Ever Oasis

Ever Oasis is de nieuwe game van Koichi Ishii, de geestelijk vader van de hoog geprezen Mana RPG-serie. Wanneer deze bijzondere titel op 23 juni 2017 verschijnt voor de Nintendo 3DS-systemen, wordt een heel nieuwe wereld geopend voor spelers om te ontdekken. Ever Oasis geeft een heel nieuwe draai aan het action-adventure RPG-genre. Deze game is ontwikkeld door Grezzo, het team dat The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D en The Legend of Zelda: Majora's Mask 3D naar de Nintendo 3DS bracht. De speler neemt de rol aan van een plantachtige Zaailing en moet samenwerken met de watergeest Esna om een nieuwe oase te bouwen in de woestijn - een plaats van veiligheid en rust in een wereld die wordt bedreigd door de verspreiding van het levensgevaarlijke Chaos. Door bezoekers van de oase te helpen, kan de speler ze aanmoedigen om daar te komen wonen en winkels te openen die bloeibazaars worden genoemd. Deze genereren inkomen en zullen de oase gaandeweg veranderen in een bruisende en levendige plaats. Helden moeten ook de woestijn in trekken om kostbare grondstoffen te verzamelen en de geheimen te ontrafelen die schuilen in de vele puzzelkerkers die de wereld rijk is. Het is ook mogelijk dat nieuwe bondgenoten zich bij het team van avonturiers aansluiten. Hun hulp komt goed van pas om de dreiging van Chaos te weerstaan en het op te nemen tegen de vele vijanden die onze held aanvallen tijdens spannende realtime-gevechten.

€ 45.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo 3DS
Product
 

Dragon Quest Builders 2

DRAGON QUEST BUILDERS 2 komt naar de Nintendo Switch. De game combineert RPG- en crafting-gameplay. Je moet materialen verzamelen om wapens, gebouwen en zelfs volledige dorpen te bouwen! De kwaadaardige Children of Hargon zijn vastbesloten om alle makers uit te roeien en hebben het bouwen, koken en creëren van alle dingen verboden In een poging hun destructieve dogma te verspreiden, neemt de rampzalige sekte alle bouwers van de wereld gevangen Alle hoop lijkt verloren totdat jij, een jonge leerlingbouwer, erin slaagt te ontsnappen uit de greep van het kwaad. Nadat je bent aangespoeld op de oevers van het verlaten eiland genaamd Awakening, ontmoet je Malroth, een mysterieuze jongeman zonder herinneringen aan zijn verleden Met de hulp van je onverschrokken nieuwe vriend begin je aan een groots avontuur om de vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn om een volwaardige bouwer te worden maar de weg die je bouwt is geplaveid met gevaar. KENMERKEN: - Meer, groter, beter! Bouw grotere gebouwen in een grotere wereld met meer variatie en opties dan ooit. - Werk en bouw online samen met vrienden Grote projecten vereisen grote hulp! Tot 4 spelers kunnen online samenwerken om alles te bouwen wat ze maar kunnen bedenken. - Verken, verzamel en craft nieuwe creaties Elk eiland bevat unieke materialen die je helpen nieuwe creaties te verbouwen, craften en koken. Door nieuwe recepten en blauwdrukken te leren word je een steeds betere bouwer. - Ren, zwem en zweef door een uitgestrekte wereld. Ren over open velden en verken charmante dorpjes, verraderlijke mijnen en spectaculaire kastelen. Duik in de diepe wateren naar geheime schatten, beklim de hoogste berg om van de zonsondergang te genieten, en zweef naar huis om uit te rusten voor de volgende dag. - Plant en verbouw! Werk samen met de dorpsbewoners om grond om te ploegen, zaden te planten en vele gewassen te verbouwen. Zorg wel dat de manier waarop je je velden aanlegt past bij het soort gewassen dat je wilt verbouwen van kroppen sla tot suikerriet.

