Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Hoogglans Wit Softclose

Een hangende badkamerkast kopen? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Hoogglans Wit een goede keuze. Met voldoende hoogte en breedte om alles in op te bergen. De beperkte breedte zorgt voor een compact geheel, dat optisch zo min mogelijk ruimte in de badkamer in zal nemen. Ook dankzij de hoogglans witte kleur, waardoor de kast niet te veel zal opvallen. Los van de vloer, waardoor er veel vloeroppervlak vrij blijft en de badkamer meteen een stuk groter lijkt. Op die manier is de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Hoogglans Wit een zowel stijlvolle als een heel praktische keuze. De badkamerkast hebben we gewoon op voorraad, zodat we de gratis verzending daarvan meteen in orde kunnen maken. Naar uw adres, om de volledig voorgemonteerde hangende badkamerkast meteen op te kunnen hangen. Bestel meteen online of bekijk ook de andere kleuren voor de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur.

€ 409.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Bolo Knock Down Hangend Links Rechts 35x160x35cm MDF Licht Eiken Softclose

Badkamerkast Differnz Bolo Knock Down Hangend Links/Rechts 35x160x35cm MDF Licht Eiken Softclose is zowel links als rechts te monteren.

€ 199.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit Softclose

Veel opbergruimte plaatsen, zonder dat de kast in de badkamer te veel ruimte inneemt? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit een uitstekende keuze. Een hoge kast die u kunt ophangen, waardoor de vloer leeg blijft en de ruimte optisch groter zal blijven ogen. Een stijlvolle keuze dankzij de universele deur, net als de rest van de hangende badkamerkast uitgevoerd in stevig MDF. Met een SoftClose-sluiting, om de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit eenvoudig te openen en die automatisch op een elegante manier dicht te laten gaan. U creëert met dit model veel opbergruimte, terwijl er voldoende beweegruimte overblijft in de badkamer. Ook in een aantal kleuren verkrijgbaar en volledig voorgemonteerd. Makkelijk, omdat u de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit daardoor alleen maar aan de wand hoeft op te hangen.

€ 455.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose

De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose heeft een mooie donkere en warme kleur. De universele deuren zijn een stijlvolle keuze in de badkamer, mooi in combinatie met de andere materialen die u heeft staan en hangen. Hangen, omdat u ook deze MDF-kast zonder problemen aan de wand kunt hangen om er gebruik van te maken. De SoftClose-sluiting van de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose maakt het eenvoudig om de kast te openen en weer netjes te sluiten. Zonder dat de kastdeur dicht zal klappen. De kast biedt veel opbergruimte en zorgt er daarmee voor dat u alles in de badkamer netjes kwijt kunt. De kast is alvast voorgemonteerd, waardoor u de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Antracite Softclose alleen hoeft op te hangen. Bovendien heeft u de keuze uit deze en een aantal andere kleuren, afhankelijk van de stijl van het interieur in uw badkamer. Bestel de hangende badkamerkast online, dan maken we de verzending snel voor u in orde.

€ 409.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Tigris Hangend 30x160x30cm MDF Houtnerf Grijs Softclose Greeploos

De badkamerkast Tigris van het merk Wiesbaden is een hoge kast gemaakt van MDF hout met 2 deuren en in totaal 4 vakken. De deuren zijn afgewerkt zonder handvaten wat ervoor zorgt dat de badkamerkast een moderne stijl uitstraalt. Het houtnerf grijs zorgt ervoor dat dit nog eens benadrukt wordt. De kast is groot genoeg om allerlei spullen in op te bergen zoals handdoeken, medicijnen, parfums etc. De kast is namelijk 160 cm hoog, 30 cm breed en 30 cm diep. De kast is een mooie toevoeging voor uw badkamer, maar komt pas echt tot zijn recht in combinatie met de overige Tigris badkamermeubels. Overigens is de kast ook verkrijgbaar in de kleur hoogglans wit.

