Helianthus Annuus zaden Teddy Bear zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Teddy Bear zonnebloem is een bijzonder laag dubbelbloemige soort met extra goed gevulde, goudgele bloemen, bij kinderen populair om te pluizen. Helianthus Annuus is geschikt voor borders en perken. Zaaien ter plekke of onder glas en dan verspenen en oppotten of ter plaatse planten. Denk om slakken, ze zijn gek op zonnebloemen. De gedroogde zaadhoofden met daarin de pitten, zijn een lekkernij voor de vogels.

€ 1.36

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Sunspot zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Sunspot zonnebloem is een dwerg zonnebloem die een grote bloem vormt met een diameter van wel 30 cm. Ook geschikt voor de teelt in een grote pot of kuip. Zaaien ter plaatse en uitdunnen op ca. 30 cm afstand of zaaien en opkweken in potjes om vanaf half mei uit te planten. Zeer goed bestand tegen wind en regen. Helianthus Annuus is ideaal om kinderen te leren tuinieren. Denk om slakken.

€ 1.36

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Sunrich Orange zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Sunrich Orange F1 zonnebloem is een zeer populaire snijbloem bij de professionele tuinder. Sunrich Orange is uiteraard pollenvrij en een van de meest gewilde, bekendste en ook mooiste zonnebloem. Het is er één die lang goed blijft, een mooie kleur en goed volgroen blad heeft. De bloem is geeloranje. Helianthus Annuus is uitermate geschikt voor achtergrondbeplanting, solitair of als snijbloem. Denk om slakken. De gedroogde zaden zijn een lekkernij voor de vogels.

€ 2.56

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Prado Gold zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Prado Gold zonnebloem is een goudgele, snel bloeiende, goed vertakkende zonnebloem van ca. 130 cm hoog. Superieure snijbloem, blijft lang goed op de vaas. De lange bloemstengels zijn bij de "oksels" af te breken. Bloemrijk gewas, met tot 20 bloemen per plant. Produceren vrijwel geen stuifmeel. Zaaien ter plekke of onder glas en dan verspenen en oppotten of ter plaatse planten. Denk om slakken.

€ 2.56

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Magic Roundabout zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Magic Roundabout zonnebloem is een hele mooie veelstelige hybride met heerlijk warme kleuren in veelal twee- en driekleurige bloemen. Is vrijwel pollenvrij en hierdoor staan de bloemen langer in de vaas en laten hun kleverige stuifmeel niet op de grond vallen. Uitermate geschikt voor achtergrondbeplanting en natuurlijk als snijbloem. Denk om slakken. De gedroogde zaden zijn een lekkernij voor de vogels

€ 1.76

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Kong F1 Zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Kong F1 Zonnebloem is een echte reuzen zonnebloem met veel en zeer grote bloemen dicht bij elkaar aan de top van elke steel, waarschijnlijk het hoogste soort dat u kunt kweken. Echt de "King Kong" onder de zonnebloemen. Perfect voor het houden van wedstrijden. Zaaien in de volle grond, maar voor sneller resultaat onder glas voorzaaien, verspenen en later uitplanten. Denk om de slakken !

€ 2.56

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus Giganteus zaden Zonnebloem

Helianthus Annuus Giganteus zaden Zonnebloem. Meest bekende zonnebloem. Wie ooit door de Franse Bourgogne heeft gereisd kent de zomerse velden vol 'Tournesol', goudgele zonnebloemen, die stralen als de zon zelf. De van oorsprong hoogste soort is de giganteus. Die komt in het bijzonder tot recht langs muren en schuttingen of als solitair, maar dan met steun. Denk om de slakken. De gedroogde zaden zijn in de winter een lekkernij voor de vogels.

€ 0.88

meer informatie

Product
 

Helianthus Annuus zaden Evening Sun Zonnebloem

Helianthus Annuus zaden Evening Sun Zonnebloem in Nederland bekend als 'Avondzon'. Prachtige enkele bloemen met roodbruine kleurschakeringen. Avondzon blijft wat lager dan de andere variëteiten, maar de Helianthus Annuus is desalniettemin een uitstekende snijbloem voor in gemengde bossen. Uitermate geschikt voor achtergrondbeplanting of als solitair. Denk om de slakken. De gedroogde zaden zijn een lekkernij voor de vogels.

€ 0.88

meer informatie

Product