€ 64.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Dayz

DayZ is een meedogenloos en meeslepend online open-wereld spel waarin elke speler één doel nastreeft - om zo lang als mogelijk te overleven, met alle mogelijke middelen. Strompel binnen in een harde post-apocalyptische wereld en vecht voor je leven, met maximaal 60 spelers op één server, waar een natie van zombies slechts een van de vele dingen is die je kunnen doden. Hongersnood, infecties, bloedverlies en andere spelers zijn er allemaal op uit om van elke dag je laatste te maken. Probeer je om alleen te overleven of samen te werken met vrienden om samen de vijandige wereld te verslaan? Dit is DayZ, dit is jouw verhaal. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - Gebruik alle middelen die nodig zijn om een vijandige open wereld zo lang mogelijk te overleven. - Verken de authentieke open wereld van Chernarus, bestaande uit 230 vierkante kilometer terrein gecreëerd op basis van echte locaties. - Word ondergedompeld in een spannende, emotionele ervaring die wordt gedreven door de spontane interacties tussen 60 spelers op één enkele server, die elk vechten om te overleven. - Ervaar een breed scala aan complexe overlevingsmechanismen, van jagen en knutselen tot gesofisticeerde blessuresimulatie en overdraagbare ziekten. - Overleef milieurisico's, inclusief het dynamische weer en roofdieren. - De servers waarop je speelt, bewaren elke stap die je maakt en bieden een complexe economie en de mogelijkheid om geïmproviseerde basissen te bouwen. - Intense, authentieke vuurgevechten en handgevechten. - Bestuur voertuigen om door het landschap te reizen of materiaal naar andere locaties te vervoeren. - Soepele en reactieve karakterbesturing dankzij een gedetailleerd animatiesysteem.

€ 37.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Sound Forge Audio Cleaning Lab

Het SOUND FORGE Audio Cleaning Lab stelt nieuwe normen voor geluidsoptimalisatie. Dit multifunctionele gereedschap biedt u alles wat u nodig hebt voor het professionele geluid van muziek, video's en webradio. De hoogwaardige combinatie van verschillende tools voor het digitaliseren,bewerking, conversie en optimalisatie van audiobestanden en videogeluid laat niets te wensen over. De kleine details maken het verschil: hoogwaardige plug-ins uit de ProAudio-reeks van bekende fabrikanten zoals iZotope, spectrale presentatie en bewerking, uitgebreide hulpmiddelen voor restauratie, uitstekende bewerkingsopties en een webradiofunctie zorgen voor maximaal luisterplezier. Wanneer u uw geoptimaliseerde materiaal voor de eerste keer afspeelt, zult u merken wat deze audio-oplossing uitstekend maakt. BELANGRIJKSTE PUNTEN: - Videogeluidoptimalisatie: sjablonen en effecten van hoge kwaliteit - Ruis verwijderen: meer dan 360 presets - Spectrale weergave: voor nauwkeurige correctie van individuele stoorgeluiden - Audio en Video Converter: voor alle populaire formaten - Videopreviewmonitor: kan worden geschaald en losgekoppeld - Webradio: online van muziek genieten - 6 extra effectplug-ins: van de professional essentialFX serie - Samenwerking met de professionele fabrikant iZotope - Batchverwerking: meerdere bestanden tegelijkertijd exporteren - 70 extra presets: voor een schitterende geluidskwaliteit - VST2/VST3-interface: voor naadloze integratie van externe plug-ins - 9 visualisaties: visuele hulpmiddelen voor geluidsanalyse - 8 audiosporen: voldoende ruimte voor audiomontages - Sectiemontage: voor het precies snijden van hele gebieden op enkele of meerdere sporen - zplane-algoritme: verandering van toonhoogte en tempo in de best mogelijke studiokwaliteit SYSTEEMEISEN: - Voor Microsoft Windows 7 | 8 | 10 - 64-bit-systemen - Alle programma's van MAGIX worden zo gebruiksvriendelijk ontwikkeld, dat alle basisfuncties ook op minder krachtige computers stabiel lopen en volledig te bedienen zijn. De technische gegevens van uw computer kunt u in het configuratiescherm van uw besturingssysteem nalezen. - Processor: 1 GHz - Werkgeheugen: 2 GB - Grafische kaart: Intern, minimaal 1280 x 768 resolutie - Harde schijfgeheugen: 1 GB voor programma-installatie - Internetverbinding: nodig voor de activering, validatie en bepaalde functies van het programma. Voor het programma is een eenmalige registratie nodig. Ondersteunde importformaten: - Disk: Audio-cd/dvd, gegevens-cd/dvd - Audio: WAV, MP3, AAC 2 , WMA, FLAC, OGG Vorbis, AIFF, M3U, CUE - Video: MPEG23 , MPEG4 (incl. AVCHD) 3 , MOV, WMV, MXV, AVI Ondersteunde exportformaten: - Disk: Audio-cd, gegevens-cd/dvd - Audio: : WAV, MP3 1 , AAC 2 , WMA, FLAC, OGG Vorbis, AIFF, M3U - Video: : MPEG23 , MPEG4 (incl. AVCHD) 3 , MOV, WMV, MXV, AVI

