Fenton VS212 actieve speaker 2x 12 met LED lichtshow en Bluetooth

Een succesvol discofeestje met de 2400W Fenton VS212 actieve Bluetooth speaker!

De Fenton VS212 is een actieve speaker die voorzien is van twee 12" woofers voor een super strakke bass weergave. Boven de beide woofers zijn twee tweeters geplaatst voor de weergave van de hoge tonen. De VS212 is voorzien van LED's rondom de woofers en tweeters. Deze LED's knipperen in allerlei kleuren voor een leuk lichtspektakel. Tevens zijn er voor de woofers en tweeters ook LED's geplaatst wat zorgt voor een geweldig effect. De LED's zijn naar wens aan of uit te schakelen. De VS212 is voorzien van een ingebouwde versterker zodat aansluiten kinderspel is. Deze versterker is voorzien van een bass en treble regeling voor een optimale klank. De versterker is tevens voorzien van Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler. Daarnaast is het mogelijk om er twee microfoons op aan te sluiten en uiteraard kan er ook een externe audiobron op aangesloten worden. Kortom, met de Fenton VS212 is een gezellig discofeest een gegarandeerd succes!

Bluetooth en mp3

De VS212 is o.a. voorzien van Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler. Beide opties zorgen ervoor dat je draadloos muziek kunt afspelen. Uiteraard moet de stekker wel in het stopcontact maar verder heb je geen kabels nodig om muziek af te kunnen spelen op de VS212. Via Bluetooth stream je eenvoudig muziek vanaf je telefoon of tablet draadloos naar de speaker toe. Hierbij is het gekoppelde apparaat als het ware een soort afstandsbediening waarmee je bepaalt waar je naar luistert (via bijvoorbeeld Spotify of YouTube) en op welk volume. Ideaal dus als je tijdens een feestje wil wilt bepalen wat je hoort maar ook gewoon nog rond wil kunnen lopen. Naast de Bluetooth functionaliteit is de VS212 ook voorzien van een ingebouwde mp3 speler. Steek gewoon een USB stick of SD kaar met mp3 muziek in het betreffende slot en de interne speler speelt de muziek rechtstreeks van de USB stick of SD kaart af. Ideaal en wederom geheel draadloos! Als laatste is de VS212 voorzien van een RCA (tulp) lijningang op de achterzijde voor het aansluiten van een externe audiobron.

Karaoke

Naast audioapparatuur voor het afspelen van muziek beschikt de VS212 ook over twee microfooningangen met echo effect. De VS212 is hierdoor ideaal te gebruiken als karaoke speaker. Voeg een beetje echo aan de zang toe en je klinkt direct als een echte pro! De LED's zorgen er bij een optreden voor dat je goed 'in the spotlights' komt te staan.

Met de VS212 actieve speaker is gezelligheid absoluut gegarandeerd. Of je nu een discofeest wilt geven of gewoon een avondje gezellig wilt zingen.... met de VS212 is het zeker mogelijk.


Kenmerken

Ingebouwde 2400W versterker. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. Ingebouwde USB / SD mp3 speler. Door gekleurde LED's verlichte luidsprekers  (LED's aan/uit schakelbaar). Bedieningspaneel met LED verlichting. 2x 12" Woofer met 2 piëzo tweeters. Bass-reflex systeem. Stereo 5-bands equalizer. Twee microfooningangen met regelbare echo. RCA lijningang op achterzijde. Bass & treble regeling. Uitgerust met robuuste handgrepen. Levering per stuk.

Specificaties

Vermogen: 2400W max.. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL max: 128dB. Woofers: 12". Tweeters: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 385 x 340 x 1055mm. Gewicht: 21.6kg.

€ 179.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

Fenton VS210 actieve speaker 2x 10 met LED lichtshow en Bluetooth

Een succesvol discofeestje met de 1600W Fenton VS210 actieve Bluetooth speaker!

De Fenton VS210 is een actieve speaker die voorzien is van twee 10" woofers. Boven de beide woofers zijn twee tweeters geplaatst voor een optimale klank. Het leuke van de VS210 is dat de woofers en tweeters rondom voorzien zijn van LED's. Deze LED's knipperen in allerlei kleuren voor een leuk lichtspektakel. Tevens zijn er voor de woofers en tweeters ook LED's geplaatst wat zorgt voor een geweldig effect. De LED's zijn naar wens aan of uit te schakelen. De VS210 is voorzien van een ingebouwde versterker zodat aansluiten kinderspel is. Deze versterker is voorzien van een bass en treble regeling voor een optimale klank. De versterker is tevens voorzien van Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler. Daarnaast is het mogelijk om er twee microfoons op aan te sluiten en uiteraard kan er ook een externe audiobron op aangesloten worden. Kortom, met de Fenton VS210 is een gezellig discofeestje een gegarandeerd succes!

Bluetooth en mp3

De VS210 is o.a. voorzien van Bluetooth en een ingebouwde mp3 speler. Beide opties zorgen ervoor dat je draadloos muziek kunt afspelen. Uiteraard moet de stekker wel in het stopcontact maar verder heb je geen kabels nodig om muziek af te kunnen spelen op de VS210. Via Bluetooth stream je eenvoudig muziek vanaf je telefoon of tablet draadloos naar de speaker toe. Hierbij is het gekoppelde apparaat als het ware een soort afstandsbediening waarmee je bepaalt waar je naar luistert (via bijvoorbeeld Spotify of YouTube) en op welk volume. Ideaal dus als je tijdens een feestje wil wilt bepalen wat je hoort maar ook gewoon nog rond wil kunnen lopen. Naast de Bluetooth functionaliteit is de VS210 ook voorzien van een ingebouwde mp3 speler. Steek gewoon een USB stick of SD kaar met mp3 muziek in het betreffende slot en de interne speler speelt de muziek rechtstreeks van de USB stick of SD kaart af. Ideaal en wederom geheel draadloos! Als laatste is de VS210 voorzien van een RCA (tulp) lijningang op de achterzijde voor het aansluiten van een externe audiobron.

Karaoke

Naast audioapparatuur voor het afspelen van muziek beschikt de VS210 ook over twee microfooningangen met echo effect. De VS210 is hierdoor ideaal te gebruiken als karaoke speaker. Voeg een beetje echo aan de zang toe en je klinkt direct als een echte pro! De LED's zorgen er bij een optreden voor dat je goed 'in the spotlights' komt te staan.

Met de VS210 actieve speaker is gezelligheid gegarandeerd. Of je nu een discofeestje wilt geven of gewoon een avondje gezellig wilt zingen.... met de VS210 is het mogelijk.


Kenmerken

Ingebouwde 1600W versterker. Bluetooth ontvanger voor draadloze audiostreaming. Ingebouwde USB / SD mp3 speler. Door gekleurde LED's verlichte luidsprekers  (LED's aan/uit schakelbaar). Bedieningspaneel met LED verlichting. 2x 10" Woofer met 2 piëzo tweeters. Bass-reflex systeem. Stereo 5-bands equalizer. Twee microfooningangen met regelbare echo. RCA lijningang op achterzijde. Bass & treble regeling. Uitgerust met robuuste handgrepen. Levering per stuk.

Specificaties

Vermogen: 1600W max.. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL max: 125dB. Woofers: 10". Tweeters: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 385 x 300 x 970mm. Gewicht: 15.9kg.

€ 159.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

2e keus Power Dynamics PD410A actieve Bi Amp 10 speaker 800W met DSP

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De Power Dynamics PD410A is een actieve Bi-Amplified 10" speaker met een maximaal vermogen van 800W. De speaker is uitgerust met een DSP module met vier presets, klasse-D versterker en Bluetooth. De speaker is ondanks zijn kleine formaat toch in staat om een behoorlijk volume te halen zodat hij niet alleen voor achtergrondmuziek gebruikt hoeft te worden. Door de ingebouwde versterkers is de speaker in een mum van tijd klaar voor gebruik waarbij in het geval van Bluetooth gebruik slechts de stekker in het stopcontact al voldoende is.

De PD410A beschikt over een ingebouwde klasse-D versterker voor de aansturing van de woofer en tweeter. Doordat de woofer en tweeter beide een eigen versterker hebben en dus apart van elkaar worden aangestuurd kan gesproken worden van een Bi-amplified systeem. Het voordeel van een Bi-amp systeem is een betere controle over woofer en tweeter en dat zorgt weer voor een betere geluidskwaliteit. Doordat klasse-D versterkers een zeer hoge efficiëntie kennen wordt er weinig vermogen omgezet in warmte. Hierdoor gaat vrijwel al het vermogen naar de woofer en tweeter en dat komt het volume ten goede. Dit alles zorgt ervoor dat de PD410A een zeer goede geluidskwaliteit heeft en ondanks zijn formaat toch een behoorlijk volume weet te halen.

Voor het aansluiten van de audiobronnen zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. Allereerst is de PD410A voorzien van Bluetooth waarmee een draadloze verbinding mogelijk is tussen bijvoorbeeld een telefoon of tablet en de speaker. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de speaker gestreamd zodat de muziek via de speaker hoorbaar wordt. De microfooningang maakt het mogelijk om een microfoon rechtstreeks op de PD410A aan te sluiten. Door deze mogelijkheid kan in no-time een presentatie gegeven worden zonder allemaal kabels te hoeven leggen. Voor het aansluiten van bijvoorbeeld een mixer, cd-speler, radio of andere audioapparatuur is een RCA ingang, XLR of 6,3mm jack ingang aanwezig. Al deze aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat de speaker met vrijwel alle audiobronnen verbonden kan worden. Indien gewenst kan het signaal via de XLR uitgang doorgezet worden naar een 2e actieve speaker.

