notebook of desktop met dual-core processor zoals Intel Centrino Duo, Core 2 Duo, of AMD equivalent, 2GB RAM geheugen. Besturingssysteem: Windows XP, Vista, 7, 8, of 10. Monitor: Minimum resolutie van 1024 x 768. Beschikbare USB poort.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 285 x 362 x 65mm. Gewicht: 2kg.

€ 161.42

meer informatie

Geluid DJ console Power Dynamics
Product
 

2e keus BeamZ Stalen Lichtbrug 3 meter met 2 T stukken

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een uiterst stabiele aluminium lichtbrug met 2 T-bars.

Kleur: Zwart. Afmetingen: 3 meter span / 3.6 meter hoog (max) . Gewicht: 25kg Max draag gewicht: 50kg Instelbare hoogte: 1500 - 3660mm . Materiaal: Staal.

€ 118.15

meer informatie

Geluid Statieven BeamZ
Product
 

2e keus Platenkoffer 12 voor 75 platen Power Dynamics RC100 Zilver

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Bescherm je waardevolle verzameling platen met deze Power Dynamics RC100 12" platenkoffer die plaats biedt aan zo'n 75 platen (incl. hoes en inner sleeve) met enkele hoes. Bij dubbel LP's of dubbelgevouwen hoezen is de ruimte vanzelfsprekend minder. Deze zilveren koffer is aan de binnenkant bekleed met beschermend schuim zodat je kostbare platen onderweg naar een optreden of beurs niet beschadigen. Het soft-grip handvat ligt lekker in de hand en het deksel is volledig afneembaar voor een goede toegang tot jouw platen. De dubbele sluiting zorgt ervoor dat het deksel niet per ongeluk los kan schieten. Aan de onderkant van de koffer zorgen de rubberen voetjes ervoor dat de koffer geen krassen achterlaat.


Kenmerken

Zilveren afwerking. Ruimte voor ongeveer 75 platen (incl. hoes en inner sleeve). Zeer robuuste bouw, wanden 5mm dik. Binnenkant bekleed met schuim. Voorzien van dubbele sluiting. Deksel volledig afneembaar. Soft-grip handgreep. Geschikt voor 12" vinyl / platen. Rubberen voetjes. Stapelbaar.


Afmetingen

Buitenkant: 310 x 355 x 390mm. Binnenkant: 270 x 330 x 330mm. Gewicht: 3kg.

€ 41.65

meer informatie

Geluid Flightcase Power Dynamics
Product
 

2e keus BeamZ LCB140 LED BAR met 12x 6W LEDs voor decoratie

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Sfeervol decoreren met de BeamZ LCB140 LED BAR

Met de BeamZ LCB140 LED bar kan eenvoudig een wand, plafond of vloer voorzien worden van een kleurtje. De LED bar is uitgerust met 12 LEDs van 6W per LED. Door dit hoge vermogen wordt een hoge lichtintensiteit verkregen die ook overdag voor een sfeervolle decoratie kan zorgen. Aansturing kan eenvoudig via DMX. Ook is het mogelijk om de LCB140 zelfstandig op geluid of automatisch te laten werken.

RGBW 4-in-1 LED's voor kleurenmenging

Om een grote hoeveelheid kleuren te kunnen maken wordt voor de LCD140 4-in-1 LED's gebruikt. Deze LED's zijn voorzien van vier kleuren, te weten Rood, Groen, Blauw en Wit (RGBW). Door het mengen van deze kleuren kunnen weer andere kleuren gemaakt worden zoals geel of paars. De toevoeging van wit zorgt ervoor dat ook lichte pastelkleuren tot de mogelijkheden behoren. Door deze vele kleuren kan een enorm kleurenspectrum gecreëerd worden voor het sfeervol verlichten van allerlei ruimtes.