€ 375.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose

Een hangende badkamerkast kopen? Dan is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose een uitstekende keuze. Gemaakt van stevig MDF, zodat u kiest voor degelijke materialen. Bovendien zijn de kastdeuren voorzien van SoftClose, om ze heel eenvoudig op een nette manier dicht te kunnen doen. De kasten bieden veel opbergruimte en zorgen er daarmee voor dat u de belangrijke badkamerspullen er goed in kwijt kunt. Op die manier is de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose een mooie keuze. Die hangt aan de wand, zodat er meer vloeroppervlak vrij blijft en de badkamer als geheel ruimer zal ogen. Het is niet meer nodig om de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Calore Softclose zelf te monteren, omdat de badkamerkast al voorgemonteerd wordt geleverd. Ophangen aan de wand is voldoende. Voor een stijlvolle keuze, dankzij de universele deuren die naast het Legno Calore ook in een aantal andere kleuren beschikbaar zijn.

€ 455.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x176x30cm MDF Grijs Eiken Softclose

De badkamerkast Differnz Force Hangend Rechts 35x176x30cm is een prachtige badkamerkast. De kast is gemaakt van MDF materiaal en heeft een eiken bruine kleur. De kast is voorzien van twee deuren en twee lades. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 176 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. De hoge kolomkast wordt geleverd met softclose scharnieren. De kastdeur kan aan de linkerkant worden gescharnierd.

€ 278.39

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola Softclose

Deze hangende badkamerkast is een zowel stijlvolle als heel praktische keuze in de badkamer. Voorzien van een universele deur met een SoftClose-sluiting. Uitermate elegant en stijlvol, terwijl u er eenvoudig gebruik van kunt maken. Om de opbergruimte te benutten, bijvoorbeeld voor de handdoeken in de badkamer. De Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola oogt compact, omdat u die aan de wand op kunt hangen. Binnen in de kast is er voldoende ruimte beschikbaar om veel spullen op te bergen. Op die manier is de kast een heel fijne keuze, tevens beschikbaar in een aantal andere mooie kleuren. Wilt u de Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Viola bestellen? Dat kan online, direct bij ons uit de eigen voorraad. Alvast voorgemonteerd, zodat u daar na de gratis verzending naar uw adres zelf niet meer mee aan de slag hoeft.

€ 409.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Viola Softclose

De Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Viola Softclose hangt stevig aan de wand en is op die manier een mooie keuze in de badkamer. Voorzien van een SoftClose-sluiting, om de deur automatisch netjes te kunnen sluiten. De kast biedt veel opbergruimte, om alle badkamerspullen uit het zicht te kunnen bergen. De hangende badkamerkast is al voorgemonteerd, waardoor het niet nodig is om daar zelf nog mee aan de slag te gaan. Bovendien kunt u de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Viola Softclose ook in een aantal andere kleuren kopen, om die mooi af te stemmen op de rest van het interieur in de badkamer. De Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Legno Viola Softclose heeft universele deuren, waardoor die mooi aansluiten bij de meeste badkamers. De deuren zijn gemaakt van stevig MDF en op die manier bovendien een stevige keuze. Bestelt u meteen online? Dan maken we de verzending van uw hangende badkamerkast snel in orde.

€ 455.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 120x35x35cm MDF 1 Deur Legno Calore Softclose

De hoge kolomkasten Carina zijn van ons eigen merk Diamond Line. De kast is voorzien van universele deuren en kan dus zowel linksom als rechtsom geplaatst worden. Verder zijn deze hangende kolomkasten en gemaakt van MDF materiaal. De deuren sluiten met een softclose systeem. Verder heeft de kolomkast een Legno Calore kleur en kan perfect worden afgestemd op de Delia spiegelkasten of de Double Face spiegelkasten van Diamond Line. De Carina kolomkast heeft een breedte van 35cm, hoogte van 120cm en een diepte van 35cm. Handdoeken, badkamer accessoires, en schoonmaak producten zullen u niet meer in de weg staan, de Diamond Line kolomkasten creëren veel opbergruimte voor al uw benodigdheden. De ruime opbergkasten staan garant voor kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten.