De PD410A is voorzien van een ingebouwde DSP module. Deze module beschikt over 4 presets waarmee het geluid aangepast kan worden aan het gebruik. Deze 4 presets: 'PA', 'Monitor', 'Sub' & 'Speech' zorgen ervoor dat de interne DSP module kleine aanpassingen doet aan het geluid voor een optimale klank. Gebruik je de PD410A voor het geven van een toespraak of demonstratie? Dan gebruik je de 'Speech' instelling. Voor gebruik als top (in combinatie met een subwoofer) gebruik je de 'Sub' instelling voor een optimale klank.

De behuizing van de PD410A is gemaakt van een zeer stevig kunststof. Door gebruik te maken van kunststof in plaats van hout is de speaker zeer licht. Samen met de ingebouwde 35mm tophat (gat in de onderkant) maakt dit de PD410A zeer geschikt voor mobiele of tijdelijke toepassingen. Overigens maakt dit de speaker niet ongeschikt voor vaste installatie, integendeel. De PD410A kan door zijn lichte gewicht eenvoudig op een muurbeugel geplaatst worden zonder dat de betreffende muur hierbij zwaar belast hoeft te worden. De schuine zijkanten zijn zo gemaakt dat de speaker ook op zijn zij als monitor gebruikt kan worden.

De PD410A is door zijn uitgebreide mogelijkheden geschikt voor vele toepassingen in kleinere DJ settings, de horeca, kantines, bedrijven etc. Ook voor mobiele of tijdelijke toepassingen bij demonstraties of beurzen is de PD410A de juiste keuze.

Kenmerken

800W Bi-amplified 10" speaker. 1" Titanium compression driver. Lijn en microfoon-ingang. Ingebouwde 2-weg actieve crossover. 4 Voorgeprogrammeerde EQ instellingen. Efficiënte klasse-D versterker. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. Schuine kant voor gebruik als stage-monitor. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 800W max.. Vermogen: 200W RMS. Versterkers:
Woofer: 175W klasse-D. Tweeter: 25W klasse-D. . Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Crossover frequentie: 2.5. 24 bit / 48kHz DSP module. SPL @ 1W / 1m: 92dB. SPL max: 121dB. THD: <0,05%.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 330 x 310 x 510mm. Gewicht: 10.4g.

€ 186.15

meer informatie

Geluid Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

2e keus Vonyx LM80 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Karaoke, feestje of andere gezelligheid met de Vonyx LM80 Bluetooth speaker

Haal 100% gezelligheid in huis met de Vonyx LM80. De LM80 is een actieve speaker (met Bluetooth!) uit de Vonyx LightMotion speaker serie die zich, naast het fantastische geluid, vooral kenmerkt door de instelbare LED verlichting. De speaker beschikt over een groot aantal LED's die voor een zeer kleurrijk en actief spektakel zorgen. Losse lichteffecten zijn niet per sé nodig als je één (of meerdere) LM80 speaker(s) gebruikt. De speaker beschikt verder over een ingebouwde 600W versterker dus naast het licht is ook het geluid dik voor elkaar!

Behuizing

De Vonyx LM80 is zeer robuust gebouwd en strak en netjes afgewerkt. De houten behuizing met hoekbeschermers, een 35mm tophat en rubber voetjes zorgt ervoor dat de LM80 voor vele doeleinden ingezet kan worden. Mobiele DJ's hebben met deze speaker in no-time licht en geluid maar ook voor feestjes thuis is de LM80 een perfecte keuze. Omdat de speaker op een standaard gezet kan worden is hij vrijwel overal eenvoudig neer te zetten.

Versterker met o.a. Bluetooth

Aan de achterkant bevindt zich de versterkerunit met daarop alle aansluitingen, een Bluetooth ontvanger, een interne mp3 speler en natuurlijk de bediening voor de LED verlichting. De versterker levert een vermogen van 600W maximaal waardoor de LM80 voldoende geluid levert voor kleine tot middelgrote feestjes. Meerdere speakers kunnen desgewenst met elkaar verbonden worden voor extra sfeer en geluid. Voor het afspelen van muziek kan gekozen worden voor o.a. Bluetooth. Via Bluetooth kan een telefoon of tablet verbonden worden waarna muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar wordt via de LM80. Het voordeel van deze optie is dat de verbinding tussen telefoon of tablet draadloos is, 100% vrijheid! Een andere optie is gebruik maken van de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart in het betreffende slot en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick of SD kaart af. Voor alle overige bronnen zijn meerdere aansluitingen aanwezig zodat ook een mixer, cd speler, mp3 speler, computer, laptop, etc. aangesloten kunnen worden.

LED´s

Zoals vermeld is de LM80 niet alleen een speaker, zeker niet. Door de ingebouwde LED´s aan de voorkant is het een speaker met lichtshow in één. De LED´s kunnen op meerdere manieren ingesteld worden zodat er altijd een programma is wat je aanstaat. De LED's kennen 5 programma's maar kunnen uiteraard ook uitgeschakeld worden. De instellingen zijn als volgt:

Off - Geen verlichting, LED's uit. Mood - Lichten aan en kleur naar wens instelbaar. Meter - De LED's reageren op het geluid als VU meter. Mix - De LED's reageren op de muziek en veranderen automatisch van kleur. Pulse - De LED's reageren op de muziek waarbij de kleur door de gebruiker bepaald wordt. Party - De LED's zorgen voor een afwisselende show waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Al met al is de LM80 de perfecte partyspeaker. Voldoende geluid en aansluitmogelijkheden en dat alles ook nog eens voorzien van een daverende instelbare lichtshow.


Kenmerken

Draagbare PA luidspreker met 2 LED array's. Vijf aanpasbare verlichtingswijzen: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Bluetooth en ingebouwde USB / SD mp3 speler. Drie kanalen mixer: Mic/Line 1, Line 2 en Media player. Bass en treble regelaar. Ingebouwde LED arrays zorgen voor een briljante lichtshow. Met de helderheidsregeling kunt u de LED's aanpassen of uitschakelen. Kleuren controle - stel de gewenste mix van rode, groene en blauwe verlichting eenvoudig in. Voeg krachtig geluid en visuele flair toe aan elk karaoke evenement of feest. Inclusief afstandsbediening. Koppelbare uitgang om een andere LightMotion luidspreker aan te sluiten. Geïntegreerde tophat voor plaatsing op statief (35mm). Robuuste zwarte vinylfolie en beschermende stalen hoeken.

Specificaties

Muziekvermogen: 600W max.. Woofers: 3x 8". Tweeter: 1" titanium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 250 x 265 x 920mm. Gewicht: 11.5kg.

€ 149.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

2e keus Vonyx LM65 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Vonyx LM65 LightMotion speaker met Bluetooth en geweldig lichteffect!

De Vonyx LM65 is een alles in één actieve 400W speaker met LED lichteffect. Muziek en licht en dat allemaal uit één speaker. Muziek zorgt natuurlijk voor sfeer en is onmisbaar op een feestje. Maar licht zorgt natuurlijk wel voor extra sfeer en dat is precies wat de LM65 is, een perfecte combinatie van licht en geluid. De LED verlichting is in meerdere modes in te stellen zodat je altijd een gewenst effect kunt selecteren. Deze verschillende modes zijn:

Off - Geen verlichting, LED's uit. Mood - Lichten aan en kleur naar wens instelbaar. Meter - De LED's reageren op het geluid als VU meter. Mix - De LED's reageren op de muziek en veranderen automatisch van kleur. Pulse - De LED's reageren op de muziek waarbij de kleur door de gebruiker bepaald wordt. Party - De LED's zorgen voor een afwisselende show waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Heb je geen behoefte aan licht? Geen probleem, de LED verlichting kan ook gewoon uitgeschakeld worden.

Vermogen

De Vonyx LM65 beschikt over een ingebouwde versterker met een max. vermogen van 400W, voldoende dus voor bijvoorbeeld een huis- of tuinfeest of voor een  gezellig bedrijfsfeestje. Voor de weergave van het geluid beschikt de LM65 over 3 woofers van 6,5". Voor de hoge tonen is een 1" titanium tweeter aanwezig zodat het gehele frequentiegebied perfect wordt weergegeven. 

Bluetooth

De LM65 LightMotion beschikt over verschillende aansluitmogelijkheden. Zo is de speaker voorzien van een Bluetooth module waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met een Bluetooth device zoals een mobiele telefoon of tablet. Nadat de verbinding is gelegd (pairen) wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar via de speaker en dat geheel draadloos! Een andere optie is de interne USB / SD mp3 speler. Met deze speler is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Als laatste kan vrijwel elke audiobron zoals een CD speler, computer, mixer, mp3 speler, etc. met de speaker verbonden worden door middel van de lijningang.

Spraak, zang en karaoke

De LM65 is niet alleen geschikt voor het weergeven van muziek vergezeld van een leuke lichtshow. Er is zeker meer! De LM65 beschikt namelijk over een microfooningang. Hierdoor is de speaker ook geschikt voor het geven van een toespraak (met aansluitend een feestje?) maar ook voor zang waarbij karaoke natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort. Met de LM65 zet je jezelf letterlijk en figuurlijk in de spotlights.


