Richter universele tablethouder voor hoofdsteun 120 220 mm zwart

Richter tablethouder Bevestig jouw tablet nu eenvoudig en veilig aan de hoofdsteun van de autostoel met deze universele tablethouder. Deze universele houder van Richter is geschikt voor tablets van 120 tot 220 mm. De tablet kan horizontaal en verticaal gedraaid worden en is eenvoudig aan de autoruit te bevestigen met een zuignap. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Klemdiameter: 120-220 mm Let op: de tablet op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 31.25

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter smartphonehouder met zuignap universeel 58 84 mm

Richter smartphonehouder Als je tijdens het rijden gebruik wilt maken van je mobiele telefoon, gebruik dan een smartphone-houder. Deze universele houder van Richter is geschikt voor telefoons van 58 tot 84 mm. De telefoon kan horizontaal en verticaal gedraaid worden en is eenvoudig aan de autoruit te bevestigen met een zuignap. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Klemdiameter: 58-84 mm Let op: de telefoon op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 27.95

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter telefoonhouder voor ventilatierooster 59 89 mm zwart

Richter telefoonhouder Deze universele telefoonhouder van Richter plaats je eenvoudig in het ventilatierooster waardoor je goed zicht hebt op je mobiele telefoon. Deze universele houder van Richter is geschikt voor telefoons van 59 tot 89 mm. De telefoon kan horizontaal en verticaal gedraaid worden in de houder. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Klemdiameter: 59-89 mm Let op: de telefoon op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 31.40

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter universele navigatiehouder 85 170 mm zwart

Richter universele navigatiehouder Met deze universele navigatiehouder van Richter plaats je jouw navigatiesysteem veilig en zichtbaar voor de voorruit zodat je tijdens het rijden eenvoudig de route af leest. Deze universele houder van Richter is geschikt voor navigatiesystemen van 85 tot 170 mm. De houder is eenvoudig aan de autoruit te bevestigen met een zuignap. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Klemdiameter: 85-170 mm Let op: het navigatiesysteem op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 39.95

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter telefoonhouder draadloze oplaadfunctie klemmen zwart

Richter telefoonhouder met draadloze oplaadfunctie Met deze telefoonhouder voorzie je jouw telefoon van stroom terwijl je gebruik maakt van je navigatie. Dankzij de Qi-certificering van de houder laad je jouw smartphone draadloos op. Telefoons zonder draadloos opladen voorzie je van stroom met de meegeleverde micro-usb-kabel. De basis bevestig je middels de klemmen in jouw ventilatierooster. Dankzij de verstelbare arm zorg je ervoor dat het scherm van jouw smartphone altijd goed zichtbaar is. Zo heb je de juiste routes altijd bij de hand, zonder dat je jouw ogen lang van het verkeer afhoudt. De houder sluit je aan via een kabelboom of via de sigarettenaansteker. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Plaatsing: ventilatierooster Bevestiging: klemmen Telefoonbreedte: 57 tot 86 mm Draadloos opladen: ja Uitsparing voor laadkabel: ja Verstelbaar: ja 360 graden Inhoud: 1 Telefoonhouder 1 USB-laadkabel 1 Sigarettenaanstekerplug

€ 39.95

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter hoofdsteunhouder voor iPad 1 23 cm zwart

Richter hoofdsteunhouder Laat jij jouw passagiers lekker een filmpje kijken op de iPad 1? Met deze pasklare hoofdsteunhouder van Richter bevestig je veilig en snel jouw iPad 1 aan de hoofdsteun. Zo kan iedereen in de auto gebruik maken van de iPad Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Doorsnede houder: 23 cm Let op: de telefoon op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 16.75

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter universele navigatie zonneklep 80 120 mm zwart

Richter universele navigatie-zonneklep Vind jij het ook zo vervelend als de zon het zicht op jouw navigatie beneemt? Met deze navigatie-zonneklep van Richter heb je daar nooit meer last van. De zonneklep is geschikt voor navigatiesystemen met een breedte van 80 tot 120 mm. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Klemdiameter: 80-120 mm

