Fimbul

Het onafhankelijk ontwikkelde Fimbul is een actie-avonturenspel met focus op een singleplayer ervaring en gestileerd als een stripboek. Het avontuur vindt zich plaats tijdens de laatste winter voor Ragnarok, ook gekend als de Fimbulwinter. De Fimbulwinter kondigt de komst van Thursen en Jotun aan wanneer Heimdal op de Gjallarhoorn blaast. In het spel neem je de rol aan van een oude gek die zijn lot moet vervullen door naar Jotunheim te reizen. Op zijn reis komt hij oog in oog te staan met trollen, Jotuns en andere Noorse mythologische wezens. Zijn doel is om een oud artefact terug te vinden en zo hopelijk Midgard van de ondergang te redden. Een uniek savesysteem - Thread of Life - laat je toe om terug te keren naar belangrijke plotwendingen in het verhaal en andere paden te bewandelen. Kenmerken: - Actie-avonturenspel gebaseerd op Noorse mythologie. - Verhinder dat Ragnarok de wereld verwoest. - Makkelijk te leren gevechtssysteem met verschillende wapens en vaardigheden. - Vecht tegen mythische wezens. - 'Thread of Life' savesysteem laat je toe om terug te keren in de tijd en andere paden te bewandelen.

€ 28.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Magix Rescue Your Vinyl And Tapes

'Magix Rescue Your Vinyl And Tapes' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €65.99!

€ 65.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Watch Dogs 2

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische open wereld van Watch Dogs 2. In 2016 werd ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem die de gehele infrastructuur van de stad beheert, geïmplementeerd in meerdere steden in Amerika om een veiligere en efficiëntere samenleving te creëren. Speel als Marcus Holloway, een briljante en jonge hacker die leeft in het centrum van de technologische revolutie: San Francisco Bay Area. Werk samen met hackersgroep DedSec en vind de gevaren van ctOS 2.0. Wanneer het systeem in verkeerde handen terecht komt, kan het gebruikt worden om een groot aantal personen te monitoren en te manipuleren. Met de nodige kennis om te hacken, voer jij samen met DedSec de grootste hack van de eeuw uit. Haal ctOS 2.0 neer en geef het volk hun vrijheid terug. HACKEN IS JOUW WAPEN Hack de gehele infrastructuur van de stad, alle verbonden apparaten en alle persoonlijke databases. Neem de controle over drones, auto's, veiligheidsrobots en nog veel meer. Hack je tegenstanders door ze op meerdere manieren te manipuleren en zo onvoorspelbare reacties uit te lokken. Elke persoon, elke auto en elk apparaat kan gehackt worden. JIJ HEBT DE CONTROLE Hack en sluip om missies te voltooien zonder iemand te doden, of combineer hacken met je wapens voor een wredere aanpak. Ontwikkel meerdere skills en match deze met je speelstijl, upgrade je hack-gereedschap met bijvoorbeeld RC cars, Quadcopter Drones, 3D geprinte wapens en nog veel meer. DIRECT VERBINDEN MET VRIENDEN Blijf in contact met je vrienden dankzij een nieuwe en naadloze multiplayer ervaring waarin zowel coöp als PvP-activiteiten te vinden zijn in een gedeelde open wereld.

€ 20.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Apex Legends (Bloodhound Edition)

Verover met karakter in Apex Legends, een gratis Battle Royale-schietspel waarin legendarische personages met krachtige vaardigheden samenwerken om roem en fortuin aan de rand van de Frontier. Beheers een steeds groter wordend assortiment van verschillende Legends, diep tactisch squadron-spel en gewaagde nieuwe innovaties die de Battle Royale-ervaring naar een hoger niveau tillen in een ruige wereld waar alles mogelijk is. Welkom bij de volgende evolutie van Battle Royale. De Apex Legends - Bloodhound Edition bevat de volgende digitale content: -Legendarisch De Intimidator Bloedhondhuid. -Legendarische Wrath Bringer Prowler skin. -Exclusieve Feeling Impish Banner. -Exclusieve Tormentor-badge. -1.000 Apex-munten. Kenmerken: -Een selectie van legendarische personages: Beheers een groeiend aantal krachtige Legends, elk met hun eigen unieke persoonlijkheid, sterke punten en vaardigheden die gemakkelijk te pakken zijn, maar uitdagend om echt te beheersen. -Bouw je bemanning: Kies je legende en combineer hun unieke vaardigheden samen met andere spelers om de ultieme crew te vormen.

