Awakening Het Kasteel In De Lucht

Prinses Sophia is vastbesloten haar koninkrijk te redden in “Awakening: The Skyward Castle”! Wanneer prinses Sophia wakker wordt na een verkwikkend dutje ontdekt ze dat ze meer dan honderd jaar heeft geslapen. Haar nachtrust blijkt door magie beïnvloed te zijn. Het kasteel is verlaten en ook in de omgeving is geen mens te bekennen. Tot haar schrik ontdekt ze dat haar rijk wordt bedreigd door een eeuwenoud kwaad. Wat is er gebeurd? Waarom is het koninkrijk verlaten? De prinses is vastbesloten om haar volk te redden en het kwaad een halt toe te roepen. Sophia leeft in een magisch land maar heeft zelf geen magische krachten. Ze zal de vele vijanden, gevaren en obstakels slechts met behulp van haar verstand, haar vaardigheden en haar bondgenoten te lijf moeten gaan. Kan prinses Sophia de vloek die haar volk teistert opheffen? Ontdek het in dit spannende slot van de prachtige Awakening-reeks! Meer over het spel: - Geniet vandaag nog van een nieuw Awakening-avontuur - Kleurrijke locaties en personages - Help prinses Sophia in dit fantastische spel - Stop een eeuwenoud kwaad en voltooi de Awakening-reeks - Volledig Nederlandstalig SYSTEEMEISEN - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: 1.2 GHz - Geheugen: 512 MB RAM - DirectX: versie 8.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Star Wars Jedi Fallen Order

Er wacht een galactisch avontuur in Star Wars Jedi: Fallen Order, een nieuwe 3rd person action-adventure van Respawn Entertainment. In deze verhaalgedreven singleplayer-game kruip je in de huid van een Jedi Padawan, die ternauwernood is ontsnapt aan de slachting van Order 66 na de gebeurtenissen in Episode 3: Revenge of the Sith. Tijdens een missie om de Jedi-orde opnieuw op te bouwen, zoek je de stukken van je verscheurde verleden bij elkaar om je training te voltooien, nieuwe krachtige Force-vaardigheden te ontwikkelen en de iconische lightsaber te bedwingen, dit allemaal terwijl je de Empire en de dodelijke Inquisitors één stap voor blijft. Terwijl je je vaardigheden onder de knie krijgt, storten spelers zich in filmische lightsaber- en Force-gevechten die net zo intens zijn als de lightsabergevechten uit de Star Wars-films. Spelers moeten hun vijanden strategisch benaderen, sterke en zwakke punten tegen elkaar afzetten en slim gebruikmaken van Jedi-training om de tegenstander te overwinnen en de mysteries op te lossen die je tegenkomt. Star Wars-fans herkennen iconische locaties, wapens, uitrustingen en vijanden, en maken ook kennis met een selectie nieuwe personages, locaties, monsters, droids en tegenstanders in Star Wars. Als onderdeel van dit authentieke Star Wars-verhaal gaan fans naar een sterrenstelsel dat recentelijk door de Empire is veroverd. Als voormalige Jedi-helden die nu op de vlucht zijn geslagen, moeten spelers vechten om te overleven terwijl ze de mysteries van een lang uitgestorven beschaving verkennen om de restanten van de Jedi-orde te herbouwen terwijl de Empire de Jedi volledig wil wegvagen.

€ 65.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Screen Protect Kit Tempered For Switch Lite

Doorzichtige schermbeschermer voor Nintendo, Switch Lite, Transparant, 1 stuk.

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Accessory Pack 5 For Nintendo Switch Lite

Stevige beschermhoes voor de Nintendo Switch Lite-console: - Met binnenvak voor games. Tempered glass screen protector: - Superieure weerstand tegen krassen dankzij 9H graad-stijfheid. - Kristalhelder beeld, lage glansreflectie, anti-vingerafdruk.