€ 89.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Final Fantasy VII Remake

FINAL FANTASY VII REMAKE is een nieuwe versie van de iconische originele game die het RPG-genre opnieuw definieerde en duikt dieper dan ooit in de wereld en personages ervan. De eerste game in dit project vindt plaats in de eclectische stad Midgar en levert een volledig opzichzelfstaande ervaring die een ideaal vertrekpunt voor de serie vormt. Naast onvergetelijke personages en een krachtig verhaal, biedt FINAL FANTASY VII REMAKE een hybride gevechtssysteem dat realtime actie mixt met strategische, commandogebaseerde gevechten. De wereld gaat gebukt onder de heerschappij van de Shinra Electric Power Company, een sinistere, monopolistische corporatie die de levenskracht van de aarde als Mako-energie verhandelt. In de uitgestrekte stad Midgar komt een anti-Shinra-organisatie die zichzelf Avalanche noemt in verzet. Cloud Strife, een voormalig lid van Shinra's elitaire SOLDIER-eenheid, verleent als huursoldaat zijn diensten aan de groep, onbewust van de epische consequenties die dit voor hem zal hebben.

€ 63.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Assassins Creed Valhalla

Het is de Negende eeuw na Christus. Viking Eivor, die door eindeloze oorlogen en grondstofschaarste uit Noorwegen is verjaagd, leidt een clan Noormannen over de ijzige Noordzee naar de rijke gronden van de versplinterde koninkrijken in Engeland. Hun missie: een nieuwe thuis opzetten, ongeacht wat het kost. In Assassin's Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen. Oorlogen zullen woeden. Koninkrijken zullen omvallen. Dit is de tijd van de Vikingen. Pre-order nu Assassins Creed Valhalla bij BookSpot en krijg toegang tot de bonusmissie 'The Way of the Berserker'. Hoe werkt het? Kort voor release krijg je per mail je actiecode toegestuurd, met ontgrendel-instructies. De code kun je als volgt verzilveren: 1. Ga naar de website: www.assassinscreed.com/acv/redeem 2. Log in met je Ubisoft-account of registreer je 3. Selecteer het platform van je voorkeur 4. Verzilver de code Kenmerken: - SCHRIJF JE VIKINGSAGA - Dankzij geavanceerde RPG-mechanismen kun je zelf de groei van je personage bepalen en zo de wereld om je heen beïnvloeden. Met elke keuze die je maakt, van politieke allianties en gevechtsstrategieën tot dialogen en verbeteringen in uitrusting, smeed je je eigen pad naar glorie. - INSTINCTIEF GEVECHTSSYSTEEM - Hanteer met beide handen krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden om de meedogenloze vechtstijl van de Vikingen te doen herleven. Onthoofd je vijanden op brute wijze, val ze van een afstand aan of vermoord ze geruisloos met je Hidden Blade. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed-game. - EEN MIDDELEEUWSE OPEN WERELD - Zeil van de gure, mysterieuze kust van Noorwegen naar de prachtige maar dreigende Engelse koninkrijken en daar voorbij. Stort je in het leven van de Vikingen en ga vissen, jagen, speel drinkspelletjes en nog veel meer. - VOER EPISCHE ROOFTOCHTEN AAN - Leid enorme aanvallen tegen Saksische troepen en forten door heel Engeland. Leid je clan in verrassingsaanvallen vanaf je Vikingschip en plunder vijandelijke gebieden om hun rijkdommen en grondstoffen mee naar huis te nemen. - ONTWIKKEL JE SETTLEMENT - Bouw en verbeter gebouwen met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, zoals barakken, een smidse, tatoeëerder en meer. Rekruteer nieuwe leden voor je clan en personaliseer je Viking-belevenis. - HUURLING-VIKINGEN - Creëer en personaliseer een unieke Viking in je clan en deel deze online met je vrienden voor hun eigen rooftochten. Upgrade naar de PlayStation5-versie: de Blu-ray Disc van de PlayStation4-versie van Assassin's Creed Valhalla moet in een PlayStation5-console zijn ingevoerd om de corresponderende digitale versie van Assassin's Creed Valhalla voor PlayStation5 gratis te kunnen spelen, zodra deze versie beschikbaar is. Hiervoor zijn een PlayStation5, een Blu-Ray-kopie van het spel, een PlayStation Network-registratie, aanvullende opslagruimte en een internetverbinding vereist. Netwerkgebruik kan extra kosten met zich meebrengen.

