Brunox Epoxy roeststop 100 ml

Brunox® Epoxy roeststop Deze vloeistof vreet roest en beschermt ijzer! Het is een roestomvormer en grondlaklaag in één. Hij is uitstekend te gebruiken voor machines, voertuigen en andere metaalobjecten. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming is het makkelijk verder te bewerken. De vloeistof is overal te gebruiken waar roest is ontstaan. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Inhoud: 100 ml Afmetingen: 8 x 4 cm (L x B)

€ 11.35

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Vloeistoffen
Product
 

Brunox Epoxy roeststop spray 150 ml

Brunox® Epoxy roeststop-spray Deze spray vreet roest en beschermt ijzer! Het is een roestomvormer en grondlaklaag in één. Hij is uitstekend te gebruiken voor machines, voertuigen en andere metaalobjecten. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming is het makkelijk verder te bewerken. De spray is overal te gebruiken waar roest is ontstaan. Specificaties: Kleur: rood Materiaal: aluminium Inhoud: 150 ml Afmetingen: 15 x 5 cm (L x B)

€ 13.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Vloeistoffen
Product
 

Brunox Turbo Spray® Original 100 ml

Brunox® Turbo-Spray® Original Deze multifunctionele spray is te gebruiken als smeermiddel, kruipolie, roestoplosser, corrosiebeschermer, reinigingsmiddel en contactspray. Het bevat geen siliconen, teflon en grafiet. Daarnaast heeft het geen invloed op lak, leer, hout, rubber, plastic en textiel. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal spuitbus: aluminium Inhoud: 100 ml Afmetingen: 12 x 4,6 cm (L x B)

€ 4.55

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Vloeistoffen
Product
 

Brunox Epoxy roeststop 250 ml

Brunox® Epoxy roeststop Deze vloeistof vreet roest en beschermt ijzer! Het is een roestomvormer en grondlaklaag in één. Hij is uitstekend te gebruiken voor machines, voertuigen en andere metaalobjecten. Dankzij de zeer hoge penetratie in de roest en de goede filmvorming is het makkelijk verder te bewerken. De vloeistof is overal te gebruiken waar roest is ontstaan. Specificaties: Kleur: zwart Materiaal: kunststof Inhoud: 250 ml Afmetingen: 11,5 x 6,5 cm (L x B)

€ 16.45

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Vloeistoffen
Product