€ 22.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Syberia Trilogy

Haal de complete trilogie in huis met de Syberia Trilogy voor Nintendo Switch. Deze bevat Syberia 1, Syberia 2 en het laatste deel Syberia 3. Syberia 1 Ga in Syberia met Kate Walker op een buitengewone reis die haar helemaal van West-Europa naar de verre uithoeken van Oost-Rusland brengt. Je zult tal van innemende karakters en ongelooflijke locaties tegenkomen terwijl je op zoek bent naar sporen van Hans Voralberg, de geniale uitvinder van de automaten. Het is een zoektocht die je naar het legendarische eiland Syberia brengt, in het uiterste noorden van het continent, waar de laatste levende mammoeten verblijven, verborgen voor moderne ogen ... Syberia 2 Vervolg het avontuur in Syberia 2! Nadat ze door Europa van west naar oost heeft gezworven op zoek naar Hans, gaat Kate Walker op een andere lange reis, deze keer over het Grote Noorden. Ze zal binnenkort worden geconfronteerd met de gevaren van het wilde, religieuze fanatisme en stropers die proberen het kostbare ivoor van de mammoeten in handen te krijgen ... Wat gebeurt er met Kate Walker en haar vrienden? Syberia 3 De onbeperkte verbeeldingskracht van Benoit Sokal gaat verder in Syberia 3, gericht op een geheel nieuw avontuur. Na het eiland te hebben verlaten, wordt Kate aan de rand van een rivier gevonden door de Youkole-stam, een nomadenvolk dat met hun sneeuwstruisvogels migreert. Samen in het dorp Valsembor moeten ze samen een manier vinden om hun reis voort te zetten in een race tegen hun vijanden en onverwachte obstakels, en niet te vergeten het verleden van Kate, dat haar inhaalt.

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Assassins Creed Valhalla

Het is de Negende eeuw na Christus. Viking Eivor, die door eindeloze oorlogen en grondstofschaarste uit Noorwegen is verjaagd, leidt een clan Noormannen over de ijzige Noordzee naar de rijke gronden van de versplinterde koninkrijken in Engeland. Hun missie: een nieuwe thuis opzetten, ongeacht wat het kost. In Assassin's Creed Valhalla speel je als Eivor, een dappere Viking die grootgebracht is met verhalen over gevechten en glorie. Verken een mysterieuze, schitterende open wereld tijdens de wrede Engelse middeleeuwen. Overval je vijanden, breid je nederzetting uit en bouw je politieke macht op om een plaats tussen de goden in Walhalla te verdienen. Oorlogen zullen woeden. Koninkrijken zullen omvallen. Dit is de tijd van de Vikingen. Pre-order nu Assassins Creed Valhalla bij BookSpot en krijg toegang tot de bonusmissie 'The Way of the Berserker'. Hoe werkt het? Kort voor release krijg je per mail je actiecode toegestuurd, met ontgrendel-instructies. De code kun je als volgt verzilveren: 1. Ga naar de website: www.assassinscreed.com/acv/redeem 2. Log in met je Ubisoft-account of registreer je 3. Selecteer het platform van je voorkeur 4. Verzilver de code Kenmerken: - SCHRIJF JE VIKINGSAGA - Dankzij geavanceerde RPG-mechanismen kun je zelf de groei van je personage bepalen en zo de wereld om je heen beïnvloeden. Met elke keuze die je maakt, van politieke allianties en gevechtsstrategieën tot dialogen en verbeteringen in uitrusting, smeed je je eigen pad naar glorie. - INSTINCTIEF GEVECHTSSYSTEEM - Hanteer met beide handen krachtige wapens zoals bijlen, zwaarden en zelfs schilden om de meedogenloze vechtstijl van de Vikingen te doen herleven. Onthoofd je vijanden op brute wijze, val ze van een afstand aan of vermoord ze geruisloos met je Hidden Blade. Daag jezelf uit met de meest gevarieerde verzameling dodelijke vijanden ooit in een Assassin's Creed-game. - EEN MIDDELEEUWSE OPEN WERELD - Zeil van de gure, mysterieuze kust van Noorwegen naar de prachtige maar dreigende Engelse koninkrijken en daar voorbij. Stort je in het leven van de Vikingen en ga vissen, jagen, speel drinkspelletjes en nog veel meer. - VOER EPISCHE ROOFTOCHTEN AAN - Leid enorme aanvallen tegen Saksische troepen en forten door heel Engeland. Leid je clan in verrassingsaanvallen vanaf je Vikingschip en plunder vijandelijke gebieden om hun rijkdommen en grondstoffen mee naar huis te nemen. - ONTWIKKEL JE SETTLEMENT - Bouw en verbeter gebouwen met uitgebreide aanpassingsmogelijkheden, zoals barakken, een smidse, tatoeëerder en meer. Rekruteer nieuwe leden voor je clan en personaliseer je Viking-belevenis. - HUURLING-VIKINGEN - Creëer en personaliseer een unieke Viking in je clan en deel deze online met je vrienden voor hun eigen rooftochten. Assassin's Creed Valhalla maakt gebruik van Smart Delivery-technologie. Koop de game eenmalig en speel zowel op Xbox One als Xbox Series X wanneer de console en de desbetreffende versie van Assassin's Creed Valhalla verkrijgbaar zijn.