Kenmerken

Draagbare PA luidspreker met 2 LED array's. Vijf aanpasbare verlichtingswijzen: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde USB / SD mp3 speler. Drie kanalen mixer: Mic/Line 1, Line 2 en Media player. Bass en treble regelaar. Ingebouwde LED arrays zorgen voor een briljante lichtshow. Met de helderheidsregeling kunt u de LED's aanpassen of uitschakelen. Kleuren controle - stel de gewenste mix van rode, groene en blauwe verlichting eenvoudig in. Voeg krachtig geluid en visuele flair toe aan elk karaoke evenement of feest. Inclusief afstandsbediening. Koppelbare uitgang om een andere LightMotion luidspreker aan te sluiten. Geïntegreerde tophat voor plaatsing op statief (35mm). Robuuste zwarte vinylfolie en beschermende stalen hoeken.


Specificaties

Muziekvermogen: 400W max.. Woofers: 3x 6,5". Tweeter: 1" titanium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 230 x 765mm. Gewicht: 9.5kg.

€ 129.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

Vonyx LM65 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht

Vonyx LM65 LightMotion speaker met Bluetooth en geweldig lichteffect!

De Vonyx LM65 is een alles in één actieve 400W speaker met LED lichteffect. Muziek en licht en dat allemaal uit één speaker. Muziek zorgt natuurlijk voor sfeer en is onmisbaar op een feestje. Maar licht zorgt natuurlijk wel voor extra sfeer en dat is precies wat de LM65 is, een perfecte combinatie van licht en geluid. De LED verlichting is in meerdere modes in te stellen zodat je altijd een gewenst effect kunt selecteren. Deze verschillende modes zijn:

Off - Geen verlichting, LED's uit. Mood - Lichten aan en kleur naar wens instelbaar. Meter - De LED's reageren op het geluid als VU meter. Mix - De LED's reageren op de muziek en veranderen automatisch van kleur. Pulse - De LED's reageren op de muziek waarbij de kleur door de gebruiker bepaald wordt. Party - De LED's zorgen voor een afwisselende show waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Heb je geen behoefte aan licht? Geen probleem, de LED verlichting kan ook gewoon uitgeschakeld worden.

Vermogen

De Vonyx LM65 beschikt over een ingebouwde versterker met een max. vermogen van 400W, voldoende dus voor bijvoorbeeld een huis- of tuinfeest of voor een  gezellig bedrijfsfeestje. Voor de weergave van het geluid beschikt de LM65 over 3 woofers van 6,5". Voor de hoge tonen is een 1" titanium tweeter aanwezig zodat het gehele frequentiegebied perfect wordt weergegeven. 

Bluetooth

De LM65 LightMotion beschikt over verschillende aansluitmogelijkheden. Zo is de speaker voorzien van een Bluetooth module waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met een Bluetooth device zoals een mobiele telefoon of tablet. Nadat de verbinding is gelegd (pairen) wordt muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar via de speaker en dat geheel draadloos! Een andere optie is de interne USB / SD mp3 speler. Met deze speler is het mogelijk om mp3 muziek rechtstreeks vanaf een USB stick of SD kaart af te spelen. Als laatste kan vrijwel elke audiobron zoals een CD speler, computer, mixer, mp3 speler, etc. met de speaker verbonden worden door middel van de lijningang.

Spraak, zang en karaoke

De LM65 is niet alleen geschikt voor het weergeven van muziek vergezeld van een leuke lichtshow. Er is zeker meer! De LM65 beschikt namelijk over een microfooningang. Hierdoor is de speaker ook geschikt voor het geven van een toespraak (met aansluitend een feestje?) maar ook voor zang waarbij karaoke natuurlijk ook tot de mogelijkheden behoort. Met de LM65 zet je jezelf letterlijk en figuurlijk in de spotlights.


Kenmerken

Draagbare PA luidspreker met 2 LED array's. Vijf aanpasbare verlichtingswijzen: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Bluetooth voor draadloze audio streaming. Ingebouwde USB / SD mp3 speler. Drie kanalen mixer: Mic/Line 1, Line 2 en Media player. Bass en treble regelaar. Ingebouwde LED arrays zorgen voor een briljante lichtshow. Met de helderheidsregeling kunt u de LED's aanpassen of uitschakelen. Kleuren controle - stel de gewenste mix van rode, groene en blauwe verlichting eenvoudig in. Voeg krachtig geluid en visuele flair toe aan elk karaoke evenement of feest. Inclusief afstandsbediening. Koppelbare uitgang om een andere LightMotion luidspreker aan te sluiten. Geïntegreerde tophat voor plaatsing op statief (35mm). Robuuste zwarte vinylfolie en beschermende stalen hoeken.


Specificaties

Muziekvermogen: 400W max.. Woofers: 3x 6,5". Tweeter: 1" titanium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.


Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 230 x 230 x 765mm. Gewicht: 9.5kg.

€ 139.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

Vonyx LM80 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht

Karaoke, feestje of andere gezelligheid met de Vonyx LM80 Bluetooth speaker

Haal 100% gezelligheid in huis met de Vonyx LM80. De LM80 is een actieve speaker (met Bluetooth!) uit de Vonyx LightMotion speaker serie die zich, naast het fantastische geluid, vooral kenmerkt door de instelbare LED verlichting. De speaker beschikt over een groot aantal LED's die voor een zeer kleurrijk en actief spektakel zorgen. Losse lichteffecten zijn niet per sé nodig als je één (of meerdere) LM80 speaker(s) gebruikt. De speaker beschikt verder over een ingebouwde 600W versterker dus naast het licht is ook het geluid dik voor elkaar!

Behuizing

De Vonyx LM80 is zeer robuust gebouwd en strak en netjes afgewerkt. De houten behuizing met hoekbeschermers, een 35mm tophat en rubber voetjes zorgt ervoor dat de LM80 voor vele doeleinden ingezet kan worden. Mobiele DJ's hebben met deze speaker in no-time licht en geluid maar ook voor feestjes thuis is de LM80 een perfecte keuze. Omdat de speaker op een standaard gezet kan worden is hij vrijwel overal eenvoudig neer te zetten.

Versterker met o.a. Bluetooth

Aan de achterkant bevindt zich de versterkerunit met daarop alle aansluitingen, een Bluetooth ontvanger, een interne mp3 speler en natuurlijk de bediening voor de LED verlichting. De versterker levert een vermogen van 600W maximaal waardoor de LM80 voldoende geluid levert voor kleine tot middelgrote feestjes. Meerdere speakers kunnen desgewenst met elkaar verbonden worden voor extra sfeer en geluid. Voor het afspelen van muziek kan gekozen worden voor o.a. Bluetooth. Via Bluetooth kan een telefoon of tablet verbonden worden waarna muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld hoorbaar wordt via de LM80. Het voordeel van deze optie is dat de verbinding tussen telefoon of tablet draadloos is, 100% vrijheid! Een andere optie is gebruik maken van de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart in het betreffende slot en de interne mp3 speler speelt de muziek rechtstreeks vanaf de USB stick of SD kaart af. Voor alle overige bronnen zijn meerdere aansluitingen aanwezig zodat ook een mixer, cd speler, mp3 speler, computer, laptop, etc. aangesloten kunnen worden.

LED´s

Zoals vermeld is de LM80 niet alleen een speaker, zeker niet. Door de ingebouwde LED´s aan de voorkant is het een speaker met lichtshow in één. De LED´s kunnen op meerdere manieren ingesteld worden zodat er altijd een programma is wat je aanstaat. De LED's kennen 5 programma's maar kunnen uiteraard ook uitgeschakeld worden. De instellingen zijn als volgt:

Off - Geen verlichting, LED's uit. Mood - Lichten aan en kleur naar wens instelbaar. Meter - De LED's reageren op het geluid als VU meter. Mix - De LED's reageren op de muziek en veranderen automatisch van kleur. Pulse - De LED's reageren op de muziek waarbij de kleur door de gebruiker bepaald wordt. Party - De LED's zorgen voor een afwisselende show waarbij je zelf de intensiteit kunt bepalen.

Al met al is de LM80 de perfecte partyspeaker. Voldoende geluid en aansluitmogelijkheden en dat alles ook nog eens voorzien van een daverende instelbare lichtshow.


Kenmerken

Draagbare PA luidspreker met 2 LED array's. Vijf aanpasbare verlichtingswijzen: Mood, Meter, Mix, Pulse, Party. Bluetooth en ingebouwde USB / SD mp3 speler. Drie kanalen mixer: Mic/Line 1, Line 2 en Media player. Bass en treble regelaar. Ingebouwde LED arrays zorgen voor een briljante lichtshow. Met de helderheidsregeling kunt u de LED's aanpassen of uitschakelen. Kleuren controle - stel de gewenste mix van rode, groene en blauwe verlichting eenvoudig in. Voeg krachtig geluid en visuele flair toe aan elk karaoke evenement of feest. Inclusief afstandsbediening. Koppelbare uitgang om een andere LightMotion luidspreker aan te sluiten. Geïntegreerde tophat voor plaatsing op statief (35mm). Robuuste zwarte vinylfolie en beschermende stalen hoeken.

Specificaties

Muziekvermogen: 600W max.. Woofers: 3x 8". Tweeter: 1" titanium. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 250 x 265 x 920mm. Gewicht: 11.5kg.