€ 409.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Kolomkast Mano Hangend 35x160x35cm Wood Dark Brown Push Omkeerbaar met 2 Deuren

De Kolomkast Mano Hangend 35x160x35cm Wood Dark Brown Push Omkeerbaar met 2 Deuren is van het merk Diamond Line. De kast is gemaakt van MDF materiaal. De kast beschikt over twee greeploze deuren met push functie. De meubel is 35 cm breed, 35 cm diep en 160 cm hoog. Zowel links als rechts te monteren. Per kastdeel zit 1 vaste plank die niet te verplaatsen is (in totaal 2 planken).

€ 349.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Wit Softclose Greeploos

De hoge Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm is een prachtige keuze voor in de badkamer. U kunt rekenen op veel opbergruimte in het model, terwijl de breedte beperkt is. Benadruk de hoogte van de badkamer, zodat er in de breedte voldoende ruimte overblijft om u vrij te kunnen bewegen. Het is een greeploze badkamerkast in hoogglans wit. Voorzien van Softclose en Softopen, zodat u daar op een heel eenvoudige manier gebruik van kunt maken. Een mooie keuze voor goede kwaliteit, die al netjes gemonteerd is zodat u dat zelf niet meer hoeft te doen. Wilt u de Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm kopen? Het is een mooie kast van MDF, die u eenvoudig online kunt bestellen. Uiteraard inclusief gratis verzending, zodat u daar geen extra kosten maakt. Bestel meteen online, dan gaan we er voor u mee aan de slag en heeft u de nieuwe hangende badkamerkast snel in huis.

€ 249.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Ivy Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Hoogglans Grijs Eiken Softclose Greeploos

Met Badkamerkast Ivy - DC3225 creëert u gemakkelijk, op een stijlvolle manier, meer opbergruimte in uw badkamer! Ideaal om uw handdoeken of douchespullen in op te bergen. Natuurlijk is de kast ook ideaal om uw voorraad douchespullen in te bewaren. De badkamerkast is al voorgemonteerd, waardoor ophangen een gemakkelijk klus is! Softclose deuren Badkamerkast Ivy - DC3225 heeft twee softclose deuren. Deze deuren zorgen ervoor dat beschadigingen en harde knallen bij het dichtklappen van de deurtjes verleden tijd zijn. Net voordat de deuren dicht kunnen slaan worden ze door het softclose systeem opgevangen. De deuren zullen dus altijd geruisloos en langzaam sluiten. Badkamerkast Ivy - DC3225: MDF De badkamerkast is gemaakt van het materiaal MDF. MDF is een sterk materiaal dat goed bestand is tegen luchtvochtigheid en tempratuurverschillen! Precies wat u nodig heeft in de badkamer. De badkamerkast heeft dus een lange levensduur! Productvoordelen Warme uitstraling Voorgemonteerd geleverd Gemaakt van sterk MDF

€ 199.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x176x30cm MDF Eiken Softclose

De badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x176x30cm is een prachtige badkamerkast. De kast is gemaakt van MDF materiaal en heeft een eiken bruine kleur. De kast is voorzien van twee deuren en twee lades. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 176 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. De hoge kolomkast wordt geleverd met softclose scharnieren. De kastdeur kan aan de linkerkant worden gescharnierd.

€ 278.39

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood Softclose

Creëer ruimte met een hangende badkamerkast. In de hoogte in plaats van in de breedte, zodat die optisch zo min mogelijk ruimte in zal nemen. De Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood is een uitstekende keuze, uitgevoerd in een mooie donkere en stijlvolle zwarte kleur. Gemaakt van stevig MDF, zodat u daarmee een heel degelijke keuze maakt. Met twee universele deuren, uiteraard voorzien van een SoftClose-sluiting. Ze vallen daardoor op een elegante manier dicht, zonder dat u daar rekening mee hoeft te houden. Om alles netjes uit het zicht op te kunnen bergen, zonder dat de hangende badkamerkast optisch veel ruimte inneemt. U kunt de Badkamerkast Carina Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Black Wood online bestellen. Volledig voorgemonteerd en bij ons uit de eigen voorraad. Zodat u die na de gratis verzending alleen nog maar op hoeft te hangen. Ook in een aantal andere kleuren verkrijgbaar, voor een mooie stijlvolle keuze.