€ 65.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Crash Bandicoot 4 It apos s About Time

'Crash Bandicoot 4 - It's About Time' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €69.99!

€ 69.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Assassins Creed Odyssey

Schrijf je eigen epische heldenverhaal en word een legendarische Griekse held in Assassin's Creed Odyssey, een inspirerend avontuur waar jij het lot afdwingt en je je eigen pad bepaalt. Beïnvloed de loop van de geschiedenis terwijl een rijke en continu veranderende wereld wordt gevormd aan de hand van jouw beslissingen. Kenmerken: - WORD EEN LEGENDARISCHE GRIEKSE HELD; Voor het eerst in de Assassin's Creed serie kun je kiezen uit twee helden voor het verhaal, Alexios of Kassandra. Pas je uitrusting aan, verbeter je vaardigheden en personaliseer je schip om een legendarische Griekse held te worden. - DOMPEL JE ONDER IN HET OUDE GRIEKENLAND; Van besneeuwde bergtoppen tot de dieptes van de Egeïsche Zee ontdek je een compleet land vol woeste landschappen en steden tijdens het hoogtepunt van de Griekse gouden eeuw. Onverwachte ontmoetingen met kleurrijke figuren en confrontaties met gemene huurlingen brengen het verhaal tot leven. - KIES JE EIGEN WEG; Jouw beslissingen vormen de wereld om je heen. Met meer dan dertig uur aan dialogen en meerdere spelverlopen ervaar je een levendige, dynamische wereld die continu in ontwikkeling is en reageert op al je besluiten. - VAAR OVER DE EGEÏSCHE ZEE; Vind onontdekte locaties, ontdek verborgen schatten of baan je weg dwars door complete vloten tijdens epische zeeslagen. Pas het uiterlijk van je schip aan, verbeter je wapenuitrusting en werf teamleden met unieke eigenschappen om iedere zeeslag naar je hand te zetten. - EEN LAND VOL MYTHES EN LEGENDES; Ontdek een wereld die rijk is aan mythes en legendes. Door oude rituelen en beroemde standbeelden kom je oog in oog te staan met legendarische Grieken en ontdek je de waarheid achter de mythes.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

New Super Mario Bros U Deluxe

In New Super Mario Bros. U Deluxe krijgen Mario, Luigi en Toad gezelschap van een nieuw personage: jou! Ren, spring en stamp door een 2D, zijwaarts scrollend Mario-avontuur. Verken een reusachtige wereldkaart vol gloednieuwe, unieke levels en manieren om te spelen die nu ook mogelijk zijn op de Nintendo Switch.

€ 61.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Farm Frenzy 4

Red de boerderij van jouw grootouders en stort je op een wervelend boerderijavontuur in dit gloednieuwe deel van de immens populaire Farm Frenzy-reeks! Op de boerderij van jouw grootouders wacht je een allerhartelijkst ontvangst. Wat is het heerlijk om opa, oma en de boerderijdieren weer te zien! Helaas blijkt al snel dat jouw grootouders onder grote zorgen gebukt gaan. Red hun prachtige boerderij van een executieverkoop in dit doldwaze en vrolijke boerderijspel! Stroop de mouwen op en stort je op het boerenleven. Zorg goed voor de dieren, zij belonen je met bijvoorbeeld eieren, melk of wol. Verkoop de producten direct op de markt of gebruik ze als bestanddelen van nieuwe goederen. Je krijgt hulp van een robotvriendje terwijl je afrekent met indringers en alles over boerderijdieren leert. Het virtueel runnen van een boerderij is nog nooit zo leuk geweest! Kenmerken - Voorkom dat de boerderij verkocht moet worden - Kies uit verschillende spelkarakters - Vertrouw op de hulp van een robot - 90 levels en 4 werelden - 3D graphics - Duidelijke speluitleg - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: 2.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 8.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Dark Romance Heart Of The Beast (Collectors Edition)