€ 159.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

2e keus Power Dynamics PD815A 15'' geluidsinstallatie 1800W

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De Power Dynamics PD815A is een actieve geluidsinstallatie met een maximaal vermogen van 1800W. De set bestaat uit een 15" actieve subwoofer en een bijbehorende passieve array top. Om de top op hoogte boven de subwoofer te plaatsen wordt een tussenpaal meegeleverd. Voor het aansluiten van de array top op de subwoofer wordt een kabel meegeleverd. De set is voorzien van een lijn- en microfooningang zodat het mogelijk is om er rechtstreeks een microfoon op aan te sluiten. Voor alle overige audiobronnen zoals een mixer, laptop, telefoon, etc. kan er gekozen worden tussen XLR en RCA. De XLR ingang beschikt over een link naar een XLR uitgang voor het doorlussen van het signaal.

De actieve woofer van de PD815 set is voorzien van een ingebouwde klasse-D versterker met een vermogen van 700W RMS. De Bi-Amp aansturing zorgt ervoor dat de woofer en de array top apart van elkaar worden aangestuurd voor een betere aansturing en dus een betere klank. De 15" woofer neemt hierbij de lage bassen en de mid-lage tonen voor zijn rekening en de array top, voorzien van 8 speakers van 4", zorgt voor de mid-hoog en hoge tonen. Dit samenspel zorgt voor een uitmuntend en zéér helder geluid waardoor deze set voor vele toepassingen geschikt is. Door de speciale vorm van de array top wordt een zeer goede spreiding van het geluid verkregen wat de verstaanbaarheid ten goede komt. Dit alles maakt de PD815A perfect geschikt voor zang, bands, DJ's maar door de microfooningang ook voor het geven van toespraken, demonstraties, presentaties, etc.

De behuizing van de PD815A is gemaakt van duurzaam Plywood welke een voorzien is van een rubber coating waardoor de set tegen een stootje kan. De handvaten zorgen voor eenvoudig transport en dat maakt het geheel perfect voor mobiele toepassingen zoals dat bij bijvoorbeeld bands of live performers het geval is.

Kenmerken

900W BI-amplified array-systeem. Hoogwaardige en hoogvermogen klasse-D versterker. Line-array met 8x 4" top speaker - 200W RMS. Subwoofer met 15" woofer - 500W RMS. Plywood behuizing met sterke rubberen coating. Kras- en stootbestendig. Lichtgewicht dus gemakkelijk te vervoeren. Gebalanceerde XLR, 6.3mm jack & RCA lijningang. Gebalanceerde XLR lijnuitgang. Geleverd met in hoogte verstelbare afstandspaal en kabel.

Specificaties

Vermogen piek: 1800W. Vermogen RMS: 700W
Woofer: 15" - 500W RMS. Top: 8x 4" - 200W RMS. . Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz. Crossoverfrequentie: 180Hz. Gevoeligheid: 105dB. SPL Max: 136dB. Voicecoil woofer: 3".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: Subwoofer: 590 x 450 x 650mm. Top: 170 x 120x 910mm. . Gewicht: Subwoofer: 31.4kg. Top: 6.9kg. Set: 38.3kg. .

€ 799.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

Power Dynamics PD410A actieve Bi Amp 10 speaker 800W met DSP

De Power Dynamics PD410A is een actieve Bi-Amplified 10" speaker met een maximaal vermogen van 800W. De speaker is uitgerust met een DSP module met vier presets, klasse-D versterker en Bluetooth. De speaker is ondanks zijn kleine formaat toch in staat om een behoorlijk volume te halen zodat hij niet alleen voor achtergrondmuziek gebruikt hoeft te worden. Door de ingebouwde versterkers is de speaker in een mum van tijd klaar voor gebruik waarbij in het geval van Bluetooth gebruik slechts de stekker in het stopcontact al voldoende is.

De PD410A beschikt over een ingebouwde klasse-D versterker voor de aansturing van de woofer en tweeter. Doordat de woofer en tweeter beide een eigen versterker hebben en dus apart van elkaar worden aangestuurd kan gesproken worden van een Bi-amplified systeem. Het voordeel van een Bi-amp systeem is een betere controle over woofer en tweeter en dat zorgt weer voor een betere geluidskwaliteit. Doordat klasse-D versterkers een zeer hoge efficiëntie kennen wordt er weinig vermogen omgezet in warmte. Hierdoor gaat vrijwel al het vermogen naar de woofer en tweeter en dat komt het volume ten goede. Dit alles zorgt ervoor dat de PD410A een zeer goede geluidskwaliteit heeft en ondanks zijn formaat toch een behoorlijk volume weet te halen.

Voor het aansluiten van de audiobronnen zijn meerdere mogelijkheden beschikbaar. Allereerst is de PD410A voorzien van Bluetooth waarmee een draadloze verbinding mogelijk is tussen bijvoorbeeld een telefoon of tablet en de speaker. Muziek die op het gekoppelde apparaat wordt afgespeeld wordt draadloos naar de speaker gestreamd zodat de muziek via de speaker hoorbaar wordt. De microfooningang maakt het mogelijk om een microfoon rechtstreeks op de PD410A aan te sluiten. Door deze mogelijkheid kan in no-time een presentatie gegeven worden zonder allemaal kabels te hoeven leggen. Voor het aansluiten van bijvoorbeeld een mixer, cd-speler, radio of andere audioapparatuur is een RCA ingang, XLR of 6,3mm jack ingang aanwezig. Al deze aansluitmogelijkheden zorgen ervoor dat de speaker met vrijwel alle audiobronnen verbonden kan worden. Indien gewenst kan het signaal via de XLR uitgang doorgezet worden naar een 2e actieve speaker.

De PD410A is voorzien van een ingebouwde DSP module. Deze module beschikt over 4 presets waarmee het geluid aangepast kan worden aan het gebruik. Deze 4 presets: 'PA', 'Monitor', 'Sub' & 'Speech' zorgen ervoor dat de interne DSP module kleine aanpassingen doet aan het geluid voor een optimale klank. Gebruik je de PD410A voor het geven van een toespraak of demonstratie? Dan gebruik je de 'Speech' instelling. Voor gebruik als top (in combinatie met een subwoofer) gebruik je de 'Sub' instelling voor een optimale klank.

De behuizing van de PD410A is gemaakt van een zeer stevig kunststof. Door gebruik te maken van kunststof in plaats van hout is de speaker zeer licht. Samen met de ingebouwde 35mm tophat (gat in de onderkant) maakt dit de PD410A zeer geschikt voor mobiele of tijdelijke toepassingen. Overigens maakt dit de speaker niet ongeschikt voor vaste installatie, integendeel. De PD410A kan door zijn lichte gewicht eenvoudig op een muurbeugel geplaatst worden zonder dat de betreffende muur hierbij zwaar belast hoeft te worden. De schuine zijkanten zijn zo gemaakt dat de speaker ook op zijn zij als monitor gebruikt kan worden.

De PD410A is door zijn uitgebreide mogelijkheden geschikt voor vele toepassingen in kleinere DJ settings, de horeca, kantines, bedrijven etc. Ook voor mobiele of tijdelijke toepassingen bij demonstraties of beurzen is de PD410A de juiste keuze.

Kenmerken

800W Bi-amplified 10" speaker. 1" Titanium compression driver. Lijn en microfoon-ingang. Ingebouwde 2-weg actieve crossover. 4 Voorgeprogrammeerde EQ instellingen. Efficiënte klasse-D versterker. Bluetooth ontvanger voor audio streaming. Schuine kant voor gebruik als stage-monitor. Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 800W max.. Vermogen: 200W RMS. Versterkers:
Woofer: 175W klasse-D. Tweeter: 25W klasse-D. . Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Crossover frequentie: 2.5. 24 bit / 48kHz DSP module. SPL @ 1W / 1m: 92dB. SPL max: 121dB. THD: <0,05%.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 330 x 310 x 510mm. Gewicht: 10.4g.

€ 219.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

Alto Pro Truesonic TS215W 15 actieve Bluetooth speaker 1100W

De Alto TS215W, krachtig en subliem geluid

Een speaker met een subliem en vol geluid, voorzien van Bluetooth en die ook nog eens betaalbaar is, dat vind je niet vaak. Mocht je nou op zoek zijn naar een dergelijke speaker dan hoef je niet verder te zoeken want wij hebben hem voor je. Maak kennis met de Alto Pro Truesonic TS215W. Een krachtige 15" speaker met ingebouwde klasse D versterker en Bi-amp aansturing voor een werkelijk schitterend geluid. Met een vermogen van maar liefst 550W RMS en 1100W maximaal is deze speaker klaar om de grotere ruimtes van muziek te voorzien. Stampende beats of de hits van de jaren '80, de Alto TS215W laat het klinken zoals het bedoeld is.

Klasse D ingebouwde versterker

De Pro TS215W maakt gebruik van een ingebouwde 1100W klasse D versterker. Klasse D versterkers staan bekend om het hoge rendement omdat het opgewekte vermogen nagenoeg niet wordt omgezet in warmte. Dit heeft tot gevolg dat er minimaal verlies optreedt waardoor het meeste vermogen naar de woofer en tweeter kan gaan. De Bi-amp aansturing waarbij de woofer en de tweeter volledig apart van elkaar worden aangestuurd vanuit de versterker zorgt ervoor dat zowel de woofer als de tweeter gecontroleerd aangestuurd worden door de versterker. Hierdoor wordt een optimale klank verkregen met een stakke bass, neutraal midden en helder hoog. 