€ 65.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Dragon Quest Builders

De godin Rubiss heeft gesproken en jij bent de uitverkorene. Dragon Quest Builders is in aantocht naar de Nintendo Switch. Deze game is een enorme hit in Japan. Dragon Quest Builders combineert bouwplezier met een overkoepelende verhaallijn en de actie van een RPG. Krijg het bouwen onder de knie, geef nederzettingen vorm, verdedig ze tegen monsters en red dorpsbewoners in nood. Als je hierin slaagt, kun je Alefgard mogelijk opnieuw opbouwen. Dat is de wereld waarin de oorsprong van de serie ligt. Er is ook een aparte spelstand waarin je naar hartenlust kunt bouwen en waarin je een onbeperkte voorraad grondstoffen tot je beschikking hebt. In de Nintendo Switch-versie van de game zit een Great Sabrecub die je extra snelheid geeft. Ook krijg je speciale materialen wanneer je met dit dier vijanden verslaat.

€ 55.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Lego Marvels Avengers

Grote verscheidenheid aan Marvel personages Speel meer dan 100 nieuwe en terugkerende personages vrij met unieke vaardigheden. Inclusief iconische personages als Hulk, Iron Man, Captain America, Thor, nieuwe karakters van Marvels Avengers: Age of Ultron en nog veel meer. Kenmerken: - Nieuwe en verbeterde krachten en vaardigheden - Free Roam Gameplay - Beleef iconische momenten uit de films opnieuw, met de originele stemmen uit de films en een flinke dosis LEGO humor - Nieuwe handheld game features

€ 20.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Nintendo Switch Official Zelda Travel Case Blue

Exclusief inhoud! Voor opbergen en beschermen van de Nintendo Switch - Gevoerde hoes biedt bescherming voor het scherm plus stoffen opbergvak voor extra Game Cards - Twee hoesjes voor Game Cards --In elk hoesje passen 4 Game Cards. - Twee hoesjes voor Micro SD-kaarten --In elk hoesje passen 2 Micro SD-kaarten en de vakjes passen precies in de hoesjes voor Game Cards. - Kleur: blauw

€ 24.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Plants VS Zombies Battle For Neighborville

Welkom in Neighborville, waar alles goed is. Behalve dat er een waanzinnig nieuw conflict tussen hersenloze en botanische geneesmiddelen op komst is! Bereid je voor om wat stennis te schoppen in een plant vs. zombie-conflict dat je naar de buitenste randen van Neighborville brengt en weer terug. Doe mee met de nieuwste bloei in de eeuwenoude strijd tussen planten en zombies met 20 volledig aanpasbare klassen bij de lancering, inclusief een Team Play-klasse voor elke factie. Breng de unieke vaardigheden van elke personageklasse naar zes PvP-modi, inclusief de nieuwe Battle Arena, en ervaar de ongelooflijke spanning van gevechten. De spanning op het terrein is uitgebreid met drie vrijzwervende regio's en een PvE-modus die verder reiken dan de stad Neighborville. Werk samen met maximaal 3 vrienden in de sociale regio Giddy Park en neem Weirding Woods, Mount Steep en Neighborville Town Center terug. Het is groeitijd! Bundel je krachten met andere spelers om co-op op een gedeelde bank in elke modus te ervaren. Maak contact met maximaal 3 spelers en vecht door bloeiende vrij rondlopende regio's of spring in de strijd met maximaal 24 spelers in online multiplayer over een gigantische schermutsel in de voorsteden.

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Street Fighter 2

Ervaar ouderwets stoere straatgevechten in ULTRA STREET FIGHTER II: The Final Challengers, alleen verkrijgbaar voor de Nintendo Switch. Om de dertigste verjaardag van deze beroemde serie te vieren kun je nu altijd, overal en met iedereen een potje straatvechten in de ultieme versie van de iconische Super Nintendo-vechtgame die de wereld veroverde.