Overwin talrijke gevaren om een zeldzame roos te bemachtigen in een magisch avontuur waarin goed en kwaad de strijd aangaan! Wanneer Beatrice ontdekt dat de legendarische Roos des Levens haar doodzieke vader zal kunnen genezen, reist ze naar het koninkrijk van prins Jonathan. Daar groeit de zeldzame roos. De kwaadaardige heks Claudine blijkt de roos echter te hebben gestolen. Ook heeft ze Jonathan in een gruwelijk beest veranderd. Als Beatrice niet snel in actie komt, zal Jonathan de rest van zijn leven als circusattractie slijten! Laat Beatrice en Jonathan samenwerken om Claudine te stoppen en de roos te bemachtigen. Verken wonderlijke gebieden en vind een manier om met Jonathans betoverde onderdanen te praten. Speel tal van intrigerende puzzels en geniet van uiteenlopende zoek en vind scènes. Laat je niet door de woede van de heks afschrikken en zorg ervoor dat deze nachtmerrie in een waar sprookje verandert! Kenmerken: - Rugnummer: 254 - Vind de Roos des Levens - Red alle onderdanen - Verken bijzondere gebieden - Praat met dieren - Prachtige zoek en vind scènes - Intrigerende minispellen - Een meeslepend verhaal - Speciale Collector's Edition inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 2.0 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Doom Eternal

Keer terug als de DOOM Slayer en neem wraak op alle legers van de Hell. Vecht door verschillende dimensies, op een compleet nieuwe sountrack gecomponeerd door Mick Gordon, terwijl je nieuwe en klassieke demonen afmaakt met krachtige nieuwe wapens en vaardigheden.

€ 63.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Darkness And Flame 2 Missing Memories (Collectors Edition)

'Darkness And Flame 2 - Missing Memories (Collectors Edition)' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €11.99!

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Lego Worlds

LEGO Worlds is een open omgeving met procedureel gegenereerde werelden die volledig van LEGO-stenen zijn gemaakt en die je vrij kunt aanpassen en dynamisch kunt vullen met LEGO-modellen. Maak alles wat je kunt bedenken met één steen tegelijk of gebruik de landschaptools om bergmassieven en tropische eilanden te creëren. Plaats kant-en-klare constructies om je wereld op te bouwen en aan te passen zoals jij wilt. Gebruik helikopters, draken, motorfietsen en zelfs gorilla's om schatten te ontdekken die je speelplezier zullen vergroten. Bekijk hoe je creaties tot leven komen via personages en wezens die met jou en elkaar op onverwachte manieren communiceren. In LEGO Worlds is alles mogelijk!

