Mystery Tales Alaskan Wild (Collectors Edition)

In een spannend avontuur in Alaska ontdekt de dolverliefde Ellie dat niet alleen de omgeving maar ook het hart van haar toekomstige schoonmoeder steenkoud is! Wanneer je jouw zus Ellie en haar nieuwe vriend Daniel in het prachtige Alaska opzoekt, ben je van plan de logeerpartij met jouw werk als natuurfotograaf te combineren. Het geluk van jullie weerzien is echter van korte duur. Daniels moeder Abigail is niet blij met de keus van haar zoon en toont haar afkeur door Ellie te ontvoeren! Zet de achtervolging in en ontdek dat Ellies griezelige schoonmoeder in spe over magische krachten beschikt. Wat is ze met Ellie van plan? Maak onderweg foto's van bijzondere dieren maar vergeet geen seconde dat Ellie jouw hulp nodig heeft. Roep de hulp van Ellies stadsgenoten in en speel kleurrijke minispellen en zoek en vind scènes om meer over Abigail en Daniel te weten te komen. Zet alles op alles om ervoor te zorgen dat dit ijskoude avontuur een hartverwarmend einde kent! Kenmerken: - Red jouw zus Ellie - Maak prachtige natuurfoto's - Wat heeft Abigail te verbergen? - Prachtige zoek en vind scènes - Kleurrijke minispellen - Een meeslepend en spannend verhaal - Ontmoet Ellies nieuwe stadsgenoten - Speciale Collector's Edition inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 12.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

No Straight Roads

Neem Vinyl City terug - met rock! Begeef je op een op muziek gebaseerd actie-avontuur als indie-rockbandleden Mayday & Zuke en leid een muzikale revolutie tegen het EDM-imperium No Straight Roads. Nadat Mayday & Zuke tijdens hun auditie onterecht zijn afgewezen om zich bij No Straight Roads aan te sluiten, ontrafelen ze de kwade bedoelingen achter het NSR-imperium. Het is nu aan hen om hun stad te redden van corruptie. Geniet van snelle en hectische gevechten met een muzikale draai, want deze twee ambitieuze rockartiesten vechten terug met de kracht van muziek! Kenmerken: - Een uniek op muziek gebaseerd actie-avonturenspel dat muziek en geluid centraal stelt in het spel. - Muziek is macht! Vecht tegen een kwaad imperium en leid de muzikale revolutie om de controle over Vinyl City terug te nemen. - Twee speelbare personages, Mayday & Zuke, elk met hun eigen muziekgebaseerde wapens en aanvallen. - Een actie-avontuur met een muzikale draai. Spelers kunnen vrij aanvallen, springen en bewegen terwijl vijanden aanvallen op het ritme van de muziek. - Verander de wereld - met muziek! Gebruik de kracht van muziek om rekwisieten in wapens te transformeren en op een naadloze en dynamische manier te schakelen tussen rock & EDM. - Ervaar 8 buitengewone niveaus, geïnspireerd door verschillende genres van muziek. - Versla gigantische, gedenkwaardige bazen met unieke persoonlijkheden. - Een energieke soundtrack gevuld met geweldige muziek. - Upgrade je vaardigheden om ze te verbeteren en NSR te verslaan.

€ 37.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Doom (Slayers Collection)

