Snipperclips Plus

Maak kennis met Snip en Clip - twee papieren vrienden die dol zijn op puzzels! Of er nu een vorm gevuld moet worden, een basketbal gedunkt moet worden, of een hamster in nood verkeert, Snip en Clip doen wat ze kunnen om het probleem op te lossen. Door elkaar voorzichtig in handige vormen te knippen lossen ze de puzzels op. Aan het einde van een puzzel krijgen Snip en Clip hun vorm weer terug. Het is een dynamische puzzelgame die draait om communiceren, samenwerken en vormen knippen. Speel samen met een tweede speler en werk samen om grappige puzzels te kraken. Pak een Joy-Con, geef de andere aan een vriend, en speel op tv of in de tafelstand. Je hebt geen twee spelers nodig om van de avonturen van Snip en Clip te genieten. Kies zelf of je in je eentje of met twee spelers door de puzzelwerelden trekt. Er zijn ook grotere puzzels die twee tot vier spelers vereisen. En vier spelers kunnen in twee teams tegen elkaar strijden! In je eentje kun je ook in handheldstijl spelen. Deze uitgebreide versie van de originele puzzelgame bevat meer dan 30 nieuwe levels, nieuwe uitdagingen en nieuwe functies…

€ 34.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Rollercoaster Tycoon (9 Megapack)

Eindelijk is het zover! Alle originele RollerCoaster-games met uitbreidingen in één unieke bundel: RollerCoaster Tycoon Mega Pack! Alle games zijn geoptimaliseerd zodat deze werken met nieuwere versies van Windows.

€ 13.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Angry Birds Star Wars II

Sluit je aan bij de Bird, of bij de Pork Side! De Force is sterk! Bereid je voor op Angry Birds Star Wars II: de epische opvolger van de allergrootste kaskraker ooit! In dit spel, dat is gebaseerd op de prequels van de film Star Wars, gebruik je de Force tegen de hebzuchtige Pork Federation of kies je een veel duisterder pad. Dat klopt: voor het eerst in de geschiedenis kun jij je aansluiten bij de Pork Side en als de angstaanjagende Darth Maul , Emperor Palpatine en talloze andere favorieten spelen! Systeemeisen: - OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 - CPU: 1.0 GHz - RAM: 512 MB - Harde Schijf: 60 MB - Graphics: OpenGL 1.3 compatible apparaat - Internet verbinding vereist, voor activering en updates!

€ 10.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Sims 4 Ecologisch Leven (Code In A Box)

'Sims 4 - Ecologisch Leven (Code In A Box)' en al je andere favoriete games koop je bij bookspot.nl, nu voor €39.99!

€ 39.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Flockers

Nieuw van de makers van de legendarische games Lemmings en Worms: Flockers! In Flockers krijgen de beruchte schapen uit Worms de hoofdrol. - 66 levels verdeeld over 3 thema's, ontwikkeld door Team17. - Neem het op tegen je vrienden en andere Flockers spelers en verbreek de high score! - Spelers prestaties worden beoordeeld via een sterren-systeem, hiermee worden spelers aangemoedigd om elk level te perfectioneren. - Wilt u een zombie-schaap? Dit is mogelijk! Groen bloed, ja hoor!... een groot aanbod van maatwerk om levels te ontgrendelen.

€ 26.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product
 

Scribblenauts Showdown

Scribblenauts™ Showdown: een nieuw computerspel gebaseerd op de creatieve franchise dat in 2009 voor het eerst werd uitgebracht voor de Nintendo DS. Het spel bouwt voort op de party- en puzzelcreativiteit uit de spellenreeks en bevat twee nieuwe speltypen voor één tot vier spelers. De game biedt leuk en fantasierijk speelplezier, met de humor waar de fans dol op zijn. Het nieuwe deel bevat nieuwe sociale elementen om vrienden en familieleden uit te dagen. In deze snelle party-speelwijze kan iedereen zijn creativiteit op de proef stellen, ongeacht zijn of haar vaardigheidsniveau door middel van 'Mijn Scribblenaut'.