€ 21.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

NHL 19

In NHL® 19 keert ijshockey terug naar haar roots door het spel naar buiten te verplaatsen. Speel op buitenbanen en reis van open water naar de pro's in nieuwe en terugkerende game modes. Speel met en tegen meer dan 20 van de grootste ijshockey-legenden, inclusief Wayne Gretzky, allemaal mogelijk gemaakt door de zeer geavanceerde gameplay-technologie Real Player Motion Tech. RPM Tech levert explosief schaatswerk met snellere acceleratie en nog hogere gevoeligheid. Een nieuw systeem voor fysica zorgt nu ook voor heftigere, verbijsterende checks. Maak kennis met World of CHEL, een gloednieuwe game hub met nieuwe en terugkerende Create-A-Character modes die zijn verenigd onder één beloningssysteem. Ontwerp je personage, boek vooruitgang en verdien aangepaste uitrustingen en meer dan 900 nieuwe aanpassingsmogelijkheden, inclusief kleding zoals truien, jassen, winterkleding en nog veel meer. Laat zien wie je bent met een unieke uitstraling en pas het spel naar wens aan met gloednieuwe spelersklassen en unieke karaktertrekken die je de vrijheid geven om eruit te zien en te spelen zoals jij wilt.

€ 21.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Lost Lands The Golden Curse (Collectors Edition)

Het Verloren Land heeft tientallen jaren van vrede gekend maar nu zijn een aantal versteende demonen, waaronder een harpij en een Minotaurus, tot leven gewekt! Niemand verwachtte dat de eeuwenoude vloek na duizend jaar opnieuw geactiveerd zou worden en de paniek is groot. De oude magiër Maaron besluit wederom de hulp van zijn goede vriendin Susan in te roepen. Verken samen met Susan een ondergrondse wereld, de Zwevende Eilanden, een vulkanische krater, een mysterieus fort, een griezelig kasteel en nog veel meer fascinerende gebieden. Deze fenomenale Collector's Edition bevat bovendien een royale hoeveelheid extra's waaronder een aangrijpend bonushoofdstuk en een uitgebreide spelgids. Maak kennis met bijzondere personages en probeer jouw angst te onderdrukken als je tegenover de demonen komt te staan! Kenmerken - Ontrafel het geheim achter een oude vloek - Verken adembenemende, nieuwe gebieden - Versla levensgevaarlijke demonen - Je ziet jouw goede vriend Maaron terug - Tal van puzzels en minigames - Unieke Zoek en Vind Scènes - Speciale “Collector's Edition” inclusief een bonushoofdstuk, een spelgids, een quiz en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0 of hoger

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Assassins Creed The Ezio Collection

Maak geschiedenis als de legendarische Assassin, Ezio Auditore da Firenze, in Assassin's Creed The Ezio Collection. Deze bevat de veelgeprezen single-player campaigns van Assassin's Creed II, Assassin's Creed Brotherhood, en Assassin's Creed Revelations en is gemaakt voor Xbox One en PlayStation 4. Leef het leven van Ezio, leer de manieren van de Assassins en neem wraak voor het verraad van je familie. Het verhaal begint in 15de eeuw tijdens de Italiaanse Renaissance, gaat verder in de grootste stad van Italië, Rome, en eindigt in het 16e-eeuwse Constantinopel. - Assassin's Creed II - Ezio's verhaal begint wanneer jij de open wereld van de Italiaanse Renaissance ontdekt in een tijdperk van kunst, rijkdom en moorddadige samenzweringen. - Assassin's Creed Brotherhood - Reis door de grootste Italiaanse stad, Rome, het centrum van de macht, hebzucht en corruptie, als Ezio de leiding neemt over een heel Broederschap van Assassins. - Assassin's Creed Revelations - Twee Assassins, één lot. Neem deel aan Ezio's laatste avontuur wanneer hij in de voetsporen van zijn grote mentor, Altaïr, treedt en op ontdekkingsreis gaat naar het 16e-eeuwse Constantinopel en het hart van het Ottomaanse Rijk. Leef Ezio's complete levensverhaal: Speel als Ezio, de meest iconische Assassin van de Assassin's Creed Franchise, tijdens zijn reis van jonge man tot de meest legendarische leider van het Assassin broederschap. De single-player campaigns en single-player uitbreidingen van de drie games zijn het speelveld van de zoektocht. Gemaakt voor de nieuwe generatie: Beleef deze drie klassiekers op 1080p en 30fps dankzij de next-gen hardware-mogelijkheden en rekenkracht, die het verhaal beter tot leven brengt als nooit tevoren. Spannende game content en bonus films: Geniet van alle drie de single-player campaigns en corresponderende single-player uitbreidingen en leer meer over het leven van Ezio met de korte films Assassin's Creed Lineage en Assassin's Creed Embers.