DMX aansturing

Om de LCB140 eenvoudig op afstand te bedienen kan perfect gebruik gemaakt worden van DMX. Met een (apart verkrijgbare) controller kan zo via max. 8 kanalen volledige controle over de bar verkregen worden. Bij het gebruik van meerdere LED bars kan het DMX signaal alsmede de stroomvoorziening van bar naar bar worden doorgelust. Voor eenvoudige bediening zonder DMX wordt een afstandsbediening meegeleverd. Hierop is eenvoudig een kleur te kiezen of kan een ingebouwd programma worden opgeroepen. Voor zelfstandige werking (stand alone) kan gekozen worden voor interne programma's of geluidsbesturing. Alle instellingen kunnen eenvoudig gedaan worden via het display en de vier knoppen op de achterzijde. De overzichtelijke menu structuur zorgt ervoor dat alle instellingen zonder problemen gedaan kunnen worden.

Dimmer en stroboscoop

De LCB140 beschikt over een ingebouwde dimmer en stroboscoop functie. Met de dimmer kan de lichtintensiteit van 0 - 100% ingesteld worden om zo de lichtintensiteit aan de sfeer te kunnen aanpassen. Het stroboscoop effect zorgt voor snelle flitsen waarmee, zeker bij meerdere bars, zeer mooie effecten gemaakt kunnen worden.

Behuizing

De behuizing van de LCB140 is gemaakt van aluminium waardoor de LED bar goed en stevig aanvoelt. Met behulp van de meegeleverde beugels kan hij eenvoudig aan een plafond of wand worden opgehangen.


Kenmerken

12x 6W 4-in-1 LED's. RGBW kleurenmenging. Groot aantal kleur presets. Voorgeprogrammeerde programma's. Elektronische dimmer: 0 - 100%. Aluminium behuizing. DMX en Stand-alone mode. Master/slave functie. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Auto mode met regelbare snelheid. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. Control panel met LED display. IEC-connector in/uitgang.

Specificaties

Aantal kleuren per LED: 4 (RGBW)
Door kleurenmenging vele kleuren mogelijk. Aantal LED's: 12. Vermogen per LED: 6W. Aantal DMX kanalen: 2, 3, 4 of 8. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz. Vermogen: 25W.

Afmeting en gewicht

Afmetingen: 1025 x 65 x 65mm. Gewicht: 2.7kg.

€ 99.00

meer informatie

Geluid LED Bar BeamZ
Product
 

2e keus Vonyx Megafoon met USB SD speler, sirene en afneembare mic 60W MEG060

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vonyx MEG060 megafoon 60W met USB & SD speler, sirene en afneembare mic. De MEG060 is de perfecte megafoon voor een ieder die zich beter verstaanbaar moet maken. Denk hierbij aan (sport)evenementen, demonstraties, presentaties etc. etc.

De Vonyx MEG060 is een krachtige megafoon met een vermogen van maar liefst 60W. Hij is uitgerust met een afneembare anti-feedback handmicrofoon zodat de megafoon niet telkens voor de mond gehouden hoeft te worden. Met de meegeleverde schouderband kan de megafoon makkelijk gedragen worden. Tevens beschikt de MEG060 over een ingebouwde USB / SD MP3 speler zodat het mogelijk is om muziek die op een USB stick of SD kaart staat af te spelen op de megafoon. Om de aandacht te vragen of om juist een noodgeval kenbaar te maken is de MEG060 van Vonyx voorzien van een sirene. De megafoon werkt op 8x C-Cell batterijen (niet meegeleverd) maar kan ook op de los verkrijgbare Vonyx accu werken.


Kenmerken

USB & SD MP3 speler voor het afspelen van muziek rechtstreeks vanaf USB stick of SD kaart. Bedieningspaneel voor MP3 speler. Voorzien van sirene. Afneembare anti feedback microfoon. Solide en robuuste constructie van ABS met rubber stootrand. Verstelbare schouderband meegeleverd.


Specificaties

Vermogen: 60W max.. Bereik: tot max. 1.2 km. Werkt op 8 C-Cell batterijen (niet meegeleverd) of apart verkrijgbare Vonyx accu voor megafoons.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 340mm (diameter x lengte). Gewicht: 1.1kg.

