Zakje met Catnip

€ 1.99

meer informatie

Product
 

Yeowww! Stinkies

Katten zijn gek op de Yeowww! Stinkies! Met de stinkies verwent u uw kat volledig. Door de lekkere geur is het kussentje interessant voor uw kat om mee te knuffelen en te spelen. De stinkies zijn gevuld met de allerbeste, biologische...

€ 4.29

meer informatie

Product
 

Whiskas Senior Vlees Vis Gelei (12x100gr)

Whiskas Senior natvoeding is een volledig diervoeder voor uw senior kat. In deze multipack zitten 4 heerlijke smaken vlees en vis: Kip, zalm, rundvlees, tonijn. In de multipack zitten van elke smaak 3 pouches.

€ 3.99

meer informatie

Product
 

Whiskas Senior Vlees (12x100gr)

Whiskas Senior natvoeding is een volledig diervoeder voor uw senior kat. In deze multipack zitten 4 heerlijke smaken vlees voor uw kat: Kip, rundvlees, lamsvlees en gevogelte. In de multipack zitten van elke smaak 3 pouches.

€ 3.99

meer informatie

Product
 

Whiskas Junior Vlees (12x100gr)

Whiskas Junior natvoeding is een volledig diervoeder voor uw kitten. In deze multipack zitten 4 heerlijke smaken vlees: Kip, rundvlees, lamsvlees, konijn. In de multipack zitten van elke smaak 3 pouches.

€ 3.99

meer informatie

Product
 

Whiskas Adult Vlees (12x100gr)

Whiskas Adult natvoeding is een volledig diervoeder voor uw volwassen kat. Deze multipack bevat 4 heerlijke smaken vlees: Kip en erwtjes, rundvlees, kalkoen, lamsvlees en worteltjes. In de multipack zitten van elke smaak 3 pouches.

€ 3.99

meer informatie

Product
 

Whiskas Adult Vis (12x100gr)

Whiskas Adult natvoeding is een volledig diervoeder voor uw volwassen kat. Deze multipack zitten 4 heerlijke smaken vis voor uw kat: zalm, tonijn, koolvis en witvis. In de multipack zitten van elke smaak 3 pouches.

€ 3.99

meer informatie

Product