De DOOM Slayers Collection neemt spelers mee door meer dan 2 decennia afslachten van demons. Van de klassieke games die het first-player shooter genre groot maakte tot de favoriete franchise reboot. Gebruik een groot arsenaal aan krachtige wapens terwijl je tegen hordes demonen vecht op Mars, aarde en de hel in vier geprezen games: DOOM, DOOM II, DOOM 3 en DOOM (2016). - DOOM: Jij bent één van 's werelds sterkste marines gestationeerd op Mars, wanneer een militair experiment de deuren naar de hel opent. Het is aan jou om je terug te slaan tegen de demons met een arsenaal aan dodelijke wapens in DOOM, de game die het first-person shooter genre op de kaart zette en videogames voor altijd veranderde. - DOOM II: In het geliefde vervolg van de baanbrekende game DOOM (1993), brengt DOOM II je naar de aarde. Spelers krijgen toegang tot de Super Shotgun om je te bewapen tegen dodelijke demons en het tegen een iconische baas op te nemen; The Icon of Sin. - DOOM 3: In deze veel geprezen actie-horror beleef je het DOOM-avontuur opnieuw. Spelers vechten hun weg door het donkere, angstige, door demonen bezette UAC op Mars, voordat ze in de diepte worden gegooid om te battle-en tegen de machtigste strijder uit de hel. - DOOM (2016): DOOM komt terug als een genadeloze leuke en uitdagende moderne shooter ervaring. Meedogenloze demons, vernietigende wapens en snelle vloeiende bewegingen zorgen voor een goede basis voor een intense first-person shooter. Of je nu in de singleplayer-campagne demons wil vernietigen in het diepste van de hel of wil concurreren tegen je vrienden in één van de multiplayer-modes, het kan allemaal in DOOM (2016).

€ 27.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Devil May Cry 5

Devil May Cry 5 is een gloednieuw hoofdstuk in de legendarische over-the-top actiereeks, compleet met de kenmerkende mix van snelle actie en originele personages waar de serie om bekend staat. Regisseur Hideaki Itsuno en het kernteam zijn herenigd om de meest gekke, meest technisch geavanceerde en meest krankzinnige actie-ervaring van deze generatie te creëren. Jaren zijn verstreken sinds de legioenen van de hel een voet in deze wereld hebben gezet, maar nu is er een nieuwe demonische invasie begonnen en de laatste hoop van de mensheid ligt in de handen van drie eenzame demonenjagers, die elk een radicaal andere speelstijl bieden. Door het lot en de honger naar wraak verenigd, zullen deze demonenjagers hun eigen demonen onder ogen moeten zien als ze hopen te overleven. Kenmerken: - Terugkeer van de legendarische actiereeks; Devil May Cry is terug met de originele regisseur Hideaki Itsuno aan het roer. - Een strijd van goed en kwaad; Een demonische invasie begint met een "demonenboom" die wortel schiet in Red Grave City. Deze helse inval trekt de aandacht van de jonge demonenjager, Nero, een bondgenoot van Dante, die zonder zijn demonische arm, veel van zijn krachten heeft verloren. Het bovennatuurlijke familiedrama gaat dieper doordat Dante, de zoon van Sparda, wraak zoekt voor de corruptie van zijn broer en de moord op zijn moeder. - Gestileerde actie met hoog octaangehalte; Drie speelbare personages die elk een radicaal andere speelstijl bieden om de stad van de demonen te ontdoen. - Baanbrekende graphics; Ontwikkeld met de Capcom RE-engine, wordt de reeks naar nieuwe hoogtes getild qua graphics, die gebruikmaken van fotorealistische ontwerpen en verbluffende belichting -en omgevingseffecten. - Sla de demonische invasie neer; Vecht tegen epische bazen in gevechten met hoge snelheid in het overrompelde Red Grave City. - Demon Hunter; Nero, een van de hoofdrolspelers van de reeks en een jonge demonenjager met het bloed van Sparda trekt naar Red Grave City om het hoofd te bieden aan de helse toestroom van demonen, bijgestaan door Nico, zijn nieuwe 'partner-in-crime' en wapensmid.