€ 15.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Civilization VI

Civilization is een strategie-game waarin je beurtelings een rijk probeert op te bouwen die de tand des tijds kan doorstaan. Voer oorlog, wees diplomatiek, verrijk je cultuur en neem het op tegen de meest vermaarde leiders uit de geschiedenis terwijl je de grootste samenleving ooit probeert op te bouwen. Op de Nintendo Switch kun je je reis naar glorie nu overal en altijd beleven in Civilization VI. Civilization VI voor de Nintendo Switch bevat de nieuwste game-updates en verbeteringen, evenals vier extra stukken content, waardoor vier nieuwe beschavingen, leiders en scenario's worden toegevoegd: - Vikings Scenario Pack - Poland Civilization & Scenario Pack - Australia Civilization & Scenario Pack - Persia and Macedon Civilization & Scenario Pack Thuis, onderweg of waar dan ook: zet je stempel op de geschiedenis in Sid Meier's Civilization VI op de Nintendo Switch. Verken de wereld, verrijk je cultuur, voer oorlog en sluit vrede terwijl je het opneemt tegen de meest vermaarde leiders uit de geschiedenis om een rijk te bouwen dat de tand des tijds kan doorstaan. - SPEEL OP JOUW MANIER: De weg naar de overwinning mag je zelf kiezen. Word de meest wetenschappelijk vooruitstrevende samenleving, domineer door brute militaire kracht of word de beste plek voor culturele kunsten. - DE GROOTSTE LEIDERS TER WERELD: Speel als een van 24 verschillende leiders uit meerdere landen en tijdperken. Bouw een rijk met winstgevende handelsroutes met Cleopatra uit Egypte, span de militaire spieren van je legioenen aan met Trajan uit Rome of ontwikkel een culturele krachtpatser met Hojo Tokimune uit Japan. Elke leider kan op elke manier worden gespeeld met unieke vaardigheden, eenheden en infrastructuur in hun weg naar de overwinning. - UITGEBREIDE RIJKEN: Bewonder je rijk terwijl het zich over de kaart verspreidt. Vestig je in onbekende gebieden, verbeter je omgeving, bouw nieuwe districten en kijk hoe je steden - en je samenleving - floreren. - ACTIEF ONDERZOEK: Ontgrendel boosts waarmee de voortgang van je samenleving door de geschiedenis wordt versneld. Om sneller te groeien kun je eenheden gebruiken om te verkennen, je omgeving ontwikkelen en nieuwe culturen ontdekken. - DYNAMISCHE DIPLOMATIEK: Je aanvaringen met andere samenlevingen veranderen tijdens het spel, van de eerste primitieve interacties waarbij oorlog onontkoombaar is, tot allianties en onderhandelingen later in de game. - SPANNENDE EN UNIEKE SCENARIO'S: Civilization VI voor Nintendo Switch bevat vier speelbare scenario's, ieder met een eigen setting en speelstijl geïnspireerd door de geschiedenis. Beleef de kolonisatie van Australië in "Outback Tycoon", verdedig Polen tegen de invasie in "Jadwiga's Legacy", kies een Vikingleider om Europa mee te veroveren in "Vikings, Raiders, and Traders!" of verover de bekende wereld in de "Conquests of Alexander". - COÖPERATIEVE EN COMPETITIEVE MULTIPLAYER: Tot 4 spelers kunnen lokaal en draadloos samenwerken of strijden om de overwinning.

