Bonrath siliconen slang Ø32 35 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 32 mm / 35 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 11.65

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø51 57 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 51 mm / 57 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 13.20

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø25 51 mm 100 mm T stuk blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan een hoge druk aan. De versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 25 mm / 51 mm Lengte: 100 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 10.35

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø60 70 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan een hoge druk aan. De versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 60 mm / 70 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 6.15

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø76 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 76 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 10.45

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø63 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 63 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 7.55

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø76 89 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 76 mm / 89 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 29.20

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø32 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 32 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 10.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø48 54 mm 50 mm 45° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 48 mm / 54 mm Hoek: 45 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 11.85

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø35 38 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 35 mm / 38 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 13.50

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø38 57 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 38 mm / 57 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 6.50

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø13 19 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 13 mm / 19 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 3.45

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø35 mm 50 mm 45° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 35 mm Hoek: 45 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 10.95

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø25 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 25 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 2.35

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø16 19 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 16 mm / 19 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 4.90

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø35 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 35 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 4.50

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø63 76 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan een hoge druk aan. De versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 63 mm / 76 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 11.50

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø51 60 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 51 mm / 60 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 3 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 5.20

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø6 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 6 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 4.15

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø11 mm 50 mm 45° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 11 mm Hoek: 45 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 3.99

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø25 mm 50 mm 45° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 25 mm Hoek: 45 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 5.60

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø63 70 mm 76 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan een hoge druk aan. De versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 63 mm / 70 mm Lengte: 76 mm Maximale werkdruk: 2 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 9.20

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø19 22 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 19 mm / 22 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 8.40

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø11 mm 1000 mm recht blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is dé slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slang ideaal om oude rubberslangen te vervangen. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 11 mm Lengte: 100 cm Maximale werkdruk: 5 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 15.65

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product
 

Bonrath siliconen slang Ø41 mm 50 mm 90° blauw

Bonrath siliconen slang Als je meer vermogen uit je blok wilt halen, is het een must om goede slangen te monteren. Deze versterkte, siliconen slang van Bonrath is de slang als het aankomt op performance en looks! De slang is geschikt voor zowel water als lucht en kan door de draadversterking hoge temperaturen en hoge druk aan. De multi-layer versterkte constructie maakt deze siliconen slangen ideaal om oude rubberslangen te vervangen en ze zijn bijzonder geschikt voor getunede motoren. Daarnaast zorgt de blauwe kleur voor een fantastisch aanzicht onder de motorkap. Specificaties: Kleur: blauw Materiaal: siliconen versterkt met polyester draad Doorsnede: 41 mm Hoek: 90 graden Lengte benen: 50 mm Maximale werkdruk: 4 Bar Maximale temperatuur: 180° Celsius Niet geschikt voor olie of brandstoffen.

€ 9.40

Meer informatie >>

Auto onderdelen Automotive Onder De Motorkap
Product