€ 28.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

The Legend Of Zelda Breath Of The Wild

Beleef het grootste avontuur in de The Legend of Zelda-serie tot nu toe. De game speelt zich af in een grensverleggende, grote open wereld die de oorsprong van de bekroonde serie in ere houdt. Verken een wereld met nooit eerder geziene afmetingen en ontdek meer dan honderd tempels vol puzzels, evenals allerlei wapens, outfits en uitrustingen. Spelers zullen niet willen ophouden met deze game. Dat hoeft ook niet, want met de Nintendo Switch kun je je avontuur altijd en overal voortzetten. De game is compatibel met de amiibo uit de The Legend of Zelda 30th Anniversary-serie, de Wolf-Link-amiibo en de amiibo uit de nieuwe The Legend of Zelda: Breath of the Wild-serie. Naast de eerder aangekondigde amiibo van Link (ruiter), Link (boogschutter) en een Wachter, zal de The Legend of Zelda: Breath of the Wild-serie ook nieuwe amiibo van Zelda en een Bokoblin bevatten. De amiibo in deze serie zijn groter en gedetailleerder dan de meeste amiibo. Dat geldt zeker voor de Wachter-amiibo, die zelfs bewegende onderdelen heeft.

€ 70.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Kaspersky Internet Security Multi Device 2015 Benelux (5 User 1 Year) Box

Beveiliging van meerdere apparaten Kaspersky Internet Security - Multi-Device 2015 is de beveiligingsoplossing voor de bescherming van vrijwel elke combinatie van pc's, Macs, Android-smartphones en Android-tablets met één licentie. - Alles-in-één beveiliging voor meerdere apparaten - Realtime bescherming tegen internetdreigingen - Veilig bankieren en online winkelen - Premium bescherming tegen diefstal - Webcam bescherming Bescherming van Windows-pc's: Premium pc-bescherming tegen complexe internetdreigingen. Met unieke functies zoals Veilig bankieren-, Webcam Bescherming en Veilig Toetsenbord, bieden we je een veilige online omgeving voor bankieren, winkelen en om sociale netwerken te bezoeken. Bescherming van Macs: Realtime bescherming voor de Mac die je gegevens beschermen tegen internetdreigingen en cybercriminaliteit wanneer je online surft, -bankiert of -winkelt. Bescherming van Android-smartphones en -tablets: De nieuwste technologieën voor mobiele beveiliging van Kaspersky beschermen Android-smartphones en -tablets tegen malware en internetdreigingen - en helpen om je persoonlijke gegevens te beschermen bij verlies of diefstal van je apparaat. SYSTEEMEISEN Windows-PC's - desktops en laptops Besturingssystemen: - Microsoft Windows XP Home / Professional (32-bits) SP3 of hoger / Professional (64-bits**) SP2 of hoger Hardwarevereisten: - Processor: 800 MHz of meer - Geheugen (RAM): 512 MB Besturingssystemen: - Ten minste 480 MB vrije ruimte op de harde schijf - Cd-rom- of dvd-romstation (voor installatie) - Microsoft Internet Explorer 8 of hoger - Microsoft Windows Installer 3.0 of hoger - Microsoft .NET Framework 4 of hoger - Webcam Protection-technologie wordt alleen op pc's uitgevoerd. Deze functie is beschikbaar voor diverse compatibele webcamera's. Ga voor de volledige lijst van compatibele apparaten naar www.kaspersky.com - Microsoft Windows 8.1 / Pro / Enterprise / 8.1 update (32-bits of 64-bits**) - Microsoft Windows 8 / Pro / Enterprise (32-bits of 64-bits**) - Microsoft Windows 7 Starter / Home Basic en Premium / Professional / Ultimate SP1 of hoger (32-bits of 64-bits**) - Microsoft Windows Vista Home Basic en Premium / Business / Enterprise / Ultimate SP1 of hoger (32-bits of 64-bits**) Hardwarevereisten: - Processor: 1 GHz of meer - Geheugen (RAM): 1 GB (32-bits) of 2 GB (64-bits) Mac-desktops en -laptops - 350 MB ruimte op de harde schijf - Geheugen (RAM): 1 GB - Mac OS X 10.6, 10.7, 10.8 of 10.9 (systeem met een Intel®-processor) Android-smartphones en -tablets - Android 2.3 - 4.4 - Minimale schermresolutie: 320 x 480 iPhone en iPad - iOS 6.0 of hoger Windows Phone - Windows Phone 8 *Voor volledige informatie over de systeemvereisten ga je naar www.kaspersky.com **Sommige functies van het product werken mogelijk alleen op 32-bits besturingssystemen