€ 39.00

meer informatie

Geluid Megafoons Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ DMX240 192 kanaals DMX Controller voor 12 fixtures

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De BeamZ DMX240, een 192-kanaals DMX lichtcontroller met jogwheels voor eenvoudig gebruik van pan en tilt. Uitgevoerd met 30 geheugenbanken van 8 programmeerbare scenes, 6 programmeerbare chases van 240 scenes, een functie om 2 toestellen onderling gegevens te laten uitwisselen, MIDI-ingang voor MIDI-gestuurde werking enz. De DMX240 is perfect voor de aansturing van max. 12 lichteffecten zoals movingheads of lasers met een max. van 16 kanalen per lichteffect. De BeamZ DMX240 wordt geleverd incl. een handig USB LED lampje welke op de USB aansluiting van de DMX240 controller aangesloten kan worden. De DMX240 is geschikt voor 19" montage.


Kenmerken 192 DMX-kanalen. 12 fixtures (lichteffecten) met elk max. 16 kanalen. 30 Geheugenbanken van 8 programmeerbare scenes. 6 Programmeerbare chases van 240 scenes. Jogwheels voor eenvoudig gebruik van pan & tilt. Functie om 2 toestellen onderling gegevens te laten uitwisselen. 8 Schuifregelaars voor manuele bediening van de kanalen. Instelbare fadetijd. Master blackoutknop. Ingebouwde microfoon voor muziekgestuurde werking. MIDI-ingang voor MIDI-gestuurde werking. Keuzeschakelaar voor polariteit van DMX-connector. USB aansluiting voor meegeleverde zwanenhalslamp.
Specificaties DMX input 3-pin XLR. MIDI input 5-pin DIN. Aansluitspanning 230Vac/50Hz (incl. 9Vdc adapter/500mA).
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 482 x 132 x 80mm. Gewicht: 2.5kg.

€ 129.00

meer informatie

Geluid Sturing BeamZ
Product
 

2e keus BeamZ BS98 Stroboscoop met 98 felle LED's en DMX

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Met deze BeamZ BS98 Stroboscoop met 98 felle LED's kom jij letterlijk flitsend voor de dag! De BS98 stroboscoop is voorzien van 98 SMD5730 LED's voor een hoge lichtintensiteit. De bediening van de BeamZ BS98 is op meedere manieren mogelijk. De stroboscoop kan via DMX worden aangestuurd met 4 of 9 kanalen. Elke ring is namelijk apart aan te sturen via DMX waardoor zeer leuke effecten te creëren zijn. Ook is het mogelijk om de stroboscoop op enkele ingebouwde programma's te laten werken. Met behulp van de geluidsbesturing reageert de stroboscoop op geluid en de gevoeligheid hiervan is instelbaar. Uiteraard is de stroboscoop ook automatisch te gebruiken waarbij de snelheid van flitsen instelbaar is. Met behulp van de meegeleverde afstandsbediening is bediening helemaal kinderlijk eenvoudig.

De BeamZ BS98 wordt geleverd incl. een dubbele beugel en deze kan daardoor ook dienst doen als vloerstandaard. Op de achterkant van het effect zijn alle instellingen eenvoudig te doen d.m.v. een handig display en een overzichtelijke menu structuur. Tevens bevinden zich de DMX in- en uitgang op de achterkant van de BS98. Een andere zeer handige optie is de mogelijkheid om meerdere stroboscopen met elkaar te linken. Door middel van de IEC in en outputs kunnen meerdere stroboscopen met elkaar gelinkt worden qua stroomvoorziening zodat er meerdere stroboscopen op één stopcontact gebruikt kunnen worden. Ideaal dus voor het installeren van meerdere stroboscopen. Dit scheelt veel kabel en natuurlijk vooral de installatie van meerdere stopcontacten.