Mixer

De TS215W beschikt over een ingebouwde mixer met Bluetooth, twee lijn/microfoon ingangen en een mix output voor het doorlussen van meerdere speakers. Via de combi XLR/6,3mm jack aansluiting kan een audiobron of microfoon rechtstreeks op de speaker worden aangesloten. Vanwege de dubbele ingang is het mogelijk om twee bronnen tegelijkertijd aan te sluiten welke dan ook gelijktijdig hoorbaar zijn. De mix van deze beide bronnen wordt doorgestuurd naar de output om zo meerdere speakers met elkaar te verbinden.

Behuizing

De TS215W is door zijn 15" woofer en klasse D versterker een zeer krachtige speaker die ook op hoger volume fijn in het gehoor blijft. Grotere zalen, kantines of in de horeca, de TS215W is de juiste keuze. Door de stevige en robuuste behuizing kan de TS215W zowel voor vaste installaties als voor mobiel gebruik ingezet worden. Door het innovatieve ontwerp van de behuizing kan de speaker op meerdere manieren geplaatst worden. Zo zijn de zijkanten van de speaker schuin waardoor hij liggend als monitor gebruikt kan worden. De tophat aan de onderkant maakt plaatsing op een statief of muurbeugel mogelijk en de ingebouwde ophangpunten geven mogelijkheden om de speaker op te hangen. Uiteraard is het ook mogelijk om de speaker gewoon rechtop te zetten.

De TS215W is door de vele mogelijkheden, de gecontroleerde aansturing en het hoge vermogen de perfecte speaker voor tal van toepassingen. Feestzalen, horeca, mobiele DJ's en drive inn shows, voor elke toepassing is er een Alto TS215W!


Kenmerken

550W RMS, 1100W max. Actieve speaker met klasse D versterker. Bi-amp aansturing van woofer en tweeter. 15" woofer voor lage bassen. Interne mixer met:. Twee XLR lijn/microfoon inputs met volumeregeling. XLR output. Bluetooth voor draadloos streamen van muziek. Bluetooth link voor stereo geluid bij gebruik van twee speakers. EQ contour schakelaar. Clip, transducer overdrive en oververhitting beveiliging . Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

550W RMS (350W laag, 200W hoog). 1100W max: 700W laag, 400W hoog). 15" woofer met 2" voice coil. 1" (25mm) neodymium tweeter driver. Crossover: 2 kHz. Max. SPL @ 1m: 129dB piek, 126dB continue. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz (± 3dB). Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 396 x 357 x 652mm. Gewicht: 14.9kg.

€ 389.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Alto
Product
 

Alto Pro Truesonic TS212W 12 actieve Bluetooth speaker 1100W

Alto TS212WW, indrukwekkend geluid voor een betaalbare prijs

Maak kennis met de Alto TS212WW. Een 12" actieve speaker met een maximaal vermogen van 1100W (550W RMS) en voorzien van Bluetooth. De Alto TS212W beschikt over een ingebouwde klasse D versterker die garant staat voor een super strak geluid. De ingebouwde mixer biedt mogelijkheden voor o.a. het rechtstreeks op de speaker aansluiten van microfoons. De Bluetooth module maakt het mogelijk om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een smartphone of tablet voor het draadloos streamen van muziek. Door de "Bluetooth link" functie is het mogelijk om twee TS212W speakers stereo aan te sturen via Bluetooth voor een optimale draadloze luisterervaring. Uiteraard kan de speaker ook verbonden worden met bijvoorbeeld een mengpaneel voor een DJ setup. Door de XLR uitgang is het mogelijk om meerdere speakers met elkaar te verbinden.

Kracht

Een van de belangrijkste eigenschappen van de TS212W is de kracht die deze speaker bezit. De ingebouwde klasse D versterker (550W RMS!) zorgt ervoor dat het opgewekte vermogen ook daadwerkelijk naar de woofer en tweeter gaat en, in tegenstelling tot conventionele versterkers, niet wordt omgezet in warmte. Door de Bi-amp aansturing, waarbij de woofer en tweeter apart aangestuurd worden vanuit de versterker, wordt een zeer strakke en heldere klank verkregen. De 12" woofer zorgt voor een uiterst strakke en diepe bass maar weet direct het middengebied ook feilloos weer te geven. Doordat de tweeter (1") apart wordt aangestuurd vanuit de versterker klinkt deze niet schel en blijft deze ook op hoger volume strak en helder. Het totale klankbeeld blijft daarom van laag naar hoog volume strak en helder. Door deze geweldige klankeigenschappen kan deze speaker voor langere tijd op hoog volume ingezet te worden zonder dat dit vervelend wordt. De TS212W is hierdoor geschikt voor de middelgrote ruimtes waardoor hij perfect is voor drive in shows, mobiele DJ's, feesten, etc.

Behuizing

De behuizing van de TS212W is door zijn strakke afwerking modern en stijlvol. Zodra je deze speaker uit de doos haalt weet je én voel je direct dat je iets goeds in handen hebt. De TS212W is voorzien van 5 handgrepen en door het doordachte ontwerp is het mogelijk om de speaker op meerdere manieren te plaatsen. Staand op de grond, op een statief of liggend als monitor, het is allemaal mogelijk. De TS212W is perfect voor vaste installatie in bijvoorbeeld kantines, café's, bowling, etc. Door de robuuste bouw van de kast kan de speaker tegen een stootje waardoor hij ook zeer zeker voor mobiel gebruik ingezet kan worden.


Kenmerken

550W RMS, 1100W max. Actieve speaker met klasse D versterker. Bi-amp aansturing van woofer en tweeter. 12" woofer voor lage bassen. Interne mixer met:
Twee XLR lijn/microfoon inputs met volumeregeling. XLR output. . Bluetooth voor draadloos streamen van muziek. Bluetooth link voor stereo geluid bij gebruik van twee speakers. EQ contour schakelaar. Clip, transducer overdrive en oververhitting beveiliging . Tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

550W RMS (350W laag, 200W hoog). 1100W max (700W laag, 400W hoog). 12" woofer met 2,5" (63.5mm) voice coil. 1" (25.4mm) neodymium tweeter driver. Crossover: 2 kHz. Max. SPL @ 1m: 127dB piek, 124dB continue. Frequentiebereik: 53Hz - 22kHz (± 3dB). Aansluitspanning 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 357 x 351 x 591mm. Gewicht: 12.9kg.

 

€ 347.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Alto
Product
 

2e keus Vonyx PLAY800 actieve 400W 8 disco speaker met bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Feestje geven, een avondje karaoke of gewoon een lekker muziekje op de achtergrond? Met de Vonyx PLAY800 kan het allemaal!

De Vonyx PLAY800 is een actieve 400W 8" disco party speaker met Bluetooth, USB/SD mp3 speler, lijningang en microfoon- en gitaaringang. Een zeer veelzijdige speaker dus die voor vele toepassingen gebruikt kan worden. Door het ingebouwde LED lichteffect waarbij RGB LED's de conus van de woofer laten oplichten krijgt de speaker een extra gave look wat voor een feestje natuurlijk direct sfeerverhogend werkt. De bass poort aan de achterkant zorgt voor een verhoogd rendement van de woofer. Door het ingegoten handvat is de speaker eenvoudig mee te nemen. De afstandsbediening zorgt voor een verhoogd gebruiksgemak waardoor de speaker niet alleen voor feestjes maar ook in de slaap- of hobbykamer, op de camping, op het terras, etc. gebruikt kan worden.

Zeer goed geluid

De PLAY800 dankt zijn super lekkere geluid aan de 400W versterker die de woofer en beide tweeters aanstuurt. Met de "Mega Bass" functie kan extra bass toegevoegd worden voor een betere luisterervaring bij vooral lagere volumes. De LED's die voor de woofer zijn geplaatst reageren op de muziek en zorgen er, samen met de LED bar aan de onderkant, voor dat de speaker een coole uitstraling krijgt. Voor het afspelen van muziek kan met de mode toets uit meerdere mogelijkheden gekozen worden. Zo is er de mogelijkheid om een Bluetooth device zoals een tablet, telefoon of laptop draadloos met de speaker te verbinden. Zo stream je eenvoudig je playlist of Spotify muziek naar de speaker. Een andere optie is de USB of SD kaart aansluiting waarop een USB stick of SD kaart met mp3 muziek aangesloten kan worden. De interne mp3 speler speelt de muziek dan rechtstreeks vanaf de stick of kaart af. Met de RCA lijningang (AUX ingang) kan een externe bron worden aangesloten zoals een mixer, mp3 speler, CD-speler, etc. 

Singer-songwriter

Om de PLAY800 extra veelzijdig te maken is hij voorzien van een microfooningang. Met behulp van de "Menu" toets kan er een echo effect aan het microfoonsignaal toegevoegd worden. Het volume, de intensiteit en de lengte van het echo effect zijn hierbij instelbaar. Hierdoor is de Vonyx PLAY800 ook perfect voor karaoke gebruik. De gitaar ingang maakt het helemaal af waardoor hij ook prima door singer-songwriters gebruikt kan worden.