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Mypoi Clubvinder Hockey

Zoeken naar een hockeyclub is nu voorgoed verleden tijd. Met MyPoi Clubvinder zet de gebruiker met één druk op de knop alle hockeyclubs in het navigatiesysteem en kan deze direct op naam selecteren. Alle benodigde informatie zoals clubnaam, adres, sportpark en telefoonnummers worden overzichtelijk weergegeven. Sportclubs worden aangeduid op de navigatiekaart met een speciaal logo en navigatie is naar de ingang van de parkeerplaats. Kort samengevat: - Alle benodigde informatie zoals de clubnaam, sportpark en telefoonnummers worden overzichtelijk weergegeven - Visuele en akoestische melding bij bereiken hockeyclub - Met behulp van deze software installeert u eenvoudig alle hockeyclubs op uw navigatiesysteem - Nederlandse helpdesk - Eén jaar lang clubinformatie updates Geschikt voor onderstaande navigatiesystemen: - TomTom: Navigator PDA, One Classic, One New Edition, One XL, Go 300, Go 5x0, Go 7x0, Go 9x0, Rider - Garmin: iQue M3, M4, Quest 2, Nüvi 200, 200w, 250, 250w, 260, 270, 300, 310, 350, 360, 370, 600, 610, 650, 660, 670, 680, 710, 750, 760, 770,Classic, 2, Streetpilot 510, 550, 580, i2, i3, i5, 2720, 2730, 2820, 7200, 7500, BMW Motor Navigator III, GPSMAP (60Cx, 60CSx, 76Cx, 76CSx,), eTrex Venture Cx, Legend Cx, Vista Cx, Zumo 450, 500, 550 - Mio: 168, P350, P550, A201, A501 en A701. Voor alle toestellen geldt dat de software MioMap V3 of hoger geïnstalleerd dient te zijn. - PDA's: alle PDA's worden ondersteund mits TomTom Navigator 5 software of MioMap software V3 of hoger is geïnstalleerd.

€ 15.99

Meer informatie >>

Games Games PC software
Product
 

Fallout 76 (Tricentennial Edition)

"Naast de game bevat de Fallout 76 Tricentennial Edition de volgende bonus in-game items: • Tricentennial Power Armor-aanpassingen voor de T-51, T-45, T-60 en X-01 Power Armors • Tricentennial Wapenaanpassingen voor het 10MM Pistool, Bijl en Lasergeweer. • Spectaculair Vault Boy Mascotte hoofd • Nationalistisch Uncle Sam Outfit • Feestelijke Vault Boy Saluerende Emote • Unieke Tricentennial Workshop Posters • Tricentennial fotolijst Bethesda Game Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Skyrim en Fallout 4, verwelkomen je in Fallout 76. De online prequel waar elke overlevende een echt persoon is. Werk samen, of niet, om te overleven. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je de grootste meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout universum. Reclamation Day, 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Speel alleen of samen terwijl je de wereld ontdekt, quests voltooit, bouwt en overwint tegen de grootste bedreigingen uit het Wasteland. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - Ontdek de nieuwe wereld! Multiplayer komt eindelijk naar de epische open wereld RPG van Bethesda Game Studios. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Wasteland met honderden locaties. Op je nu alleen of met vrienden reist, een nieuw uniek Fallout avontuur wacht op je. - Zes nieuwe landschappen! Compleet nieuwe graphics, belichting en landschap technologie brengt zes verschillende regio's in West Virginia tot leven. Van de Appalachia bossen tot de beruchte rode vlaktes van Cranberry Bog. Elke regio heeft zijn eigen risico's en beloningen. Post-nucleair Amerika heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! - Een nieuwe Amerikaanse droom! Gebruik het compleet nieuwe Construction & Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) om overal in de wereld te bouwen. Je C.A.M.P. zorgt voor een broodnodige schuilplaats, voorraden en veiligheid. Begin zelfs je eigen winkel om goederen te verhandelen met andere overlevenden. Maar wees voorzichtig, niet iedereen is zo vriendelijk. - De kracht van de Atom! Speel alleen of met mede overlevenden om het ultieme wapen vrij te spelen - de Nuclear Missiles. Deze vernietiging zorgt ook voor een high-level zone met zeldzame en waardevolle middelen. Ga jij de kracht van de atoombommen gebruiken of juist bewaken? De keuze is aan jou. "

€ 25.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Sherlock Holmes The Devil apos s Daughter

SHERLOCK HOLMES: THE DEVIL'S DAUGHTER is een detectivemisdaadthriller die gedurfde acties en onderzoeksmethoden combineert voor een unieke interactieve ervaring. In een uitgestrekt en gedetailleerd Victoriaans Londen ontdek je een fantastisch meeslepend avontuur en vijf raadselachtige zaken die de buitengewone vaardigheden van een speurneus op de proef zullen stellen. Met tal van verdachten in elk onderzoek geeft elke keuze die je maakt eenonverwachte, en mogelijke dodelijke, draai aan het verhaal. KENMERKEN: - Een gemoderniseerde Sherlock Holmes in een gedetailleerd en meeslepend avontuur. - Verken het uitgestrekte landschap van een speelbaar terrein. - Manoeuvreer je door tal van acties om alles uit je gamingvaardighedente halen. - Unieke spelmechanismen en een epische verhaallijn voor een interactieve en meeslepende gebruikerservaring die zijn weerga niet kent. - State-of-the-art graphics brengen de straten van het Victoriaanse