Kenmerken

98x witte LED's. IR afstandsbediening meegeleverd. Voorgeprogrammeerde shows. DMX en stand-alone mode. Master/slave-functie. 0-100% dimmer. Geluidgestuurd met instelbare gevoeligheid. Automodus met regelbare snelheid. DMX in/uitgang via 3-pin XLR. LED display. IEC-connector in/uitgang. Dubbele beugels fungeren ook als vloerstandaard.

Specificaties

Flitsen per seconde: 0 - 10. DMX kanalen: 4 of 9. Aantal LED's: 98x SMD 5730. Kleur licht: Wit. Verbruik: 50W.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 205 x 205 x 106mm. Gewicht: 1.06kg.

€ 75.00

meer informatie

Geluid Stroboscoop BeamZ
Product
 

2e keus Vonyx VX1000BT Actieve 1000W 2.2 geluidsinstallatie met bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Een van de paradepaardjes van VonyX. Deze Vonyx VX1000BT Actieve 1000W 2.2 geluidsinstallatie met bluetooth. Een complete set bestaande uit twee woofers, twee tops, tussenpalen, kabels, microfoon en een handige afstandsbediening. De gehele set is door de handige kleurindicatie op de stekkers en connectoren eenvoudig aan te sluiten, hier is geen verstand van geluidsapparatuur voor nodig. Na aansluiten is de set direct klaar voor gebruik.

Het centrum van de VX1000BT is de hoogvermogen 1000W versterker die in één van de subwoofers is ingebouwd. Deze krachtige versterker stuurt de beide 10" subwoofers en 2x 2,5" tops aan. Omdat de set voorzien is van twee woofers en twee tops wordt een optimale spreiding van het geluid verkregen in zowel het hoog als laag. De meegeleverde tussenpalen zorgen ervoor dat de beide tops op hoogte gezet kunnen worden wat de spreiding van het geluid nog eens extra verbetert. Het volume van de subs is apart van de tops in te stellen zodat de balans tussen de tops en woofers geheel naar wens ingesteld kan worden. Met behulp van de treble en bass instellingen kan het gehele geluidsbeeld naar wens worden ingesteld voor een optimale weergave.

De versterkerunit van de Vonyx VX1000BT is voorzien van enkele handige opties die het gebruik van de VX1000BT zeer veelzijdig maken. De meest handige optie is de ingebouwde Bluetooth ontvanger. Hiermee is het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen de set en bijv. een telefoon of tablet. Muziek die op de telefoon of tablet wordt afgespeeld wordt zo draadloos hoorbaar via de VX1000BT set. Denk hierbij aan YouTube, Spotify, etc. Met de ingebouwde MP3 speler speel je simpel en snel muziek die op een USB stick of SD kaart staat af op de set. Ook hierbij is er dan geen noodzaak om losse apparatuur aan te sluiten. De Bluetooth en USB speler functie kunnen eenvoudig bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening.
Voor DJ's is er een AUX ingang voorhanden voor het aansluiten van een mixer of Midi controller. Uiteraard kan op deze AUX ingang ook andere apparatuur worden aangesloten zoals een laptop, CD speler, DVD speler, computer etc. Met de meegeleverde microfoon wordt de set ook direct geschikt voor het geven toespraken, demonstraties, trainingen, workshops etc. Door het ingebouwde echo effect kan de set naast spraak ook gebruikt worden voor zang of zelfs karaoke.

Kenmerken

Complete 1000W Plug and Play geluidsinstallatie. 2x 10" Subwoofer (actief en passief). 2x Tops met elk 2.5" mid-driver en een 2.5" tweeter. BT-ontvanger voor draadloze audio streaming. USB-poort en SD/MMC voor MP3 afspelen. Microfooningang 6.3mm Jack. Onafhankelijk subwoofer en master volume. Echo-effect voor microfoon. Treble- en bassregeling. Levering incl.
luidsprekerkabels. twee in hoogte verstelbare tussenpalen (130-160cm). bedrade microfoon. afstandsbediening. .