Kenmerken

Actieve 8" speaker met 400W versterker. Voorzien van USB/SD mp3 speler. Bluetooth module voor draadloze muziek streaming. Door RGB LED's verlichte woofer. "Mega Bass" functie. Bass en Treble regelbaar. RCA stereo lijningang. Microfoon ingang (6.3mm Jack). Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal. Gitaar ingang (6.3mm Jack). Afstandbediening meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 400W max. Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz. Signaal/ruis verhouding: >60dB. Tweeters: 2x 3". Woofer: 8". Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 280 x 295 x 535mm. Gewicht: 7.5kg.

€ 152.15

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

Vonyx PLAY1000 8 Party Speaker 400W met Bluetooth

Feestje, karaoke, of gewoon even genieten. Met de Vonyx PLAY1000 kan het allemaal!

De Vonyx PLAY1000 is een actieve 400W 8" party speaker met Bluetooth, USB/SD mp3 speler, lijningang, microfooningang en gitaaringang. Kortom, een speaker boordevol mogelijkheden zodat hij vrijwel altijd van pas komt. Of je nou een feestje wilt geven, lekker wilt zingen of gewoon even heerlijk wilt wegdromen met je favoriete muziek, het kan allemaal met de Vonyx PLAY1000. Hij wordt geleverd inclusief een handige afstandsbediening waarmee de interne mp3 speler bediend kan worden.

PLAY1000 is sfeer

Voor een sfeerverhogend effect is de PLAY1000 voorzien van LED verlichting (aan/uit schakelbaar) die op de conus van de woofer schijnt. Dit maakt de PLAY1000 niet alleen op feestjes een leuke eye-catcher maar ook in de woonkamer kan hij perfect staan zonder dat je vriendin boos wordt. Naast de verlichting zorgt ook het geluid van de PLAY1000 dat het gezellig wordt, double fun!. De 8" woofer en de beide 4" middentoners zorgen voor een lekker geluid in het mid en laag. De tweeters maken het helemaal af en zorgen ervoor dat ook de hoge tonen perfect worden weergegeven. Voor de fijnafstemming is een bass en treble regeling aanwezig. Deze regeling, samen met de voorgeprogrammeerde EQ settings, zorgen ervoor dat het geluid van de PLAY1000 klinkt zoals het moet klinken.

Mogelijkheden

De PLAY1000 beschikt over meerdere mogelijkheden als het gaat om het afspelen van geluid. Om te beginnen heeft de PLAY1000 een ingebouwde Bluetooth module. Hiermee kan een draadloze verbinding tot stand worden gebracht met bijvoorbeeld een telefoon of laptop. Muziek die op het verbonden apparaat wordt afgespeeld wordt hoorbaar via de PLAY1000. Een andere optie is de interne mp3 speler. Steek een USB stick of SD kaart in met mp3 muziek en de interne mp3 speler speelt het af. Uiteraard mag een lijningang niet ontbreken zodat alle overige audiobronnen ook aangesloten kunnen worden.

Singer-songwriter

Naast alle mogelijkheden voor het afspelen van muziek is de PLAY1000 ook perfect voor zang en gitaar. Met twee microfooningangen is het mogelijk om mee te zingen met de muziek zodat een gezellig avondje karaoke mogelijk is. Voor de singer-songwriter is de PLAY1000 voorzien van een gitaaringang zodat het aansluiten van een gitaar mogelijk is. Zo kan je jezelf eventueel begeleiden bij zang. Beide microfooningangen zijn voorzien van een echo effect om de klank van de zang extra goed te laten klinken.


Kenmerken

Actieve 8" speaker met 400W versterker. Voorzien van USB/SD mp3 speler. Bluetooth module voor draadloze muziek streaming. Door blauwe LED's verlichte woofer (uitschakelbaar). Bass en Treble regelbaar. 3,5mm jack stereo lijningang. Microfoon ingang (6.3mm Jack). Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal. Gitaar ingang (6.3mm Jack). Afstandbediening meegeleverd.

Specificaties

Vermogen: 400W max. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. Signaal/ruis verhouding: 80dB. Middentoners: 2x 4". Woofer: 8". Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 270 x 280 x 850mm. Gewicht: 12kg.

€ 157.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Vonyx
Product
 

Power Dynamics PD815A 15'' geluidsinstallatie 1800W

De Power Dynamics PD815A is een actieve geluidsinstallatie met een maximaal vermogen van 1800W. De set bestaat uit een 15" actieve subwoofer en een bijbehorende passieve array top. Om de top op hoogte boven de subwoofer te plaatsen wordt een tussenpaal meegeleverd. Voor het aansluiten van de array top op de subwoofer wordt een kabel meegeleverd. De set is voorzien van een lijn- en microfooningang zodat het mogelijk is om er rechtstreeks een microfoon op aan te sluiten. Voor alle overige audiobronnen zoals een mixer, laptop, telefoon, etc. kan er gekozen worden tussen XLR en RCA. De XLR ingang beschikt over een link naar een XLR uitgang voor het doorlussen van het signaal.

De actieve woofer van de PD815 set is voorzien van een ingebouwde klasse-D versterker met een vermogen van 700W RMS. De Bi-Amp aansturing zorgt ervoor dat de woofer en de array top apart van elkaar worden aangestuurd voor een betere aansturing en dus een betere klank. De 15" woofer neemt hierbij de lage bassen en de mid-lage tonen voor zijn rekening en de array top, voorzien van 8 speakers van 4", zorgt voor de mid-hoog en hoge tonen. Dit samenspel zorgt voor een uitmuntend en zéér helder geluid waardoor deze set voor vele toepassingen geschikt is. Door de speciale vorm van de array top wordt een zeer goede spreiding van het geluid verkregen wat de verstaanbaarheid ten goede komt. Dit alles maakt de PD815A perfect geschikt voor zang, bands, DJ's maar door de microfooningang ook voor het geven van toespraken, demonstraties, presentaties, etc.

De behuizing van de PD815A is gemaakt van duurzaam Plywood welke een voorzien is van een rubber coating waardoor de set tegen een stootje kan. De handvaten zorgen voor eenvoudig transport en dat maakt het geheel perfect voor mobiele toepassingen zoals dat bij bijvoorbeeld bands of live performers het geval is.

Kenmerken

900W BI-amplified array-systeem. Hoogwaardige en hoogvermogen klasse-D versterker. Line-array met 8x 4" top speaker - 200W RMS. Subwoofer met 15" woofer - 500W RMS. Plywood behuizing met sterke rubberen coating. Kras- en stootbestendig. Lichtgewicht dus gemakkelijk te vervoeren. Gebalanceerde XLR, 6.3mm jack & RCA lijningang. Gebalanceerde XLR lijnuitgang. Geleverd met in hoogte verstelbare afstandspaal en kabel.

Specificaties

Vermogen piek: 1800W. Vermogen RMS: 700W
Woofer: 15" - 500W RMS. Top: 8x 4" - 200W RMS. . Frequentiebereik: 30Hz - 20kHz. Crossoverfrequentie: 180Hz. Gevoeligheid: 105dB. SPL Max: 136dB. Voicecoil woofer: 3".

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: Subwoofer: 590 x 450 x 650mm. Top: 170 x 120x 910mm. . Gewicht: Subwoofer: 31.4kg. Top: 6.9kg. Set: 38.3kg. .

€ 979.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Power Dynamics
Product
 

2e keus Fenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10 met Bluetooth

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

Feest, zing en maak plezier met de Fenton LIVE101 Karaoke Partystation

Fenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10" met Bluetooth, USB en SD mp3 speler, 2 microfooningangen en LED verlichting. Een compleet systeem voor het geven van een feestje of voor een gezellige avond vol karaoke. Maar ook voor de beginnende zanger of zangeres is de LIVE101 een prima keuze. De LIVE101 is zeer eenvoudig in gebruik en kan door iedereen bediend worden.

Karaoke

Voor het geven van een feestje of het houden van een gezellige avond vol karaoke heb je natuurlijk om te beginnen een goed systeem nodig voor het weergeven van het geluid. Met zijn vermogen van maar liefst 400W, de 10" woofer, 2x 4" mid speakers en dubbele tweeters is de LIVE101 de juiste keuze. De LED's in de LIVE101 die de speakers laten oplichten zorgen voor een extra stoere en coole uitstraling waardoor de Partystation bij geen enkel feest mag ontbreken. Met de "Mega Bass" optie worden de bassen extra versterkt wat vooral bij lager volume voor een betere luisterervaring zorgt. Hierdoor is hij ook prima te gebruiken als geluidsinstallatie in de slaap- of hobbykamer. De LIVE101 wordt zonder microfoons geleverd. Hier vindt je een overzicht met betaalbare bijpassende microfoons.

Bluetooth

Voor het laten horen van muziek zijn er meerdere mogelijkheden zodat je altijd voorzien bent van jouw favoriete muziek. Zo is de speaker uitgerust met een Bluetooth module waarmee het mogelijk is om een draadloze verbinding te maken met bijvoorbeeld een telefoon, tablet of laptop. Muziek die via het betreffende apparaat wordt afgespeeld via bijvoorbeeld YouTube wordt dan door de speaker weergegeven. Door de dubbele microfoonaansluiting is het mogelijk om met twee aparte microfoons mee te zingen waardoor karaoke tot de mogelijkheden behoort. Zoek op YouTube de karaokeversie van een nummer wat je wilt zingen, pak je microfoon en laat het nummer spelen. De muziek en jouw zang komt uit de LIVE101 en de tekst wordt weergegeven op je telefoon, tablet of laptop. 