€ 44.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Lost Horizon 2 (Deluxe Steelbook Edition)

'Lost Horizon 2 (Deluxe Steelbook Edition)' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €37.99!

€ 37.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Turtle Beach Gaming Headset Earforce Stealth 600 (PS4)

De TURTLE BEACH STEALTH 600 is de nieuwste draadloze surround sound gaming headset voor PlayStation4, met een gloednieuwe stijl en een keur aan kenmerken… - 100% draadloos: Ervaar kristalhelder, storingsvrij game- en chatgeluid via een 100% draadloze aansluiting op je PS4 Pro of PS4. - Turtle Beach virtueel surround sound: Verander standaard stereo geluid in virtual surround sound en dompel jezelf onder in je games, films en muziek op welk platform dan ook. - Brilvriendelijk: De nieuwste versie van Turtle Beach's gepatenteerde ProSpecs-systeem voor games met een bril bevat oorkussens met dubbel schuim, met zachter schuim in het gedeelte van de oorkussens dat tegen je bril aandrukt. Op deze manier wordt de druk verminderd en kunnen ook gamers met een bril comfortabel gamen. - 50 mm-speakers van topkwaliteit: Je hoort elke heldere hoge toon en donderende lage met deze grote, krachtige 50 mm-speakers. - Opklapbare microfoon: Turtle Beach's beroemde, sterk gevoelige microfoon neemt een gloednieuwe vorm aan, waarbij je stem luid en duidelijk wordt opgepikt om ervoor te zorgen dat je commando's altijd goed hoorbaar zijn. Daarnaast kun je de microfoon wegklappen als je hem niet gebruikt en integreren in het ontwerp van de headset. - Superhuman Hearing: Met Turtle Beach's exclusieve Superhuman Hearing-geluidsinstelling heb je een competitief voordeel omdat je alle subtiele spelveranderende geluiden kunt horen, zoals vijandelijke voetstappen die je van achteren besluipen, andere spelers die hun wapen herladen vlak voor een hinderlaag en voertuigen in de verte die naderen met versterkingen. Dit is zeer belangrijke informatie voor instinctieve leven-of-dood-beslissingen die geweldige gamers laten uitstijgen boven de rest. Hoor alles, versla iedereen! - Variabele microfoonmonitor: Zeg het maar gewoon… je hoeft niet te schreeuwen tegen teamgenoten en andere spelers dankzij de mogelijkheid om je eigen stem in de headset te horen en aan te passen. -Audiopresets, waaronder basboost: Verbeter je gameplay met vier EQ-presets, waaronder basboost, kenmerkend geluid, bas- en trebleboost, en vocale boost. - Batterijvermogen van 15 uur: Een geïntegreerde oplaadbare batterij biedt maximaal 15 uur gameplezier per lading, je bent dus altijd klaar om te spelen.

€ 93.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Overwatch (Legendary Edition)

- DE WERELD HEEFT HELDEN NODIG: Soldaten. Wetenschappers. Avonturiers. Rare schepsels. Er is een wereldwijde crisis aan de gang. Daarom werd er een internationaal team van helden opgericht om de vrede te herstellen in een door oorlog verscheurde wereld: Overwatch. Overwatch maakte een einde aan de crisis en hielp mee de vrede te bewaren in de decennia die volgden. Dankzij hen brak er een tijdperk van exploratie, innovatie en ontdekkingen aan. Maar na vele jaren verwaterde hun invloed en werd het team uiteindelijk ontbonden. - KIES EEN HELD: In Overwatch speelt een bende bijzondere helden de hoofdrol: kruip in de huid van een avontuurlijke tijdreiziger, gepantserde krijger met rakethamer of robotmonnik uit de zevende hemel. Elke held heeft een eigen speelstijl. Beheers hun vaardigheden om hun volledige potentieel te benutten. Elke held is uniek. - SPEEL JE ROL: Of je nu de lakens uitdeelt aan het front, defensieve dekking biedt met je energieschild of je bondgenoten steunt door de schade die ze aanrichten te vergroten - de vaardigheden van elke held vormen een onmisbaar onderdeel van het team. Leren gebruikmaken van je vaardigheden en inspelen op die van je teamgenoten is de sleutel tot de overwinning. - TEAMDOELSTELLINGEN: Verschillende heldenteams strijden over de hele planeet. Of je nu de geheimen van de mysterieuze Temple of Anubis moet beschermen of een EMP-wapen ongedeerd langs King's Row moet begeleiden: de wereld is één groot slagveld