Specificaties

Vermogen: 1000W
Subwoofers: 400W per sub. Tops: 100W per top. . Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPLmax: 128dB. Subwoofer: 10" per sub. Tops: 2x 2,5" woofer, 1x 2,5" tweeter. Tophat: 35mm. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen:
Subwoofers: 390 x 370 x 405mm per sub. Tops: 125 x 140 x 390mm per top. . Gewicht: 36kg (set).

€ 339.00

meer informatie

Geluid Complete geluidsinstallaties Vonyx
Product
 

2e keus BeamZ LED Stroboscoop Wit met 24 LED's

Met deze BeamZ mini stroboscoop wordt dit geweldige effect nu ook betaalbaar voor de beginnende DJ. Door de snelle flitsen uit het apparaat wordt de beweging van je publiek heel apart om te zien. De stroboscoop is een jaren oud effect maar wordt nog steeds op grote schaal toegepast.

De stroboscoop is voorzien van 24 witte LED's met een doorsnede van 5mm. Dit resulteert in een hoge lichtopbrengt terwijl het opgenomen vermogen juist heel laag is. Energiezuinig dus en omdat de LED's vele duizenden uren mee kunnen is het vervangen van de flitsbuis niet meer nodig.

De snelheid van de flitsen kan via een regelaar op de achterkant ingesteld worden zodat je altijd een passend effect hebt bij je muziek. Ideaal voor de beginnende DJ of als leuk effect op je (slaap)kamer.

Kenmerken

LED stroboscoop met 24 witte LED's. Flitssnelheid instelbaar (1 - 15 flitsen per seconde). 24x 5mm LED's voor een hoge lichtintensiteit.. Inclusief bevestigingsbeugel.

Specificaties

10W opgenomen vermogen. Aansluitspanning (per unit) 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht (per unit)

Afmetingen: 105 x 63 x 205mm. Gewicht: 0,5kg.

€ 9.00

meer informatie

Geluid Stroboscoop BeamZ
Product
 

2e keus MAX P12BT Mobiele speaker 12 inch met bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Met deze MAX P12BT Bluetooth Speaker vier je overal een feestje! Hoe dat kan? Omdat deze MAX P12BT is uitgerust met een ingebouwde accu waardoor deze speaker dus niet op het stopcontact aangesloten hoeft te zijn. Met een opgeladen accu heb je dus werkelijk overal toegang tot jouw favoriete muziek. Met de meegeleverde draadloze microfoon is het ook mogelijk om de set te gebruiken voor presentaties en demonstraties etc.

De MAXP12BT beschikt over een krachtige 350W ingebouwde versterker die de 12" woofer en de tweeter van vermogen voorziet. Een lekker stevig geluid is het resultaat en dat is natuurlijk net wat je zoekt. Om van je favoriete muziek te kunnen genieten zijn er meerdere mogelijkheden. Zo is het mogelijk om de speaker draadloos te koppelen met je smartphone of tablet via Bluetooth. Ook kan je een USB stick of micro SD kaart met mp3 muziek in de speaker steken om zo de muziek direct af te kunnen spelen. Voor alle overige audiobronnen beschikt de speaker over een 3,5mm jack AUX ingang waarop je overige bronnen zoals een CD-speler, mp3-speler etc. kan aansluiten. Als laatste beschikt de speaker over een extra microfooningang om zo een extra microfoon naast de meegeleverde draadloze microfoon te kunnen gebruiken.  Voor extra bedieningsgemak wordt de MAXp12BT geleverd incl. een handige afstandsbediening, ideaal dus voor de relaxte zomeravonden in de tuin, op de camping, etc.