€ 21.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Batman Arkham Collection

Om het 80 jarig bestaan van Batman te vieren, is er een nieuwe editie gemaakt van de Batman Arkham trilogie van Rocksteady, de studio die de gaming industrie revolutioneerde en een hele generatie gamers verraste. Batman: Arkham Collection geeft je de definitieve versies van Rocksteady's Arkham Trilogy-spellen, waaronder alle na de lancering uitgebrachte content, in één complete collectie. Ervaar twee van de meest geprezen titels van de laatste generatie Batman: Arkham Asylum en Batman: Arkham City, met volledig geremasterde en vernieuwde beelden. Maak je ervaring af met de explosieve finale van de Arkham-reeks in Batman: Arkham Knight. Word Batman en gebruik een groot scala aan gadgets en vaardigheden om het op te nemen tegen de gevaarlijkste schurken in Gotham en uiteindelijk de ultieme bedreiging het hoofd te bieden van de stad die Batman gezworen heeft te beschermen.

€ 47.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Pack Kids NDS (Bigben)

Let op: Kan in een andere kleur geleverd worden! Essentiële accessoires in een pack voor een jongere publiek !!! - Schermbeschermingen - Harde transporttas voor DS Lite - Tactische pen (Stylus) - 4 opbergdozen van plastic voor de spellen - Stereohoofdtelefoon - Een draaglus en draagriem voor de spelconsole en het hoesje LET OP : 3 verschillende soorten 50% piraat - 30% roze - 20% paars (Niet per soort te bestellen)

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo DS
Product
 

Watch Dogs 2

Hacken is jouw wapen in de gigantische en dynamische open wereld van Watch Dogs 2. In 2016 werd ctOS 2.0, een geavanceerd besturingssysteem die de gehele infrastructuur van de stad beheert, geïmplementeerd in meerdere steden in Amerika om een veiligere en efficiëntere samenleving te creëren. Speel als Marcus Holloway, een briljante en jonge hacker die leeft in het centrum van de technologische revolutie: San Francisco Bay Area. Werk samen met hackersgroep DedSec en vind de gevaren van ctOS 2.0. Wanneer het systeem in verkeerde handen terecht komt, kan het gebruikt worden om een groot aantal personen te monitoren en te manipuleren. Met de nodige kennis om te hacken, voer jij samen met DedSec de grootste hack van de eeuw uit. Haal ctOS 2.0 neer en geef het volk hun vrijheid terug. HACKEN IS JOUW WAPEN Hack de gehele infrastructuur van de stad, alle verbonden apparaten en alle persoonlijke databases. Neem de controle over drones, auto's, veiligheidsrobots en nog veel meer. Hack je tegenstanders door ze op meerdere manieren te manipuleren en zo onvoorspelbare reacties uit te lokken. Elke persoon, elke auto en elk apparaat kan gehackt worden. JIJ HEBT DE CONTROLE Hack en sluip om missies te voltooien zonder iemand te doden, of combineer hacken met je wapens voor een wredere aanpak. Ontwikkel meerdere skills en match deze met je speelstijl, upgrade je hack-gereedschap met bijvoorbeeld RC cars, Quadcopter Drones, 3D geprinte wapens en nog veel meer. DIRECT VERBINDEN MET VRIENDEN Blijf in contact met je vrienden dankzij een nieuwe en naadloze multiplayer ervaring waarin zowel coöp als PvP-activiteiten te vinden zijn in een gedeelde open wereld.