€ 42.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Dark Romance The Monster Within (Collectors Edition)

Een jonge bruid verandert voor de ogen van haar verbijsterde echtgenoot in een gruwelijk monster! Wanneer de pasgetrouwde Nigel en Sybil Vane zich enthousiast op hun huwelijksgeschenken storten, stuiten ze op een portret van Sybil. Het is een geschenk van een onbekende. Verbaasd bekijkt Sybil het portret en dan gebeurt er iets vreselijks: de afbeelding op het schilderij verandert in een monsterlijke gedaante en Sybil verandert mee! Help Nigel en Sybil te achterhalen door wie Sybil in een monster is veranderd. Welk verbitterd persoon zint op wraak? Verken indrukwekkende omgevingen vol imposante huizen en duistere uithoeken. Speel prachtig gemaakte zoek en vind scènes en minispellen terwijl je onverminderd jacht op de dader maakt. Voorkom dat Sybil voor altijd een monster blijft! Kenmerken: - Speel zowel Nigel als Sybil - Wie schildert vervloekte portretten? - Wat is het motief van de dader? - Verken een duistere omgeving - Gevarieerde minispellen - Prachtige zoek en vind scènes - Een meeslepend verhaal - Speciale Collector's Edition inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Nederlandstalig spel Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Yooka Laylee The Impossible Lair

In dit nieuwe platform avontuur moeten Yooka en Laylee hun vaardigheden combineren om een reeks uitdagende en levendige 2.5D niveaus te overwinnen en puzzels op te lossen in een prachtige 3D overwereld. Het is aan hen om in elk niveau de Royal Beettalion Guard van koningin Phoebee te redden, terwijl ze de grootste uitdaging ooit van Capital B moeten overkomen - het Impossible Lair.

€ 19.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Starlink Pilot Pack (Kharl)

Breid jouw avontuur uit en behaal de overwinning met het Kharl Zeon Pilot-pack en zijn unieke supervaardigheid: Vortex Shield. Bestrijd vijandelijk vuur met deze zwaartekrachtmeester. Kharl Zeon is een Expeditie-wetenschapper die het meest gelukkig is als hij thuis is in zijn lab. Zijn hoge IQ leidt hem vaak af van alledaagse dingen, zoals aardig zijn tegen anderen. Hij heeft een levenslange fascinatie voor de Wardens en droomt ervan om hun oude mysteries te ontrafelen. Het Starlink: Battle for Atlas startpakket is vereist om te spelen met Starship-, Pilot- en Weapon-packs. Al het modulaire speelgoed van Starlink werkt alleen met de Starlink: Battle for Atlas-videogame en het controller-opzetstuk op PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. In Starlink: Battle for Atlas leid je een heldhaftig team van interstellaire piloten om het Atlas-sterrenstelsel van het Vergeten Legioen te bevrijden. Dankzij innovatief modulair speelgoed bouw je unieke ruimteschepen die on-the-fly aangepast kunnen worden voor een nieuwe manier van spelen. Hierdoor kun je makkelijk inspelen op elke uitdaging die je tegenkomt in dit epische open wereldavontuur. Hoe speel je met jouw modulaire speelgoed? Plaats jouw modulaire speelgoed op je controller-opzetstuk en zie het onmiddelijk tot leven komen in je game! Maak je eigen ultieme ruimteschip uit een arsenaal aan vleugels, rompen, wapens en piloten. Experimenteer en pas je ruimteschip telkens realtime aan aan jouw vijanden.

€ 6.99

Meer informatie >>

Games Games Diversen
Product
 

Accessorize Gold Butterfly Clear Case (Iphone 6 7)

Accessorize - Aztec Floral diary case (iPhone 6/6S). Handige Diary cover voor iPhone 6/6s van Accessorize voor de echte Fashionista's. Opvallende geometrische prints gemixt met een explosie aan kleurrijke bloemen elementen. Een fantastische cover om mee op te vallen en je telefoon goed te beschermen. Geschikt voor iPhone 6/6S. Met ruimte voor bankpasjes. Handige flip cover met magnetische sluiting. Goede bescherming tegen stoten en krassen. Origineel Accessorize design “Aztec Floral”.