€ 47.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Little Nightmares (Complete Edition)

Laat je meeslepen door Little Nightmares, een eigenaardig duister verhaal waarin je geconfronteerd wordt met de angsten uit je jeugd! Help Six om te ontsnappen aan The Maw - een enorm, mysterieus voertuig dat bemand wordt door bedorven zielen op zoek naar hun volgende maaltijd. Naarmate je verderkomt in je avontuur, verken je het meest verontrustende poppenhuis ooit met een gevangenis waar je uit moet ontsnappen en een speeltuin om volop van te genieten. Zoek je innerlijke kind en laat je fantasie de vrije loop om te ontsnappen. Secrets of The Maw: Krijg je maar niet genoeg van Little Nightmares? Onthul alle geheimen van The Maw in een parallel ontsnappingsverhaal waarbij je in de huid van The Runaway Kid kruipt, een andere gevangene die wil ontsnappen uit deze ellendige plaats. Kenmerken: - The Depths: Anderen leiden de weg naar ontsnapping, maar the Kid daalt af naar de Depths of the Maw. Weet hij veel dat deze duistere plek de thuisbasis is van The Granny - achtergelaten om te weg te rotten en vol woede, laat ze niemand vertrekken. Hij moet verder blijven vechten om te overleven, springen op drijvend afval om niet in het verraderlijke water te vallen, en een manier proberen te vinden om een pad te creeren door de afgrond. - The Hideaway: The Runaway Kid wordt wakker in de machineruimte van The Maw, een duistere en smerige plek waar Nomes wonen. Het vinden en redden van deze vreemde wezens, is de enige manier waarop The Kid uit The Maw kan ontsnappen, maar waar komen al die Nomes vandaan? Welke geheimen houden zij verborgen in hun nest? - The Residence: The Runaway Kid zit in de penarie wanneer hij de woonplaats van The Lady binnendringt. Ontkomen aan de schaduwvijanden van The Lady en dodelijke puzzels oplossen, is de enige manier om dit luxueuze huis vol angst te overleven. Met alleen zijn zaklamp, moet The Kid afgrijselijke illusies afweren en dodelijke vallen in de verdraaide bibliotheek ontwijken. Op weg om zijn lot te ontmoeten, onthult hij het duisterste geheim van The Maw.

€ 29.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

Pokken Tournament

Pokkén Tournament DX laat spelers in de huid kruipen van Pokémon om tegen andere Pokémon te vechten in spannende duels. Dankzij nieuwe vechters en nieuwe Support Pokémon is dit de ultieme versie van de game, waarvan het origineel op de Wii U enthousiast werd onthaald door fans.

€ 64.99

Meer informatie >>

Games Games Nintendo Switch
Product
 

My Kingdom For The Princess 3

Het sprookje gaat eindelijk verder in “My Kingdom for the Princess III”, een prachtig nieuw hoofdstuk in deze succesvolle serie! Vijfentwintig jaar geleden reisden Arthur en de beeldschone Prinses Helen definitief naar huis. Ze settelden zich, werden een koninklijk paar en genoten van hun leven. Maar wanneer hun kinderen zijn opgegroeid, is het tijd dat een van hun in de voetsporen van hun ouders treedt. Helaas voor hun zijn ze elk verliefd geworden op dezelfde vrouw: de lieve en rijke Prinses Elizabeth. Zij zoekt iemand die het koninkrijk kan redden en kan besturen met een strategische geest. Ze heeft iemand nodig die de verraders kan verslaan, het land tegen verval kan beschermen en zijn eeuwige trouw aan haar kan beloven. Wie van de drie zonen kan bewijzen dat hij het waard is? Meer over het spel: - Volledig vernieuwde graphics - Maak kennis met nieuwe gebouwen, obstakels en voorwerpen - Bereid je voor op een gloednieuw avontuur in de ze veelgeprezen serie, nu in HD - Bouw wegen en gebouwen, zoek bruikbare voorwerpen en speel fantastische minispellen - Volledig Nederlandstalig SYSTEEMEISEN - Besturingssysteem: Windows 2000/XP/Vista/7 - Processor: Pentium III, 600 MHz - Geheugen: 512 MB RAM - DirectX: versie 8.1

€ 8.99

Meer informatie >>

Games Games PC games
Product