€ 64.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Dark Pictures Little Hope

The Dark Pictures Anthology is een reeks vertellende horrorspelletjes van losstaande verhalen. Ze zijn uniek omdat ze de spelers veel verschillende keuzes en vertakkingen aanreiken. Elk spel neemt de spelers mee in een nieuw verhaal, met nieuwe plekken en nieuwe personages. Naast de solomodus telt elk spel twee modi voor meerdere spelers: de Shared Story-modus om de spelervaring online met een vriend te beleven en de Movie Night-modus om de ervaring samen offline te beleven met maximaal 5 spelers. Little Hope is het tweede spel in The Dark Pictures Anthology. Vier studenten en hun leraar zitten gevangen en afgezonderd in het verlaten dorp Little Hope. Ze moeten ontsnappen aan schrikwekkende verschijningen die in een dikke mist op de loer liggen en hen constant op de hielen zitten Kenmerken: - Welkom bij Little Hope:Wees de getuige van de visioenen uit het verleden, achtervolgd door de heksenjachten in Andover uit de zeventiende eeuw. - Red je ziel...: Ontsnap aan schrikwekkende verschijningen die je de hele tijd belagen voor ze je ziel naar de hel meesleuren. - Speel niet alleen: Speel online met een vriend of offline met maximaal 5 spelers, deel je verhaal en werk samen om al je personages te redden... Maar wees op je hoede, je hebt je eigen lot misschien niet zelf in handen.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Living Legends Ice Rose

Bevrijd Rosemount en red Edward van de vloek van de harteloze IJskoningin in “Living Legends: Ice Rose”, een ijskoud mystiek verhaal en zoek en vind avontuur! Jij bent hun enige hoop terwijl je het landschap en de gebouwen van Rosemount verkent op zoek naar je geliefde Edward. Met behulp van dagboeknotities van Kay en de korte ontmoetingen met de bevroren zielen van haar ouders, wordt je gestuurd door liefde in je lijf te verzamelen om daarmee de machtige IJskoningin te verslaan. Hoeveel bedreigende en angstaanjagende bezoekjes je ook zult krijgen van de IJskoningin zelf, je zult moedig moeten zijn om alle verborgen voorwerpen te verzamelen en de vele verscheidene puzzels moeten oplossen. Jij bent de enige hoop. Blijf volhouden! Kun jij achterhalen wat deze verschrikkelijke tragedie heeft veroorzaakt om vervolgens weer veilig huiswaarts te kunnen keren? Meer over het spel: - Ontdooi Rosemount en red Edward van de vloek van de IJskoningin - Zoek verborgen voorwerpen en gebruik ze tijdens de uitdagingen die op je pad komen - Prachtige grafische tekeningen - Kraak de spannende puzzels en de uitdagende mini-games - Ontdek de oorzaak van een verschrikkelijke tragedie - Volledig Nederlandstalig SYSTEEMEISEN - Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8 - Processor: 1.8 GHz - Geheugen: 512 MB RAM - DirectX: versie 9.0

€ 8.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

My Universe Pet Clinic Cats Dogs

'My Universe - Pet Clinic Cats & Dogs' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €38.99!

€ 38.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Steelplay Powerbank 10.000 Mah Switch

'Steelplay Powerbank 10.000 Mah - Switch' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €37.99!