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games Diversen
Product
 

Warhammer 40K Inquisitor Martyr

WARHAMMER 40,000: Inquisitor - Martyr is een actie-RPGgame, een genre dat je niet vaak ziet op consoles, hoewel er heel veel vraag naar is. De eerste actie-RPG die zich afspeelt in de kille toekomst van het 41e millennium tilt het genre naar een nieuw niveau: een sandbox-game in een open, alsmaar ontwikkelend universum met een enorme verscheidenheid aan missies, tactische en brute gevechten in verwoestbare omgevingen en een verhaallijn die wordt beïnvloed door de spelerscommunity. Sterke punten: - De eerste actie-RPG-game die zich afspeelt in het immens populaire universum van Warhammer 40,000, ontwikkeld door Neocore, een studio met een succesvolle staat van dienst in het genre. - Een sandbox-game in een open, alsmaar ontwikkelend universum met een enorme verscheidenheid aan missies. - Brute en tactische gevechten in een verhaallijn die wordt beïnvloed door de spelerscommunity. - Drie verschillende klassen personages, elk met een volledig aanpasbare speelstijl. - Een enorm universum om te verkennen en talloze planeten om te onderzoeken, alleen of met maximaal 4 teamleden. - Sterke ondersteuning na de release (missies, planeten, uitbreidingen...)

€ 64.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Darkness And Flame Born Of Fire (Collectors Edition)

Een bijzondere vondst verandert het leven van een jong meisje voorgoed. Ze wordt onderdeel van de strijd tussen het Duister en het Vuur. Wanneer Alice in een kistje een bijzonder ei aantreft, raakt ze het voorzichtig aan. Er komt een vuurvogel uit het ei tevoorschijn en voor Alice beseft wat er gebeurt, is het dier haar lichaam ingevlogen. Het vuurrode haar van de jonge Alice wordt grijs en op haar arm verschijnt een vreemd symbool. Alice haast zich naar huis om de hulp van haar vader in te roepen. Ze is te laat. Voor haar ogen wordt haar vader door harteloze soldaten gedood. Alice weet te ontsnappen en vlucht naar haar oom. Samen storten ze zich in een wonderbaarlijk avontuur. Zorg ervoor dat Alice het vertrouwen van de vuurvogel niet beschaamt en kijk je ogen uit in dit onvergetelijke avontuur! Kenmerken: - Verken het Vruchtbare Land - Beheers de kracht van de vlam - Vind tal van nuttige voorwerpen - Los fantastische puzzels op - Ontmoet bijzondere personages - Verwoest het Kasteel der Duisternis - Speciale “Collector's Edition” inclusief bonushoofdstuk, vormveranderaars, bonuspuzzels en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 2048 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

One Piece Pirate Warriors 4

De Pirate Warriors zijn terug! Beleef een nog explosiever verhaal, ontdek nieuwe omgevingen en nog gekkere aanvallen in ONE PIECE: PIRATE WARRIORS 4. Hop vanaf het begin mee met Luffy en de Strohoeden van eiland tot eiland en verder op hun zoektocht naar de vermaarde schat - the One Piece. Speel je een weg door enkele wel erg bijzondere eilanden en omgevingen uit de ONE PIECE-reeks en bind de strijd aan met memorabele vijanden. Maak je keuze uit een aantal van je favoriete personages en versla de ene vijand na de andere die recht uit de One Piece anime komen. ONE PIECE: Pirate Warriors 4 werd ontwikkeld door KOEI TECMO GAMES, meesters in het Action Musou-genre. In dit spel versla je niet alleen hordes vijanden, je speelt ook met leuke en energieke personages uit de One Piece-reeks. Stap mee aan boord van een nieuw pirate warriors avontuur. Kenmerken: - Een nog completer verhaal - Beleef de ONE PIECE saga van bij het begin. - Geweldige Musou Actie - Van de hand van KOEI TECMO GAMES, meesters in het musou actiegenre - Zoete overwinning - Versla talloze vijanden in enorme gevechten op basis van memorabele momenten uit de anime - SLA JE OMGEVING IN DUIGEN - Vernietig gebouwen en andere elementen rondom en vecht je een weg naar de overwinning.

€ 64.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Nintendo Switch Lite Flip Cover Screenprotector

'Nintendo Switch Lite - Flip Cover & Screenprotector' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €44.99!