€ 20.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Lost Islands Eternal Storm

Een oud elvenvolk zit gevangen op een mysterieus eiland vol bijzondere schipbreukelingen. Lukt het de arrogante elven om vriendschap met de andere volken op het eiland te sluiten? Een compleet elvenvolk lijdt schipbreuk voor de kust van een onbekend eiland vol hoge bergen, geurige valleien en kronkelende riviertjes. Aanvankelijk zijn de natuurminnende elven dolgelukkig maar dan ontdekken ze dat hun nieuwe thuis talrijke gevaren huisvest! Een ondoordringbare, magische storm omringt het eiland en belet de elven te vertrekken. Ze kunnen het eiland alleen verlaten als ze erin slagen vriendschap met alle andere volken op het eiland te sluiten. Het kwaad dat in vele gedaanten op het eiland rondsluipt, zal het de elven niet makkelijk maken. Durf jij deze fascinerende én spannende uitdaging aan te gaan? Kenmerken - Trotseer de gevaren van het eiland - Ontmoet bijzondere volken - Voltooi queesten en puzzels - Versla gevaarlijke tegenstanders - Gebruik jouw heldere verstand als wapen - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor : 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Magix PC Check Tuning 2020

'Magix PC Check & Tuning 2020' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €46.99!

€ 46.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Lego Marvel Collection

Dit is de LEGO Marvel Collection voor de PS4 met de onderstaande drie games. LEGO Marvel Super-Heroes: LEGO® Marvel ™ Super-Heroes heeft een originele verhaaloversteek het hele Marvel Universum. Spelers nemen de controle over Iron Man, Spider-Man, the Hulk, Captain America, Wolverine en nog veel meer Marvel-personages komen samen om Loki en een groot aantal andere Marvel te stoppen. LEGO Marvel Super-Heroes 2: Het gaat over TIJD! Doe mee met je favoriete Superhelden en Super Schurken uit verschillende tijdperken en realiteiten gaan samen met de tijdreizende Kang the Veroveraar in het geheel nieuwe, originele avontuur, LEGO® Marvel Super-Heroes 2! Speel als de bewakers van de Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Green Goblin en tientallen andere Marvel Super-Heroes en Villains in deze kosmische strijd over de tijd-geworpen stad van Chronopolis! LEGO Marvel's Avengers: Avengers Assemble! Het meest verkochte LEGO® MARVEL videogame franchise keert terug met een nieuw avontuur boordevol actie, Super Hero. Doe mee met de LEGO® MARVEL's Avengers team en ervaar een videogame met personages en verhaallijnen uit de veelgeprezen films en meer. Speel als de krachtigste Superhelden in hun zoektocht om de wereld te redden.

€ 47.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Tiny Tales Heart Of The Forest (Collectors Edition)

Help de piepkleine Max met het oplossen van een groot probleem in een sprookjesachtig avontuur met een staartje! In een prachtig bos, in miniatuurhuisjes onder afgevallen boombladeren, leeft een piepklein volkje dat met een ernstig watertekort kampt. Hoe komt het dat het water niet langer naar de stad Brie stroomt? De koning van het kleine rijk besluit een onderzoek in te stellen en daar heeft hij kersverse helden voor nodig. De jonge Max komt op de uitgeloofde beloning af en gaat op onderzoek uit. Help Max te achterhalen waarom de bevers een enorme dam in de rivier bouwen. Volgen ze echt de bevelen van hun geliefde godin op, of worden ze erin geluisd? Geniet van de sprookjesachtige sfeer van dit prachtig gemaakte spel terwijl je uiteenlopende puzzels oplost en smaakvol ontworpen zoek en vind scènes speelt. Achterhaal de precieze oorzaak van de droogte, stel krachtige spreuken samen en sluit de bijzondere inwoners van Brie voorgoed in jouw hart! Kenmerken: - Help een piepklein volkje - Een meeslepend avontuur - Stop een listige rat - Maak een eind aan de droogte - Leuke puzzels en minigames - Smaakvolle Zoek en Vind Scènes - Prachtige omgevingen - Speciale Collector's Edition inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 2.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Call Of Duty Infinite Warfare