€ 37.99

Meer informatie >>

Games Games Diversen
Product
 

Anthem

Op een door de goden maar half-voltooide wereld bedreigt een duistere groepering de hele mensheid. Alleen de Freelancers staan tussen deze schurken en de eeuwenoude technologie die ze in handen proberen te krijgen. Speel met drie andere spelers en bouw handgemaakte krachtige, unieke, hightech exosuits. Verken uitgestrekte ruïnes, vecht tegen dodelijke vijanden en verzamel buitenaardse artefacten. Met elke missie worden jij en je Javelin-exosuit krachtiger. Vecht tegen de gevaren van een continue veranderende wereld. Sta samen op tegen het kwaad. Kenmerken: - Helden komen samen en zegevieren met vereende krachten: De basis van Anthem is een verbonden, sociale ervaring. Speel samen met drie andere spelers in een co-op avontuur waarin teamwork en individuele skills beloond worden. Spelers kiezen elk een Javelin-exosuit met een specifieke bijdrage aan en strategische rol in het team. Ga samen op expeditie of biedt een contract aan waarmee je vrienden vraagt te helpen met moeilijke uitdagingen. Terwijl je verkent, ontrafel je een aangrijpend verhaal vol unieke en gedenkwaardige personages. Dankzij naadloze, intelligente matchmaking vind je snel en eenvoudig andere spelers om mee op avontuur te gaan. - Kies uit een arsenaal aan aanpasbare exosuits: Elke keer als je de wereld betreedt als een Freelancer kun je kiezen uit je collectie krachtige Javelin-exosuits - pantsers die ontworpen zijn om de drager te beschermen met uitzonderlijke aanvallende en verdedigende mogelijkheden. Beweeg met ongelofelijke snelheid, raas door de lucht of verken veilig diepe wateren. Terwijl je speelt, krijg je de mogelijkheid om je eigen vaardigheden maar ook de kracht en mogelijkheden van je Javelin- exosuits te verbeteren. - Pas je Javelins aan om te laten zien wat je bereikt hebt: De Javelin-exosuits en de bijbehorende apparatuur, wapens en uitrusting kunnen in alle opzichten aangepast en gepersonaliseerd worden. Terwijl je hogere rangen bereikt en krachtige vijanden verslaat, verzamel je buit, bereik je mijlpalen in de game en ontgrendel je fantastische aanpassingsopties om je Javelin te veranderen in een bewijs van alles wat je bereikt hebt. - Verken een steeds maar veranderende wereld vol gevaar en geheimen: Het door EA's Frostbite game-engine aangedreven Anthem is een visueel spectaculaire, meeslepende game met een open wereld vol onvoorspelbare omstandigheden, gevaren en vijanden. Anthem zal met de tijd veranderen en groeien, en er worden nieuwe verhalen, uitdagingen en rampzalige evenementen toegevoegd. Deze wereld is beeldschoon maar dodelijk, en zal je strategisch uitdagen met elke nieuwe expeditie die je onderneemt met jouw team Freelancers.

€ 16.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

TT Isle Of Man

TT Isle of Man is de game waar fans van snelle motoren al 10 jaar op wachten. Rijdt rond in het grootste motorcircuit ter wereld op een schaal van 1:1, het parcour is tot perfectie nagebootst via laserscan & fotogrammetrie. Kies uit verschillende motoren en officiele coureurs, ervaar superrealistisch hoe het voelt om te racen op een superrealistisch circuit! Kenmerken: Pluspunten The Isle of Man perfect weergegeven: 61 km aan wegen met 264 bochten, langer en moeilijker dan alle andere GP-circuits bij elkaar. Pluspunten De officiele coureurs en hun superkrachtige motoren: 24 coureurs, 38 bikes en zijspannen scheuren over dorps- en bergwegen met 320 km/u. Pluspunten TT-coureurs bevestigen dat dit de ware sensatie van het motorrijden biedt: Inclusief natuurgetrouw gedrag van de motoren. Pluspunten Speltype carriere geinspireerd op de TT: Trainingsen kwalificatieronden op 10 verschillende circuits en een werkplaats om je motoren te beheren en finetunen. Pluspunten Race online tegen maximaal 8 uitdagers.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Beyond The Legend Mysteries Of Olympus (Collectors Edition)