€ 28.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Agency Of Anomalies De Laatste Show

Een groep toneelspelers verkeert in grote problemen. Help de machteloze acteurs en ontmasker een geheim broederschap! Je werkt voor een agentschap dat zich bezighoudt met buitengewone zaken. Je bent wel het een en ander gewend maar dit keer sta je voor enorme uitdaging! Een geheim broederschap heeft het personeel van een theater tegen wil en dank onder handen genomen. De toneelspelers beschikken nu over paranormale krachten maar deze gaven vernietigen hun lichamen! Help de acteurs om hun menselijke vorm weer aan te nemen en beheers bovennatuurlijke krachten. De geschiedenis van Patrizia Edelstain, de oprichter van het theater, brengt je dichter bij de ontknoping. Red de acteurs en ontmasker het geheime genootschap! Kenmerken - Mysterieuze personages - Prachtige graphics - Interessante minigames en puzzels - Ontmasker een geheim broederschap - Wat is er gebeurd met Patrizia Edelstain? - Red de toneelspelers - Nederlandstalig spel Systeemeisen - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8 - Processor: 1.0 GHz - Geheugen: 1280 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

World Keepers Last Resort

Help een dappere avonturierster om uit handen van het kwaad te blijven en vier wel heel bijzondere poppen op te sporen! Elizabeth Robinson is kapitein van de Zeester. Ze is handelaar, als het zo uitkomt, of piraat. Dit keer hijst Elizabeth de zeilen echter voor een wel heel bijzondere opdracht. Haar goede vriend Ethan heeft haar hulp nodig. In het stadje waar zijn zoon Adam woont, is iets vreselijks gaande. Adam weet hoe hij het noodlot kan afwenden maar het kwaad zit hem op de hielen! Reis met Elizabeth naar het eiland waar Adam woont en ontdek dat een duistere kracht het op vier speciale wachters heeft voorzien. Om de duistere kracht te misleiden, zijn de zielen van de wachters in poppen verstopt. Vind alle poppen en ontdek dat ze bijzondere eigenschappen bezitten! Stort je op een avontuur vol verrassende wendingen, vind nuttige voorwerpen, geniet van prachtige puzzels en help Adam en Elizabeth. Dit avontuur met een knipoog zal je niet snel meer vergeten! Kenmerken: - Help Elizabeth de vier wachters te vinden - Wie is de mysterieuze vijfde wachter? - Vind Adam en ontdek wat er gaande is - Kleurrijke Zoek en Vind Scènes - Fantasievolle puzzels - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Vista/7/8/10 - Processor: 1.0 GHz - Geheugen: 512 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Nba 2K21

NBA 2K21 is de nieuwste titel van de wereldberoemde en razend populaire reeks van NBA 2K, en weet als geen ander een sportieve videogame-ervaring voor te creëren. NBA 2K21 biedt dankzij de aanzienlijke verbeteringen op de baanbrekende graphics en gameplay een unieke en meeslepende ervaring voor alle liefhebbers van de omvangrijke NBA-cultuur, en bevat naast de competitieve en online community-onderdelen ook verschillende, diepgaande game typen waar je alles op het spel kunt zetten. Kenmerken: - 5,000 Virtual Currency - 5,000 MyTEAM Points - 10 MyTEAM Promo packs (delivered one a week) - 9 MyCAREER Skill Boosts - 5 pair Shoe Collection - Damian Lillard Digital Collection

€ 63.99

Meer informatie >>

Games Games PlayStation 4
Product
 

Fallout 76 (Tricentennial Edition)