Pre-order nu Call of Duty: Infinite Warfare en ontvang de Terminal Bonus Map. (voucher in doosje) Call of Duty: Infinite Warfare biedt drie unieke game modes: Campaign, Multiplayer en Zombies. Het rijke en beeldende verhaal speelt zich af in een setting die nooit eerder voorkwam in Call of Duty. De campaign is een terugkeer naar de ruwe militaire roots van de franchise. Als speler stort je je in een grootschalige oorlog, die zich afspeelt in de toekomst. Menselijke conflicten hebben zich verspreid door ons hele zonnestelsel. De Multiplayer komt met baanbrekende gameplay innovaties en levert zo de diepste Call of Duty beleving tot op heden. De titel introduceert prachtige buitenaardse omgevingen en zowel nieuwe wapens als nieuwe player abilities. Daarnaast biedt de cooperative zombies experience unieke gameplay in een huiveringwekkend spannend jasje. Terugkeer naar klassieke, grootschalige oorlog: Call of Duty: Infinite Warfare neemt je als speler mee op een reis, waarbij je zowel op aarde als buiten onze atmosfeer strijd levert tegen een meedogenloze vijand die onze manier van leven bedreigt. Grootschalig, maar met de kenmerkende boots-on-the-ground Call of Duty actie, introduceert de game memorabele personages, meeslepende verhaallijnen en prachtige nieuwe omgevingen in een epische nieuwe setting. Een Call of Duty campaign die je bijblijft: Call of Duty: Infinite Warfare vertelt een meespelend verhaal. De game is visueel overdonderend en levert een aangrijpend beeld van oorlog. Terwijl er zo wordt teruggegrepen naar de roots van de franchise verkent Infinity Ward tegelijkertijd nieuwe gebieden, want spelers krijgen de leiding in een tijd van oorlog. Als Captain Reyes, een Tier 1 Special Operations piloot, voer je het bevel op de Retribution, één van de laatste overgebleven oorlogsschepen van de Aarde. Het zijn zware tijden vol ontberingen, aan Reyes de taak om de restanten van een coalitie te verenigen om zo het hoofd te kunnen bieden aan een meedogenloze vijand. De oorlog is bruut en omspant ons hele zonnestelsel. Vechten tegen een gedreven vijand: De Settlement Defense Front (SetDef) is een splintergroepering van opstandelingen, die zich jaren geleden heeft afgescheiden van de United Nations Space Alliance. In Call of Duty: Infinite Warfare zijn de natuurlijke grondstoffen op onze planeet uitgeput door bevolkingsgroei en industriële uitbreidingen. Aardbewoners zijn voor brandstoffen en andere noodzakelijke resources afhankelijk van koloniën elders in ons zonnestelsel. Mijnbouw op planeten en asteroïden houdt ons in leven. De SetDef is een fascistische macht van brute en militante radicalen, die gehard zijn door de extreme omstandigheden in buitenaardse omgevingen. Zij houden de landen op Earth in een wurggreep en de diplomatieke verhoudingen zijn al tijden meer dan gespannen. Er is maar de geringste verstoring nodig om tot een complete oorlog te leiden. Maak je klaar voor de intense multiplayer: Call of Duty: Infinite Warfare bevat een volgende stap in de verdere ontwikkeling van Call of Duty's movement system. De nadruk zal komen te liggen op front-line engagement. De mappen zijn zo ontwikkeld dat je als speler het movement system optimaal kunt gebruiken in de snelle gameplay die bij Call of Duty hoort. Als speler word je uitgedaagd om je doelen te bereiken op een creatieve manier die past bij jouw specifieke speelstijl. Strijd met de living dead in de zombies thriller: Infinity Ward komt met een frisse blik op de nachtmerrieachtige Zombies mode. In het zenuwslopend avontuur neemt Call of Duty: Infinite Warfare je mee op een wilde rit met een veelheid aan nieuwe features. Tegelijkertijd biedt de Zombies mode al die vertrouwde zaken die je mag verwachten.