Ware liefde overwint alles! Maar… is het zelfs tegen de grillen van de machtige Zeus opgewassen? Op een dag loopt Theron, de beste jager van het Oude Griekenland, de godin Artemis tegen het lijf. Artemis heeft al veel over Therons jachtkunsten gehoord en ze daagt hem uit aan een jachtcompetitie mee te doen. Tijdens de wedstrijd worden ze verliefd op elkaar. Daar is Artemis' vader, oppergod Zeus, niet blij mee… Zeus wil niet dat zijn dochter met een sterveling trouwt en sluit haar op de berg Olympus op. Wanneer Hera en Hermes zien hoe verdrietig Theron is, besluiten ze hem te helpen. Reis met Theron door de wereld van de Griekse goden, verken fantastische locaties, speel minispellen en vind talrijke verborgen voorwerpen. Bewijs dat Theron de liefde van Artemis waard is in dit prachtige liefdesverhaal! Kenmerken: - Help Theron zijn geliefde te vinden - Neem het op tegen Zeus - 30 zoek en vind scènes - Meeslepende minispellen - 300 verborgen voorwerpen - Beroemde personages - Urenlang speelplezier - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Handball Challenge

DE EERSTE HANDBALSIMULATIE VOOR CONSOLES Handbalfans kunnen zichzelf eindelijk op de proef stellen met deze allereerste simulatie met 20 nationale teams en 80 teams uit de meest prestigieuze liga's: de Ligue Nationale de Handball (Frankrijk), de Toyota Handball-Bundesliga (Duitsland) en de Liga Asobal (Spanje). je kunt ook je eigen spelers creëren, een team samenstellen en deelnemen aan nationale liga's of internationale toernooien of het opnemen tegen maximaal drie vrienden in een snel spel. KENMERKEN Drie speltypen: - Klassiek: strijd om de nationale titel met teams uit verschillende gelicenseerde liga's - Snel spel - Aangepast: creëer je eigen spelers, team en zelfs toernooien - Kies uit 80 teams in de drie officiële nationale liga's van Spanje, Duitsland en Frankrijk of kies een van de 20 nationale teams - Kruip in de huid van de beste spelers ter wereld zoals Luc Abalo en Dominic Klein - Pas je aanval en verdediging aan. - Gesproken commentaar van handbalexperts. - Slowmotion zodat je de beste acties opnieuw kunt bekijken. - Tal van bewegingen: 8 schietmogelijkheden, 4 soorten passes en verschillende verdedigende acties

€ 38.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Travel Pack 9In1 Wit Ndslite (Speedlink)

Uiterst handig reispakket vol met accesoires! Bevat: - Auto oplader - Harde beschermhoezen - Drie spelhoezen - Draagriemen - Schermbeveiliging

€ 14.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo DS
Product
 

Official Zelda Awakening Travel Case For Switch

Zelda opbergmap voor de Nintendo Switch. Kleur zwart. Breedte: 48 mm, Diepte: 267 mm, Hoogte: 155 mm.

€ 24.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Farmer apos s Dynasty

Maak je klaar om op je eigen boerderij aan de slag te gaan. Duik in de wereld van een Farmer's Life en start op de oude boerderij van je vader. Er is veel werk te doen: herstel je huis en de boerderij, krijg de oude tractor weer aan de praat, zorg voor je gezin en probeer je bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Iedere keuze die je maakt heeft invloed op jouw toekomst, net als in het echte leven. dus spring maar op je tractor en ga aan het werk. Kenmerken: - Levensechte simulatie. - Geweldige graphics - Realistische landschappen - Originele machines en tractors - Bestuur je eigen voertuigen - Een combinatie van Farming Simulation en de Sims.

€ 45.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Silicon Glove For Nintendo Switch Lite

SILICONEN HOES VOOR NINTENDO SWITCH LITE Kenmerken: - Hoes voor het beschermen van de NINTENDO SWITCH LITE en het verzorgen van een betere grip. - Zacht siliconenmateriaal zorgt voor een aangenaam gebruik, zelfs tijdens lange gamesessies. - Alle functies en knoppen zijn gemakkelijk bereikbaar.