"Naast de game bevat de Fallout 76 Tricentennial Edition de volgende bonus in-game items: • Tricentennial Power Armor-aanpassingen voor de T-51, T-45, T-60 en X-01 Power Armors • Tricentennial Wapenaanpassingen voor het 10MM Pistool, Bijl en Lasergeweer. • Spectaculair Vault Boy Mascotte hoofd • Nationalistisch Uncle Sam Outfit • Feestelijke Vault Boy Saluerende Emote • Unieke Tricentennial Workshop Posters • Tricentennial fotolijst Bethesda Game Studios, de bekroonde ontwikkelaars van Skyrim en Fallout 4, verwelkomen je in Fallout 76. De online prequel waar elke overlevende een echt persoon is. Werk samen, of niet, om te overleven. Onder de dreiging van nucleaire vernietiging, ontdek je de grootste meest dynamische wereld ooit gecreëerd in het Fallout universum. Reclamation Day, 2102. 25 jaar nadat de bommen zijn gevallen ga jij en je mede Vault Dwellers, gekozen uit de beste en slimste van het land, op avontuur in het post-nucleaire Amerika. Speel alleen of samen terwijl je de wereld ontdekt, quests voltooit, bouwt en overwint tegen de grootste bedreigingen uit het Wasteland. BELANGRIJKSTE KENMERKEN: - Ontdek de nieuwe wereld! Multiplayer komt eindelijk naar de epische open wereld RPG van Bethesda Game Studios. Maak je character met het S.P.E.C.I.A.L systeem en kies je eigen pad in de ongetemde Wasteland met honderden locaties. Op je nu alleen of met vrienden reist, een nieuw uniek Fallout avontuur wacht op je. - Zes nieuwe landschappen! Compleet nieuwe graphics, belichting en landschap technologie brengt zes verschillende regio's in West Virginia tot leven. Van de Appalachia bossen tot de beruchte rode vlaktes van Cranberry Bog. Elke regio heeft zijn eigen risico's en beloningen. Post-nucleair Amerika heeft er nog nooit zo mooi uitgezien! - Een nieuwe Amerikaanse droom! Gebruik het compleet nieuwe Construction & Assembly Mobile Platform (C.A.M.P.) om overal in de wereld te bouwen. Je C.A.M.P. zorgt voor een broodnodige schuilplaats, voorraden en veiligheid. Begin zelfs je eigen winkel om goederen te verhandelen met andere overlevenden. Maar wees voorzichtig, niet iedereen is zo vriendelijk. - De kracht van de Atom! Speel alleen of met mede overlevenden om het ultieme wapen vrij te spelen - de Nuclear Missiles. Deze vernietiging zorgt ook voor een high-level zone met zeldzame en waardevolle middelen. Ga jij de kracht van de atoombommen gebruiken of juist bewaken? De keuze is aan jou. "

€ 21.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Eventide 2 Sorcerer apos s Mirror (Collectors Edition)

Verken samen met botanist Mary de wonderlijke wereld van de Slavische Mythologie en los een onheilspellend mysterie op! Tijdens een sportief uitje in de bergen wordt Jenny door de onsterfelijke tovenaar Tvardovsky ontvoerd. Haar nichtje Mary is vastbesloten haar te redden. De zoektocht naar Jenny voert haar door een eeuwenoud bos vol kobolden, geesten en andere mystieke wezens. Wanneer Mary op een onbekend dorp stuit, blijkt Tvardovsky het niet alleen op Jenny te hebben voorzien! Verdiep je in de problemen van het betoverde dorp om Tvardovsky te verslaan en Jenny te bevrijden. Waarom buit de tovenaar het verdriet van de dorpelingen uit? Verken wonderlijke omgevingen, stort je op unieke raadsels en spoor verborgen voorwerpen op. Denk goed na over elke stap die je zet: jouw keuzes beïnvloeden het spelverloop! Onthul het schokkende geheim van Tvardovsky voor het te laat is! Kenmerken: - Bevrijd Mary's nichtje Jenny - Versla de tovenaar Tvardovsky - Ontdek de magie van het Slavische erfgoed - Verken 30 folkloristische locaties - 37 unieke raadsels en Zoek en Vind Scènes - Ontmoet mythologische wezens - Jouw keuzes beïnvloeden het verhaal - Mooie extra's zoals Zoek en Vind Scènes, muziek en conceptkunst - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Win XP/7/8/10 - Processor: 2 GHz - Geheugen: 1 GB RAM - DirectX: versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Bayala