€ 16.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Space Junkies Playstation VR

Space Junkies is een intuïtieve VR arcade shooter waar je vol gas door de dodelijke Orbital Arenas vliegt en extreme gevechten doorstaat! - De Dirty Bowl - Als je dacht dat het heelal vijandig was…wacht dan maar tot je in de Dirty Bowl speelt! De dood komt snel en hard van alle kanten als je vliegensvlug je weg vecht door Orbital Arenas ('Orenas') - ontworpen om te doden en gebouwd voor sensatie! - Multiplayer propvol adrenaline - Je maakt deel uit van de elite Tribes van schietgrage Spacers. Vecht het uit in verraderlijke 2-vs-2 en 1-vs-1 gevechten. - Leer je lichaam kennen - Dankzij complete VR belichaming ben je in staat om je handen en lichaam te gebruiken om zo instinctief de omgeving en je wapens te manipuleren, terwijl het gebruik van motion control in de controllers je volledig met je wapens los laat gaan. - Volledige VR-navigatie in de ruimte - Ontwijk en manoeuvreer dwars door vijandige ruimteomgevingen en vlieg in 360° rondom slagvelden. Je overzicht wordt volledig op zijn kop gezet als tegenstanders snel, hard en van alle kanten op je af komen! - Verandering van wapens doet… doden? - Met absurde wapens, van Sunblasters tot Bioguns, kun je van alle kanten en met beide handen je tegenstanders in de smiezen houden en uitschakelen. - Hee schatje, hoor je me? - Een breed ruimtelijk geluid dompelt je volledig onder in de explosieve omgevingen. - Niet van deze wereld! - De eigenzinnige en prachtige eigenschappen van micro-zwaartekracht zijn je Virtual Playground! Van kettingreacties en dynamische belichting tot breekbare omgevingen: het slagveld past zich aan aan jouw input.

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Forbidden Secrets Alien Town (Collectors Edition)

Zet voet op onbekend terrein in “Forbidden Secrets: Alien Town Collector's Edition” en onderzoek een gebied dat op geen enkele kaart vermeld staat! Er is iets vreemds gaande in Fort Nightingale. Door een televisieprogramma veranderen kinderen in rare wezens en transformeren volwassenen in bewegingsloze, levende poppen. Ook is er onlangs een kernbom verdwenen. Hebben deze incidenten met elkaar te maken? Omdat er onverklaarbare dingen gebeuren zet de overheid Speciaal Agent Clarissa in. In dit spannende zoek en vind avontuur kruip je in de huid van Clarissa en ga je op onderzoek uit in Fort Nightingale. Zoek naar aanwijzingen op 96 sfeervolle locaties en praat met de inwoners van het stadje. Terwijl je afstevent op een verpletterende ontknoping geniet je van unieke zoek en vind opdrachten, los je uitdagende puzzels op en beleef je de prachtige filmpjes. “Forbidden Secrets: Alien Town Collector's Edition” is buitenaards goed! Kenmerken: - Ontdek het geheim dat een klein stadje in zijn greep houdt in dit zoek en vind avontuur - Doorzoek Fort Nightingale en red de inwoners van de gevaren van een vermiste kernbom - Neem op 96 prachtige locaties gebeurtenissen onder de loep die mogelijk te maken hebben met buitenaardse wezens - Speel uitdagende puzzels om deze raadselachtige zaak op te lossen - Speciale Collector's Edition met Strategiegids, Bonus hoofdstuk, Wallpapers en meer - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Vista/Windows XP/Windows 7/Windows 8 - Processor: 1.8 GHz - Geheugen: 512MB RAM - DirectX: versie 9.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Crash Bandicoot Nsane Trilogy

Jouw favoriete buideldier, Crash Bandicoot, is terug! Hij is verbeterd, meeslepend & non-stop-bewegend in de N-Sane Trilogy game collectie. Nu kun je Crash Bandicoot ervaren als nooit te voren in 4K kwaliteit! Spring, draai en snaai terwijl je de epische uitdagingen en avonturen aangaat in de drie games waar het allemaal mee begon; Crash Bandicoot, Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back en Crash Bandicoot: Warped. Herbeleef al jouw favoriete Crash momenten in hun compleet geremasterde grafische glorie en maak je klaar om wat UMPH in je WUMP te stoppen!