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Far Cry 6

Welkom in Yara, een tropisch paradijs dat vastzit in het verleden. Anton Castillo is de dictator van Yara en wil zijn natie koste wat kost terugbrengen naar zijn oude glorie. Zijn zoon Diego volgt in zijn bloederige voetstappen. Hun meedogenloze onderdrukking heeft een revolutie ontketend. Kenmerken: - VECHT VOOR VRIJHEID: Speel als Dani Rojas, een inwoner van Yara, en word een guerrillastrijder die de natie wil bevrijden - EEN VERSCHEURD YARA: Vecht tegen Antons troepen in het grootste speelveld ooit in een Far Cry-game, met jungles, stranden en hoofdstad Esperanza - GUERRILLA-VUURKRACHT: Gebruik geïmproviseerde wapens, voertuigen en de nieuwe huurlingen Amigos om het tirannieke regime omver te werpen

€ 67.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 5
Product
 

Rollercoaster Tycoon Adventures

Bouw de wildste pretparken, ontwikkel ze en maak ze winstgevend, maak ritjes in adembenemende achtbanen… RollerCoaster Tycoon Adventures biedt fans van de reeks de kans om eindelijk dit unieke concept op de Nintendo Switch-systeem te beleven. De game bevat alle ingrediënten die de reeks tot een hit hebben gemaakt en maakt gebruik van een eenvoudige en toegankelijke bijgewerkte interface. Met behulp van de Joy-Con-controllers of het touchscreen is het bouwen van je eigen pretpark nog nooit zo eenvoudig geweest! RollerCoaster Tycoon Adventures is een origineel en compleet managementspel voor zowel langdurige fans als nieuwkomers in de serie. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - Meer dan 120 verschillende ritten en winkels om te combineren. - 4 volledig aan te passen grondoppervlakken waarop je je park kunt bouwen. - Gevarieerde gamemodussen voor een hoge replay-waarde: Avontuur, Scenario's en Sandbox. - Unieke avonturen: een eventsysteem dat ervoor zorgt dat er geen enkel park hetzelfde is. - Sensationele ritten: gebruik de 'passagier'-camera alsof je erbij bent! - Controls en interface speciaal ontworpen voor de Nintendo Switch-systeem. - De meest toegankelijke editie in de franchise.

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Nintendo Switch Pro Controller

Nintendo Switch Pro Controller Deze draadloze controller voor de Nintendo Switch heeft een klassieke vorm, ligt comfortabel in de hand en is erg geschikt als je lang in de tv-stijl of de tafelstijl speelt. De controller bevat net als de rechter Joy-Con controller een NFC-aanraakpunt, zodat je ook je favoriete amiibo met deze controller kan gebruiken. Dit inhoud van dit pakket is: Nintendo Switch Pro Controller USB-kabel Geschikt voor gebruik met games waarbij 'Pro Controller ondersteund' op de verpakking staat.

€ 72.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Vegas Movie Studio 16 En FR

'Vegas Movie Studio 16 En/FR' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €38.99!

€ 38.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Alexander The Great

Bescherm de wereld tegen de terreur van de oude Keizer in “Alexander the Great: Secrets of Power”, een prachtige avontuurlijke wereldreis! Lang geleden, schonk Alexander de Grote magische krachten aan zijn kroon, dolk en ring om over de wereld te kunnen heersen. De kracht waarmee ieder voorwerp is uitgerust is zeer sterk en in de handen van mensen met kwade bedoelingen kunnen ze onherstelbare schade aanrichten. Als afstammeling van Alexander, is het je taak om ervoor te zorgen dat de voorwerpen veilig worden gesteld, maar iemand anders heeft wrede plannen. Duik in een wereld van gevaar en spanning terwijl je de wereld over reist om de voorwerpen op te sporen. Ontrafel de geheimen van Alexander's oude krachten terwijl je op prachtige locaties op zoek gaat naar belangrijke aanwijzingen. Los uitdagende puzzels op en geniet van de vele mini-games op de meest mysterieuze reis die je ooit zult maken! Meer over het spel: - Ga de uitdaging aan op een reis vol gevaar en spanning in dit mooie zoek en vind avontuur - Ontrafel de geheimen van Alexander's krachten terwijl je prachtige locaties onderzoekt - Voorkom dat de erfgenaam van Alexander de krachten wil gebruiken om kwaad te stichten - Los uitdagende puzzels op en speel talloze mini-games - Nederlandstalig spel SYSTEEMEISEN - Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8 - Processor: Pentium 2.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: versie 9.0