€ 455.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x70x30cm MDF Eiken Softclose

Badkamerkast Differnz Force Hangend Links 35x70x30cm is een prachtige badkamerkast. De kast is compleet vervaardigd uit hoogwaardig MDF. De kastdeuren zijn voorzien van soft-close scharnieren. Het is resistent tegen water en eenvoudig te reinigen. De badkamerkast heeft een afmeting van 70 cm hoog, 35 cm breed en 30 cm diep. Kastdeur kan geopend worden naar links.

€ 122.08

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Bolo Knock Down Hangend Links Rechts 35x160x35cm MDF Hoogglans Wit Softclose

Badkamerkast Differnz Bolo Knock Down Hangend Links/Rechts 35x160x35cm MDF Hoogglans Wit Softclose is zowel links als rechts te monteren.

€ 249.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Wit Softclose Greeploos

Badkamerkast Wiesbaden Bologna Hangend 160x40x35cm MDF Mat Wit Softclose Greeploos

€ 299.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Differnz Flow 30x40x150cm MDF Eiken Grijs Softclose

De badkamerkast Flow 30x40x150cm van het merk Differnz is een hoge kast gemaakt van MDF hout voorzien van 2 deuren met soft-close functie. Deze functie zorgt ervoor dat de deuren van de kast zachtjes sluiten. De deuren zijn afgewerkt met handvaten wat ervoor zorgt dat de badkamerkast een moderne stijl uitstraalt. De eiken grijze kleur zorgt ervoor dat dit nog eens benadrukt wordt. De kast is groot genoeg om allerlei spullen in op te bergen zoals handdoeken, medicijnen, parfums etc. De kast is namelijk 150 cm hoog, 40 cm breed en 30 cm diep. Deze tijdloze Flow badkamerkast is vrijwel in iedere badkamer te plaatsen en dient tevens zelf in elkaar gezet te worden.

€ 202.91

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Clou Hammock Hoog 40x170x30cm MDF Hoogglans Wit

De Kolomkast Hammock is van het merk Clou. Deze is gemaakt van MDF en afgewerkt in een hoogglans witte kleur. De kast is 40 cm breed, 170 cm lang en 30 cm diep.

€ 975.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Vision Hangend 35x160x35cm MDF Hoogglans Grijs Softclose Greeploos

De Badkamerkast Vision Hoogglans Grijs is van het merk Wiesbaden. De kast komt in een hoogglans grijze kleur, greeploos en met softclose functie. Ook is de van MDF materiaal gemaakt. De kast is 350 mm breed, 1600 mm hoog en 350 mm diep.

€ 359.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product
 

Badkamerkast Callisto Hangend 160x35x35cm MDF 2 Deuren Mat Zwart Softclose Greeploos

Badkamerkast Callisto - DC3208 is een tijdloze en chique toevoeging aan uw badkamer. Dit komt door de zwarte kleur en het strakke greeploze design. De badkamerkast is gemakkelijk te combineren met verschillende tinten, materialen en stijlen. Verder past de kast perfect in een moderne, industriële of luxe badkamer! Badkamerkast Callisto - DC3208: extra opbergruimte De badkamerkast zorgt voor veel extra opbergruimte in uw badkamer! Hier kunt u bijvoorbeeld uw voorraad of handdoeken in kwijt. Het formaat van de kast is perfect voor vrijwel ieder formaat badkamer, ook als u een kleine badkamer heeft. Ideaal want u kunt veel spullen kwijt, zonder dat u veel ruimte van uw badkamer hoeft op te offeren. Softclose en installeren Badkamerkast Callisto - DC3208 is softclose! Dit zorgt ervoor dat de deurtjes van de kast rustig en soepel sluiten. U heeft dus nooit meer last van een harde klap of schade aan uw kast bij het dichtvallen van de deurtjes. Daarnaast is het ook een stuk veiliger, omdat uw vingers niet tussen de kastdeurtjes komen! De kast is al voorgemonteerd, waardoor het ophangen een gemakkelijke klus is! Productvoordelen Sterk: MDF materiaal Greeploos Softclose Gemakkelijk te installeren

€ 299.00

Meer informatie >>

Douche Badkamermeubels Badkamerkasten
Product