Meerdere mogelijkheden

Naast Bluetooth is het ook mogelijk om een USB stick of SD kaart met mp3 in de LIVE101 te steken. De interne mp3 speler speelt dan de muziek rechtstreeks af vanaf de USB stick of SD kaart. Voor alle overige audiobronnen is een RCA AUX ingang aanwezig die zo met behulp van een kabel aangesloten kunnen worden op de LIVE101.

Of je plannen hebt voor een (karaoke) feest, wilt zingen of gewoon een leuke geluidsinstallatie zoekt.... met de LIVE101 Karaoke Partystation zit je altijd goed!


Kenmerken Actief systeem met 400W versterker. Voorzien van USB/SD mp3 speler. Bluetooth module voor draadloze muziek streaming. Door RGB LED's verlichte woofer. "Mega Bass" functie. Bass en Treble regelbaar. RCA stereo lijningang. 2 Microfoon ingangen (6.3mm Jack). Instelbaar echo effect voor microfoonsignaal. Afstandsbediening meegeleverd. LCD-scherm met mp3 tijd informatie.
Specificaties Vermogen: 400W max. Frequentiebereik: 40Hz - 18kHz. Signaal/ruis verhouding: >60dB. Tweeters: 2x 1.5". Speakers: 2x 4". Woofer: 10". Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 325 x 390 x 575mm. Gewicht: 9.8kg.

€ 99.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

Fenton FTB1500A Actieve 15 speaker 350W

Fenton FTB1500A, de krachtpatser voor iedere artiest

De Fenton FTB1500A Actieve 15" speaker 350W heeft heel wat in zijn mars voor vele toepassingen en doeleinden. Met een vermogen van maar liefst 350W weet je zeker dat alles wat je draait, zingt of speelt door iedereen goed te horen is. Dit maakt de Fenton FTB1500A de perfecte keuze voor de optredende zanger of zangeres, singer-songwriter, muzikant, etc.

Hoog vermogen

Met een vermogen van maar liefst 350W is de Fenton FTB1500A perfect om jezelf hoorbaar te maken bij optredens op beurzen en markten. Maar ook de DJ die de door hem gedraaide muziek natuurlijk goed hoorbaar moet maken kan met de Fenton FTB1500A perfect uit de voeten. De 15" woofer zorgt voor een goede geluidsdruk waardoor een lekkere diepe bass ontstaat waarbij de tweeter de hogere frequenties weergeeft. Alles wordt intern geregeld en gefilterd door de ingebouwde versterker. Deze ingebouwde versterker is perfect afgestemd op de woofer en tweeter waardoor het geheel perfect in balans is. Een goed geluid is het uiteindelijke resultaat. Dit geluid kan met behulp van de Bass en Treble regeling nog weer aangepast worden voor een zo goed mogelijke geluidsweergave.

Fenton FTB1500A tophat

Kunststof behuizing

De behuizing van de Fenton FTB1500A is gemaakt van een slag- en stootvast kunststof. Door deze harde ABS kunststof kan de speaker tegen een stootje en dat maakt hem ideaal voor mobiel gebruik. Tevens is in de kunststof behuizing een tophat ingebouwd zodat de speaker op een statief kan worden geplaatst. 

Meerdere aansluitingen

De FTB1500A is voorzien van meerdere aansluiting zodat hij zeer veelzijdig ingezet kan worden. Zo is hij voorzien van een gitaaringang en dat vind je niet op veel actieve speakers. Samen met de microfooningang is het mogelijk om jezelf op gitaar te begeleiden als je wilt zingen, hierbij is geen aparte apparatuur zoals een mixer nodig. Uiteraard ontbreekt een lijningang niet voor het aansluiten van een externe audiobron zoals een telefoon, tablet, mp3 speler, CD speler, etc. waarop eventueel een orkestband gespeeld kan worden. Uiteraard kan deze lijningang ook gebruikt worden voor de DJ die hierop zijn mengpaneel kan aansluiten.

Breed inzetbaar

Al met al is de FTB1500A een zeer breed inzetbare speaker. Met maar liefst 350W aan vermogen en een grote 15" woofer is hij de grootste speaker van de Fenton FTB speaker serie. 


Kenmerken 15'' 350W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 350W. Frequentiebereik: 40Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 116dB. Woofer: 15". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 365 x 445 x 700mm. Gewicht: 11.5kg.

€ 129.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

Fenton FTB1200A Actieve 12 speaker 250W

De Fenton FTB1200A voor de muzikant of DJ

Maak je zelf goed verstaanbaar met deze Fenton FTB1200A Actieve 12" speaker met een vermogen van maar liefst 250W. De FTB1200A is de perfecte speaker voor iedere artiest. Ben je muzikaal of zing je graag, ben je DJ en mix jij alles aan elkaar? Dan is de FTB1200 dé juiste speaker voor jou! Waarom? Lees verder.....

Veelzijdige speaker

De Fenton FTB1200A is zo veelzijdig vanwege zijn ingangen en aansluitmogelijkheden. Ten eerste beschikt hij over een gitaaringang. Wat je hiermee kan hoeven we niet uit te leggen maar dit maakt de speaker natuurlijk wel bij uitstek geschikt voor muzikanten en singer-songwriters. Want naast de gitaaringang beschikt hij tevens over een microfooningang (met echo effect). Met een mix van gitaar en microfoon / zang kan natuurlijk al heel veel gedaan worden maar de lijningang zorgt ervoor dat het ook mogelijk is om bijvoorbeeld nog een orkestband te laten meedraaien vanaf een mp3 speler, tablet, telefoon, etc. Maar ook het aansluiten van een keyboard behoort tot de mogelijkheden. Hierdoor is een losse mixer vaak overbodig waardoor het systeem ook erg eenvoudig mobiel gebruikt kan worden. De laatst genoemde lijningang biedt ook de DJ de mogelijkheid om zijn mixer aan te sluiten om zo zijn kunsten hoorbaar te maken voor zijn publiek.

Ingebouwde versterker

FTB1200A versterker

Het hart van de FTB1200A is de ingebouwde versterker. Natuurlijk heeft elke speaker een versterker nodig maar ingebouwde versterker biedt voordelen. Zo heb je geen losse versterker die je ergens plaatsen moet en waar je mee moet slepen. De speaker is in feite direct klaar voor gebruik zodra de stekker in het stopcontact wordt gestoken. De versterker van de FTB1200A is voorzien van enkele handige opties. Zo is hij voorzien van een Bass en Treble regeling om het geluid naar wens af te stemmen. Het ingebouwde echo effect voor de microfoon zorgt ervoor dat de zang een extra professionele klank krijgt.

'Allround' speaker

Al met al is de Fenton FTB1200A een echte 'allround' speaker die voor vele toepassingen ingezet en gebruikt kan worden. Optreden op een braderie, markt of draaien in een huiskamer of tuin, met de Fenton FTB1200A kan het allemaal.

Kenmerken

12'' 250W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.

Specificaties

Vermogen: 250W. Frequentiebereik: 50Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 115dB. Woofer: 12". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.

Afmetingen en gewicht

Afmetingen: 310 x 380 x 590mm. Gewicht: 8.3kg.

€ 109.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

Fenton FTB1000A 10 inch actieve speaker 200W

Fenton FTB1000A, de speaker voor vrijwel iedereen

De Fenton FTB1000A Actieve 10" speaker 200W is een hoogvermogen compacte speaker die met zijn gitaar- en microfooningang voor vele doelgroepen te gebruiken is. Omdat de meeste actieve speakers niet voorzien zijn van een gitaaringang is de Fenton FTB1000A bij uitstek geschikt voor de singer-songwriter of muzikant. Met behulp van de microfooningang kan zo gezongen en gespeeld worden, al dan niet voor publiek. Met behulp van de lijningang kan een externe bron zoals een laptop, telefoon, tablet, etc. aangesloten worden waardoor de speaker ook voor feestjes of DJ toepassingen gebruikt kan worden. Uiteraard is het mogelijk om een mix te maken van de signalen op de ingangen waardoor zingen onder zelfbegeleiding met gitaar en orkestband mogelijk is.

Ingebouwde versterker

FTB1000A versterker

De Fenton FTB1000A is voorzien van een ingebouwde 200W versterker met Treble en Bass regeling voor fijnafstemming van het geluid. De 10" woofer en piëzo tweeter zorgen voor een gebalanceerd en helder geluid met een zo hoog mogelijke detaillering. De behuizing is gemaakt van een hoogwaardig ABS kunststof. Door gebruik te maken van deze zeer harde kunststof worden resonanties beperkt. Een bijkomend voordeel is dat de behuizing vrijwel kras- en stootvast is waardoor de FBT1000A ook perfect gebruikt kan worden voor mobiel gebruik. Een 35mm tophat (gat in de onderkant) zorgt ervoor dat de speaker ook op een statief gezet kan worden.

Microfoon met echo

De Fenton FBT1000A is voorzien van een echo effect voor de microfoon. Vooral voor zang is dit natuurlijk een absolute meerwaarde want hiermee kan de klank nog extra verbeterd worden.


Kenmerken 10'' 200W actieve luidspreker (versterker ingebouwd). Bass- en trebleregeling. Stereo RCA lijningang. 6.3mm jack microfoon- en gitaaringang. Echo effect voor microfoon. Aparte volumeregeling voor microfoon en gitaar. 35mm tophat voor plaatsing op statief.
Specificaties Vermogen: 200W. Frequentiebereik: 60Hz - 20kHz. SPL @ 1W/1m: 113dB. Woofer: 10". Tweeter: Piëzo. Aansluitspanning: 230Vac/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen: 260 x 325 x 490mm. Gewicht: 5.5kg.