€ 8.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Elder Scrolls Online Elsweyr

Een nieuw Elder Scrolls Online hoofdstuk voor iedereen. The Elder Scrolls Online: Elsweyr gaat verder in de structuur zoals geïntroduceerd in het ESO: Morrowind hoofdstuk in 2017. Hoofdstukken leveren een grote hoeveelheid van nieuwe content, features en plezier die voor iedereen, zowel nieuwe als bestaande spelers, toegankelijk is. Nieuwe spelers: Nieuwe spelers duiken meteen in de actie in ESO: Elsweyr's zonder enige voorgaande ESO content gespeeld te moeten hebben. Zij starten met een nieuw character in een tutorial en startersomgeving. Omdat de originele basis game bijgevoegd is in The Elder Scrolls Online: Elsweyr, hebben nieuwe spelers ook toegang tot honderden uren aan additionele avonturen door Tamriel. Nieuwe spelers krijgen meteen toegang tot de basis game bij een online vooruitbetaalde aankoop van Elsweyr. Bestaande spelers: Veteranen reizen onmiddellijk met hun bestaande personages naar het nieuwe gebied, of beginnen met een Necromancer opnieuw. Het maakt niet uit welk level, bestaande characters vinden levelgeschikte content vanaf het moment dat zij Elsweyr binnenstappen. Kenmerken: - Avonturen in de woestijnachtige omgeving van Elsweyr: In Elsweyr reis je door het savanne grasland, bloedhete woestijnen en koninklijke steden terwijl de provincie verwikkeld raakt in keizerlijke krachten en dreigende draken. Je kunt interacteren met vele kleurrijke en gevarieerde inwoners, inclusief moon sugar boeren, keizerlijke bezetters en ronddwalende nomaden. In dit nieuwe hoofdstuk kun je jezelf verdiepen in het leven, historie, cultuur en mythologie van het Khajiit ras en hun vaderland. Elder Scrolls spelers kunnen zich wellicht de provincie Elsweyr uit The Elder Scrolls: Arena alsook de grenzen van de The Elder Scrolls Online regio's van Reaper's March en Khenarthi's Roost nog herinneren. - Draken verrichten verwoesting aan in Elsweyr: De draken zijn teruggekeerd naar Tamriel. Onbewust vrijgelaten aan de wereld door Abnur Tharn. De grote draak Kaalgrontiid en zijn volgers bezetten het luchtruim en dreigen om het voorouderlijke huis van de Khajiit plat te branden. - Een krachtige, nieuwe klasse: The Necromancer: Met dit duistere en mysterieuze nieuwe klasse, de eerste nieuwe klasse sinds Morrowind uit 2017, commanderen spelers de doden en spreken krachtige elementaire betoveringen uit om je vijanden en verdedigingsmechanisme te overwinnen. Gebruik de zwarte magie en manipuleer het vlees van onwillekeurige zielen om diegene die in je weg staat aan te pakken. Met de Necromancer is de dood zelf een wapen. - Grootschalige nieuwe wereld challenge: Met de nieuwe draakdreiging, wordt Tamriel bedreigt met een felheid zoals je nog nooit gezien hebt in The Elder Scrolls Online. Je moet samenwerken om de draken in het World Attack event Dragen Attack te onderdrukken. Met geen Dragonborn in zicht, is het aan jou en je mede helden om de inwoners van Elsweyr te beschermen door samen te werken en zoveel mogelijk draken te slachten.

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

No Fear Tattoo Slipcase NDS (Blue Ocean)

'No Fear Tattoo Slipcase NDS (Blue Ocean)' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo DS
Product