€ 41.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Fishing Simulator

Pro Fishing Simulator is een authentieke simulatie voor de sportvisserij voor zowel beginners als sportvissers. Ontdek de mooiste visstekken ter wereld en krijg de beste vangsten door techniek en de juiste officiële uitrusting te combineren. Deel het plezier van het vissen in de natuur met je vrienden of neem het op tegen andere online vissers. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - 9 visgebieden, gebaseerd op echte plaatsen over de hele wereld - van Corsica tot het Zwarte Woud en Colorado. - Meer dan 10 vistechnieken: vliegvissen, kunstaasvissen, vissen in een boot... - Meer dan 70 vissoorten met realistisch gedrag. - Honderden uitrustingsstukken, van officiële merken, aan te schaffen: JMC, Lew's, Mustad, enz. - Online multiplayer voor maximaal 4 personen. - Wekelijkse en seizoensgebonden uitdagingen, met wereldwijde ranglijsten.

€ 47.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Gods Monsters

De makers van Assassin's Creed Odyssey presenteren een verhalend avontuur over een vergeten held die op een zoektocht is om de Griekse goden te redden. Ga op reis naar het Eiland der Gezegenden, dat onder de voet gelopen is door gevaarlijke mythologische wezens. Bewijs je moed, vecht tegen gevaarlijke mythologische wezens en versla hun angstaanjagende leider in de confrontatie van de eeuw. Gods & Monsters is een open wereld game boordevol epische gevechten en missies. Verken een prachtige fantasiewereld waar lastige hindernissen, verraderlijke kerkers en heldhaftige prestaties op jou staat te wachten en gebruik je buitengewone vaardigheden tegen mythologische monsters. De reis zal net zo uitdagend en lonend zijn als de eindbestemming en je zult tevoorschijn komen als de held die je altijd al had moeten zijn. Kenmerken: - RED DE GODEN: De goden zijn slachtoffer geworden van Typhon, het meest dodelijke wezen uit de Griekse mythologie. Begin aan een epische reis om hun krachten te helpen herstellen. - GEBRUIK DE KRACHTEN VAN DE GODEN: De goden van de Olympos hebben je speciale krachten gegeven. Gebruik deze om op de grond en in de lucht te verkennen en te vechten. - NEEM HET OP TEGEN MYTHOLOGISCHE BEESTEN: Stel je vechtvaardigheden op de proef door het op te nemen tegen mythische beesten zoals Gorgonen, de Hydra en Cyclopen. - LEEF IN EEN SCHILDERACHTIGE WERELD: Ontdek op deze heroïsche reis een prachtige artistieke open wereld boordevol verrassingen

€ 65.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Kingdom Hearts 3

Ga met Kingdom Hearts 3.0. op avontuur in de werelden van Disney en Pixar. Reis door het hele Disney-universum, beschermen de werelden van Disney en Pixar tegen de invasie van de Heartless, en sluit vriendschappen met personages uit Toy Story, Frozen, Monsters, Inc., Big Hero 6, Tangled, Hercules en meer! Het actierollenspel Kingdom Hearts is nu terug inclusief karakters uit Frozen. Na een generatie spelcomputers te hebben overgeslagen, met uitzondering van een remake, verschijnt Kingdom Hearts 3 voor de nieuwe generatie spelcomputer. Een nieuw sprookjesachtig avontuur met Sora, Mickey Mouse, Goofy en Donald Duck staat voor je klaar! In Kingdom Hearts III kruipt de speler wederom in de huid van Sora. Samen met Koning Mickey, Donald, Goofy en Rikku moet hij Master Xenohart uitschakelen. Zoals je gewend bent van de serie reis je naar verschillende bekende Disney-locaties om de Heartless te stoppen. Tijdens de gevechten met de hartloze vijanden kan je actief kiezen welke aanval je uitkiest. Hierin verschilt dit actierollenspel van andere rollenspellen; het is een veel vlottere game met meer actie.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Lego DC Supervillains Toy