Kenmerken 12" 350W actief geluidssysteem. Een draadloze VHF microfoon. Ingebouwde USB, SD/MMC MP3 mediaspeler. Stand bevestiging met 35 mm polige socket. BT-ontvanger voor audiostreaming. 3.5 Jack Aux ingang. Microfoon ingang. Echo-effect voor microfoons. Bass en Treble regeling. Makkelijk te vervoeren met 2 wielen en een handige handgreep. Afstandsbediening.
Specificaties Vermogen (piek): 700W. Vermogen: 350W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Woofer: 12". Microfoonfrequentie: 200.175MHz. Accu: 4400mAh Li-ion. Aansluitspanning: 230Vac / 50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 280 x 340 x 515mm. Gewicht: 7kg.

€ 119.00

meer informatie

Geluid Mobiele geluidsinstallaties MAX
Product
 
 1. BeamZ motor voor spiegelbol tot 30cm
 2. Showtec GT30 driehoek trusshoek 90 graden omhoog omlaag rechts
 3. 2e keus SkyTec Portable PA Luidspreker Versterker Systeem met USB
 4. BeamZ Rookvloeistof Standaard 5l
 5. BeamZ RAGE600I rookmachine 600W met bedrade afstandsbediening
 6. Power Dynamics WS50A witte WiFi en Bluetooth speakerset 240W
 7. BeamZ Radical II Derby met laser en strobo 3 in 1 effect
 8. Vonyx telefoon of laptop kabel voor actieve speakers 1.5 meter
 9. PD Connex Kabel 2x XLR Female 2x RCA Male 3m
 10. BeamZ Flatpar118B Flatpar op accu met 18 LED's en remote
 11. SkyTec zwarte 200W 2 weg luidsprekers voor wand en plafondmontage
 12. Fenton KA 210 actieve karaoke speakerset 1600W met Bluetooth en LED's
 13. PD Connex Kabel 3.5 Stereo 6.3 Stereo 1.5m
 14. SkyTec 2 x 350W DJ PA versterker SPL700MP3 met USB MP3 speler
 15. 2e keus 10 Auto subwoofer 500W met LED lichteffect
 16. SkyTec Complete 700W DJ Bluetooth Geluidsinstallatie met Standaards
 17. Power Dynamics PDM663 professionele dynamische microfoon
 18. Platenkoffer 12 voor 75 platen Power Dynamics RC100 Zilver
 19. DAP Audio Splash 15A actieve speaker 200W
 20. Power Dynamics 100V set met 4 witte plafondspeakers en versterker
 21. 2e keus Auna 500W platte auto subwoofer 10 met lichteffect
 22. Power Dynamics PDX350 dubbele CD speler met USB mp3 speler
 23. Vonyx VX1050BT mobiele 1150W DJ set met 4 kanaals mixer en kabels
 24. BeamZ Sneeuwvloeistof 20L
 25. BeamZ Truss P30 C22 vierkante truss 135° 2 weg hoek
 26. SkyTec 1000W Luidsprekerset 2x SL10 met standaards en kabel
 27. DAP DRX 15 passieve 15 speaker
 28. Power Dynamics RC100 12 Platenkoffers Zwart (Set van 2)
 29. Showtec Truss Tower 1,5 meter voor movingheads
 30. BeamZ PLS35 DJ Jellyball LED lichteffect op accu
 31. 2e keus SPL 25cm (10 ) platte Auto Subwoofer 600 watt
 32. 2e keus Beamz AC 130 flightbag 330 x 330 x 241mm
 33. 2e keus BeamZ BPP230 LED UV Blacklight PAR 64 met remote en DMX
 34. BeamZ Truss 5.71 x 4 x 2.5 meter voor beursstand, showroom, etc.
 35. BeamZ BWA412 aluminium LED PAR voor gebruik buiten
 36. MAX Disco Speaker MAX26 600W 2x 6
 37. SkyTronic AV 320 5 kanaals versterker met USB
 38. 2e keus Fenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10 met Bluetooth
 39. Power Dynamics PD732C 2x 16 Kanaals UHF Draadloos Microfoonsysteem
 40. BeamZ BAC508 aluminium LED Par met 12x 14W LED's 7 in 1