€ 44.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

5 In 1 Staret Kit Comfort White Wii U (Speedlink)

Het onmisbare pakket voor uw Wii U: Deze vijfdelige STARTER KIT bestaat uit een praktische gamepad-houder, stylussen en nog meer - eenvoudigweg alles wat u nodig hebt voor nog veiliger, comfortabeler en bovenal aangenamer gamen met de revolutionaire HD-console van Nintendo. Specificaties: - Handige gamepad-houder met met stevige verbinding - 2 stylussen met touchscreen-veilige punt - Beschermfolie voor het scherm van de gamepad - optimale bescherming tegen krassen, eenvoudig en zonder luchtbellen aanbrengen - Microvezeldoek van topkwaliteit voor apparaten en scherm

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Wii U
Product
 

Turtle Beach Gaming Headset Zwart Earforce Recon 70X (Xbox One)

Haal je volgende Victory Royale, je nieuwste prestatie en nog veel meer binnen met de TURTLE BEACH RECON 70 gamingheadset met officiële licentie voor Xbox One. De headset heeft het nieuwste lichtgewicht en comfortabele headsetontwerp van Turtle Beach voor urenlang gameplezier, met eersteklas 40 mm-speakers en premium kussens over het oor van synthetisch leer, waarmee je alle heldere hoge en supervette lage geluiden kunt horen en ruis kunt blokkeren. De beroemde en sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach zorgt ervoor dat je duidelijk hoorbaar bent en kan eenvoudig omhoog worden geklapt om te dempen. De RECON 70 is ook voorbereid op surround sound voor Xbox One en compatibele Windows 10-pc's en ook geoptimaliseerd voor Microsofts krachtige Windows Sonic voor hoofdtelefoons. - LICHTGEWICHT COMFORT: Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor volledig comfort tijdens urenlange gamesessies. - KLAAR VOOR SURROUND SOUND VOOR XBOX ONE: Geoptimaliseerd om meeslepende Windows Sonic voor hoofdtelefoons-surround sound te leveren. (* Windows Sonic voor hoofdtelefoons verstrekt door Microsoft voor Xbox One (en compatibele Windows 10-pc's). Ook compatibel met Dolby Atmos voor hoofdtelefoons (aanvullende aankoop is mogelijk vereist.) - 40 MM-SPEAKERS VAN TOPKWALITEIT: Superieure 40 mm-speakers over het oor produceren kristalheldere hoge en supervette lage tonen - OPKLAPBARE MICROFOON: De sterk gevoelige microfoon van Turtle Beach detecteert je stem luid en duidelijk, klap hem omhoog om te dempen. - EERSTEKLAS OORKUSSENS: De met synthetisch leer omwikkelde oorkussens bieden extra comfort, verbeterde basrespons en betere geluidsisolatie.

€ 36.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Warhammer 40K Mechanicus

Neem de controle over het meest technologisch geavanceerde leger van het Imperium: de Adeptus Mechanicus. Elke beslissing die je neemt, zal zwaar wegen op de uitkomst van de missie in dit turn-based tactische spel. Zal je gezegend worden door de Omnissiah? Kenmerken: - VERBETER - Vlees is zwak! Upgrade je Tech-Priesters met wapens, ondersteuningsitems, Servo-Skulls en andere mechanische uitbreidingen terwijl je je cohort samenstelt. Pas de disciplines van je team aan en kies uit meerdere personageklassen om een team voor elke speelstijl te creëren. - BESLIS - Neem moeilijke beslissingen die de toekomst van je Ark Mechanicus, de Caestus Metalican, zullen smeden en je naar alternatieve eindes sturen voor een werkelijk unieke playthrough. Wees echter gewaarschuwd: hoe meer je elke tombe verkent, hoe groter de beloningen, maar ook hoe groter de bedreiging. - TACTISCHE GEVECHTEN - Dompel je onder in meeslepende strategische gevechten die je moed onder de extreme druk van de xenos hinderlaag zullen testen . Krijg toegang tot je krachtigste wapens en vaardigheden door Cognition Points te gebruiken en ga zonder pauze op je vijand af. Vrees niet, de Omnissiah is voorstander van de dapperen. - VERHAAL - Een meeslepend verhaal geschreven door de auteur van de Black Library, Ben Counter, speciaal ontworpen om te passen bij de unieke persoonlijkheid van de Adeptus Mechanicus-factie, waarbij elk personage zijn eigen persoonlijkheden en agenda's heeft. Voel de spanning en bewonder de toewijding met unieke visuele effecten en adembenemende audio.

€ 37.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product