€ 12.30

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter handsfree houder iPhone 3G, 3GS, 4

Richter handsfree-houder iPhone Veilig bellen in de auto met deze handsfree-houder van Richter. De houder is geschikt voor iPhone 3, 3GS en de iPhone 4. Eenvoudig te bevestigen en makkelijk in gebruik. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Model: iPhone 3, 3GS en 4 Let op: de telefoon op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 58.50

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter universele smartphone houder voor op de fiets zwart

Richter universele smartphone-houder Deze universele smartphone-houder voor op de fiets is ideaal om de routeplanner te gebruiken tijdens een fietstocht. Maar ook handsfree bellen op de fiets behoort tot de mogelijkheden. De houder is eenvoudig aan het stuur te bevestigen en is geschikt voor mobiele telefoons met een breedte van 46 tot 84 mm. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof/aluminium Klemdiameter: 46 tot 84 mm Stuurdiameter: 22,5 en 31,5 inch

€ 31.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter anti slipmat voor op het dashboard 210 x 150 x 3 mm zwart

Richter anti-slipmat Baal jij er ook altijd zo van dat alles van het dashboard af glijdt als je door de bocht rijdt? Dat is verleden tijd met deze anti-slipmat van Richter. Pennen, zakdoekjes en zelfs je telefoon blijven beter liggen op deze anti-slipmat. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: rubber Afmeting mat: 210 x 150 x 3 mm Let op: de producten op de foto worden niet meegeleverd.

€ 4.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter beker en blikhouder aluminium 123 mm zilver

Richter beker- en blikhouder Deze beker- en blikhouder van Richter plaats je eenvoudig in het ventilatierooster waarna je beker of blikjes makkelijk weg zet tijdens het rijden. De houder is verstelbaar waardoor verschillende vormen bekers of blikken veilig kunnen worden weggezet. Specificaties: Kleur: zilver Materiaal: aluminium/kunststof Afmeting houder: 66 x 84 x 123 mm Let op: het blikje op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 8.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter telefoonhouder draadloze oplaadfunctie zuignap zwart

Richter telefoonhouder met draadloze oplaadfunctie Met deze telefoonhouder voorzie je jouw telefoon van stroom terwijl je gebruik maakt van je navigatie. Dankzij de Qi-certificering van de houder laad je jouw smartphone draadloos op, indien deze hiervoor geschikt zijn. Telefoons zonder draadloos opladen voorzie je van stroom met de meegeleverde micro-usb-kabel. De basis bevestig je middels de zuignap op jouw voorruit. Dankzij de verstelbare arm zorg je ervoor dat het scherm van jouw smartphone altijd goed zichtbaar is. Zo heb je de juiste routes altijd bij de hand, zonder dat je jouw ogen lang van het verkeer afhoudt. De houder sluit je aan via een kabelboom of via de sigarettenaansteker. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Plaatsing: voorruit Bevestiging: zuignap Zuignapdiameter: 70 mm Telefoonbreedte: 57 tot 86 mm Draadloos opladen mogelijk: ja Uitsparing voor laadkabel: ja Verstelbaar: ja 360 graden Inhoud: 1 Telefoonhouder 1 USB-laadkabel 1

€ 34.99

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product
 

Richter smartphonehouder met zuignap universeel 58 84 mm zwart

Richter smartphonehouder Als je tijdens het rijden gebruik wilt maken van je mobiele telefoon, gebruik dan een smartphone-houder. Deze universele houder van Richter is geschikt voor telefoons van 58 tot 84 mm. De telefoon kan horizontaal en verticaal gedraaid worden en de houder is eenvoudig aan de autoruit te bevestigen met een zuignap. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof, aluminium Klemdiameter: 58-84 mm Let op: de telefoon op de afbeelding wordt niet meegeleverd.

€ 20.95

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Houders Opbergen
Product