ITelite antenne set voor de DJI Mavic

Met deze ITelite antenne set voor de DJI Mavic wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot aanzienlijk groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie!

Installatie Video Itelite antenne set DJI Mavic

€ 129.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS MaxxRange antenne set voor de DJI Phantom 3 ADV PRO, Phantom 4, Inspire

Met deze ITelite DBS MaxxRange antenne set voor de DJI Phantom 3 Advanced, Professional, DJI Phantom 4 & DJI Inspire. Met deze antenne set wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal met deze antenne set gigantisch worden vergroot. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

Wat is het verschil tussen Itelite DBS & Itelite DBS MaxxRange?

De Itelite DBS MaxxRange antenne sets zijn groter van formaat en hebben een hogere output. De standaard DBS sets hebben een output van +- 9 DBI en de MaxxRange sets een output van maar liefst 14 DBI.

€ 159.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 ADV PRO, Phantom 4, Inspire

Met deze ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 Advanced, Professional, DJI Phantom 4 & DJI Inspire. Met deze antenne set wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal met deze antenne set beperkt worden door de batterij capaciteit. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

€ 119.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 4K

Met deze ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 4K wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot 4x groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

€ 119.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de Yuneec Q500 Blade Chroma

Met deze ITelite DBS antenne set voor de Yuneec Q500/Blade Chroma wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de ST10/ST10+ zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot 4x groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00. Deze antenne set wordt geleverd in de kleur zwart!

€ 119.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 Standard

Met deze ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 3 Standard wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot maximaal 4x groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

€ 119.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de Yuneec Typhoon H H920

Met deze ITelite DBS antenne set voor de Yuneec Typhoon H en Yuneec H920 wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de ST16/ST16+/ST24 zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot 4x groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren.

€ 139.00

meer informatie

Product
 

ITelite SparkWave Duo antenne set voor de DJI Mavic 2 Air DJI Spark

Met deze ITelite antenne set voor de DJI Mavic Air & DJI Spark wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal tot aanzienlijk groter zijn dan met de huidige configuratie. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie!

Installatie Video Itelite SparkWave antenne set DJI Mavic 2 / Air & DJI Spark

€ 129.00

meer informatie

Product
 

ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 2 (alle versies) Phantom FC40

Met deze ITelite DBS antenne set voor de DJI Phantom 2 (Standaard, Vision & Vision+) & DJI Phantom FC40. Met deze antenne set wordt het signaal van beide antennes, die reeds aanwezig zijn in de zender, naar buiten gebracht en verbonden met een patch antenne. Dit resulteert in een zeer stabiel signaal in beide frequentie gebieden (2.4 Ghz en 5 Ghz). Het bereik zal met deze antenne set beperkt worden door de batterij capaciteit. Er hoeft niets gesoldeerd te worden tijdens de installatie! Het is tevens mogelijk om de installatie door ons te laten uitvoeren. Wij rekenen hiervoor € 40,00.

€ 94.95

meer informatie

Product