Beleef een gloednieuw LEGO-avontuur en word de beste schurk die het universum ooit heeft gekend in LEGO DC Super-Villains. Voor het eerst geeft een LEGO-game spelers de mogelijkheid om de hele game als superschurk te spelen, kwaadaardige streken uit te halen en chaos te veroorzaken in een hilarisch verhaal vol actie, geschreven in samenwerking met DC Comics en gesitueerd in een omvangrijke open wereld in het DC Universum. De Justice League is verdwenen en heeft de bescherming van de aarde overgelaten aan zijn tegenhangers uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het 'Justice Syndicate'. Soms is er meer dan een superheld nodig om de klus te klaren en het is aan de speler en een gekke groep buitenbeentjes om de bedoelingen van de nieuwe, vreemde wanna-be superhelden te onthullen. Samen met bekende superschurken: de Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost, Sinestro en talloze anderen van de Injustice League beleven spelers een episch avontuur om ervoor te zorgen dat hun schurkenstreken ongeëvenaard blijven.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Borderlands (Legendary Collection)

Krijg drie keer de chaos, drie keer de buit en drie keer de actie met de Borderlands Legendary Collection! Dood bandieten en beesten, verzamel krachtige wapens en red misschien zelfs het universum in Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel. Boordevol stapels bonuscontent voor alle games, waardoor er meer dan 100 uur aan gameplay wordt toegevoegd voor een geweldige prijs. Kenmerken: - Bevat 3 veelgeprezen games in één pakket: Borderlands: Game of the Year Edition, Borderlands 2 en Borderlands: The Pre-Sequel, maar ook stapels bonuscontent voor alle games, waardoor er meer dan 100 uur aan gameplay wordt toegevoegd. (De uitbreidingscontent Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary is niet inbegrepen). - Speel alle drie de games met z'n tweeën op gedeeld scherm of ontketen de chaos online met tot wel 4 andere spelers. - Borderlands: Game of the Year Edition - Ontdek de coöp shooter-looter waarmee het allemaal begon, boordevol content en verbeteringen! Speel als een van de vier schietgrage huurlingen, elk met unieke RPG-vaardigheden, en rust jezelf uit met een ontelbaar aantal geweren. Ga de strijd aan op de wetteloze, desolate planeet Pandora en ga op zoek naar een machtige buitenaardse technologie: The Vault. - Borderlands 2 - Speel als een van de zes Vault Hunters die Pandora proberen te bevrijden van de kwaadaardige Handsome Jack. Maak vrienden, geef ze ontelbare wapens en vecht samen met hen tijdens een spannend avontuur dat draait om wraak en verlossing op een onontdekte en onvoorspelbare planeet. - Borderlands: The Pre-Sequel - Ontdek het verhaal achter Handsome Jack, de schurk van Borderlands 2, en hoe hij aan de macht is gekomen. Met The Pre-Sequel, die zich afspeelt tussen de originele Borderlands en Borderlands 2, krijg je een heleboel nieuwe gameplay en bevat natuurlijk de combinatie van shooter- en RPG-mechanismen, waar spelers dol op zijn geworden.

€ 45.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Lego Marvel Super Heroes 2

Speel mee met je favoriete superhelden en superschurken uit verschillende tijdperken en werelden! Ze nemen het op tegen tijdreiziger Kang de Veroveraar in het gloednieuwe, originele avontuur LEGO Marvel Super Heroes 2! Speel als de Guardians of the Galaxy, Spider-Man, Thor, Hulk, Black Panther, Captain Marvel, Doctor Strange, Carnage, Green Goblin en nog veel meer andere Marvel-superhelden en -schurken in deze kosmische strijd in de tijdloze stad Chronopolis! Doorkruis landen (van het oude Egypte tot het Wilde Westen, de planeet Hulk en New York City in 2099) en vervoer voorwerpen of personages door de eeuwen heen! Met de nieuwe battle-modi kunnen vrienden en familieleden tegen elkaar spelen in een reeks thematische uitdagingen en strijdarena's!

€ 25.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Bigben Blackberry Oplader

Adapter voor BlackBerry smartphone - Kenmerken: Input: AC220 - 240V / 50 Hz 0.2A., Output: DC5V 1A - Lengte kabel: 120 cm - Verbindingskabel en kabel voor de overdracht van gegevens tussen een BlackBerry smartphone en een computer Geschikt voor: BlackBerry Torch 9800/Bold 9700/9780

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games Diversen
Product