Welkom in de droomwereld van Bayala! In de wereld van Bayala kennen jouw dromen geen grenzen. Er leven niet alleen gracieuze elfjes maar ook vele anderen betoverende wezens. Ontdek een fantastische wereld vol magie, avontuur en echte vriendschap. In de fantasierijke wereld van Bayala leef je met elfjes, eenhoorns en andere magische paarden in en rondom het elfenkasteel. De wereld van Bayala is zo betoverend dat ieder meisje zich er volledig in kan verliezen. Het verhaal van Bayala begint wanneer de draken plots verdwijnen en daarmee ook al hun kracht. De elfenprinses Surah gaat op een avontuur door donkere bossen, diepe grotten die lopen tot aan de Drakenberg van Bayala. Hier zal zij het moeten opnemen tegen Ophira, de schaduwkoningin. Strijdend om het lot van Bayala en al haar magie te redden zal zij Ophira moeten overwinnen. Ga jij met Surah mee op dit avontuur en help jij de wereld van Bayala te redden? Kenmerken: - Prachtige droomwereld van Bayala vol met elfjes. - Unieke game voor meisjes waarin zij hun favoriete elfjes kunnen redden. - Voer verschillende opdrachten uit tijdens jouw avontuur en help Surah. - Ontdek nieuwe magische krachten van het elfje Surah en de andere wezens. - Verzamel meer dan 100 stickers voor in je digitale stickeralbum, verzamel ze allemaal.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Tony Hawk apos s Pro Skater 1 2

Waag je opnieuw aan de meest iconische skateboardgames ooit. Speel de volledig geremasterde games Tony Hawk's Pro Skater en Tony Hawk's Pro Skater 2 in één geweldige verzameling, helemaal opnieuw ontwikkeld in ongelooflijke HD. Kenmerken: - Skate als de legendarische Tony Hawk en alle andere profskaters - Skate op muziek uit die tijd - Maak bizarre truccombo's met de iconische besturing van de Tony Hawk's Pro Skater-reeks - Speel alle originele speltypes en speel 1-tegen-1 in lokale 2-Speler-Modi - Toon je eigen stijl en creativiteit met verbeterde Create-A-Park- en Create-A-Skater-functies - Ga online en strijd tegen spelers over de hele wereld in multiplayerspeltypes en klassementen Internet vereist voor online multiplayer (gaming abonnementen apart verkrijgbaar) en andere functionaliteiten.

€ 46.99

Meer informatie >>

Games Games Xbox One
Product
 

Labyrinths Of The World Stonehenge Legend (Collectors Edition)

Na een explosie bij Stonehenge stuit een avonturierster op twee intrigerende werelden in een onvergetelijk avontuur vol bijzondere personages! Op een haartje na heeft jouw zus een hevige explosie bij Stonehenge overleefd. Je reist in allerijl naar de plek waar het noodlot toesloeg om haar bij te staan. Ook de geheime dienst MI6 is toegesneld en zij vragen jou, een expert op het gebied van bizarre gebeurtenissen, de zaak te onderzoeken. Jouw oog valt meteen op de poorten naar een ijs- en een vuurwereld die door de explosie zijn geopend. Wapen je tegen de warmte en de kou en verken de werelden die achter de poorten schuilgaan. Maak kennis met druïden, Vikingen, een salamandervolk en Barbaren. Stort je op tal van prachtige puzzels en zoek en vind scènes om te achterhalen wat er met hun eens zo weelderig groene werelden is gebeurd. Maak korte metten met het ijs en het vuur om de toekomst van de volken veilig te stellen! Kenmerken: - Bij Stonehenge zijn twee poorten ontdekt - Verken verbazingwekkende werelden - Ontmoet druïden en Vikingen - Een grote hoeveelheid puzzels - Gevarieerde Zoek en Vind Scènes - Een avontuurlijk verhaal - Verdrijf kou en hitte - Speciale “Collector's Edition” inclusief bonushoofdstuk, spelgids, wallpapers en meer! - Volledig Nederlandstalig Systeemeisen: - Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8/Windows 10 - Processor: 1.6 GHz - Geheugen: 1024 MB RAM - DirectX: Versie 9.0

€ 11.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product