€ 89.90

meer informatie

Geluid Actieve speakers Fenton
Product
 

2e keus Ekho RS15A actieve 15 speaker 800 Watt

Deze RS15A is een krachtige 800 Watt 15" actieve speaker in een kunststof behuizing. De ingebouwde versterker is voorzien van een lijn en microfooningang. Ideaal voor verschillende doeleinden zoals feestjes, fitness centra, presentaties en andere evenementen waarbij de muziek of spreker goed te horen moet zijn.

Plug and play, dat is wel het motto van deze speaker. Omdat de versterker reeds is ingebouwd heb je geen gedoe met lastige kabels en losse versterkers. Stop de stekker in het stopcontact en de speaker is klaar voor gebruik. Sluit je CD / DVD speler, controller, mixer of mp3 speler aan via de lijn ingang en je kan meteen genieten van je favoriete muziek.

De krachtige 800 Watt versterker zorgt er samen met de 15” mid-low woofer en de hoog vermogen dynamische compressie hoorndriver voor dat jouw muziek geweldig zal klinken en goed hoorbaar zal zijn. De 15” woofer zorgt voor mooie lage en strakke bassen en de tweeter  zorgt voor een sprankelend hoog. En door het hoge vermogen van de versterker zijn ook de hogere volumes geen enkel probleem. En mocht het volume toch nog niet genoeg zijn dan kan je eenvoudig meerdere speakers met elkaar koppelen door middel van de lijn uitgang.

En dan de behuizing. De behuizing is gemaakt van ABS kunststof. Een zeer sterk en slagvast kunststof waardoor de speaker een stootje kan hebben. Bijkomend voordeel is dat dit kunststof lichter is dan hout wat het transport weer ten goede komt. In de behuizing is een tophat (gat onder in de speaker) ingebouwd waardoor plaatsing op een statief of muursteun geen enkel probleem is.

De SPJ-1500A is tevens voorzien van een microfooningang waardoor het een perfecte presentatie speaker is. Wederom, plug and play. Steek de stekker in het stopcontact, plug je microfoon in en klaar! Ideaal dus voor presentaties, optredens, voorstellingen of andere evenementen / plechtigheden waarbij de spreker goed hoorbaar moet zijn.

Dit alles maakt de SPJ-1500A een van de meest eenvoudige speakers die er is.
Muziek, presentatie of beide, met de SPJ-1500A komt het helemaal goed!


Kenkerken Speaker met ingebouwde versterker, plug and play. Lijn ingang voor het aansluiten van bijvoorbeeld CD / DVD speler, mp3 speler, controller, mixer. Stevige stoot- en slagvaste kunststof ABS behuizing met tophat voor eenvoudige plaatsing op statief of muursteun. Microfoon ingang voor het aansluiten van een microfoon..
Specificaties Vermogen 400 Watt (piekvermogen 800 Watt). Frequentiebereik 40Hz - 18kHz. SPL max 126dB. Woofer 15" (38cm). High compression dynamische tweeter. Aansluitspanning 220-240AC/50Hz.
Afmetingen en gewicht Afmetingen 35 x 40 x 70cm. Gewicht ca. 17kg.

€ 149.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Ekho
Product
 

2e keus DAP Audio WCSS 230 WiFi plafond speakerset

Informatie over dit 2e keus artikel

Compleet:
Ja
Originele verpakking:
Ja
Staat van product:
Uit de doos geweest. In goede staat.
Garantie:
2 jaar garantie en gratis binnen 30 dagen te retourneren.

 

De DAP-Audio WCSS-230 WiFi plafond speakerset is een set actieve wifi-stereoluidsprekers voor meerdere ruimtes. De set bestaat uit een actieve en een passieve luidspreker met een max. vermogen van 30W per speaker. Nadat u de WCSS-230 hebt aangesloten op een bekabeld of draadloos netwerk kunt u deze configureren en muziek streamen met behulp van de Smart Sonix-app, deze app is te vinden in de App Store en Google Play. Bij installatie van meerdere sets is het mogelijk om elke set een unieke naam geven en verschillende muziek in verschillende ruimten streamen, of dezelfde muziek naar meerdere ruimten. Daarnaast kunt u met de app uw eigen muziek streamen vanuit de cloud, vanaf een NAS of van uw smartphone dankzij DLNA en Airplay. De app is compatible met Spotify, Qplay, Deeze Melon, TuneIn en vele andere online muziek- en radioservices. Vanwege het ultradunne roosterontwerp zijn deze luidsprekers na montage vrijwel onzichtbaar. Het rooster wordt op zijn plaats gehouden door krachtige neodymiummagneten maar kan eenvoudig worden verwijderd voor toegang tot de wifiknop. Naast de streamingfunctie is er ook een lijningang voor het aansluiten van audiobronnen.

Kenmerken

Set van 2 luidsprekers. Draadloze en bekabelde netwerkaansluiting voor streaming. Airplay, DLNA, internetradio. Direct streamen van smartphones. Configuratie voor meerdere ruimtes. Netwerkaansluiting: wifi of bekabeld via RJ-45 stekker. Wifi-standard: IEEE802.11b, IEEE802.11g, IEEE802.11n. Lokale muziek: Airplay, DLNA, streamen van smartphone. Streaming: Spotify, Qplay, Deezer, Melon, TuneIn. Ondersteunde audioformaten: AAC, ACC, WMA, FLAC, MP3, PCM, WAV. App: Smart Sonix (App Store Google Play).


Specificaties

Woofer: 6,5" kevlar. Tweeter: 0,75" titanium. Versterker: 2x 30 W Klasse D. THD: <0,05% @ 1 W. Trebleregeling: +/- 3dB. Analoge input: RCA. Output: 1x 30 W voor passieve versie. Nominaal vermogen: 60 W. Stand-byverbruik: 5W. Voedingsingang: DC24V / 5A (netadapter meegeleverd).

Afmetingen

Inbouwafmetingen: 210 mm. Totale afmetingen: 227 x 100 mm.

€ 219.00

meer informatie

Geluid Actieve speakers Dap Audio
Product
 
 1. 2e keus Ekho RS15A actieve 15 speaker 800 Watt
 2. Vonyx SPS152 Actieve speaker 600W met microfoon en standaard
 3. 2e keus Power Dynamics PD815A 15'' geluidsinstallatie 1800W
 4. Vonyx AP1000A 400W actieve speaker 10 inch
 5. Vonyx AP1500A 800W actieve 15 High End speaker
 6. DAP DRX 10A Actieve speaker
 7. Power Dynamics PD410A actieve Bi Amp 10 speaker 800W met DSP
 8. SkyTec SPJ 800ABT actieve speaker 200W met Bluetooth
 9. DAP DRX 15A Actieve speaker
 10. DAP DLM 12A Actieve luidspreker
 11. 2e keus Vonyx LM65 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht
 12. DAP Audio Splash 15A actieve speaker 200W
 13. 2e keus Fenton LIVE101 Karaoke Partystation 400W 10 met Bluetooth
 14. 2e keus Vonyx AP1200ABT Actieve 600W 12 speaker met MP3 en Bluetooth
 15. Alto Pro Truesonic TS212W 12 actieve Bluetooth speaker 1100W
 16. SkyTec SP1200A ABS Actieve PA Speaker 12 inch 600W
 17. Vonyx SPJ 1200A actieve 12 speaker 600 Watt
 18. Vonyx AP1500ABT Actieve 800W 15 speaker met MP3 en Bluetooth
 19. Vonyx SPJ 1500A 15 inch actieve speaker 800 Watt
 20. Vonyx AP1200A 600W actieve 12 High End speaker
 21. DAP Audio Splash 10A actieve speaker 120W
 22. Vonyx LM65 LightMotion Bluetooth speaker met LED sfeerlicht
 23. Vonyx AP1200ABT Actieve 600W 12 speaker met MP3 en Bluetooth
 24. Power Dynamics PD812A 12'' zanginstallatie 1600W
 25. DAP DRX 8A Actieve speaker
 26. Vonyx AP800A actieve speaker 8 200W
 27. Power Dynamics PD615A Actieve Speaker 15'' 1000W
 28. SkyTec SPBT1200A Actieve speaker 600 Watt met bluetooth en USB MP3
 29. 2e keus SkyTec SP800A ABS Actieve PA Luidspreker Box 8 160W
 30. Fenton FTB1200A Actieve 12 speaker 250W
 31. SkyTec SP1000A ABS Actieve PA Luidspreker Box 10 400W
 32. SkyTec SP800A ABS Actieve PA Luidspreker Box 8 160W
 33. Vonyx SPJ 800A actieve 8 speaker 200 Watt
 34. DAP DRX 12A Actieve speaker
 35. SkyTec SP1500ABT Actieve speaker 800 Watt met bluetooth en USB MP3
 36. Fenton FT1200A Party Speaker 500W met Bluetooth en LED lichteffecten
 37. Power Dynamics PD625A Actieve Speaker 2x 15 1600W
 38. Fenton FTB1500A Actieve 15 speaker 350W
 39. 2e keus Power Dynamics PD412A actieve Bi Amp 12 speaker 1400W met DSP
 40. Power Dynamics PD612A Actieve Speaker 12 800W